Idag

Datum 2009-10-15 | Tid 08:10:33
Idag är det då fyra år sedan jag och M blev tillsammans. Är en lång tid och det kommer bli många år till. Jag var bara 17 när vi träffades, känns ganska avlägset på sitt sätt. Idag blir det en mysig dag för först ska M göra lite ärende i Lund och jag tänkte följa med för vi ska även gå lite i affärer är det tänkt. Ikväll blir det middag på något trevligt ställe. Vet inte än bara, har tre olika att välja på. Får se lite vad vi känner för när det blir dags. Har aldrig varit så lycklig med någon annan som jag är med M, betyder det då att han är den rätte?

http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA

Den låten är en av de finaste och den stämmer så bra in på det jag känner för M. Detta är en självklar låt på bröllopet när det nu än blir.

Annars idag ska jag ordna med lite saker som vi ska ha till föreställningen, det borde gå ganska snabbt så ska fixa det innan M vaknar. Vill inte sitta med skola sedan för detta är ju vår dag.

Vad har ni för er idag?

Arrivederci!

Kommentarer
Postat av: e

haha thanks det gjorde jag (: vad sysslar du med idag?

2009-10-15 @ 14:10:03
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Leia ♥ - det lilla extra

Grattis till er!

2009-10-15 @ 15:13:19
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Madde

sv: jo så sant som det är sagt. vad mysigt att ni varit tillsammans så länge :)

2009-10-15 @ 17:00:54
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0