Intensiv dag

Datum 2009-11-10 | Tid 18:06:29
Vilken intensiv kursstart vi hade. Höll på i nästan tre timmar, har aldrig varit med om att det varat så länge. Känns som att det är en del att göra i denna kurs för en gång skulle kanske man ska säga. Imorgon är det verkligen heldag i skolan från 8.15-16.00, jag kommer nog dö för jag har aldrig varit i skolan så länge på hela denna tid.

På torsdag och fredag ska vi på exkursion i Skrylle, ska väl bli kul men jag tänker inte sova över. Där går gränsen men måste vara med under dagarna så blir åkande fram och tillbaka, men hellre det. Får dessutom utnyttja mitt månadskort till max. Arbetslaget verkar trevligt och imorgon ska vi gå igenom allt inför resten av veckan.




När jag kom tillbaka hem träffade jag Marielle en liten stund, väldigt trevligt då vi inte träffats på länge. Kände bara hur trött jag var och att jag inte orkade laga mat så jag ringde och beställde pizza, inte det nyttigaste men dock väldigt gott. Annars ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste ju upp tidigt imorgon.

Vad ska ni göra ikväll?

Kommentarer
Postat av: Linda

sv: ja det är skönt:) ok, du får väl gå och sova så du blir lite piggare^^)

2009-11-10 @ 18:09:49
URL: http://toosweet.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Håller med dig, detta väder tröttar ut vem som helst.

2009-11-10 @ 19:39:17
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: aha ok:P själv ärjag ledig nu i fem veckor så jag kan sova hur länge som helst:D hihi

2009-11-10 @ 20:49:12
URL: http://toosweet.blogg.se/
Postat av: Hannah

Ja de har dom :D Jag med som du kanske har märkt (A) Haha ^^

2009-11-10 @ 20:49:31
URL: http://hannahkuusisto.blogg.se/
Postat av: Lina .-

ja det marabou vinter chokladet var gott =) allt bra med dig då? läste du skrev om glögg.. mmmmm snart dags för det! mins du konfa lägret? det första? när vi tälta och hade det skit hemskt? kundne inta paddla och prästen vaer hemsk!! och jag fastande i gyttjan, alla var emot oss, usch! många minnen med dej :) Kram

2009-11-10 @ 21:15:51
URL: http://laiiner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0