Mister fluga

Datum 2010-08-01 | Tid 07:30:35
Idag blev jag väckt av mister fluga. Hur irriternade är det inte att ha någon som surrar en i örat hela tiden. Till slut blev jag så trött på det att jag gick upp. Känner mig ändå rätt pigg. Det dröjde inte länge innan katterna fick syn på flugan och då blev det fart på dem. Speciellt på Nova som sprang och hoppade efter den hela tiden. Till slut började hon prata medc flugan också. Haha, det lät så himla roligt, synd jag inte fann mig med att spela in det.



Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt innan det är dags att åka till jobbet. Måste dock diska för det är min tur. Kan noig gå rätt fort bara jag får tummarna ur.

Jo förresten, igår prövade vi en nygammal pizzeria. Pizzerian ligger nedanför oss vilket innebär att vi bara behöver springa ner för trapporna och ut genom porten sen finns där en liten dörr som leder in till pizzerian. Den har funnits där länge och när vi flyttade in var pizzorna sjukt goda, sjukt billiga och där var trevlig personal. Jag menar 49kr för den dyraste pizzan är billigt. Sen sålde han stället, de som tog över gjorde inte alls lika god mat och dessutom var de ganska äckliga så vi åt där bara en gång. De sålde och nästa som kom dit gjorde helt okej mat men den ena flirtade med mig så jag ville inte gå dit. Nu har ytterliggare någon ny öppnat upp och pizzorna var goda men det var lite snålt med pålägg tyckte jag. Blir kanske bättre nästa gång för han var nog väldigt stressad. Jag kan i alla fall tänka mig att gå dit igen. Vet i och för sig inte hur de som arbetar där är då martin sprang ner och hämtade pizzorna men jag har inte sett han som flirtade i alla fall och det är huvudsaken.



Nu fick ni veta lite pizzeriahiostoria med!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Vilken söt katt. :)

2010-08-06 @ 09:15:49
URL: http://ood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0