Lite för sent

Datum 2010-09-09 | Tid 13:44:56
Hemma igen efter en stund i skolan. Föreläsaren vi hade var bra och föreläsningen i sig också men problemet är att denna föreläsning borde vi haft innan sommaren. När vi innan sommaren skulle skriva projektplanen och ha med forskningsöversikt så skrev vi det så gott vi kunde då. Idag har vi en föreläsning om just forskningsöversikt. Känns verkligen som att lärarutbildningen är genomtänkt eller inte!!

Kom hem och åt pizza. Inte pizzeria pizza utan sådan fryst man köper på Ica. Min nya favorit är en vegetarisk och det bästa är att själva pizzan ser ut som den på bilden. Annars brukar den se godare ut på bild än i verklighet men denna har de lyckats med.

Imorgon är det dags att träffa handledaren. Ska bli spännande men detta blir nog bra för jag träffade ett par tjejer som också har honom och de gillade honom. Kan inte bli värre än vad det var innan.

Annars idag händer inget speciellt, är lite trött och har ont i huvudet så blir nog till att vila och ta det lugnt. Vi hörs sen!

Kommentarer
Postat av: Thakock

sv: Ingen anning....Tror det är någon renovering

2010-09-09 @ 14:36:08
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Thakock

sv: Den 16 oktober...Men vet inte vilken tid eller plats. =P

2010-09-09 @ 16:49:54
URL: http://briadlover.blogg.se/
Postat av: Diana

Vegetariska pizzor är smaskens, men jag brukar lägga på lite skinka. ;)

2010-09-09 @ 17:02:14
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: MADDES

tack tjejen, det gick bra. men gör ont nu när bedövningen släppt, de skar bort en bit av tandköttet nämligen :( hoppas du får en fin kväll! kram

2010-09-09 @ 18:45:52
URL: http://maddisenj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0