A nice day

Datum 2009-04-28 | Tid 20:22:07

Idag har det varit en bra dag, var i skolan på en föreläsning som var intressant då man fick tips på hur man kan göra vid inskolning och så :). Sedan diskuterade vi lite i arbetslaget om det men när vi skulle äta lunch och sen träffas i två klasser stack jag hem då det kändes onödigt eftersom vi ändå bara skulle pratat om det vi redan pratat om. Kom hem vid ett istället för fem så det är lite skillnad :).


Idag har jag träffat Marielle en stund på Grappa, var trevligt som vanligt. Satt och pratade om allt möjligt, skönt man har någon som förstår en.



Händer annars inte mycket ikväll är Desperate Housewives snart och sen är det Hells Kitchen :). Blir väl att gå och lägga sig sedan då jag ska upp hyfsat tidigt, ska vara på en förskola klockan nio imorgon :). Efter det kanske det blir en runda på Nova, sen hem och göra sig iordning för 25års fest :). Ska bli riktigt trevligt :).



Snart är det sommarlov och jobb som väntar, ska bli skönt att slippa skolan ett tag :).


Puss och Kram




Ännu en dag i paradiset :)

Datum 2009-04-27 | Tid 16:07:15
Jag är lycklig! Känner mig så sjukt nöjd med allt vad livet innebär just nu. Mycket har jag att tacka detta underbara väder för och givetvis mina vänner som alltid finns där för mig :). Idag har det inte hänt så mycket, har fixat lite ärenden och så har jag lagt undan pengar, nu är där inte så mycket mer jag ska spara för resten kan jag ta direkt. Är man student så är man men samtdigt tycker jag det är ganska skönt att vara student just nu.


Minns en gång i nian tror jag det var och min klass tillsammans med klassförståndarna var i Lund och så stod vi vid Lunds universitet och lärarna sa att de hoppades få se några av oss på ett universitet eller högskola. Då bara skrattade jag över hur absurt det lät att jag skulle plugga vidare efter gymnasiet, men nu är jag där fast jag själv knappt kan tro det :).


Undrar vad som händer till Valborg, har inget planerat men det finns alltid något som dyker upp skulle jag tro :). Ska gå och äta mat nu sen blir det nog ut en stund i detta ljuvliga väder :).


Puss och Kram

Lördag

Datum 2009-04-25 | Tid 19:50:43
Idag är det lördag och det har varit ett helt underbart väder :). Var hemma hos föräldrarna idag och åt middag, deras kompisar var också där och det var kul att träffa de, var längesen nu. Vi gick en runda med hundarna och det var så mysigt att gå i skogen :).


Var på fest igår hos en kompis och det var trevligt. Kul att träffa nytt folk och så. Vi spelade lite spel sen gick vi till krogen :). Fick shots av en kille som jag inte träffat innan men han bjöd inte bara mig utan två till som var med så men det var snällt ändå. Jag behövde heller inte betala för läsken jag köpte på slutet för att jag fått vänta så länge :). Har aldrig hänt förr så det var kul.



Händer nog inget speciellt imorgon, blir väl att ta det lugnt men jag kanske går och tränar har bara tränat en gång denna vecka. Eftersom jag tycker det är så kul med träning så blir det en del av mitt liv precis som mina vänner och fester med de är en del av mitt liv. Så den som säger att jag inte har ett liv har så sjukt fel.



nytt inlägg igen

Datum 2009-04-24 | Tid 17:09:38
Fick en rolig kommentar på ett tidigare inlägg om att jag var dum i huvudet som häll på att svälta mig själv. För det första så svälter jag inte mig själv bara för att jag väljer att dricka vatten istället för en massa läsk. Sedan att jag väljer att träna ett par gånger i veckan betyder heller inte att jag svälter mig själv. Om jag går ner ett par kilon så kommer jag inte bli pinnsmal ändå. Jag äter ju fortfarande mat så är inte så att jag bara lever på vatten...


Ska man kommentera ett inlägg tycker jag att man kan skriva sitt namn istället för sådana tramsiga nickname!

Fredag!

Datum 2009-04-24 | Tid 16:15:20
Skönt med helg tycker jag även om jag bara varit i skolan typ två dagar :). Hade redovisning idag men inget betygsättande utan mest för att få konstruktiv kritik så att det blir bättre till nästa gång. Har en jättebra lärare, känns som att han bryr sig om en, har aldrig känt så innan riktigt.


Hämtade ut en kjol från H&M idag, den är så fin och den passar för en gång skull. Kan vara lite konstigt med storleken från den affären. Kjolen kanske man kan ha ikväll under ett par leggings. Synd jag inte har svarta bara men får införskaffa det helt enkelt :).


Imorgon ska jag hem till mina föräldrar, två kompisar till de kommer dit och jag har inte träffat de på länge så det ska bli kul. Har nästan växt upp lika mycket med de som med mamma och pappa :). Tror även att M ska följa med :)


Det känns bättre för var dag som går och jag bryr mig mindre och mindre, kan det bli bättre?

Jag klarade teeentaaan :D

Datum 2009-04-23 | Tid 19:38:59

JAAAA! Så jävla glad är jag, klarade tentan trodde det aldrig men ändå. Ska hämta den imorgon för att se hur många poäng jag fick. Ska iväg på quiz ikväll och det ska bli kul :). Imorgon blir det fest, var längesen jag festade så är på tiden nu :).
Jag förstår mig inte på vissa människor men det är kanske så livet ska vara. Jag vet att jag om ett tag kommer sluta bry mig överhuvudtaget och det lär bli snart. Kommer bli så skönt när det väl händer, jag bara väntar..


Beautiful day!

Datum 2009-04-23 | Tid 16:40:49
Fint väder idag också det gillas :). Var i skolan idag och hade en bra och rolig föreläsning. Han som föreläser är så sjukt bra och han berättade många bra saker och tog många exempel, alltid lättare att förstå saker när man får konkreta exempel :). Efter skolan gick jag och lunchade med tjejerna på ett sjukt bra lunchställe, både gott och billigt samt att man får mycket för pengarna. 


Skola imorgon också och tack vare en kursare så slipper jag visa upp min hemmagjorda ekorre :). Sen är det helg :). Ska nog hälsa på mina föräldrar ett tag på lördag men jag får se.


För var dag som går är jag mer och mer säker på att jag har gjort rätt. Känns så skönt att veta det och att jag har en massa stöd bakom mig också. Men många har ju sagt detta till mig länge nu.

Helt slut..

Datum 2009-04-22 | Tid 20:17:09
Var och tränade ikväll. Var ett roligt pass men ett tag trodde jag att jag skulle dö. Antingen är jag sjukt otränad eller att det var ett extra hårt medelpass eller att jag tog i lite mer än vanligt. Tror mest på alternativ två och tre :). Det är så kul och träna och jag ska försöka med tre gånger i veckan. Med träning och bra kost kan jag nå de mål jag vill, och jag har blivit bättre med kosten också, har i princip bara druckit vatten den senaste veckan :). Jag ska nå mina mål det bara är så! Har iaf sett resultat på vågen och igår tyckte en klasskompis att jag blivit smalare :). Nu ska jag se Du är vad du äter.

Hörs imorgon!

Slänger in ett tidigt inlägg

Datum 2009-04-22 | Tid 08:35:36
Klockan är bara halv nio och jag är redan vaken... Men sån är jag, kan inte sova speciellt länge på morgnarna. Har aldrig kunnat det, är mer en morgonmänniska än en kvällsmänniska. Fast jag såg både Desperate Housewives och Hells kitchen utan att somna trots huvudvärk så jag är ganska imponerad :).


Idag tror jag att följande händer: Gå till biblioteket och lämna två böcker samt låna en. Sen ska jag läsa i en bok som jag har litteraturseminarium på i nästa vecka. Hade hellre läst PS I love you men hinner nog med den också. Annars ska jag bara ta det lugnt :).


Igår pratade jag och P om vår roliga utflykt men datum är fortfarande inte bestämt, får se när alla har tid och kan men det ska bli så jäkla kul iaf :).


Hörs kanske senare

Känner mig tillfreds...

Datum 2009-04-21 | Tid 20:26:36
Jag känner mig så otroligt lugn och avslappnad trots en massa saker som jag inte vet hur det ska gå med men jag vet att det ordnar sig. Jag har de bästa vännerna man kan tänka sig och jag vet att de hjälper mig om jag skulle börja falla.


Idag har jag varit hos två klasskompisar och pysslat med vårt gamla arbetslag, men det var några som fattades men då de inte läser denna kurs blev det så. Vi hade trevligt och jag gjorde den fulsötaste ekorren som någonsin funnits :). Ska bara göra en skog också sen har jag min saga klar till sagopåsen :). Ska kanske finjustera ekorren lite så den ser mer normal ut men kan bli svårt.


Ikväll är det Desperate Housewives och även en ny säsong av Hells kitchen :D. Ska bara försöka hålla mig vaken så länge, har ont i huvudet ikväll :/


Förresten så har jag kanske gjort en bra affär. Hittade en byrå på Ikea som jag ville ha men jag kollade på blocket och där finns samma byrå men 350kr billigare + att den är i närheten av mig. Så ska titta på den på fredag och hoppas att den är i bra skick :)


Hoppas alla mina vänner vet hur mycket de betyder för mig, det gäller även M.

Tappat lusten...

Datum 2009-04-20 | Tid 17:51:39
Har tappat lusten lite för Ullared, eller jag vill fortfarande dit men det känns inte lika kul längre. Vet fortfarande inte hur jag ska göra om jag ändå ska åka med, se om jag kan hitta andra att åka dit med eller att skita i det helt enkelt. Som det känns just nu så är det alternativ 2 som lockar mest att hitta andra att åka dit med.. tycker det har blivit för mycket med hur många som ska med och dessutom att det är en halv familj, det känns jättemärkligt. Vi skulle ju åkt på midsommarafton och sen festat här hos mig och M men jag är i alla fall 100% säker på att det INTE blir någon fest här längre. Folket får hitta någon annanstans att vara på. Allt detta beror på en och samma sak som jag inte går in på här då det är alldeles för privat.  

Soliga måndag :)

Datum 2009-04-20 | Tid 10:01:51

Idag är det måndag och jag är ledig, helt underbart :). Fast och andra sidan så är jag det fram tills torsdag hehe med undantag för imorgon då jag ska hem till en kompis från arbetslaget och göra en egen språkpåse.. hur det nu ska gå till har jag ingen aning om men det löser sig då :).


Ska träffa en kompis idag och fika med henne, har inte träffat henne på länge nu så det ska bli kul :). Vet dock inte riktigt vart vi ska fika än men det blir nog bra vilket som :).


Igår var jag i Hässleholm för att träffa min lilla kise och hon är så söt. Vill ju bara få hem henne nu :). Dessvärre åkte jag ju tåg och jag hade ingen polotröja på mig, så det var ju tur att jag inte träffa på någon pedofil för att jag hade för urringade kläder på mig haha... vissa personer är konstiga.


Annars händer inte så mycket idag, ska väl fortsätta läsa boken P.S I love you.. den är minst lika sorglig som filmen och med tanke på vilken känslomänniska jag är så kan det inte sluta bra. Har bara läst fem kapitel och jag har redan haft tårar i ögonen.. suck, vart ska det här sluta?!.


Puss och kram

det tråkigaste programmet som finns..

Datum 2009-04-18 | Tid 21:59:45
Måste säga att det programmet är Robinson. Har varit bra alla andra säsonger men denna säsong nej, allt är ju så orättvist och man vet ju alltid vilket lag som vinner... nåja ska inte prata mer om det nu.


Har varit på öppet hus idag på min brors skola, var kul att se hur de har det där och att träffa hans kompisar som var hur trevliga som helst, nog de trevligaste han har haft :).


Imorgon ska jag åka och titta på Salsa, min lilla kise som än så länge är för liten för att lämna mamman :). Så i slutet av maj har Milly fått en liten kompis :). Och innan dess så ska jag träna!


Har absolut inget mer att skriva idag...

Tror det är läge...

Datum 2009-04-17 | Tid 14:23:35
Idag tror jag det är läge att ha på mig favoritplaggen igen :). Och ni som känner mig vet ju att det är klänning och leggings :). Finns inget skönare eller enklare att ha på sig, möjligtvis att gå naken men det kan man ju inte göra hur som helst hehe.


Idag tvättar jag och M och det finns inget tråkigare än att springa upp och ner för alla trapporna men motion får man :). M gillar att skrämmas och jag är väldigt lättskrämd, när vi var i tvättstugan sa han att han tyckte han såg något och jag tror att spöken finns så jag gick därifrån fortare än M hann säga något, och nu varje gång vi är där nere håller han på hela tiden med att han tycker han ser saker och så. Inte slutar han heller fast jag ber honom :/.


Fortfarande vet jag inget om tentan och jag är nervös så jag håller på att dö, vill ju så gärna ha klarat den :).


Är så sugen på glass, blir det i detta fina vårväder :). Vi ska ju handla så ska nog köpa mig en glass då :). Fast det är inte nyttigt och jag som bestämt mig för att gå ner ett par kilo bara för att komma i klänningen till bröllopet, det är inte så att jag är överviktig men ett par kilo lättare hade jag velat vara :).


Nu tycker jag det kan bli midsommar för då ska det spenderas pengar :). Många förstår inte varför vi åker till Ullared midsommarafton men vi menar som så att vi är hemme på eftermiddagen igen och har hela kvällen på sig att festa, är väl ingen som börjar dricka klockan 12.00 på dagen? Ska bli extremt kul och nu är vi nog 10 st som ska med om ingen ändrar sig såklart. Är kul att så många vill med :).


Snart är det nog dags att springa till tvätten igen :/. Fast vi hade inte så mycket tvätt denna gång så är den sista maskinen som är i nu sen ska den bara torkas :).

Håller tummarna nu

Datum 2009-04-15 | Tid 18:45:38
Nu är det jag som håller tummarna allt vad jag kan för denna gången ska jag ha lyckats men som vanligt gör jag ju en massa dumma misstag. På första tentan var det ett tal som man skulle multiplicera med 0,5 och då blir svaret hälften av talet men man gör ju självklart tvärtom när det är division så istället för att svaret blir hälften av talet så blir det dubbelt. Men jag skrev att det blev dubbelt på första tentan när det skulle vara hälften, med det i åtanke så gjorde jag så på denna tentan så att svaret blev hälften men nu var det ju ett annat räknesätt och då ska det bli dubbelt... Suck, hur trög får man vara? Hoppas jag ändå klarar den för hade varit tråkigt om jag inte klarat den och måste ytterliggare en gång sitta med tentan. Men det heter ju tredje gången gillt och det gäller kanske för mig?. Känner mig helt deppig nu efter detta nederlag men jag hoppas ändå det bästa.

Då var det dags

Datum 2009-04-15 | Tid 08:09:55
Idag gäller det, har min omtenta i matte om 4 ½ timme. Är lite lagom nervös, inte nervös så jag håller på och dö men inte helt lugn heller. Det jag inte kunde förra gången har jag lite bättre koll på nu men det det kan ju alltid komma sånt jag inte tränat så mycket på, det kan vara helt andra saker. Nu hoppas jag på det bästa både för mig och min kompis och givetvis alla som sitter på omtentan för jag vet typ två till men bara namnet på en av dem :).


Blev ingen träning igår, hade ont i huvudet när jag kom hem. Hade varit i skolan från 08-16, det tar på krafterna faktiskt. Det jobbiga är att så kommer det vara när jag väl börjar jobba sedan. Fast jag ska försöka att bara jobba 75 % men då gäller det att M har ett riktigt bra jobb :).


Om inte tentan tar alltför lång tid så ska jag träna ikväll, ett medelpass :). Men jag tänker inte stressa med tentan bara för att hinna träna. Vet hur det gick sist när jag skrev den på 2 timmar så får allt sitta längre idag om jag nu inte är bombsäker på alla frågor men det tror jag knappt haha, varför skulle jag ha sådan tur liksom?


Igår var ju Desperate Housewives tillbaka, 2 timmar dessutom. Jag var i himmelriket :). Det börjar bli spännande nu och de andra på Wisteria Lane börjar fundera kring Dave. Äntligen! Haha, jag är nördig som vanligt, kan dock ej hjälpa att det är en bra serie.


Hörs ikväll om jag inte är alltför död...

Vad händer idag då?

Datum 2009-04-12 | Tid 16:59:48
Idag är en sådan dag då man inte har något speciellt planerat och det tycker man är ganska skönt. Samtidigt blir man rastlös och vill göra något, haha så komplicerat det kan vara. Marielle ringde mig innan och frågade om jag ville träffas en stund och det ville jag såklart men eftersom dagen inte var planerad hade jag fortfarande inte klätt på mig så jag satt i min pyjamas men det gjorde ingenting för det går ju snabbt att byta om. Vi satt och pratade lite men det var inte så varmt som vi trodde det skulle vara så efter en stund gick vi hem igen.


Ikväll händer nog inget speciellt, tyvärr. Blir nog bara lite tv-tittande. Är ledig imorgon också men sen börjar skolan igen dock kort vecka då jag bara går två dagar :).


Om ni känner för att bada bastu lite så kan ni komma hit, är lika varmt i lägenheten som i en bastu känns det som.


Jag har bestämt mig för att sluta med läsk, godis och allt sånt. Jag ska dessutom skärpa till det med träningen och träna minst 3 dagar i veckan. Måste komma i klänningen som jag ska ha på bröllopet ju. Hoppas bara jag har disciplin på mig själv!


Puss och kram

Påskmiddag

Datum 2009-04-11 | Tid 12:47:02
Idag ska jag ha påskmiddag här hemma. Det är bara mina föräldrar som kommer så är inte så märkvärdigt men ändå. Är kul att de kommer hit ibland så det inte bara blir jag som åker hem till dem.


Tänk vad tiden går fort, när jag var och handlade innan idag satt en person jag kände i kassan och hennes dotter har blivit så stor, jag tror inte jag träffat henne på minst 6-7 år.  Det är helt sjukt. Jag har också blivit stor och vuxen. Bor i egenlägenhet tillsammans med pojkvän är till och med förlovad. Jag går på högskola vilket jag aldrig hade kunnat tro för bara 4 år sedan. Hade varit kul att vara barn igen för att slippa alla problem som kommer när man blivit vuxen eller inte problem kanske men alla tråkiga räkningar som måste betalas, det slapp man när man var liten i alla fall. Nåa det är ju så livet är och ska vara vore ju hemskt om man alltid förblev liten.



Påsk

Datum 2009-04-10 | Tid 21:18:29
Nu är det påsk igen, har varit hos svärföräldrarna idag och det var trevligt. Åt god mat och pratade en massa och så. Har annars inte gjort så mycket denna veckan mer än en massa plugg och mer lär det tyvärr bli :/. Är trött på matten nu men förhoppningsvis går det vägen nästa gång.


Såg det nya programmet igår, Hjälp, jag är med i en japansk tvshow. Det var väl lite lagom kul så där men visst det är kul att se när någon ramlar i vattnet för det kan man göra på många olika sätt. Såg man både i det programmet och i Wipeout haha.. det är rätt kul och se. Suck... vilken nörd jag är!


Nåja, på tisdag är mina tvprogram tillbaka för där är ingen Ishockey :). Äntligen! Så då är det dubbelt upp av Desperate Housewives, kan jag bli gladare?!.


Får nog se till att skaffa mig lite mer fritidsintresse för det blir väldigt mycket tvtittande och sittande framför datorn för min del... icke bra!


Detta året blir fullspäckat med viktiga dagar.. många som fyller både jämt och 25 samt  ett årsdag av förlovningen med M. Samt ett bröllop :). Hur ska jag orka med allt firande.. haha, hur gammal är jag egentligen? Låter som att jag själv är minst 60 men så är inte fallet, tro mig!


Puss och kram skumbanan

Hemma

Datum 2009-04-09 | Tid 16:00:04
Nu är jag hemma igen efter ett par timmars pluggande. Gick ganska bra men är fortfarande vissa saker jag är osäker på men det ska jag reda ut på tisdag.


Då har påsken börjat och jag har inte så jättemycket inplanerat. Plikten kallar imorgon, dvs att hälsa på svärföräldrarna. Dock blir det inget besök hos mina föräldrar men det gör inte så mycket, träffar de ganska ofta ändå och påsken är väl ingen högtid som måste firas på samma sätt som julen tycker jag...


Fint väder nu igen :). Hoppas det håller i sig länge nu bara.. är så skönt att kunna gå i klänning och leggings ju. Hoppas det finns massor av den varan i Ullared. Fick förresten reda på att de brukar ha det rätt lugnt just på midsommarafton som vi ska åka, och det är hur bra som helst så att man får gott om plats och kanske till och med kunna pröva kläderna mitt ute i gången :).

Tandläkarbesök och pluggdag

Datum 2009-04-09 | Tid 10:00:27
Har varit hos tandläkaren nu eftersom jag bet av en bit av tanden igår. Var inte så farligt som jag trodde, han sa faktiskt ingenting om det. Lagningen blev bra så jag är nöjd. Har ju blivit beordrad att bara dricka vatten eftersom jag har skör emalj på mina tänder. Jag frågade om jag fick dricka mineralvatten men han sa att det var bättre med vanligt kranvatten fast mineralvatten var inte lika farligt som juice :). Tur att man har frisktandvård annars hade detta blivit dyrt och jag som är en fattig student hade inte haft råd med det.


Ska snart åka in till Malmö för att plugga matte med en kompis, tentan är ju på onsdag och jag vill ju klara den. Men det tror jag nog att jag gör. 
 

Hörs ikväll

Vilken dag...

Datum 2009-04-08 | Tid 15:29:48
Vaknade vid tretiden inatt av att det regnade som f'n, sen började det åska också och jag kunde verkligen inte somna om. Blev inte bättre av att jag skulle upp klockan sex heller. Var inget fint väder imorse så funderade på att ta vinterjackan men det blev inte så för då hade jag nog svettats ihjäl, inte för att det var varmt ute men för att min vinterjacka är supervarm av sig.


Hade två intressant föreläsningar idag men jag blev lite trött på slutet, har ju trots allt nästan suttit och lyssnat på samma person i fyra timmar. När jag var på väg hem fick jag ont i magen och mådde jätteilla, känns fortfarande inte helt bra. Till råga på allt så bet jag av en bit av min framtand när jag åt plommon, tror jag råkade bita för hårt och att jag träffade kärnan. Nu ser jag rolig ut när jag ler men ska som tur var till tandläkaren imorgon och få den fixad. Bara det att jag vet vad min tandläkare kommer att säga, ajja den smällen får jag ta.



Ishockeyn ställer till det för mig ikväll igen... måste den visas på kanal5 liksom? Tycker den kunde visas på en kanal som ändå ingen tittar på. Tex SVT eller kanal 8 och liknande.
Känns som att jag är lite grinig idag med men kan bero på alla motgångar jag haft idag.


Igår hände en otäck olycka på affärens parkering, tur att jag inte var där då.


So long flaggstång!

Tisdag

Datum 2009-04-07 | Tid 17:08:45
Idag har det varit en (nästan) riktig pluggdag. Träffade en klasskompis och vi gick igenom lite saker med matten som vi tyckte var svåra men ska till skolan på torsdag och få hjälp av lärare med det som vi är lite osäkra på. Denna gången ska jag klara det! Med tanke på att klockan är 17 och jag inte ätit middag än blir det ingen träning som jag tänkt mig då den börjar 18, hinner tyvärr inte. Imorgon ska jag gå!


Vanligtvis är det Desperate Housewives ikväll men eftersom Ishockeyn måste visas på kanal 5 så är det inställt, suck... ishockey är inte ens bra. Såg precis att det inte går något bra program eftersom jag nästan bara ser på kanal 5 på tisdagar. Får väl se en bra film eller något men jag har ju sett alla filmer jag har redan men det finns alltid någon jag kan se igen för typ 10e gången.


Ingen bra dag idag verkar det som men får göra det bästa av situationen.. hur man nu lyckas med det. Får sitta och längta efter min nya bebis som kommer i slutet av maj, på sommarlovet som snart nog infinner sig och självklart på trippen till Ullared.


So long....

Tillbaka...

Datum 2009-04-06 | Tid 13:52:40
Det fina vädret kom tillbaka, så skönt. Då kanske det kan bli en promenad lite senare idag med M :). Just nu så är min bror här för att göra lite uppgifter till skolan. Annars händer det inte så mycket idag. Får kanske sätta mig ner med matten men det kan också vänta tills imorgon då jag ska träffa en klasskompis och träna ihop med.


Tycker det är synd att jag inte har balkong till min lägenhet så jag kan inte ligga ute och läsa i det fina vädret. Jag gillar verkligen att läsa och jag har blivit helt förtjust i Läckbergs böcker, jag som egentligen inte gillar den genren, Har dock läst ut hennes sex första böcker så måste vänta tills den sjunde kommer ut. Suck.. är ett tag dit men får läsa något annat under tiden istället.


Längtar tills Ullared då ska jag köpa massor med klänningar och tunikor.. men först och främst längtar jag tills skolan slutar :).


Fick dessutom ett bra besked idag!

Är det slut på värmen nu?

Datum 2009-04-05 | Tid 13:16:36
Idag är det inget trevligt väder, vart tog solen och värmen vägen? Hoppas den kommer tillbaka snart saknar den redan. har fortfarande lite ont i huvudet sen igår kväll så det blev ingen träning idag :(. M trodde jag skippade träningen för att jag inte orkade men så var det inte.


Snart börjar jag jobba, eller snart och snart är inte förrän i juni men tiden går fort och just nu känner jag inte för det men behöver pengarna, är bara en fattig student.


Idag ska jag bara ta det lugnt och slappa, min bror kommer imorgon för att fixa lite saker och jag har inte skola förrän på onsdag :) sen är jag ledig resten av veckan hehe..


Fanns visst inte mycket att säga för tillfället så innan jag svamlar för mycket får jag nog tacka för mig.

En underbar dag

Datum 2009-04-04 | Tid 18:16:04
Har haft en helt underbar dag idag, varit i djurparken med min familj och systerson :).  Han är hur go som helst att ha med sig, han är snäll och vill aldrig gå ifrån en och gnälleri nte när man säger till att det är dags att gå vidare. Träffade till och med lite kompisar där vilket var kul :).

Igår fikade jag med S, det var trevligt.. inte träffat henne på länge. Snart är det Ullared som gäller :). Ska bli kul men är lite att planera men allt löser sig som vanligt.

Har inte mycker att skriva idag men så kan det ju vara ibland. Jag hoppas att detta fina väder håller i sig nu ett bra tag.


see ya!

Ännu en dag med sol

Datum 2009-04-03 | Tid 10:16:06
Jag blir lika glad varje gång jag vaknar och solen skiner med blå himmel :). Nu är våren verkligen här, men april är ju en månad som kan luras rätt rejält. Kan bli bakslag med snö, har ju hänt förr. Jag hoppas då att det inte blir så och jag hoppas det blir lika fint i sommar då jag ska jobba, även om jag är inomhus en hel del så måste jag ändå ut och gå ganska mycket och då vill jag inte att det regnar :/. Idag ska jag hem till mina föräldrar men först ska jag fika med en kompis, vi har inte setts på länge nu. Imorgon blir det djurparksbesök, har inte varit i en djurpark på länge. Så det ska bli roligt. Igår var jag och M ute på en promenad, helt mysigt var det och fortfarande ganska varmt trots att klockan var halv åtta. Vi trodde vi hade gått ganska långt för jag var inte riktigt säker på vart vi var men jag upptäckte att vi inte gått så långt för vi hade bara gått förbi badet.. haha. Nu ska jag äta frukost och göra mig vårfin med klänning och leggings :)

Underbart väder

Datum 2009-04-02 | Tid 17:33:51
Helt underbart väder idag också ju :). Precis hemkommen från en pratstund med Marielle och en milkshake. Jag gillar våra pratstunder Marielle, känns som att vi förstår varandra och är ganska lika på många punkter. Är glad att jag har dig som vän :).


Idag har jag varit i skolan på två riktigt bra föreläsningar. Inte ofta föreläsningarna är bra men det känns som att allt kommer vara bra i denna kurs till och med böckerna. Detta kan ju bero på att det bara handlar om de minsta barnen som jag ska jobba med sedan. Från början utbildade jag mig till lärare med inriktning barn 0-12 år men i höstas (efter att ha haft en mindre bra praktik på mellanstadiet) bestämde jag mig för att bara ha inriktning med barn 0-6 år och inte att jag ångrar det beslutet för en sekund, för det känns så rätt.


Har inte hänt så mycket mer idag faktiskt, borde egentligen gå och träna idag men eftersom jag inte ätit middag än hinner jag inte dit så jag får träna i helgen istället. Är bättre än inget för då har jag iaf tränat två gånger denna vecka. Har ju varit lite slapp med det nu de senaste veckorna så det får bli skärpning.

Bye bye so long


Vår och sol

Datum 2009-04-01 | Tid 16:25:14
Det är  helt underbart väder ute :). Man blir så glad av solens varma strålar. Hade det varit lite varmare hade jag åkt till havet för att ta mig en liten simtur men vattnet är fortfarande kallt tyvärr.


Nya kursen började idag och det känns helt bra. Är inte mycket att göra vilket innebär att det inte blir en himla massa grupparbeten som det alltid är i andra kurser. Det jag oroar mig mest över är filmningen av oss själva i en samling, det är jag inte helt bekväm med men det löser sig säkert, som det alltid brukar göra :).



Haha måste ha med lite citat från min 2 ½ åriga systerson, han är bara så gullig.
Jag skulle hjälpa honom att ta på skorna och då hade vi denna lilla konversation:

A: Du måste trampa ner.
Jag: Det får du ju själv göra, jag kan inte göra det åt dig.
A: Men du kan inte
Jag: Kan inte jag trampa ner?
A: Neej..
Hur söt som helst ju, lilla gullungen


Borde ta tag i matten men känner att jag inte orkar har ju tvättat hela förmiddagen och sen varit i skolan, man blir ju lite trött då. Nästa fråga är vad jag och M ska äta till middag idag?
Några tips?

1a april

Datum 2009-04-01 | Tid 08:41:54
Idag är det ju känt som en dag där man ska lura de man känner. Jag är då extremt lättlurad och vet inte om jag vågar lita på det någon säger till mig idag. Jag vet att den personen som lyckas lura mig kommer tycka det är extremt roligt och jag kommer få äta upp det resten av mitt liv. Suck...


Idag börjar jag läsa ett nytt sidoämne. Det ska bli kul att slippa matten men dessvärre måste jag fortsätta plugga lite till för att jag måste klara omtentan. Fan säger jag bara, hatar att få U så man måste göra om. Det tar så mycket på krafterna och det är nästan som att jag bara vill ge upp. Varje gång jag måste komplettera eller göra om helt säger jag alltid till M att jag ska hoppa av för att jag inte pallar mer men ändå går jag kvar kurs efter kurs och nej, jag vill inte hoppa av egentligen men just i den sekund man ser sitt U då vill man bara göra det.


Om lite mer än en månad har jag och M varit förlovade i ett helt år. Det är sjukt vad tiden går fort. Min systerson blir snart tre, jag kan inte fatta det. Kändes som att det var igår jag hälsade på när han var nyfödd. Jag var den första som såg honom förutom hans föräldrar då och sjukhuspersonalen :). Stolt moster med andra ord!


Nu måste jag ner till tvätten....