Tror det är läge...

Datum 2009-04-17 | Tid 14:23:35
Idag tror jag det är läge att ha på mig favoritplaggen igen :). Och ni som känner mig vet ju att det är klänning och leggings :). Finns inget skönare eller enklare att ha på sig, möjligtvis att gå naken men det kan man ju inte göra hur som helst hehe.


Idag tvättar jag och M och det finns inget tråkigare än att springa upp och ner för alla trapporna men motion får man :). M gillar att skrämmas och jag är väldigt lättskrämd, när vi var i tvättstugan sa han att han tyckte han såg något och jag tror att spöken finns så jag gick därifrån fortare än M hann säga något, och nu varje gång vi är där nere håller han på hela tiden med att han tycker han ser saker och så. Inte slutar han heller fast jag ber honom :/.


Fortfarande vet jag inget om tentan och jag är nervös så jag håller på att dö, vill ju så gärna ha klarat den :).


Är så sugen på glass, blir det i detta fina vårväder :). Vi ska ju handla så ska nog köpa mig en glass då :). Fast det är inte nyttigt och jag som bestämt mig för att gå ner ett par kilo bara för att komma i klänningen till bröllopet, det är inte så att jag är överviktig men ett par kilo lättare hade jag velat vara :).


Nu tycker jag det kan bli midsommar för då ska det spenderas pengar :). Många förstår inte varför vi åker till Ullared midsommarafton men vi menar som så att vi är hemme på eftermiddagen igen och har hela kvällen på sig att festa, är väl ingen som börjar dricka klockan 12.00 på dagen? Ska bli extremt kul och nu är vi nog 10 st som ska med om ingen ändrar sig såklart. Är kul att så många vill med :).


Snart är det nog dags att springa till tvätten igen :/. Fast vi hade inte så mycket tvätt denna gång så är den sista maskinen som är i nu sen ska den bara torkas :).

Kommentarer
Postat av: marielle

finns inget tråkigare och tvätta. hoppas ni får det skoj i ullared

2009-04-17 @ 18:48:48
Postat av: Diana

Nej, det finns det verkligen inte. Hade varit kul om du följt med dit ju :)

2009-04-17 @ 22:15:12
Postat av: marielle

vi får se. men jag tror inte jag gör det, men jag har lite tid och bestämma mig ännu

2009-04-17 @ 23:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0