Det är nice att vara ledig

Datum 2009-06-29 | Tid 07:43:25
Idag är jag ledig och det är så skönt, önskar jag kunde vara lite mer ledig än vad jag är men man kan inte få allt. Helgen har varit minst sagt fullspäckad, var och handlade i lördags till festen, blev en massa mat och sånt, skönt att jag får ersättning för det för det blev inte billigt. Är det kalas så är det ju. Åkte och köpte present till M från mina föräldrar, jag fick välja telefon :). Hoppas den nu är bättre än den vi hade innan men det tror jag.
  Igår då var det full fart hos mamma och pappa, jag gjorde tårtorna och de andra diskade och städade, sedan kom M dit och han gjorde sallad, vi dukade och gästerna kom. Det var roligt att träffa släkten igen, blir inte så ofta känns det som. Vi grillade och hade allmänt mysigt, sedan skulle jag dekorera tårtorna och A hjälpte mig, han är så söt. Tårtorna blev riktigt uppskattade men de var ganska mäktiga så man åt inte så mycket av den. Vid halv 8 bröt alla upp, är ju jobbdag idag för vissa.

Idag ska jag nog bara vara hemma och städa, håller på och tvättar en maskin kläder just nu. Vill egentligen till Nova Lund och kolla in klänningar på GT men är inte kul att åka själv och verkar inte som att jag kan få någon med mig, M jobbar ju idag. Får roa mig med katterna istället men just nu sover de efter en vild natt haha. Kan ju passa på att gå en runda i det fina vädret men får nog vänta på M för han verkade sugen på det, vi får se hur det blir.

Nu ska jag börja städa innan det blir för varmt här för då kan man inte göra något, är svårt att föreställa sig hur varmt här faktiskt kan bli men förra sommaren hade vi nog närmre 35-40grader när det var som varmast. Inte trevligt, och vi kan inte ha fönsterna öppna hur mycket som helst heller för då hoppar katterna ut även om fönstret sitter i taket. Knäppa katter jag har men de är söta ändå.

Adiós!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0