Ny dag och nästan som ny människa

Datum 2009-08-11 | Tid 11:13:36

Idag är det tisdag och jag känner mig ganska pigg. Nästan som en ny människa om man jämför med hur jag var i helgen. Trots att jag var hur trött som helst i söndags så var det verkligen värt det. Ska se om jag inte kan få ihop ett gäng kompisar på femkamp, för det var som sagt grymt kul. Lite synd att det var rätt så dyrt bara.

Händer nog inte så mycket idag men jag vill ju göra något. Så typiskt mig, när jag jobbat och haft fullt upp längtar jag efter att bara vara hemma och ta det lugnt. När jag väl har chansen att göra det då vill jag hitta på något, vad som helst fungerar förutom att jobba haha.

Som sagt, jag är en komplicerad människa men troligtvis också en av dem snällaste. Jag försöker iallafall att göra mitt bästa. Mer än så kan man inte göra.

Har två busiga katter här hemma som gärna ska vara med och skriva, blir inte så bra bara men de är ju så söta att jag inte kan motstå dessa små liv.

Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: Erika - Bloggar om min vardag & intressen

Tack för att du ställde en fråga i min frågestund!

2009-08-11 @ 11:17:33
URL: http://stopthissong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0