Inte mycket kvar

Datum 2009-07-31 | Tid 23:16:33
Nu är det inte mycket kvar på jobbet. Endast 4 dagar :). Jag är glad för det, hade varit så skönt med semester. Jobbar kväll hela helgen men kvällar brukar vara lugna om man inte får larm, jag har tur som varit skonad från det hittintills. Har inte mycket att berätta idag så blir bara ett kort inlägg. Mest så att ni ska veta att jag är vid liv :).

Om jag kommer på något intressant att berätta imorgon innan jag sticker till jobbet skriver jag annars blir det senare i helgen.

Au revoir!

Sängen kallar

Datum 2009-07-30 | Tid 23:20:32
Ja, nu hör jag sängen ropa mitt namn eller riktigt så är det kanske inte men nästan. Förvisso är klockan inte så mycket och det är sommar men har man jobbat mellan 14.00 och 22.00 är man ganska trött vid denna tid. Har gått bra på jobbet idag, men märkas att det är mycket att göra och vi har en del som vi har dubbelbemanning på. Tycker så synd om vissa människor men så är det tyvärr.

Händer inte mycket imorgon heller, ska jobba kväll igen precis som resten av helgen. Sedan bara två dagar kvar och det verkar bli lugnt de dagarna så det känns skönt men man kan aldrig gå säker. Kommer säkert jobba någon extra dag ändå. Det lär behövas i alla fall.

Är lite hungrig har bara ätit lite yoghurt idag då jag inte varit hungrig innan. Får se om jag orkar göra mig en smörgås.

Adiós!

Godmorgon bloggen

Datum 2009-07-30 | Tid 08:16:08
Jag är som vanligt uppe tidigt trots att jag hade kunnat sova länge idag, börjar inte förrän 14.00. Jag är dock ingen sjusovare har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli heller. Får se hur det går på jobbet idag, har inte varit där sedan i måndagskväll. Var sjuk i tisdags och igår var jag ledig. Nu jobbar jag hela helgen med och har inte min nästa lediga dag förrän på tisdag och sista dagen att jobba är onsdag. Jag tror dock att det finns en del frågetecken så är mycket möjligt att jag tar lite extra men bara lite. Förlorar ju pengar  på en hel helg då jag ska på möhippa så får ta igen det, pengar behövs ju alltid. Fick förresten mer i lön för juni än vad jag trodde, det är nice.

Ser ut att bli ganska fint väder idag, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, är svårt och speciellt om man ska jobba. Vill inte ha allt för fina kläder, man vet aldrig vad man råkar ut för. Jag har en idé får se om det ser bra ut annars får jag tänka om. För jeans det tar jag inte på mig. Tycker det är så otroligt obekvämt och varmt på sommaren.

Träffade Marielle en stund igår, det var trevligt som vanligt. Vi har inte setts på länge så det var på tiden. Var och fikade på Grappa för att sedan gå och handla lite på Ica. Känns tomt utan Milly här hemma men mamma sade att hon hade det bra hos dem, hon var mest ute. Känns bra att veta i alla fall.

Nu vet jag vad jag ska säga som förbön på bröllopet, det är en jättefin dikt och i slutet lägger jag till lite själv. Vågar inte lägga ut dikten här, vet ju inte vem som läser som inte borde. Vill inte att de ska se den före så  efter bröllopet kommer den upp.

Nu är det dags för frukost.

Arrivederci!

Lite bilder

Datum 2009-07-29 | Tid 17:37:35
Tänkte visa lite bilder för er bl.a på dagens outfit. Titta och njut!

 Dagens outfit!                             På Ms födelsedag
                                        Tavla från min syster                                                                                    Salsa                                       Tavla från min syster
                            

Denna

Datum 2009-07-29 | Tid 10:19:14Såhär ska min tatuering se ut. Jag ska ha den på min vänstra skuldra och det ska vara lite färg tror jag. Nu ska jag bara bestämma mig för när och på vilket ställe jag ska göra den. Vet ni något bra ställe?

Nu ska jag gå och fixa med tvätten. Det är en lyx att ha egen tvättmaskin i lägenheten, slippa springa ner i källaren flera gånger. Bor man högst upp utan hiss så är det rätt jobbigt efter ett par gånger, men motion får man och det är bra att gå i trappor ju.

Ska se om där kan komma upp någon rolig bild senare idag. Har bestämt mig för att ha fler bilder i bloggen, blir roligare då.

Hemma igen

Datum 2009-07-28 | Tid 20:03:12
Nu har jag kommit hem igen, är väldigt skönt faktiskt. Trots att man gillar sina föräldrar märks det att man har ett eget liv nu när man blivit vuxen. Så efter en vecka hos de är jag rätt trött på det. Men så är det alltid. När jag åkte till mina föräldrar förra veckan tog jag med mig två katter, idag åkte jag hem med enbart en. Milly är kvar i Höör och Salsa följde med mig igen. Känns konstigt att inte Milly är här men jag vet vart hon finns och jag kan alltid hälsa på. Nästa vecka blir det fullt upp igen, då Nova kommer.

Snart ska vi äta och sedan blir det nog att bara ta det lugnt, känner mig lite halvdålig fortfarande men jag är ledig imorgon som tur är. Hoppas det gått bra för dem idag då det fattades två personer om de inte fått in någon vill säga. Lite dåligt samvete har man allt.

Händer mycket nu ett tag framöver. Det som händer är möhippa, bröllop, Göteborgsresan och sedan Polenresan. Allt detta sker på drygt en månad. Har bara en helg i augusti ledig. Det blir jag som läser förbönen i kyrkan, nu ska jag bara komma på vad den ska innehålla.

Förresten visste ni att jag är en flintskallig tjockis? Det sa A att jag var. Haha, han är så rolig. Håret man har på benen är maskar.

Au revoir!

Update

Datum 2009-07-28 | Tid 09:19:30
Dags för en liten uppdatering tror jag. Har inte hänt så mycket mer än jobb men ändå. Det gick ganska bra att jobba i söndags, var dock bara sjukt trött och var lika trött igår. Skulle jobbat idag men jag orkade inte för jag har fått en förkylning i kroppen vilket gör att jag känner mig halvkass och tyckte det var bättre att stanna hemma.

Idag ska jag åka hem till mig igen, M kom hem igår så ska träffa honom. Har inte setts på över en vecka nu, saknar han massor. Mamma och pappa skulle tydligen passa A idag så det blir nog livat när han kommer :). Den sötaste ungen som finns!

Händer inte mycket mer i veckan, mest jobb. Nästa onsdag är det sista dagen, me like! Då ska jag även hämta hem Nova :).

Adiós!

Så kan det gå

Datum 2009-07-25 | Tid 21:41:09
Idag har jag jobbat, tog en runda som jag tyckte var helt okej. Helgturerna har ändrats lite sedan förra året och det är alltid svårt att välja en tur som är bra. Så länge man inte kommer sist är det lugnt för då får man den värsta turen, den som ingen vill ha, haha. Tyckte ändå att det verkade bli ganska lugnt på jobbet men man ska ju aldrig ropa hej förrän man är över ån. Skulle dela ut middagar och en vårdtagare har bara mat varann dag och idag skulle där inte vara någon mat utan den skulle finnas hemma. När jag kommer dit finns inte maten hemma och där fanns ingen i köket så jag fick värma mat från frysen istället. Medan den var i micron cyklade jag med de andra middagarna och tillbaka till samma vårdtagare för att få maten färdig. Suck säger jag bara, det blev lite jobbigt men jag var ändå lagom i tid för att hinna med det andra jag skulle göra. Slutade halv två idag vilket var riktigt skönt.

När jag kom hem till mamma och pappa var där en valpköpare från Växjö på besök. Kul att träffa honom också och den lilla valpen hade blivit stor och hon var verkligen jättesöt. När de kört hem åkte vi till min syster som precis flyttat och hjälpte till lite. Sedan ikväll åt vi pizza med dem. Var trevligt och det ska bli kul att se hur det kommer se ut när allt är klart för de gör om köket helt och det är mycket annat som ska fixas.

Snart kallar sängen på mig, ska upp vid fem-halv sex och jag jobbar från 7.00 till 22.00 imorgon, dock med tre timmars ledigt men är ändå många timmar. Hoppas det inte blir samma missöden imorgon men det tror jag inte.

Sov gott!

Känns skönt

Datum 2009-07-24 | Tid 18:21:18
Igår blev det bestämt att Milly ska stanna hos mamma och pappa. Verkar gå bättre med hundarna och hon är mest ute nu så det gjorde inte mina föräldrar något, mina föräldrar är bäst! Detta är bara tillfälligt tills någon hör av sig som vill ha henne men ändå.

Har jobbat idag, var ganska lugnt vilket var skönt. Fick ett tråkigt besked men det var nog ändå det bästa om man ser det från en annan synvinkel. Jobbar fram tills tisdag sedan ledig på onsdag. Inte mycket ledigt men jag slutar ett par dagar innan än bestämt för jag ska på möhippa den sista helgen jag skulle jobbat så fick be någon annan ta mina pass då.

Ska äta nu men vi hörs kanske imorgon.

Au revoir!

Ledig idag

Datum 2009-07-23 | Tid 10:19:44
Idag är jag ledig, är hur skönt som helst :). På två veckor är jag bara ledig 2 dagar så jag har mycket jobb nu den sista tiden, men det går rätt så bra faktiskt. Är verkligen jättetrist väder idag, men jag slipper vara ute i det i alla fall, men tråkigt för dem som jobbar.

Igår var jag och tittade på en jättesöt kattunge så jag bestämde mig för att ta den, ska hämta henne när jag slutat jobba :). Hon har vit mage och vita tassar sedan är hon svart och beige, en sådan katt jag alltid velat ha :). Nu hoppas jag bara att någon kan ta Milly också, synd hon inte gillar hundar för då hade hon kunnat vara hos mamma och pappa. Det löser sig säkert, känns fortfarande tråkigt men jag vet att jag har tagit rätt beslut för hon trivs verkligen utomhus, hon vill ut tidigt på morgonen och kommer inte in förrän sent på kvällen :). Detta blir bra!

Min syster frågade om jag ville läsa en förbön för dem i kyrkan på bröllopet, har fortfarande inte sagt ett definitivt besked men jag tror att jag ställer upp för hon skulle bli så glad, sedan ska jag ha huvudansvar för min systerson med. Jag ser dock inga problem med det för han är den snällaste ungen att ha att göra med. På lördag ska de flytta, blir lättare för mig att hälsa på dem då med vilket ska bli skönt.

Händer nog inte så mycket idag, är som sagt inget väder att vara ute i men vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

Adiós!


Veckan är påbörjad

Datum 2009-07-21 | Tid 15:42:36
Nu är veckan påbörjad och jag har jobbat två av sex dagar redan, har gått ganska fort men har slutat tidigt båda dagarna, vilket har varit skönt. Imorgon ska jag jobba kväll sedan ledig på torsdag, riktigt nice :). Har än en gång åkt hem med katterna till mamma och pappa för M är kvar hos sina föräldrar och jag vill inte vara ensam hemma. Speciellt inte med allt jag går igenom nu, det tar ganska mycket på krafterna och då är det skönt att ha någon att prata med så att tankarna inte kommer fram så ofta. 

Har fortfarande inte hört något om annonsen jag satte in men det kommer väl, ska titta på en liten katt imorgon för jag måste ha en kompis till Salsa, hon är ju inte van att vara ensam katt. Nu tror ni kanske att jag gör mig av med en och skaffar en annan för att jag tröttnat på den första men så är det inte alls. Hade det inte varit för att hon antagligen har lite vilt i sig och har varit ute sedan hon föddes så hade jag inte behövt göra mig av med henne. 

I närheten av där jag jobbar ligger en barnmorskemottagning och dagligen ser man kvinnor med stora magar som går dit, jag blir så sugen på att skaffa själv, hade jag och M haft jobb så hade vi antagligen skaffat nu men får vänta tills vi är klara med skolan, så om några år. Fast om M får jobb i år så kan vi skaffa så att jag får det lagom tills jag slutat för då behöver jag inte vänta lika länge. Sedan är det hus och bröllop med som står på listan, får se när det blir. 

Arrivederci! 

En trevlig helg

Datum 2009-07-19 | Tid 16:47:26
Har haft en jättetrevlig helg, i fredags var vi som sagt på bio och filmen var riktigt bra. Så nu måste jag se den sista också som kommer någon gång nästa år. Var längesedan som jag och M var på bio så det var riktigt mysigt :). I lördags åkte vi ner tidigt till stugan och förberedde inför festen. Allt gick bra och jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde den kvällen. Ms släktingar är verkligen trevliga, det var i och för sig Hs släktingar med :). Har varit hemma drygt en timme nu och det känns bra, borta bra men hemma bäst. Hade jag inte behövt jobba imorgon så hade jag nog också stannat en natt till för M är kvar då han ska titta på ett akvarium imorgon.

Är verkligen inte lätt att skriva när tårarna strömmar nedför kinderna hela tiden, kommer sakna Milly så otroligt mycket även om jag inte vet vart och när hon försvinner från mig. Jag hoppas på farmor och farfar som sagt och jag ska prata med dem ikväll. Men det är tanken jag har så svårt för även om det är för hennes bästa.

I veckan händer inte mer än jobb, jobbar sex dagar denna och nästa vecka sedan efter det har jag bara 4 dagar kvar på jobbet :). Börjar se ett slut nu, vilket är skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att farmor ringer tillbaka.

Adiós!

Update:
Tyvärr kunde inte min farmor och farfar ta henne, så nu får vi se vem som kan och vill. Hade jag bara bott på markplan så att hon kunde gå ut hade det inte varit några problem men att få tag på en ny lägenhet är inte det lättaste ju. Jag vet att jag gör rätt men det är ändå så fruktansvärt svårt.

Grattis M :)

Datum 2009-07-17 | Tid 08:55:45
Idag fyller M 25år, han börjar bli gammal haha. Idag ska vi ha en mysig dag tillsammans, först ska vi handla lite och sedan baka inför imorgon. Ikväll blir det bio, den nya Harry Potter filmen ska ses. Hoppas nu den är bra. M blev glad när han öppnade presenten imorse för där låg biobiljetten :). Vet bara inte riktigt när vi ska äta eller vad men får väl bli något i Lund då det blir enklast. Vi kommer säkert på något, det brukar vi göra :).

Trots att det finns så mycket glädje i mitt liv nu är det en sak som tynger mig riktigt mycket. Min lilla katt trivs inte i lägenheten, så jag och M har bestämt oss för att ge henne ett nytt hem, där hon kan få vara ute istället. Jag hoppas att min farmor och farfar kan ta henne, då deras katt försvann och det verkar som att de vill ha en katt. Hade varit skönast för mig att veta att hon kommer få det bra hos dem. Detta är verkligen ingenting jag tycker är kul men jag kan inte låta henne bo här när hon inte trvis. Kommer hon till farmor och farfar kan jag i alla fall hälsa på henne. Vilket ger mig en liten tröst.

Nu ska jag gå och äta frukost sedan måste jag göra mig iordning och gå och handla, blir svårt att baka annars. Har verkligen fullt upp idag. Men det är kul att ha saker att göra också :). Hörs kanske ikväll när vi kommer hem igen.

Au revoir!

Seeg

Datum 2009-07-15 | Tid 10:14:44
Känner mig så seg idag, är väl för att jag ska jobba ikväll. Är inte så många timmar ikväll men har ändå lika mycket att göra. Fast jag börjar hellre halv fyra än klockan 14 för det är riktigt segt. Jag uppskattade min sovmorgon men ändå vaknade jag strax innan klockan fem bara för att jag är van att gå upp den tiden, men det var inte svårt att somna om.

Igår hände något märkligt, jag skulle träffa Marielle och när jag är på väg ut möter jag killen som har pizzerian nedanför oss. Han håller upp dörren för mig och det är ju snällt, sedan frågar han hur jag mår. Blev förvånad men svarade och vi stod och pratade lite. Han undrade om vi lagade mycket mat hemma eftersom vi inte brukade handla där men man kan ju inte äta pizza 7 dagar i veckan haha.
  Han frågade om jag ville ha något för han kunde fixa det men jag tackade nej, hade nästan precis ätit. Var sedan tvungen att säga att jag skulle träffa en kompis och han frågar om hon är lika vacker som mig. Självklart svarade jag att hon var det. När vi sitter på torget och pratar lite kommer denna kille och säger något och sekunden senare kommer han med två coca-cola till oss, väldigt snällt men det kändes verkligen som att han flirtade med mig och han vet att jag har pojkvän. Känns lite jobbigt nu att gå förbi där varje dag men vad ska jag göra, jag behöver ju inte stanna och prata med honom för oftast har jag bråttom iväg ändå.

Nu ska jag nog äta lite frukost och sedan se någon film, efter det är det nog dags att göra sig klar för jobbet.

Adiós!
 

Tisdag

Datum 2009-07-14 | Tid 18:49:15

Idag är det tisdag och dagen har bestått av jobb som inte är allt för ovanligt i mitt liv just nu. Har gått bra idag med, har en jättelätt runda som inte tar lång tid alls. Jag var klar redan strax efter nio och de andra blev väl klara mellan halv tio och tio. Jag ringde faktiskt en och frågade om hon behövde hjälp men det behövde hon inte och när jag skulle ringa nästa kom annat i vägen. Har även städat och tvättat åt en dam idag. Har annars inte hänt alltför mycket idag, ska träffa Marielle en stund ikväll och snacka lite, behövs alltid :).

Imorgon jobbar jag kväll och börjar inte förrän halv fyra, hur nice är inte det? Lång sovmorgon men å andra sidan slutar jag inte förrän 22.00. Ska nog gå bra, många som inte är hemma och det verkar bli en lugn kväll men mycket kan ju hända på en dag såklart :). Man går aldrig säker på det jobbet haha.

Snart helg och det kommer bli en trevligt  med god mat och trevligt sällskap. Ska dessutom vara fint klädd. Me like :). På fredag blir det också skoj, kan dock inte säga något nu för risken är stor att fel par ögon läser min blogg :p.

Nu ska jag göra mig iordning, ser ut som jag vet inte vad i håret haha. Måste hitta något bra att ha på mig också, alltid lika svårt och det är nog fortfarande varmt ute. I lägenheten är det varmt i alla fall, är minst 26grader.

Arrivederci!


Helgen

Datum 2009-07-12 | Tid 14:24:17
Har jobbat idag men bara till klockan 13 så vart rätt skönt att för en gång skull sluta tidigt. Gick bra idag men fy vilken runda jag hade idag, fick ta hjälp av mina medarbetare annars hade jag inte varit klar förrän vid 11. Var många på den turen jag hade och det tog lite tid hos vissa. Annars har det varit lugnt på jobbet, larmet har varit tyst och det är skönt, aldrig kul att åka på larm för man vet inte hur allvarligt det är eller ifall någon behöver skickas in.

Igår var jag på marknaden och hade det mysigt, köpte dock inget speciellt för jag hittade inget jag ville ha men är kul ändå att bara gå där. Sedan åkte jag med mamma och pappa hem, eftersom jag måste ha skjuts till jobbet när det är helg. Tågen går ju inte som jag vill då.

Denna vecka blir det jobb fram till torsdag men sedan är jag ledig i 3 dagar, ska bli riktigt skönt :). Fick dock en fråga om jag kunde jobba på lördag men det kan jag inte, har annat för mig och det kan vara skönt att vara ledig någon gång också. Jobbar ju ändå så mycket.

Snart dags för möhippa och bröllop, får se lite vad vi hittar på att göra på möhippan men det ska bli riktigt roligt i alla fall :). Har ni några bra idéer så säg det gärna.

Nu ska jag gå och duscha sedan blir det nog mys med katterna i soffan :).

Adiós! 

Äntligen fredag

Datum 2009-07-10 | Tid 18:06:42
Nu är det äntligen fredag och jag är ledig imorgon :). Känns som att det var hur längesedan som helst som jag var det men det var i tisdags. Idag var det sista dagen jag gick för A vilket betyder att jag inte har många dagar då jag jobbar heltid längre. Nu kan ingen komma och säg "Du går ju till fyra så du hinner ta ett inköp för mig". YES! Har i alla fall gått bra idag, slapp två promenader på grund av regnet. Inget kul varken för mig eller för dem.

Vet inte vad som händer ikväll får se lite, hade varit kul att göra något eftersom det var ett tag sedan jag gjorde något kul. Imorgon blir det kanske Degeberga marknad och så kanske hjälpa farmor och farfar lite.

Förresten finns det någon som kan mangla förutom i den äldre generationen? Eftersom jag inte kan mangla då jag aldrig gjort det slapp jag tvätta lakan eftersom de skulle manglas, ibland har man tur.

Nu ska jag fortsätta med middagen. Blir stekt potatis med köttbullar och stuvad spenat. Nyttigt och gott i alla fall spenaten :).

Au revoir!

Så sjukt trött nu...

Datum 2009-07-08 | Tid 20:07:03
Nu är jag riktigt trött på jobbet. Fattar inte varför jag tog en 100% tjänst, känns som att alla tror att man kan hinna med hur mycket som helst bara för att man aldrig slutar före kvart i fyra. Har fått ta mycket extra på grund av det och jag pallar inte längre men finns inget jag kan göra åt det. Man får ju inte säga nej på jobbet i alla fall inte om någon ringer och frågar om man kan jobba en dag. På fredag blir det nog min värsta dag denna sommar. Har morgonturen som vanligt fram till 10-11 tiden, efter det ska jag hinna med att gå med middagr, en tvätt, 2 promenader och 2 inköp. Vart ska jag klämma in mina 30 minuters rast? Bara promenaderna tar nästan 2 timmar, och tvätten måste man ju kolla till emellanåt. Nästa år kommer jag inte tillbaka dit, för har jag inte fått magsår innan lär jag få det då. 

Usch, vad gnällig jag blev i inlägget men behövde få det ur mig. Händer inte så mycket mer denna vecka är bara ledig på lördag då jag måste jobba extra på söndag.. hela min sommar går åt till jobb, vill inte ha det så egentligen. Ska väl i och för sig vara tacksam för att jag har jobb men det är svårt med tanke på min situation.

Ska inte skriva mer nu för det kommer bara bli mer gnäll då och det hade jag tänkt bespara er. Ha det bra och njut av sommaren.

Arrivederci!

Tillbaka

Datum 2009-07-07 | Tid 17:39:30
Nu är jag hemma igen, ganska skönt men samtidigt saknar jag att bo i ett hus. Är betydligt svalare än i vår lägenhet men kan ju inte bo hos mamma och pappa hela sommaren ändå så. Längtar till den dag då jag och M kan köpa vårt eget hus, jag vill jättemycket men får tyvärr vänta :/.

Fick ett inte allt för överraskande samtal idag, många kan nog gissa sig till vem det var som ringde. Jo, det var självklart de på jobbet. Hade sett framemot en ledig helg men ska jobba på söndag. Inte många timmar men ändå. Nästa helg ska jag ta mig tusan vara ledig och det kommer jag också vara för jag kan inte jobba då helt enkelt. har ju en stor fest att fixa med.

Har inte mycket mer att skriva egentligen, ska fundera ut något man kan äta ikväll men det är inte det lättaste. Är inte sugen på något i denna värmen direkt.

Vissa människor är konstiga, såg en kvinna som var ute och gick med sin hund och på hennes axel satt där en grön papegoja, vem går runt med en papegoja mitt i stan?

Längtar tills nästa fredag då M fyller 25, han kommer bli så glad. Sedan väntar resan i augusti :).

Adiós!

Fortfarande på rymmen

Datum 2009-07-05 | Tid 11:49:37
Är fortfarande på rymmen det vill säga hos mamma och pappa. Har varit här sedan i tisdags och det har varit sjukt skönt att slippa den varma lägenheten, men jag saknar mina kompisar som är där. Ska komma hem snart för hur det än är orkar man inte bo med sina föräldrar hur länge som helst.

Jobbade i fredags kväll, dag igår och ska jobba kväll ikväll, har i alla fall gått bra dessa dagar så det gör det nog nu med. Är bara lite orolig över en sak men förhoppningsvis slipper jag vara med om det. Fast det hade kanske varit allra skönast för den det gäller, vem vet? På tisdag är jag ledig igen och då blir det nog att åka till Eslöv igen :).

Har inte gjort så mycket annat i helgen, sett lite gamla DH avsnitt. Är mycket man glömt men inte så konstigt då det var längesedan det visades ju. Är ledig i helgen och jag hoppas jag kan komma till havet och bada är ju inte så lätt när man jobbar.

Nästa helg åker vi till stugan för att ha 30+25 årsfest, har jag tur blir det lite bad då med om tiden finns för det är mycket som ska fixas, mat och tårtor med mera. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Kommer ihåg första gången jag träffade Ms fastrar, och M berättade att jag dansade gammeldans och den ena fastern blev så glad och hon sa att hon kände hopp för framtiden, hon och hennes man spelar nämligen sådan musik. Det kändes lite pinsamt men de är i alla fall trevliga. Haha.

Nu måste jag göra mig klar ska åka om en timme ungefär och vet inte vad jag ska ha på mig, är så svårt för man kan ju inte ha vad som helst på sig, och några jeans har jag inte ens med mig så blir väl leggings och den nya klänningen jag köpte.

Arrivederci!

Var ett tag sedan

Datum 2009-07-03 | Tid 08:27:34
Var längesedan jag skrev nu men det veror på att vi har flytt hem till mina föräldrar ett tag då det är sjukt varmt i vår lägenhet, har dessvärre ingen balkong vilket är den stora nackdelen med vår annars så fina och stora lägenhet. Katterna har givetvis följt med oss hit, och här verkar de trivas ganska bra i alla fall.

Har jobbat en del och ska på det igen ikväll. Orkar inte men är míndre än 30 dagar kvar så :). Igår var jag ledig vilket var riktigt skönt, åkte till Hörby marknad där jag köpte en jättefin klänning. Annars har jag inte gjort så mycket, mycket tid går åt till jobbet, jobbar hela helgen och 4 dagar nästa vecka men är ledig på helgen och då är det Degeberga marknad. Tycker den är så mysig att gå på, hoppas på fint väder bara. 

2 veckor kvar sedan fyller M 25 och hans fina present ska äntligen få visas upp. Hoppas han blir glad nu bara men det vet jag att han kommer bli. 

Nu vill jag träffa mina vänner, känns som jag inte gjort det på hur länge som helst, får se till och fixa det nästa gång jag är ledig. 

Skriver mer när jag kommer hem till Eslöv igen, nu ska jag hålla mamma sällskap och vänta på att solen ska kika fram mellan molnen :)

Adiós!