Ben och Jerrys

Datum 2010-08-03 | Tid 20:16:29
Hur kan man fortfarande vara trött trots att man sovit i nästan två timmar? Jag fattar inte men jobbar man hårt så blir man väl trött antar jag. Det värsta är att om jag lagt mig nu så hade jag somnat igen. Får allt vänta lite till tror jag. Vill helst inte vakna tre inatt och vara klarvaken haha.

Har inte varit så hungrig idag heller. Trodde jag skulle vara jättehungrig runt tio-elva idag så jag hade med mig ganska mycket mat men jag åt bara hälften. Får äta resten imorgon då jag återigen jobbar 7.00-15.30. Jag orkar inte!

Får det lite körigt imorgon men det löser sig nog på ett eller annat sätt. Jag hoppas att det finns någon villig själ som kan hjälpa mig. Måste även byta städ med någon annan så jag hoppas det går.

Annars händer inte mycket ikväll. Jag har min lilla Ben och Jerrys Phish food här så det går ingen nöd på mig ;).




Tycker denna bild är så härlig!

Kommentarer
Postat av: Vera

Jag röstade på en av dina skor, snygga!!! fem stjärnor snackar vi om då ^^ du får gärna rösta på min bild men bara om du tycker den är värd det http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=7054 kram!

2010-08-03 @ 21:46:45
URL: http://suitedup.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är nog den enda som aldrig ätit Ben & Jerrys.

2010-08-04 @ 16:46:37
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: emma, mamma till julia [foto]

jättefin bild :)

2010-08-08 @ 09:35:06
URL: http://emmzien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0