Att jag aldrig lär mig

Datum 2009-05-31 | Tid 20:47:16

Haha, som vanligt sitter jag med uppsatsen i sista stund. Imorgon måste jag verkligen skärpa mig ock skriva klart för på tisdag ska den in. Är väl minst fyra sidor att skriva, jag vet att det int låter mycket men jag måste koppla till litteratur och sådant med och det måste ha kvalité det jag skriver. Vill klara det på första försöket nu ju :). Det ska nog lösa sig, har det ju gjort förr.

Igår kom Salsa hem och ja, det gick väl inte så bra som jag tänkt mig. Milly är verkligen väldigt speciell av sig och jättesur, går och fräser åt Salsa trots att hon inte gjort något. Men det är så det fungerar, hon vill bara visa vem som bestämmer här hemma. Går bättre och bättre i alla fall och om några dagar leker de förhoppningsvis med varandra :).

När jag satt och skrev på min uppsats ikväll kom det en doft utifrån som påminde mig om husvagn. Det låter knäppt men mormor och morfar hade en husvagn som vi brukade låna på somrarna och den luktade speciellt. Kom och tänka på den tiden då vi var ute med husvagnen. Vi brukade vara på en camping som verkligen var urmysig, och det var världens bästa badplats med långgrunt hav, så man kom verkligen långt ut :). Jag hade alltid så lätt att få vänner där, jag var aldrig ensam. Nu har mormor och morfar sålt husvagnen vilket är lite synd men å andra sidan hade jag varit för stor för att följa med mina föräldrar på camping.


Nu blir det mys i soffan med urgod kaka och film, vet bara inte riktigt vilken jag ska se än.

Au revoir


Lördag

Datum 2009-05-30 | Tid 11:42:10
Så var det ytterliggare en helg, tiden går alldeles för fort men det är ganska skönt för om 3 dagar slutar jag skolan :). Ska bli skönt med sommarlov efter ett år av slit. Har bara 1 ½ år kvar, helt sjukt känns som att det var igår jag började högskolan. Ska i alla fall bli kul att börja jobba sedan så man tjänar lite pengar. Vet bara inte riktigt i vilken ålder jag vill vara. Kan ju välja allt från 1åringar till 6åringar. Kanske att jag börjar på en småbarnsavdelning och går uppåt, beror väl lite på hur jag trivs.

Idag ska jag åka och hämta hem Salsa, ska bli kul att få hem henne nu :). Får se lite hur det går med Milly och så men jag håller tummarna för att det går bra.

Skulle egentligen varit på avskedsfest igår men med tanke på min ögoninflammation så kände jag inte för det. Tråkigt värre eftersom jag efter tisdag inte kommer träffa T och M mer, eller i alla fall inte på ett bra tag. Känns lite konstigt att de inte kommer till skolan till hösten men det blir säkert bra ändå.

Händer nog inte något speciellt ikväll, vill inte lämna katterna själva det första jag gör. Blir att ta det lugnt framför tv:n fast där trivs jag ganska bra så det går nog ingen nöd på mig, men det hade ju varit trevligt att festa lite så får se nr det kan bli av.

Nu ska jag göra mig iordning och inte vara ute i sista sekund som jag brukar vara men jag hinner ändå alltid, är inte ofta jag missar tåget eller kommer för sent till något.

Adiós!

Varför?

Datum 2009-05-28 | Tid 18:05:04
Varför måste vissa människor hela tiden skryta och verka vara förmer än alla andra? Kan det vara så att de i grund och botten är osäkra på sig själva och har dåligt självförtroende? Jag tycker det är så tråkigt och tröttsamt att både läsa och höra en massa skryt precis som att det inte finns en annan människa i hela världen som hade kunnat göra det minst lika bra. Jag känner många som har talang för olika saker men som inte blir skrytsamma med det, och det är så det ska vara tycker jag. Nåja det är mest mina filosofiska tankar som jag har. Nu kan vi prata om något annat tycker jag, något som är roligare, vi behöver ju inte sitta och deppa ihop helt här tycker jag :).  Vad har hänt sedan sist jag skrev?

Hade filmvisning idag i skolan och det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara, att behöva visa upp sig på film inför sitt arbetslag. Pratade lite om vad vi sett på filmen och hur jag tänkte kring det och så. Så det gick bra men det var ju inget svårt heller.

Uppsatsen har jag fortfarande inte kommit längre med men har inte orkat men imorgon ska jag sitta i stort sett hela dagen och då bör jag få den klar. Kan ändå inte gå ut något imorgon för jag har lyckats få ögoninflammation också :(. Har i alla fall fått ögonsalva nu så det ska bli bättre men det är inte kul att ha det, ögonen rinner konstant :(. Är min vanliga otur att sånt ska drabba mig vid fel tidpunkt helt enkelt.


Onsdag

Datum 2009-05-27 | Tid 11:15:36
Ibland finns inga bra rubriker för inlägget man skriver och då får det bli veckodagen istället, tråkigt men sant. Jag är fortfarande förkyld och mitt öra är inget kul men ingen ill byta öra med mig så jag får dras med det helt enkelt :).

Igår var jag hos en klasskompis och analyserade våra filmer, det gick bra och vi hade en trevlig stund :). Efter det var det direkt hem för att bli upphämtad av min syster, jag skulle vara barnvakt men lite ändrade planer så kom föräldrarna och tog med sig systersonen hem till de istället men det gjorde inte mig något. Vi gick till ankdammen för att kolla ankor och så gick jag och A i "skogen" och filosoferade lite. Han är så söt och han har verkligen svar på tal om man inte tycker som honom :).

Idag händer nog inget kul direkt, blir uppsatsskrivning, renskrivning av analys och en tur till affären för mat behöver införskaffas. Fick lite mer pengar idag och det behövs då man inte får så mycket av CSN denns månad :(. Dock väntar jag fortfarande på ersättning för min taxiresa av skånetrafiken men de är så långsamma att det lär dröja ytterliggare en månad innan jag får tillbaka pengarna :/

Nu ska jag ta och äta lite frukost så att jag får lite energi för den är på botten just nu.


Filmen är klar

Datum 2009-05-25 | Tid 15:35:09
Idag har jag varit i skolan och grejat med filmen som ska visas upp på torsdag, tog längre tid än vad jag trodde det skulle göra men det var vissa saker som inte ville som jag. Blev i alla fall klar till slut och efter det åkte jag till Nova Lund och mötte upp P och A :). Längesen man träffade de nu, så det var riktigt roligt.

Ska åka med dem till Ullared och jag tror att det är någon till som ska med. Ska bli så kul att komma dit och jag vet redan vad jag ska köpa, sen hur mycket det blir vet jag ju inte men om jag känner mig själv rätt blir det nog en del :). Inte lång tid kvar nu, alltid kul när man har något att se fram emot :).

Är ganska jobbigt idag för jag har lock för örat och det har jag haft hela dagen, utan överdrift. Visserligen är jag förkyld men jag brukar inte ha lock för öronen på det här viset. Har verkligen prövat med allt men ingentig hjälper så jag hoppas det är bättre imorgon.

Nu får jag nog gå och göra något vettigt, leka med katten lite skulle jag tro. Hon är så rolig när man leker med henne, hoppar upp på ens ben och slår kullerbyttor ibland hehe.

Have a nice day

Tråkig söndag

Datum 2009-05-24 | Tid 12:22:05
Idag är det söndag och ingen vidare bra dag. Det är tråkigt väder och jag har fortfarande ont i halsen :/. Kanske tur att det inte är sol och varmt då eftersom jag inte har ork till att göra något vettigt. Orkar inte ens skriva på uppsatsen men är lite mer än en vecka kvar och ska ta tag i den imorgon när jag kommer hem från skolan hade jag i alla fall tänkt.


Chefen ringde mig idag och bokade in mig för delegering av medicin, skönt att veta när det blir för jag har varit lite orolig för det och jag försökte få tag i sköterskorna för mitt område men inte lyckats. Kan slappna av nu som tur är. Blev förvånad när hon ringde idag för det är söndag och jag trodde inte hon jobbade då men tydligen. Är en ny chef där nu och hon verkade jättetrevlig. Ska få hem lite papper nu i veckan så kan hoppas schemat också kommer då, vet ju inte hur mycket som stämmer av det schemat jag har :).


På lördag kommer Salsa hem, hoppas bara att Milly och hon kommer överens så det inte blir en massa slagsmål, Milly är inte så van vid andra katter då hon har varit ensamkatt sedan 12 veckors ålder och föräldrarnas katter har hon bara träffat två gånger lite snabbt. Får hoppas på det bästa :).


Vi hörs kanske ikväll, ha det bra så länge, Adiós


Avskrivning

Datum 2009-05-23 | Tid 21:33:03
Vissa människor kan man bara inte förstå sig på. Hur kan man tro att man är en bra vän när många saker man gör inte är ett tecken på bra vänskap? Jag bryr mig inte längre men kan ändå känna en bitter känsla av att jag har lurats. Det är så det känns, att jag blivit lurad, trodde vi stod varandra nära men tydligen inte. Jag vet att de vänner jag har bryr sig om mig och ser till mitt bästa precis som jag ser till deras bästa. Är glad att jag har dem i min närhet. Några träffar jag oftare än andra och det är synd att jag inte träffar alla lika ofta.


Snart sommarlov i alla fall och det ska bli så skönt även om det inte blir mycket ledigt för min del men får pengar för mödan :). Har inget direkt planerat utöver jobbet, blir inte så mycket tid för det, men till Ullared ska jag och på bröllop :). Ser framemot den dagen då jag vet en del om hur det kommer vara, är roligt att få tillgång till en del av planeringen även om jag bara är en vanlig gäst.


Idag har jag inte gjort något vettigt men har inte orkat, har inte mått bra. Har ont i halsen och huvudet känns tungt :/. Har i alla fall fått läst mycket ur Stenhuggaren och snart kan jag påbörja Olycksfågeln :). Imorgon blir det tvätt som gäller!


Adiós!

Bjuder på två bilder

Datum 2009-05-22 | Tid 14:18:21
Den första av mina två katter :)Min andra katt som kommer hem nästa vecka :)

Hemma igen

Datum 2009-05-22 | Tid 13:42:17
Nu har jag kommit hem igen, har ju varit hos mamma och pappa :). De passade A så var tvungen att åka dit för att träffa han lite, lika söt som vanligt med roliga kommentarer. Han förstår inte riktigt än att hans morfar är min pappa :). Det var verkligen full fart hela dagen igår, vi var ute och körde och till sist hamnade vi vid frostavallen där de hade ställt ut med bilar och motorcyklar, var kul att gå och titta, vi träffade även mormor och morfar där. På kvällen grillade vi, riktigt gott var det, årets första grillat :).


Förstår inte varför vissa ska verka vara bättre än alla andra, kan bli så arg på det och speciellt också när man har känt personen en längre tid, är även andra saker jag blir besviken på. Var vår vänskap inte värt någonting? Det verkar inte så efter vad jag sett nu i efterhand och jag klarar mig bra utan den då om det nu ska vara så.


I helgen händer nog inte så mycket blir lite jobb med uppsatsen skulle jag tro sen kanske jag ska festa imorgon får se lite vad jag känner för. Nu är det skönt att ha kommit hem till M och min lilla katt :).

Jag har bestämt mig

Datum 2009-05-20 | Tid 14:43:55

Bestämde mig idag för att ta en pluggfri dag. Känner inte för att sitta med massa uppsatsskrivande helt enkelt. Eftersom jag vet vad jag ska skriva om och hur jag ska lägga upp det så är jag inte det minsta orolig. Så med andra ord har jag inte gjort något vettigt idag utan mest suttit här vid datorn och jag har även läst lite i Stenhuggaren, riktigt spännande :).Jag är inte den som gillar regn och dåligt väder men idag önskar jag faktiskt att det hade varit lite sämre väder än vad det är men man kan inte få allt.Ibland undrar jag om det var ett misstag jag gjorde för ett tag sedan, men det kan väl inte vara ett misstag om jag mår bra av det? Eller? Allt är väldigt komplicerat men är väl så det ska vara, ingenting kan vara för lätt.


Tisdag

Datum 2009-05-19 | Tid 18:37:51

Idag var jag som sagt och filmade och det gick väl ganska bra men det kom lite oförutsedda händelser så blev inte som vi tänkt från början men det gick ändå :). Ska bara fixa till filmen lite och analysera den men det gör jag imorgon sen blir det väl en början på uppsatsen. Vill bara ha sommarlov nu men är bara två veckor kvar så jag får hålla ut lite till :).


Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt. Kan vara skönt och göra det också ibland. Blir DH ikväll och det blir bara mer och mer spännande, till min förtjusning :). Har dessutom börjat på min tredje Läckberg bok, här går det undan men det blir lätt så för någon som älskar att läsa.


Har blivit lite slö vad gäller träning men eftersom de flesta passen är belagda utomhus så är det inte lika kul, tur att onsdagens pass fortfarande är inomhus :). Ska se om jag pallar gå dit imorgon, men det hoppas jag.


Nu ska jag gå och göra något vettigt hade jag tänkt men om jag känner mig rätt blir det nog att slå på tv:n eller lägga mig i soffan och fortsätta läsa :D.


Arrivederci


Snart dags

Datum 2009-05-18 | Tid 16:09:28

Nu är det inte många dagar tills jag åker till Ullared, ska bli riktigt roligt. Att göra något annat för en dag ska bli så skönt. Är trött på skolan nu men bara två veckor kvar av eländet. Har dock att göra med uppsatsen men det bör gå ganska bra.

Imorgon ska jag göra filmuppgiften, känner mig inte alls nervös eftersom jag har träffat barnen och pedagogerna och alla är verkligen jättesöta. Sedan blir det analys av filmen med en kompis och nästa vecka ska den visas upp.

På torsdag åker jag nog hem till mamma och pappa igen för att få träffa min systerson, roligare kille får man leta efter :). Han är hur söt som helst, skulle vilja ha en egen bebis med M men tiden är allt annat än rätt så det får vänta ett tag till.

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag väntade på att tillfället skulle komma då jag inte alls skulle bry mig mer och det har kommit nu. Idag gick det upp för mig på allvar att jag inte blivit rättvist behandlad så som jag borde bli. Jag har gett så mycket men fått så lite tillbaka. Det är skönt att detta stadie har kommit nu.

Arrivederci
 


Vart ska jag börja?

Datum 2009-05-17 | Tid 16:21:34
Har mycket jag vill skriva om i bloggen idag så jag vet inte riktigt vart jag ska börja men det lättaste är nog att börja från början så då gör jag det.


lördagen: Igår vart jag och M med mamma och pappa på Center syd för att handla lite kläder till bröllopet men vi hittade inget speciellt så det blev ingen direkt shopping. Var trots det en trevlig dag, har inte varit på Center syd på hur länge som helst, åker hellre till Nova Lund men det kan bero på att det är lättare att ta sig dit.

När vi kom hem gjorde vi inget speciellt utan bara tog det lugnt och jag skulle kolla på Eurovision, blev besviken över vår dåliga placering men så har det varit nu i några år och så lär det nog förbli också. Vet inte riktigt varför vi aldrig kan få till en riktigt bra låt som slår längre. Det var kul att ett nordiskt land vann men jag är inte förtjust i låten, tycker inte den är en vinnarlåt. Islands bidrag var bättre men det tyckte inte övriga länder som deltog.

Pratade även med P igår och om de andra inte kan följa med så skulle vi ändå åka själva men vi hoppas att de kan följa med såklart, hade varit hur kul som helst :D. Klockan 5 ska vi köra hemifrån och jag kommer vara så trött men piggnar nog till efter en stund :)


Idag, söndag: Åkte till Nova med M för att se om de hade skjortan i rätt storlek och det hade de, så den blev köpt. Det var nog det kortaste besök på Nova för min del men det gjorde inte mig så mycket.

Nu är vi hemma igen och jag är så trött idag att jag inte orkar göra någonting, har till och med lyckats somna i soffan. Kanske börjar bli sjuk vem vet? Ska nog försöka äta något, har bara ätit en macka och det var vid 10-tiden så nu börjar jag bli hungrig, än har jag inte tappat aptiten :).


Arrivederci

1 år idag

Datum 2009-05-15 | Tid 15:59:00

Idag har jag och M varit förlovade i ett helt år. Tiden har gått sjukt snabbt men jag har älskat varje minut av det. M är verkligen en helt underbar kille, perfekt för mig liksom :). Idag ska vi äta mysmiddag ihop, vi brukar ju äta tillsammans varje dag men det blir lite extra idag. Hemmagjord potatisgratäng med färsk färdig marinerad kyckling och givetvis sallad till det :). Ska bli så gott!


Idag har jag varit på en förskola och hälsat på med en kompis, vi ska ju göra en examinationsuppgift där och det var verkligen hur mysigt som helst, nybyggda lokaler och barnen var underbara. Så vill jag verkligen ha det när jag är färdig med utbildningen och redo för att börja jobba. Höll i en liten samling och det gick bra, barnen satt stilla och var uppmärksammade. Blir nog bra även nästa vecka :).Dagarna närmar sig, jag brukar inte ha så många dagar som jag verkligen ser framemot men det finns redan tre denna sommar och den första infinner sig redan om två veckor. Då kommer lilla Salsa hem till oss :).


Arrivederci


2 år sedan

Datum 2009-05-14 | Tid 16:36:49
Idag var det slutprov i bageriet för treorna. Skulle egentligen gått dit och kollat men orkade inte för vädret är så trist, bara regnar hela tiden. För två år sedan var det jag själv som var där inne och slet som ett djur för att få allt färdigt i tid. Men vi alla i klassen hann och tror till och med vi var den snabbaste klassen på länge :). Minns hur nervös jag var innan jag satte igång och när jag visste att bagare och konditorer var inne och bedömde det jag gjort, fy vilken känsla men det gick ganska bra för mig ändå vill jag minnas, fick långt över hälften i alla fall :). Om tre veckor är det student här och jag vill igen, men ja det går inte :/. Vi hade så sjukt kul under gymnasietiden visst hände det lite saker i klassen men vi redde ut det och jag tycker ändå det positiva väger upp det negativa. Finns vissa saker jag dock ångrar som jag gjorde men det är lätt att vara efterklok :).


Nu ska jag nog krypa upp i soffan med Isprinsessan, hoppas på att läsa ut den idag så att jag kan börja med Predikanten :).


Modell för en dag

Datum 2009-05-13 | Tid 15:55:26

Jag fick ett trevligt telefonsamtal idag om jag var intresserad av att vara modell för en dag och ja det ville jag. Har alltid velat vara det men oftast är sådant i Stockholm och man ska själv betala resan dit och så men denna gå :)ng är det i Malmö :). Det är dessutom gratis, det enda som kostar är bilderna om man nu vill köpa dem vilket inte var något tvång. Får ta med fyra vänner också men alla verkar svårflörtade, så vill någon följa med så säg till!


Idag har det inte hänt alltför mycket, skönt! Har varit och handlat och lagat sjukt god mat :). Tycker jag är ganska duktig på att laga mat även om jag inte är kock. Gillar att pröva på nya saker vilket var vad jag gjorde idag.


Har inte jättemycket mer att säga för tillfället. Vi hörs kanske senare ikväll!


Arrivederci


Musik

Datum 2009-05-12 | Tid 18:50:02

Idag hade vi musik i skolan. Det var faktiskt väldigt roligt. Sjöng och dansade en del, vissa grejor kändes mindre bra som när man skulle komma på en rytm eller rörelse som alla sedan skulle göra. Gillar inte när det är så men gör jag det med barnen har jag mycket lättare för det. Fick en del tips på sånger och ramsor som man kan göra med de allra minsta barnen i förskolan. Sådant är alltid bra.

Annars har det inte hänt så mycket idag och kommer nog inte hända något direkt heller. Blir en lugn tv-kväll skulle jag tro. Desperate housewives går ju ikväll och det kan jag inte missa :).


Imorgon ska jag till frisören för att prata om tillfixning av håret inför bröllopet :). Trots att det är en lördag och de egentligen har stängt så kunde hon fixa det till mig. C är en riktig pärla :).


Arrivederci


Jobb

Datum 2009-05-11 | Tid 17:48:50
Idag ringde samordnaren för mitt sommarjobb och fårgade om jag kunde jobba midsommarhelgen, vad tror ni jag svarade? Självklart sa jag ja! Får ju pengar för det dock är det bara lördagen och söndagen men lördagen räknas som storhelg ju. Gött! kompenserar ju lätt för den helgen i augusti som jag inte kan jobba.


Idag har jag inte gjort alltför mycket, mest tagit det lugnt inför skolan imorgon som är på eftermiddagen hur drygt är inte det? Föredrar att ha skola på förmiddagen så att man har resten av dagen fri. Nåja har än en gång gett mig in på Läckbergs böcker, de är bara så bra. Läs dem om ni inte redan gjort det, ett litet tips bara.


Vart och fikade med Marielle en stund igår på Grappa, det var trevligt som vanligt. Grappa är ett jättemysigt ställe med god mat med mera, trevlig personal med vilket är A och O för min del :).


Nu ska jag återgå till min bok Isprinsessan. På återseende!


Arrivederci!


Liten uppdatering:

Fick ytterliggare ett samtal från samordaren på jobbet. Fick reda på att jag börjar en hel vecka innan än vad jag trodde. Ska även ringa sköterskan för att höra om delegering osv.. vet även vilka dagar jag ska gå bredvid nu. Skönt med mer pengar i juni för jag hade ju inte så många dagar den månaden men nu så. Är glad att jag har ett jobb i sommar även om det kan innebära mycket slit och stress, minns hur det var förra året men det blir nog bra eftersom jag är van denna gång.

Wonderful day

Datum 2009-05-10 | Tid 12:35:40
Åh, är en helt underbar dag idag. Tvättade imorse så nu är alla mina kläder rena och luktar så otroligt gott. Hade inte mycket tvätt så tog inte så lång tid, dessutom hände inget mystiskt i tvättstugan som sist när jag tvättade :). Är soligt och troligtvis ganska varmt ute, tillräckligt i alla fall för att ha favoritkläderna på mig. Tror jag ska få med mig M ut på en promenad lite senare när vi ätit middag och så. Blir någon form av sallad idag. Det är otroligt gott när det är varmt ute, orkar liksom inte laga någon varm mat och än mindre äta den.


Igår skulle jag och M överraskat hans föräldrar med ett besök i sommarstugan men de hade mycket att göra så vi tyckte inte det var lönt. Trots det blev det ändå att vi lånade mina föräldrars bil och så tog vi med mamma och min bror till farmor och farfar på landet :). Så mysigt det är där när det är vår och sommar. Mysigt att gå i skogen och bara ta det lugnt. De lånar även ut bete till grannens hästar så har fått klappa hästar också och jag gillar hästlukten av någon anledning. Hann även träffa pappa en stund igår, han har ju varit i stockholm några dagar nu.


Vad nöjd och glad jag känner mig idag, nu väntar jag bara på sommarlovet och alla roliga dagar som kommer med sommaren :).


Puss och Kram

Helg :)

Datum 2009-05-08 | Tid 19:32:01
Nu är det fredag och helg, så skönt men iofs har jag varit ledig ganska mycket denna vecka men när det är helg vet man att man kan koppla av iaf. Händer nog inget speciellt denna helg men det kan vara skönt ändå. Dagen har spenderats hemma med (nästan) lugn och ro. Det som störde mest var alla sirener från brandkåren, visade sig att det var i närheten av mig som det var röklukt dock ej någon brand, vilket är bra :).


Igår var ju jag och M på quiz och det var trevligt. Det var ganska svåra frågor igår så det gick väl inte så bra som vi hoppades på men det var kul i alla fall. Man går ju dit för att ha kul och inte för att vinna. Skulle man lyckas med det är det bara en trevlig bonus :).


Har många trevliga datum att se framemot men ser nog mest framemot utflykten med P&co och bröllopet :). Vill ju ha min nya klänning på mig, den är så fin :).


Skulle vilja resa iväg någonstans men vet ej vart, måste ju ha pengar och tid till det. Hade räckt med en helg men bara så man hade kommit iväg och gjort något annat. Någon som är sugen på den idén?


Puss och Kram

Ny klänning

Datum 2009-05-07 | Tid 18:08:09

Idag har jag köpt en ny klänning, den är så fin :). Ska ha den på bröllopet som är senare i sommar, ser framemot det, har inte varit på bröllop på länge. M köpte även en till kostym, han passar så bra i det, riktigt snygg blir han!. Har även handlat mat vilket behövdes, massa nyttiga saker blev det. Inte något som är direkt onyttigt för en gång skull. Gjorde kycklingsallad till middag idag :). Riktigt gott blev det men dock så glömde vi ha med någon ingrediens så det får bli till nästa gång.


Annars har det inte hänt så mycket idag, min mage mår äntligen bättre. Sov länge gjorde jag också, helt imponerad av mig själv för jag brukar inte kunna sova så länge. Katten, hon skötte sig bra inatt med :). Ska på quiz ikväll på b2, ska bli roligt. M och Marielle ska med sedan vet jag inte om fler joinar oss. Denna gången hoppas jag att vi vinner :).Nu är datum äntligen spikat :D. Längtar riktigt mycket nu, ska bli helt sjukt kul. Tjejerna jag åker med har jag inte träffat på länge så det ser jag framemot. Hoppas nu att alla kan följa med bara.Ha en trevlig kväll allihopa!


Onsdag

Datum 2009-05-06 | Tid 18:54:06
Var riktigt dåligt väder idag men lyckades bli fint till kvällen :). Får hoppas det blir fint väder nu de kommande dagarna så att jag och M kan köra på vår lilla utflykt. Har varit hemma hos föräldrarna från igår till idag, M skulle till sina för att vara taxi åt de och jag kände inte för att sova ensam så då fungerar det att vara hos mamma och pappa :) Min lilla katt följde också med, och det funkar bra med de andra katterna och hundarna :).


Har riktigt ont i magen och mår illa idag, vet inte vad det är. Jobbigt om inget annat, får se om jag går till skolan imorgon men mår jag som jag gör nu så stannar jag nog hemma, gör ont bara att andas emellanåt.


Händer inte så mycket mer denna vecka vad jag vet.. men kan vara skönt att inte ha allt planerat trots att jag är lite av en sådan person. Vissa saker vill jag veta i förväg men inte allt. 


Orkar inte skriva mer nu, så ska lägga mig i soffan och titta på tv. Hörs imorgon!


Vart tog det fina vädret vägen?

Datum 2009-05-04 | Tid 12:58:04

Är inget fint väder idag, är mulet, grått och det har till och med regnat :/. Var likadant igår. Fast kan ju vara bra med regn också såklart.


Idag händer inte mycket, ska handla lite, gå till biblioteket och så ska jag läsa klart kurslitteraturen. Men boken är bra och det är många exempel i den så det går ganska fort att läsa den. Har redan läst lite mer än halva boken så. Har ju hela kvällen och natten på mig om det skulle vara så :).


Senare i veckan ska jag och M göra en utflykt (om det blir fint väder) vet inte riktigt än vart vi ska, men vi kommer nog på något. Denna gång ska jag köpa med mig färdiggjorda sallader så det inte blir som sist vi skulle ha picknick.På onsdag blir det träning iaf, det roliga men dock så jobbiga passet ska avverkas och jag ser framemot det. Synd att det för det mesta är utegympa nu när vädret inte är lika bra, jag har nämligen ingen lust att stå ute i regnet.


Nej nu ska jag återgå till min bok så jag slipper läsa så mycket ikväll. Ska ju hinna med annat också.


Puss och kram


Söndag

Datum 2009-05-03 | Tid 12:15:24
Idag är det söndag igen.. veckorna går snabbt, man hinner knappt med men det betyder att det snart är sommarlov. Är bara en månad kvar nu. Jag hoppas att det är riktigt fint väder i juni för då kan jag ligga vid stranden en massa innan jag börjar jobba sedan. Ser nästan framemot jobbet lite, för även om det var stressigt förra året så var det ändå ganska roligt, alla var så trevliga och nöjda med mig :D.


Igår var Marielle här så vi drack lite cider och pratade, sedan gick vi till b2. Där är alltid så trevlig personal, gillar verkligen det stället, goda drinkar gör de också :). Tiden gick snabbt och vi bestämde oss för att köpa med oss pizza hem så det gjorde vi, pizza är nog världens bästa fyllemat. Jag gick hem till mig vid halv 4 lagom trött sådär, och vaknade inte förrän vid 11, så skönt det var! Idag blir det nog en nyttig dag med sallad, och förhoppningsvis en långpromenad :). Hade inte varit helt fel i alla fall.


Är ledig imorgon men ska läsa en bok tills på tisdag så har och göra ändå. Nu är det inte mycket kvar i skolan och det är skönt, har fortfarande inte kommit på vad min lilla studie ska handla om, får bolla lite idéer med mina kompisar. Tur att det inte är så många sidor man ska skriva mest jobbigt att koppla allt till kurslitteraturen. Men har jag klarat det förr så gör jag det igen :).

Är lite rädd...

Datum 2009-05-02 | Tid 16:25:52
Mm, är lite rädd för att hela sommaren blir förstörd pga att det är så varmt redan nu. Vill ju att det ska vara fint i sommar också så att man kan vara på stranden och sånt. Behöver dock inte vara sjukt varmt dagarna jag jobbar för det är riktigt jobbigt trots att jag är ute en del.


Idag skulle jag och M ha picknick tänkte vi men det blev inte så, lite tråkigt men får bli en annan dag helt enkelt :). Ska iaf träffa Marielle ikväll och det ska bli kul :). Annars har det inte hänt mycket idag och det är rätt skönt. Väntar på att P ska få sitt schema så att vi kan bestämma en dag för vår lilla utflykt, eller lilla och lilla den kan bli ganska stor det beror på utbudet :).


So long

Aj,aj,aj...

Datum 2009-05-01 | Tid 19:48:25
Jag har bränt mig! Satt ute med mamma i solen hur länge som helst och bara pratade men solen var stark och jag brände mig ganska rejält på benen av någon anledning blev jag mest bränd där. Känns inte så skönt just nu men blir nog bättre om några dagar. Har varit hos mina föräldrar sedan i onsdags, min syster fyllde år så var där och firade henne. Alltid kul att träffa henne och min systerson :). Min katt följde också med till mamma och pappa, det gick hur bra som helst trots att hon inte är van vid hundar och knappt andra katter heller då hon bara är en innekatt, men hon har varit ute hos mamma iaf och det gillade hon :). Är inte många dagar tills hon får en kompis här hemma och då kommer hon nog trivas ordentligt :).


Blev nästan 200kr fattigare i onsdags pga att jag var tvungen att åka taxi hem bara för att tågen var rejält försenade och skånetrafiken kan ju aldrig sköta sådana saker speciellt bra. Tur att jag kunde dela taxi med en annan tjej annars hade det blivit dyrt :/.Idag hade jag picknick med föräldrarna och deras kompisar det var trevligt, alltid gott att fika ute i naturen men det blåste lite mer idag än igår så inte lika varmt kanske tur det med tanke på mina brännskador.  Ikväll ska jag bara ta det lugnt i soffan framför tvn, det ska bli skönt. Hörs imorgon!


Puss och kram