Två dagar kvar - panik? Nej!

Datum 2010-01-09 | Tid 07:59:57
Två dagar kvar tills uppsatsen ska in. Måste skrivas idag för en kompis ville låna någon bok till uppsatsen och då är det bra om jag har min klar så att det inte blir någon stress för någon av oss. Har verkligen inte mycket att skriva i den nu men ändå tar det emot att göra det. Är väl för att jag är så sjukt trött på uppsatser. Hoppas nu den klarar ett godkänt annars vet jag inte vad jag gör. Har redan en omtenta som ska göras och behöver inte en till. Möjligtvis att man kan få komplettering på detta istället för en salstenta, hade varit lite bättre.

När jag skrivit klart uppsatsen ska jag städa. Storstäda, fast jag har bara toaletten och köket för det andra ska Martin ta. Skönt att man kan dela de tråkiga sysslorna med någon. Vi ska även tvätta mellan 12-16. Gillar inte den tiden riktigt hade hellre haft 8-12. Återigen knäppvarning på mig. Allt ska göras på förmiddagen. Nu måste ni väl ändå hålla med om att det är bättre att göra sådant på förmiddagen så att man har det avklarat sedan och kan göra annat resten av dagen?



Hade en mindre trevlig dröm precis innan jag vaknade, kan berätta som så att det var jag och Martin tillsammans med några andra bloggare. Har för mig vi var tre eller fyra par. Tror vi var på något slags hotell med. Mer säger jag inte.

Nu måste jag börja med uppsatsen så att den blir klar.

Vi hörs mellan dammråttor och tvättmedel sedan!

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Ja, visst är det.



Vad är det för uppsats? =)

2010-01-09 @ 10:04:17
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: hanna

sv: håller med....det kanske inte var värdens roligaste dettagere men dem var ju jätte duktiga!:P



kram hanna

2010-01-09 @ 10:18:47
URL: http://bannansvan.blogg.se/
Postat av: felicia:)

Fin blogg du har:)

2010-01-09 @ 10:54:29
URL: http://felicehomuth.blogg.se/
Postat av: Bitterfittan

jotack den var mysig (: hur är din lördag missy?

2010-01-09 @ 13:48:03
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0