Så snygg

Datum 2010-08-31 | Tid 19:30:21
Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Satt i fem timmar med projektplanen men färdiga blev vi. Nu är den inskickad till läraren så nu väntar hennes eller deras omdöme och sedan får vi förhoppningsvis en ny handledare med. Var ju hos frisören idag och jag tycker själv att jag blev supersnygg. Lite ego måste jag få vara ibland.

Här kommer bilder. Vad tycks?



Framifrån!


Bakifrån!


Blev inte den stora kontrasten som Victoria Beckham hade men det var för att jag hade lite för kort hår allra längst fram. Detta är i alla fall början på den frisyren och jag är så nöjd. Denna kommer jag nog behålla ett tag.

Brösten är på plats

Datum 2010-08-31 | Tid 06:14:33
Ny dag, nya tag. Ska hem till Jessica idag för vi ska fixa med vår projektplan. Har ju inte fixat den alls under sommaren eftersom jag jobbat och sen hade jag en omtenta som jag var tvungen att plugga till. Hoppas vi hinner en hel del idag måste ju åka därifrån vid två.



Ska till frisören klockan fyra och bli snygg i håret igen. Jag lovar att ni får bild ikväll. Ska även visa något annat ikväll med men det ser ni då. Det blir nog inte förrän rätt sent ikväll för det tar ju lång tid hos frisören och sen ska jag äta.



Jag måste erkänna att det känns konstigt att ha en bh på sig som passar mig. Där jag slipper rätta till hela tiden för att brösten är på väg ut både uppe och nere. Nu är de på plats.



Dags att fixa lite frukost. Jag som inte har någon aptit just nu direkt. Hörs ikväll!


Ps. Bilderna valde jag bara för att påminna om den underbara sommar vi haft!

Lång dag

Datum 2010-08-30 | Tid 18:53:40
Hemma och mätt. Har varit en lång dag men den har varit ganska rolig ändå. Åkte in tidigt till Malmö för att handla present åt systersonen som fyller fyra på söndag. Givetvis var Jessica också med annars hade jag aldrig hittat till Toys R Us. Efter det gick vi och åt på Jensens Böfhouse. God mat och ritkigt trevlig personal. Går gärna dit fler gånger. Dags för skola sen ju.



Var helt okej där men kände att läraren som pratade inte hade någon vidare koll på någonting. Han dillade något om att vi ska skriva en magisteruppsats men vi har hela tiden hört kandidatuppsats. Får väl se hur det blir med den saken. Skulle haft en föreläsning till men vi struntade i den då vi redan vet hur man söker böcker på biblioteket. Åkte istället till Burlövs center där jag blev två behåar rikare men 888kr fattigare. Ja, kan man inte handla i en vanlig affär på grund av sin storlek så har man inget val. Då får det bli Triumph.



När jag kom tillbaka till eslöv gick jag och beställde mat. Blev kebabrulle för Martin och grekisk sallad för mig. Riktigt gott. Ikväll blir det Fångarna på fortet och popcorn, mys!


Skolan börjar

Datum 2010-08-30 | Tid 07:27:23
Jaha, idag börjar skolan igen. Ser inte framemot det, har blivit lite konstigt mellan mig, min kompis och två andra vi känner så vi vet inte riktigt hur vi ska bete oss idag. Vi är inte jättesugna på att prata med dem då vi tycker att de inte varit några bra kompisar. Detta låter jättetöntigt eftersom vi är vuxna människor men är man i vår situation så är det helt plötsligt inte så töntigt längre. Jag menar, jag vill inte ha några vänner som utnyttjar mig när skolan börjar bara för att de ska klara sig där. Har man inte hört av ett par vänner på en hel sommar men veckan innan skolan börjar då passar det bra och då är man den bästa. Jag och min kompis är inte dumma i huvudet för vi förstår att de vill vara vänner med oss nu så att de ska klara sig och kunna ta ut examen men efter det så kommer de skita i oss. Nej tack för sånt!

Ska åka tidigare till Malmö idag men bara för att jag har lite ärende där innan. Ska köpa present till Anton bland annat.

Det blir dålig uppdatering idag för jag har skola mellan 13.15 och 17.00. Är inte hemma förrän vid 18 så senare ikväll hör ni av mig igen.




Vad ska du göra idag?

Bilderna

Datum 2010-08-29 | Tid 20:04:54
Här kommer bilderna från festen. Ser inte ut som att vi hade kul men det hade vi.



Martina!


Camilla och Patrik!


Martina!


Jag!


Camilla och Patrik! Lite suddig :P


Camilla, Lisa och Patrik!

Det var alla bilder jag tog. Ska se om jag kan få några av dem som Martina tog.

Massor

Datum 2010-08-29 | Tid 08:17:55
Min tanke var att jag skulle blogga igår när jag kom hem men jag fann inte motivation till det och det satt minsann i hela dagen och kvällen.

Jag hade riktigt trevligt i fredags. Dock var vi nog alla lite sega för det var ingen som drack särskilt mycket men man kan ha roligt utan alkohol. Jag smakade ett riktigt gott vin. By the river hette det. Givetvis är det ett vitt vin för rött dricker jag aldrig mer igen. Inte det att det inte är gott utan det är för jag har rätt hemska minnen ifrån röd vin. Vill ni veta vad som hände så får ni fråga ;).

Kom hem igår vid två tiden. Lagom att komma hem då tycker jag. Lagade mat, spaghetti och köttfärssås blev det. Har inte ätit det på hur länge som helst så det var riktigt gott. Äter inte sånt på sommaren för jag tycker inte det passar.

Idag ska jag göra något med mamma och pappa. Vet inte riktigt vad bara. Kanske ska vi storhandla mat till mig. Jag betalar det givetvis själv. Så bortskämd är jag inte men det är bra att pappa kan köra ;).

Bilder från festen kommer lite senare!

Nu är det Fest

Datum 2010-08-27 | Tid 18:00:24
Druckit ett glas vin nu och fixat till mig. Blev svart klänning och rosa leggings ikväll. Lite rockig stil har även rosa ögonskugga. Ni får se bilder imorgon :). Var nog tre månader sedan jag festade så ska bli riktigt kul.

Nu kom Patrik så dags att vara social mot mina vänner. Vi hörs kanske senare ikväll när jag är lite rund om fötterna annars blir det en uppdatering imorgon.

Känner mig lycklig just nu och jag tror att denna kväll blir riktigt rolig!

Ha det bra mina söta vänner! Love ya!!

Det är över

Datum 2010-08-27 | Tid 12:29:58
Tentan är gjord och det kändes bra så förhoppningsvis klarar jag det denna gången. Finns inte så mycket mer att säga om den. Den var som jag förväntade mig vilket alltid är bra. Sitter nu på bussen till martina och är framme om en halvtimme ungefär. Jag kan säkert låna hennes dator för att blogga mer men det blir inga bilder tyvärr. Ha det så bra ikväll!

Tentadags

Datum 2010-08-27 | Tid 06:40:52
Dagen D är här. Det är dags för tenta om lite mer än två timmar. Kan inte riktigt beskriva hur jag känner mig. På något sätt är jag ändå ganska lugn men samtidigt känns det som storm i magen. Gäller att jag är fokuserad på det jag ska göra nu och inte tänka på en massa annat. I och med att jag redan vet vad jag ska ha för aktiviteter så kommer den delen gå ganska snabbt. Förra gången jag gjorde denna tenta visste jag ju inte att man skulle skapa aktiviteter och då var jag tvungen att komma på något snabbt på plats. Jag tror det var det som sumpade min chans.

När jag är klar med tentan tar jag tåget till landet nämligen Örkelljunga och Martina. Brukar skoja att Eslöv är storstan och Örkelljunga landet. Blir lite fest ikväll och det passar ju bra för att fira att tentan är gjord.

Mina pengar kom idag så jag har betalt alla räkningar. Ska bara fixa ett tågkort och sedan ska jag ju betala frisören när jag fixat håret. Tycker ändå det är ganska bra att jag får över lite mer än hälften av vad jag fick in med tanke på att jag hade lite fler räkningar nu från saker jag beställt från nätet.


Kan inte fatta att jag varit så smal!

Nu måste jag äta frukost och göra mig klar. Vi hörs när jag sitter på tåget!

100826

Datum 2010-08-26 | Tid 18:06:00
Nu är det sex timmar kvar tills lönen kommer in och det är 15 timmar tills jag ska skriva tenta. Vad ser jag mest framemot tro??

Ska bli skönt att göra tentan så att man får det överstökat. Jag tror nog ändå att jag har rätt bra koll på läget men jag får säkert hjärnsläpp när jag väl sitter i salen. Jag vet en till som ska göra samma tenta som jag men sen är där säkert andra som gör andra tentor, brukar vara så.

Det gick hur bra som helst att passa Anton idag. När jag frågade honm om han kunde visa den magiska dansen så svarade han "nej kan jag bara på fredagar" haha. Han hade med sig en bok som handlade om hur barn blir till och berättelse kring det. Så säger han plötsligt att han tycker att jag och Martin ska skaffa en bebis. Var kom nu det ifrån? Han har så roliga kommentarer hela tiden till allting. Han blev lite sur när hans pappa kom och hämtade honom för han hade inte varit här en mycket stund. Han ville ju det men det blev bara en liten. Han fyller fyra om en och en halv vecka. Inte klokt vad fort tiden går.

Nu ska jag vila lite för jag känner mig inte alls bra. Fryser och är trött med mera. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag orkar koncentrera mig på tentan och sedan på kvällen är det fest!

24 timmar kvar

Datum 2010-08-26 | Tid 08:36:02
Snart kommer Anton. Ska bli så roligt att passa honom även om det bara är två timmar eller så. Har jag tur vill han visa upp den magiska dansen igen. Det såg bara så roligt ut när han smög omkring och pratade sina lustiga saker.

När han åkt sedan så ska jag plugga lite. Jag hoppas att jag kommer ihåg det mesta till imorgon, bara 24 timmar kvar nu. Ska bli skönt att få den gjord. Nu när jag vet hur tentan kommer se ut så är jag inte lika nervös. Jag vet vad som förväntas av mig.

Blir att slösurfa nu lite innan det ringer på dörren. Hörs senare!

Barnpassning

Datum 2010-08-25 | Tid 16:42:33
Min syster ringde tidigare ikväll och frågade ifall jag ville passa Anton imorgon förmiddag. Det säger jag inte nej till om jag inte har något bättre för mig. Det är ju inte så ofta jag träffar min systerson och får jag väl chansen tar jag den. Ska bli roligt att se hur han är mot katterna, han har ju träffat dem innan men var längesen nu.

Usch, börjar bli riktigt hungrig men får vänta en stund till på maten. Martin gräddar pannkakor och jag har gjort smeten. En bra deal som vanligt!

Ska ta och städa lite ikväll med. Massa reklam överallt och så behövs det dammsugas. Katterna hårar ner en del. Men det är det absolut värt för katt är nog det roligaste djuret man kan ha.




Höst

Datum 2010-08-25 | Tid 09:44:34
Det är bara att inse. Sommaren är förbi och hösten tar vid istället. Hela denna vecka har det regnat och blåst och jag tycker det är så tråkigt. Inte blir det bättre av att man måste stanna hemma och plugga på en tenta fast å andra sidan så har jag inga pengar att göra något för ändå. Nu vill jag ha den 27e!

Loggade in på min internetbank idag för att se om jag kunde se något om framtida insättningar. Det kunde jag och jag blev smått överraskad när jag såg att jag får lite mer i lön än vad jag trodde. Det är lycka! Nästa vecka kommer förmodligen csnpengarna med. Tycker det är så tråkigt att nästan allt styrs av pengar. Många säger att man inte blir lyckligare av pengar men det är klart man blir på något sätt. Det är ingen som tycker om att inte kunna göra något eftersom allt idag kostar pengar. Jag blir lycklig av pengar så är det bara :).



Blir du lycklig av pengar?

Roligt klipp

Datum 2010-08-24 | Tid 19:02:48
Ni bara måste titta på detta klipp. Riktigt roligt och jag skrattar lika mycker var gång jag ser det.


Vad tyckte du?

Lugn och nervös, allt i ett

Datum 2010-08-24 | Tid 18:24:59
Nu har jag läst och skrivit hur mycket som helst idag. Jag känner mig nöjd över det jag gjort men läraren kanske inte alls håller med mig. Nu när jag sammanställt allt på datorn är det bara för mig att sitta och läsa det om och om igen för att memorera så mycket som möjligt till fredag.

Igår var jag hur lugn som helst över tentan och var så säker på mig själv idag är det tvärtom och jag är jättenervös och osäker. Undrar hur jag känner det imorgon? Klarar jag inte det denna gången heller så får jag helt enkelt ta det då och ordna ett annat sätt att lösa det på. Jag ska ta min examen i januari det bara är så!!



Konstig dröm/drömmar

Datum 2010-08-24 | Tid 08:33:18
Hade en jättekonstig dröm nu tidigt imorse precis innan jag vaknade. Drömde att jag var på Gotland, på väg till Polen och i Ullared samtidigt på något konstigt sätt. Jag vet inte alls hur det hänger ihop men det var väl så att det inte hängde ihop. Rörigt med andra ord.



När jag vaknade strax innan sju bestämde jag mig för att stiga upp kunde inte få ro till att somna om efter den där drömmen. Nu sitter jag här i vanlig ordning på morgonen. Fast jag har minsann gjort lite nytta än att bara surfa. Jag gick igenom min första tenta jag gjorde i kursen "Att arbeta i förskoleklass" (den jag har omtenta i på fredag) och kollade igenom vad jag använt för referenser och om något kan passa till de aktiviteter jag ska ha med i min nya tenta. Hittade en hel del som passar om man formulerar om lite. Gäller bara nu att komma ihåg allt det också. Mest det jag oroar mig för.

Nu ska jag äta lite frukost hade jag tänkt för att sedan läsa på lite mer till tentan. Hörs sen!

Min nya mobil <3

Datum 2010-08-23 | Tid 21:42:33
Då var denna dag snart slut. Tycker den har gått himla fort faktiskt. Har gjort en massa saker idag också ju. Måste bara säga att jag älskar min nya mobil men jag har även kvar den gamla.

Nu ikväll har jag och Martin tittat på Fångarna på fortet. Jag tyckte absolut att rätt lag vann. Ska bli kul att se hur det går lagen imorgon då är det Idol mot Lets dance. Jag hejjar på Lets dance faktiskt.

Ska snart gå och sova hade jag tänkt. Får se lite vad som händer imorgon, har ingenting planerat än så länge men jag är alltid öppen för förslag.

Hur ser din dag ut imorgon?

Min mobil har kommit :)

Datum 2010-08-23 | Tid 12:41:47
Åh, ingen kan vara gladare än jag just nu! Min mobil har kommit men kan inte hämtas förrän efter 15.00 :). Är alltid roligt med nya saker och speciellt om det är något rosa. Om ni inte redan listat ut det så är jag galen i den färgen.

Jag och Martin ska även gå till en affär som säljer lite allt möjligt. Måste se om de har mjukisbyxor till Martin. Det är stora hål i hans och det ser inte klokt ut. Jag har lovat att betala dem så jag hoppas de inte kostar alltför mycket.

Jag känner på mig att detta blir en bra dag. Fint väder, jag har tränat, ny mobil har även sålt en bok. Vad kan då gå fel?




Dagens i-landsproblem

Datum 2010-08-23 | Tid 09:53:21
Det värsta plagget jag vet är givetvis det plagg som en kvinna verkligen behöver nämligen bhar. Jag tycker de är obekväma, jobbiga att ta på sig och speciellt också efter man duschat. Jag hittar heller aldrig några snygga utan det får bli vanliga, enkla vita eller svarta. Detta bara för att jag råkar ha 75DD. Varför kan de inte tillverka sockersöta bhar till oss med stor byst. De som jag tycker är fina går bara upp i kupa C. Täcker knappt halva mina ju.

Någon mer än jag som har det problemet?




En sån här kan jag inte ha men den är så fin!

Ice age 3

Datum 2010-08-23 | Tid 07:53:47
Känner mig duktig som redan har tränat ett litet styrkepass. Förhoppningsvis kan det bli en promenad lite senare för idag verkar det bli fint väder. Är blå himmel och lite sol så det bådar ju gott.

Igårkväll såg jag
och Martin film. Det blev "Ice age 3 det våras för dinosaurierna". Trots att det är en barnfilm tyckte jag den var rolig. Har gillat alla Ice age filmerna så men jag är väl ett barn fortfarande innerst inne.

Nu ska jag duscha
och raka benen som jag inte gjort på jättelänge så jag ser ut som snömannen på benen nu. Därefter blir det frukost och sedan lite litteraturläsnig.



Gillar du Ice age filmerna?

Så mätt

Datum 2010-08-22 | Tid 18:54:48
Gud, vad jag blev mätt. Fick mat över från igår så det blev fläskfilé, pommes, bearnaisesås, vitlökssmör och sallad idag med men vem klagar på det? Himmelskt gott men sjukt mättande. Behöver inte mer mat idag i alla fall.

Ska verkligen försöka läsa lite till men är hellre sugen på att ligga i soffan och se en film. Får väl se hur det blir. har ju helt glömt bort en sak. Jag skrev ju för ett par dagar sedan om att jag skulle göra något jag tycker var roligt den 31e och att ni fick gissa vad det var. Eftersom det snart bara är en vecka kvar så kan jag avslöja det redan nu. Jag ska fixa till mitt hår! Som jag sade så var det inget märkvärdigt men jag tröttnar fruktansvärt snabbt på mitt hår så därför är det alltid roligt att gå till frisören.

Jag funderar denna gång på att klippa mig så som Victoria Beckham hade det en gång. Ni vet, långt fram och kort bak. Enligt frisören så skulle det passa mig men sist var jag för feg. Frågan är bara vad man kan göra för kul med färg och slingor när man har en sådan frisyr.



Framifrån!                            Bakifrån!

Hade det passat mig tror ni?



Pluggandet går inte så bra

Datum 2010-08-22 | Tid 15:26:18
Har inte gått så bra med pluggandet som det borde ha gjort. Jag bestämde mig för att se ett avsnitt av Sex and the city när jag åt frukost men det slutade med jag såg klart säsong tre, alltså sex avsnitt. Efter det var jag ju tvungen att surfa lite.

Så när jag väl bestämde mig för att börja läsa så tänkte jag kolla igenom bokens kapitel för att se om det fanns några jag kunde hoppa över. Fick ihop sex kapitel att läsa men redan i början struntade jag i två för jag insåg att de nog inte skulle ge någonting. Har nu läst ett och ett halvt kapitel men jag måste läsa klart kapitlet jag håller på med idag. Synd bara att alla kapitel är så långa. vem orkar läsa 30 sidor i sträck när där är en massa konstiga termer med mera? Det är ju inte alls som att läsa en roman eller deckare precis.

Måste verkligen skärpa till mig nu i veckan för tentan är på fredag. Jag hoppas jag får ett vettigt svar från läraren på frågan om hur man ska göra när det är dags att referera. Jag blir glad om han säger att vi inte behöver göra det!




Ettårig bröllopsdag

Datum 2010-08-22 | Tid 08:11:41
Idag är det inget fint väder alls. Kommer med all sannolikhet att regna idag. Jag som ville ut och gå en runda i och med att jag inte kan använda crosstrainern då det låter konstigt när man trampar och vi vill inte förvärra det. Martin ska titta på den när han får hem rätt verktyg som hans pappa ska skicka på posten.

Verkar som att det blir en lugn dag med ännu mer litteraturläsning. Känner inte alls för det men måste göras så att jag får in teorierna med. Fast jag tycker mina aktiviteter är bra så hoppas jag att jag får godkänt denna gång. Måste bara fråga läraren hur man ska göra vid referenser för jag kan omöjligt hålla reda på vad som står i vilken bok och vem författaren är samt vilket årtal boken är ifrån. Hoppas han inte är så petig med det.

Passar på att säga grattis till min syster och hennes man som varit gifta ett år idag!



En bild från vigseln. Klänningen var så fin!


Precis sett film

Datum 2010-08-21 | Tid 22:24:40
Har precis sett klart filmen The stoning of Soraya M. Filmen var bra men hemsk. Blev berörd på många olika sätt men främst kände jag ilska. Ilska över att kvinnor behandlas som skit och inte är värda någonting. Jag fattar inte hur man kan stena någon till döds än mindre en familjemedlem. Trots att den personen är oskyldig!! Har ni inte sett filmen så gör det!




Förkylning på G?

Datum 2010-08-21 | Tid 09:32:02
Det gick inte så bra att träna som jag trodde. Tänkte köra intervall träning men orkade inte lika länge som jag brukar samt att jag bara gjorde 40 situps. Jag tror jag håller på att bli förkyld, min hals känns konstig och så vidare. Jag hoppas det inte blir värre. Jag antar att det var det som gjorde att jag inte orkade lika mycket som jag brukar.

Nu ska jag äta lite frukost!




Längtar tills denna lilla godsak kommer hem till mig!

Träna

Datum 2010-08-21 | Tid 08:15:55
Har redan hunnit läsa lite till i boken och nu har jag bara ett och ett halvt kapitel kvar. Sedan är det dags att påbörja nästa bok. Ska träna lite nu emellan tänkte jag, vill ju inte riskera att gå upp igen nu när jag gått ner lite. Tror att kag ska träna till ett avsnitt av SATC .

Är lite sugen på att jogga ute i Snärjet men det är bara så långt dit. Får se om jag orkar ta mig ut där en dag. Den rundan är på fyra km men ut dit är det minst två km.

Nej, dags att ta på sig skorna för att trampa lite på crosstrainern.

Hörs sen!

Fredagsmys

Datum 2010-08-20 | Tid 17:40:23
Martin lagar mat och jag sitter och slappar, så det ska vara va?  Nej, skämt och sido jag har diskat och gjort pizzasallad samt att det var jag som lagade maten igår och förrgår. Tycker allt att det var hans tur att laga maten idag. Idag ska vi äta upp pannbiffarna som han gjorde i förrgår de är försvinnande goda.

Var ute och gick en runda innan. Var riktigt varmt ute så jag ångrade lite att jag hade mina mysbyxor på. Gick inom affären på hemvägen och handlade lite. Martin var tvungen att gå till Ö&B för att köpa chips, de hade 500gram för fem kronor. Synd bara att jag inte äter sådant längre.

Har ingen speciellt planerat för kvällen så blir nog att mysa framför tvn. Se om där går något bra annars ser jag Sex and the city.

Vad ska ni göra ikväll?

Åh vad glad jag är

Datum 2010-08-20 | Tid 11:05:48
Har pluggat lite nu idag och jag insåg ganska snabbt när jag läste en bok att där är ett kapitel jag kan hoppa över för det kändes inte alls relevant att läsa.

Blev så glad när jag ställde mig på vågen idag -1,1kg visades på bara några dagar. Förstår ni att jag är glad? Visst det är ju inte jättemycket men en början i alla fall. När jag är klar och nöjd då ska det vara -14 till 20kg.

Ska ge mig ut på en promand idag med tänkte jag. Jag är ganska säker på att jag får med mig Martin. Alltid roligare med sällskap.

Idag är det fredag och jag brukar alltid äta något gott då som chips eller liknande. Nu blir det inte mer sådant för min del utan idag ska jag göra pizzasallad och ha istället. Tycker bara det är så gott!




Brukar ni ha godis/chips på fredagar?

Nytt :)

Datum 2010-08-19 | Tid 21:19:29
Tycker alla dagar går så himla fort. Hinner ju inte riktigt med. Har läst en del idag men har även sett ett par avsnitt av SATC säsong tre som jag fick hem häromdagen. En av de bästa serierna som gjorts enligt mig.

Var ju hos tandläkaren idag för att laga framtanden. Gick hur bra som helst, tog bara tre minuter. Snabbt och lätt Stötte på Telenor på vägen dit då de stod utanför Coop (jag genar över parkeringen för att komma till tandläkaren) och jag fixade lite med mitt abonnemang så att jag får en ny telefon. Dessvärre hade de ingen telefon med sig så den kommer med posten om en till två veckor. Min kompis har en precis likadan vilket jag tyckte var roligt. Samt att den är väldigt lik den jag har nu fast med fler och bättre funktioner. Helt enkelt en nyare version av den jag redan har. Det bästa av allt är att jag får den i rosa. Vill bara få hem den nu.


Min nuvarande en W595 :)


Den nya Zylo W20i :)

Läsa, läsa, läsa

Datum 2010-08-19 | Tid 11:35:53
Jag var i Afrika inatt. Jag drömde det i alla fall men jag tror ju inte att platsen jag var på var Afrika på riktigt. Kommer bara ihåg att jag var där med min släkt och ett par vänner till mamma och pappa. Martin var inte med oss utan med sina föräldrar men vi träffades inte utan vi bara pratade i walkie talkie med varandra.

Idag har jag varit duktig och pluggat en del. Ska läsa klart kapitlet jag håller på med och sedan hoppas jag att jag kan läsa ännu mer. Måste verkligen försöka läsa så många böcker som möjligt.

Vad har ni för planer idag?



Denna bok läser jag just nu!

Tack för mig

Datum 2010-08-18 | Tid 21:53:04
Nu tror jag faktiskt att jag tackar för mig och går och lägger mig. Ska plugga imorgon och vill starta med det hyfsat tidigt, då jag får som mest gjort.

Hörs imorgon!




!!!

Datum 2010-08-18 | Tid 18:29:37
Så irriterad jag känner mig. Har egentligen ingen aning om varför men är väl för att jag inte lyckas se något resultat på vågen men alla andra gör det. Tycker det är fruktansvärt orättvist. Jag vill och jag behöver gå ner i vikt men jag kan inte. Jag äter ganska lite mat tycker jag och rör mig varje dag. Likt förbannat står vågen på samma flera veckor i rad. Jag ger snart upp, ser ingen vits med att hålla på som jag gör om det inte blir resultat av det.

Suck!

Hittade denna bild på min kompis bilddagbok. Ser ni så tjock jag är??



Halva dagen har gått

Datum 2010-08-18 | Tid 14:21:38
Vad fort dagen går, snart har halva dagen gått. Tandläkarbesöket gick bra idag, blev det vanliga med röntgen och så bara. Ska dit imorgon med för att laga min framtand som återigen gått av. Den gick av första gången 2007 av att jag bet i en stenhård friterad kycklingbit på en kina restaurang i Göteborg. Sedan blev den lagad och nu ska den lagas för tredje gången.

Jag har pluggat lite idag med. Läst 1½ kapitel och ska läsa ett till idag tänkte jag. Just nu står Martin och gör biffar, hans blev så goda sist att han får göra det igen. Blir lite hungrig när man känner lukten så ska ta ett äpple tänkte jag.

Så började det regna också. Har regnat varje dag nu ett tag så nu vill jag ha sol igen.

Vad har ni för väder idag?

Munsår?

Datum 2010-08-18 | Tid 08:28:22
Jag har precis vaknat och stigit upp så det blir ingen promenad innan jag ska till tandläkaren. Hinner helt enklet inte. Har dessutom vaknat upp med något som jag tror kallas munsår. Har aldrig någonsin haft det innan, vad gör man åt det?

Jag har drömt sådana konstiga drömmar inatt. Bland annat att jag sjukanmälde mig på jobbet på den korta turen men jag skulle jobba den långa turen så jag var på jobbet ändå. Jag fattade ingenting. Jag jobbar inte ens där längre. Var fler konstiga drömmar men kan nog inte förklara på ett vettigt sätt.

Annars idag så ska jag plugga, måste börja med det nu annars lär jag aldrig hinna läsa fem böcker till nästa fredag. Fast det hade ju varit roligare om man kunde göra något annat.

Nu blir det frukost!



Den jag ville ha

Datum 2010-08-17 | Tid 22:04:42
Vill inte avslöja än vad det är som händer om två veckor så ni får allt gissa lite till ;).

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har suttit vid datorn, fikat med Marielle, pratat massor med Jessica i telefon (hon är lika knäpp som mig) och vi har skrattat hela tiden. Jag har jn även tränat och det är väl det vettigaste idag förutom fikan.

Nu ska jag snart lägga mig, ska till tandläkaren imorgon. Ska vara där tio men tänkte gå iväg tidigare så jag hinner med en promenad också. Kanske kan få med mig Martin då med :).

Åh, jag ska nog läsa lite innan jag somnar. Håller på med en ny bok och även författaren är ny för mig. Boken heter "Den jag ville ha" och är skriven av Sheila O´Flanagan. Har inte kommit så långt i boken men den verkar bra. Ja, det kanske ni även såg i intervjun :P.



Så får det bli! Vi hörs imorgon gott folk!



Nu jävlar

Datum 2010-08-17 | Tid 18:51:05
Har precis ätit pannkakor. Jag och Martin har den perfekta dealen när vi ska ha pannkakor, jag gör smeten och han gräddar dem. Jag menar, det går snabbare att fixa smeten än vad det tar att grädda dem.

Om en timme ungefär ska jag träna. Blir intervall träning idag med förhoppningsvis några situps som avslutning. Beror på hur trött jag blir. Jag måste verkligen komma igång med träningen för nu är jag riktigt trött på att se ut såhär.

Hittade en bild från sommaren 2006 och då var jag smal. Ska bli så smal igen.


Bilden med grönt linne och kjol är sommaren 2006 och bilden med röd klänning i vintras. Hittar ingen bättre bild på hur jag ser ut nu men ungefär sådär.






Intervjun ligger ute

Datum 2010-08-17 | Tid 17:56:14
Såg att intervjun med mig i Lokaltidningen kommit upp på deras hemsida. Imorgon är den ute i tidningen. Tyckte ändå att den blev rätt så bra förutom svaret om Boms glassbar haha. Läs intervjun här. Där är en sunkig bild på mig eftersom jag kommit från jobbet och så kan ni se mina nya skor :).



Åh, jag längtar

Datum 2010-08-17 | Tid 15:29:30
Den 31a augusti ska jag göra något som jag tycker är jätteroligt. Jag vet att jag är knäpp men tycker bara om det helt enkelt. Det är absolut inget märkvärdigt alls egentligen men då det inte blir så ofta är det desto roligare när det blir av.

Nu är det din tur att gissa vad det är jag ska göra!!




Bilden har inget med detta att göra!

Massa regn

Datum 2010-08-17 | Tid 10:31:19
Verkar inte som att jag kommer få något fint väder under min lediga tid. Idag regnar det :(. Vill ha sol och varmt ju, trots att det många dagar denna sommar nästan varit för varmt så saknar jag värmen. Vill kunna gå i klänning utan leggings ju. Man kan inte få allt antar jag.

Lite senare idag ska jag träffa Marielle, var ett tag sedan nu. Har ju inte haft tid att träffa någon av mina vänner denna sommar på grund av allt jobb. Skittrist! Nu när jag väl inte jobbar har jag heller knappt tid eftersom jag måste plugga. Det är inte lätt med alla måsten som finns.

Nu ska jag vara social med Martin innan det är dags att sticka iväg. Vi hörs senare!



Söndriga solglasögon :(

Datum 2010-08-16 | Tid 22:24:54
Ska ta och gå och lägga mig hade jag tänkt. Är trots allt en dag imorgon också. Måste verkligen börja läsa på imorgon. Aktiviteterna har jag så gott som klara nu så det är mest att läsa på så jag vet vad jag kan använda för referenser i min rapport sedan. Har även lite andra planer för morgondagen men det tar vi då. Annars har jag inget att skriva om imorgon ju hehe.

Ha det bra så hörs vi!



Mina solglasögon som har gått sönder i min väska. Går inte att laga heller.
Tur att sommaren snart är över och att man inte kan använda solglasögon mer.

Squashsoppa

Datum 2010-08-16 | Tid 18:22:23
Detta behövs till 3-4 portioner:

2-3 färska hackade gula lökar
2 squash eller 2-3 zucchini (knappt 1 kg)
lite smör eller margarin
3/4 liter svag buljong (tärning)
ca 1/2 tsk salt eller örtsalt
1/4 tsk timjan
1 dl lösvispad grädde eller créme fraiche
(lite peppar)
1 dl hackad persilja

Skala bara om skalen är grova - på zucchini brukar det inte behövas. Klyv squash eller zucchini på längden och gröp ur kärnhuset med en tesked. Skär halvorna i sockerbits stora kuber, men spar gärna en liten bit som skärs i halvmåneskivor till garnering.

Fräs löken i lite smör eller margarin i rymlig kastrull, lägg också ner squash- eller zucchinitärningarna och slå på buljongen. Salta och smula ner lite timjan. Koka i ca 20 minuter under lock, rör om då och då. Lägg i de sparade skivorna och koka soppan ytterliggare ett par minuter.

Rör eventuellt ner löst vispad grädde eller klicka i créme fraiche, smaka av med lite mer salt om det behövs och möjligtvis en aning peppar. Strö sist över rikligt med hackad persilja.






Träning

Datum 2010-08-16 | Tid 17:50:06
Har inte skrivit här idag men har inte funnits så mycket att säga. Jag har legat och tittat på Vänner en stor del av dagen samt att vi gick och handlade mat innan. Nu ikväll har jag tränat, blev 20 min på min crosstrainer och 60 situps. Var inte den hårdaste träningen men jag måste träna upp mig lite innan jag ökar på. Nu ikväll blir det fortsatt lugnt för att imorgon påbörja tentaplugget.

Vad har ni haft för er idag?


Ungefär såhär ser jag ut när jag tränar om inte ännu värre haha!

Avkoppling

Datum 2010-08-15 | Tid 21:39:53
Ska se tv innan jag går och lägger mig tänkte jag som lite avkoppling. Får se hur länge jag orkar titta innan jag somnar. Imorgon ska jag börja plugga.

Godnatt!

;)

Datum 2010-08-15 | Tid 19:55:32
Fått en fråga som löd: Bästa ställningen?

Svaret är: Tycker helt klart bäst om att ligga ner, finns inget skönare än att ligga i soffan och se tv eller för att inte tala om när man sover. Vem vill sova ståendes? :P

Panik

Datum 2010-08-15 | Tid 18:41:59
Idag när jag för en gång skull har gjort ingenting så tycker jag att det är ganska tråkigt. Vill ha något att göra. I och för sig så har jag ju alltid kunnat plugga men det ska jag börja med imorgon. Det är så konstigt för när jag har jobbat och haft fullt upp med det så har jag bara velat vara hemma och göra just ingenting, nu när jag är hemma och jag gör ingenting då vill jag ha något att göra. Jag är så jäkla knäpp!!

Ställ någon rolig fråga till mig så har jag något att göra ikväll!! Alla frågor besvaras!!



Gud jag dör! Vad är detta för bild?? När togs den? Jag ser jättetjock ut ju!! Nu fick jag allt lite panik!!

Härliga ledighet

Datum 2010-08-15 | Tid 12:56:32
Idag har jag verkligen inga måsten förutom att ta hand om disken. Har redan tagit hälften så är inte så farligt. Tycker det är så skönt att jag bara kan ligga i soffan hela dagen om jag skulle vilja. Tycker verkligen att jag förtjänar lite semester efter dessa sju veckor.

Är heller inget roligt väder att vara ute i. Det är grått och mulet och det kommer säkert regna senare idag. Jag hoppas att någon dag de kommande två veckorna är fina så att jag kan njuta lite av min semester.

Hur är vädret hos er?





Fyra år, tio månader

Datum 2010-08-15 | Tid 08:08:46
Idag har jag och Martin varit tillsammans i fyra år och tio månader. Var har de åren tagit vägen? För fyra år sedan hade vi precis träffats och det var ingen självklarhet att vi skulle bli tillsammans. Jo, för mig var det det för jag visste att jag ville ha honom men han visste inte haha. Jag tror dock att det var bra att Martin inte var som jag och gick för fort fram. På så sätt hann vi lära känna varandra och kärleken växte sig starkare på de två månader det tog honom att bestämma sig. Jag är en sådan som alltid blir kär jättesnabbt men eftersom inga andra förhållande har fungerat då det gått för fort fram så tror jag på mitt och Martins förhållande ännu mer.


Haha, detta är Martin mer än så får ni inte se av honom eftersom han
inte vill visa sig här!



Jag en höstdag i parken!

Det sista

Datum 2010-08-14 | Tid 23:07:52
Jag är inte trött ikväll, eller? Jag känner mig inte alls lika trött ikväll som jag brukar göra. Ändå har jag jobbat sex dagar denna vecka. Var som sagt sista dagen idag. Känns bra men jag kommer sakna det. Dels alla vårdtagare och givetvis mina kollegor med. Får se om jag kan hälsa på dem lite senare.

Ska se lite tv med Martin innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon!




Mina bebisar när de var små. Nu har de blivit så stora!

Jag vill!

Datum 2010-08-14 | Tid 10:36:29
Då ska jag jobba sitt sista pass ikväll. Ska bli skönt att få vara lite ledig nu. Ja, helt ledig är jag inte eftersom jag måste plugga till en omtenta men ändå. Kan i alla fall göra lite mer än vad jag gjort i sommar. Har börjat fila lite på aktiviteterna jag ska ha med i omtentan men detaljerna är inte klara. Jag hoppas att jag klarar detta nu för då är chansen större att jag kan ta ut min examen i tid. Jag vill ju inte ha en massa eftersläpande kurser efter mig. Går allt som jag vill så kanske jag har ett riktigt jobb om ett halvår :). Jag vill jag vill jag vill!

Inte intressant

Datum 2010-08-13 | Tid 19:41:43
Herregud! Hur kan man vara såhär trött?? Har sovit på soffan lite men har ingen aning om hur länge. Ska se lite Vänner och äta chips sedan kallar nog sängen på mig.

Jag känner verkligen att min blogg är den
intressantaste bloggen att läsa just nu. Förlåt det blir förhoppningsvis bättre imorgon då jag är hemma hela förmiddagen för att jobba det sista kvällspasset och sista passet överhuvudtaget.

Öh?

Datum 2010-08-13 | Tid 16:00:00
Blir djupfryst pizza till middad idag. Mer fantasi än så har jag inte för tillfället. Har varit en lugn dag på jobbet trots lite irritationer. Blir att slappa i soffan med lite Vänner eller Sex and the city ikväll.


Känner mig så som jag ser ut på bilden!!

Ha det bra alla underbara!

Regn och rusk

Datum 2010-08-12 | Tid 23:06:22
Hemma från jobbet nu :). Varit en lugn kväll men jag var så himla trött och det blev inte bättre av allt prat heller :/. Ramlade med cykeln innan, vet inte hur jag lyckades så nu har jag ont i mitt knä.

Regnar och åskar som fan här. Givetvis hade jag bara med mig en kofta för det var fint väder när jag stack till jobbet. Har en regnjacka på jobbet som jag glömde förra året men då jag inte märkt att det börjat regna tog jag inte den med mig och Martin skickade sms försent. Jaja, lite vatten har ingen dött av.

Nu ska jag sova. Upp fem imorgon bitti! Ser jag inte framemot alls.


Jag med mina glasögon :)

Irriterad

Datum 2010-08-12 | Tid 08:22:59
Är bara irriterad! Egentligen ingen lust att skriva här men jag gör det ändå :). Det blev många larm igårkväll men vi klara det bra eftersom larmen kom i rätt tid. Var heller inga larm som tog lång tid. Är värre om man måste skicka in någon till sjukhus för då tar det lång tid.

Ikväll ska jag jobba igen sedan har jag bara imorgon och på lördag kvar. Ska bli skönt att sluta för igår eftermiddag då kändes det ganska rörigt. Får se hur det blir ikväll ska jobba med svärmor och sist då blev jag lite irriterad på henne. Hon gillar att prata så hon pratar jättemycket med mig och ska visa och förklara en massa som jag redan vet. Det är bara att gilla läget!

Vi hörs någon gång!

Dagens dilemma

Datum 2010-08-11 | Tid 09:42:34
Har nu försökt skriva det jag vill säga här två gånger men tycker det blir rörigt hur jag än formulerar mig. Ska se om det går en tredje gång. Ska man bry sig mer om en vän som är gift med en man som är från samma land som sig själv än vad man gör med en vän som har svensk sambo?

Visst förstår jag att vissa vänner betyder mer än vad andra gör men när man bryr sig mer om en person utefter var sambon kommer ifrån då blir det sjukt. Har en kompis som är från Kosovo och min svenska kompis är gift med en man därifrån. Hon som är från Kosovo skriver till min andra kompis hela tiden och allt är så himla bra. Det går bra att gilla eller kommentera det som hon skriver på facebook men när jag skriver något spelar ingen roll vad då behöver man inte gilla eller kommentera. Låter jättelöjligt men jag undrar snart vad jag gör för fel. Det enda jag och min svenska kompis kan komma på det är att jag inte har något med Kosovo att göra och att jag är för svensk. Jag har urringade kläder, har kortare kjolar och så vidare. Min kompis som då är gift har mer förståelse för kulturen i Kosovo än vad jag har och därför är hon bättre enligt min vän från Kosovo. Är inte det sjukt??

Sluta gnäll

Datum 2010-08-10 | Tid 20:08:32
Jag är så trött på folk som gnäller över minsta lilla. Det är ju likadant för alla på jobbet. Visst håller jag med om att turerna är orättvisa och att vissa har för mycket och speciellt i samband med larm och så. Alla vet om det och vi kan inte göra mer innan samordnaren kommer tillbaka så det räcker med gnällandet nu tycker jag. Jag köper heller inte argumentet att man tycker det är jobbigt med ett städ bara för att man aldrig träffat personen innan och vet hur han/hon är. Alla vi vikarier som bara är där på sommaren råkar ut för det. Nu kände jag till rätt många sedan de andra somrarna men där var ändå många nya. Inte kan jag skita i deras hjälp bara för att jag inte träffat dem. Då skulle jag inte få mycket gjort om dagarna.

Det här med jobbet

Datum 2010-08-10 | Tid 05:43:44
Då går jag in på min femte sista dag om ni förstår hur jag menar?! Känn både skönt och sorgligt konstigt nog. Har svårt att förstå att det var detta jobb jag gnällde över innan jag ens hade börjat och att det är detta jobb jag haft två somrar innan som nästan gett mig magsår på grund av stressen som är där och så dåligt jag mått vissa dagar för jag vet vad jag har haft att vänta. Nu är där helt annorlunda, det är lugnt och man slipper stressa känner också att vi hjälper varandra mer nu än tidigare somrar. Allt extra har inte lagts över bara på mig vilket jag kände att det gjorde innan bara för att jag var vikarien med 100%. Det kommer bli tomt när jag väl går därifrån och veta att jag aldrig mer kommer sätta min fot där. För nästa sommar har jag förhoppningsvis jobb i en förskola.

Måste fixa lite till innan jag går hemifrån men vi hörs ikväll. Slutar inte förrän halv fyra idag.

Puss och kram

Jag dör!

Datum 2010-08-09 | Tid 18:57:41



Jag tror jag kommer dö! När jag och Martin hade varit och handlat och var på väg hem stannar en man oss. Han berättar att han är ifrån Lokaltidningen (en tidning som vi i mellanskåne får) och går runt och frågar personer lite frågor till tidningen. Han undrade om han fick ställa frågorna till någon av oss och ja det gick bra tyckte jag. Enda tills Martin kläcker ur sig att jag kan ställa upp.

Det var helt normala frågor så som vad jag sysslade med just nu och vad jag ska göra till hösten och sen lite om olika favoritsaker jag har. Det dummaste svaret jag gav var när han undrade vad som var det bästa med Eslöv. Jag bara "Boms glassbar på sommaren. Haha, kom jag inte på något bättre? Nu tror folk att jag hänger där så fort där är öppet.

Jag hoppas ingen av mina släktingar öppnar tidningen eller tänker på att titta vem som blivit intervjuad. Det räcker att en enda person ser det och sen vet hela släkten om det och jag kommer bli nerringd. Nu är jag glad att jag inte är med förrän nästa onsdag. Ska se om jag kan ta en bra bild på det och lägga upp här så att ni också får se.


Måste vara knäpp som ställer upp på sådant här!


Det finaste jag har

Datum 2010-08-09 | Tid 17:57:24




100809

Datum 2010-08-09 | Tid 05:58:11
Måste strax börja ta på mig skor och jacka för att gå till tåget. Har ingen vidare lust men känns alltid lite bättre när man väl kommer till jobbet. Blir nog en lugn dag idag kan jag hoppas på.

Glömde säga att jag köpte nya skor igår. Ska visa dem ikväll när jag kommer hem. Hinner inte nu. Filmen jag såg igår var bra men på något vis inte mer. Kändes lite rörigt emellanåt med alla personer, vem som var tillsammans med vem och så vidare.

Vi hörs ikväll!

Trevlig dag

Datum 2010-08-08 | Tid 18:08:03
Har kommit hem från Malmö nu. Har haft en riktigt rolig dag med Jessica. Det enda som var tråkigt var att det regnade så vi inte kunde gå i stan utan vi åkte till Mobilia istället (ett köpcenter). Köpte ett par nya skor då jag inte har ett enda par som inte läcker vatten. Åkte därefter till Ikea för Jessica skulle ha några förvaringsbackar men där fanns inga :/. Var sjukt mycket folk där och man hörde bara en massa surrande. Det var jobbigt. Åt en god räksallad på Graffiti det första vi gjorde.

Tog inga bilder idag men fanns ju inte så mycket att ta bild på heller. När jag kom till Eslöv igen gick jag inom Hemmakväll och köpte chips och hyrde en film. Blev Valentines day, har inte sett den förr så jag hoppas den är bra.

Blir tidigt i säng idag för jobbet väntar imorgon. Sista veckan är jag inne på nu och på lördag när jag går därifrån då har jag jobbat 37 av 49 dagar, det är inte dåligt!

Bara en massa regn

Datum 2010-08-08 | Tid 10:52:31
Jag har svårt att tro att planerna jag och Jessica hade för dagen kommer att bli av. Det är inte så roligt att gå omkring på stan i regn. Det värsta är att det inte duggregnar utan det fullkomligt öser ner! Jag hoppas att det inte tänkt hålla på hela dagen men varför skulle det inte göra det nu när jag ska iväg? Min vanliga otur!



Gammal bild men det lustiga är att mitt hår ser nästan likadant ut nu.

100808

Datum 2010-08-08 | Tid 07:56:29
Godmorgon! Vilket härligt väder vi har idag. Regn och grått inte alls roligt. Jag som ska tillbringa dagen i Malmö utomhus. Hoppas det slutar regna till dess för är ett par timmar kvar. Ska ju träffa Jessica, ska verkligen bli roligt för vi hittar alltid på så mycket knäppa saker och denna dagen blir minst sagt lika knäpp.


Där var det i alla fall fint väder!

Jobbade igårkväll och det gick väl bra. Blev bara lite trött och irriterad på dem jag jobbade med men så är det ibland.

Vad ska ni hitta på idag?

?

Datum 2010-08-07 | Tid 08:53:15
Jaha, vad ska man skriva om idag då? Har ju inte hänt något sedan igårkväll mer än att jag sovit.

Jag har ett problem, jag vet inte vad jag ska ta med mig till jobbet och äta. Har bara ett ägg också så är inte lönt att göra pannkakor. Tänker inte gå och handla heller så jag får se vad jag hittar på.

Vad ska ni göra idag?


Bröderna Karlsson

Datum 2010-08-06 | Tid 21:31:14
Nu är jag hemma från bion igen. Filmen Vi såg var Bröderna Karlsson och jag tyckte den var bra och rolig. Det blev ju rörigt med alla förväxlingar som hade kunnat lösas så mycket smidigare men eftersom det var två män det handlade om så kan man ju förstå varför det blev som det blev :P. Tycker dock inte att filmen borde vara barntillåten då där var några scener som kanske inte är så lämpliga.



Brådis

Datum 2010-08-06 | Tid 16:44:45
Blir snart hämtad av mamma och min extra mamma (läs: mammas kompis). Vi ska gå på bio. Hörs igen när jag kommer hem ikväll.

Puss och Kram

100806

Datum 2010-08-06 | Tid 05:42:44
Fy fan. Jag är så trött! Jag jobbade ju kväll igår och det gick bra hände inget drastiskt så det var skönt. Kom hem vid 23tiden och var tvungen att gå upp vid fem. Det borde vara förbjudet att jobba dag efter en kväll. Synd att jag inte kom på att införa den regeln lite tidigare nu är det försent eftersom jag bara har åtta dagar kvar på jobbet. Var tog tiden vägen? Kändes som att det var ugår jag började och då hade jag 39 dagar kvar.

Nu måste jag göra mig klar ska gå till tåget om 20 minuter. Vi hörs en liten snabbis runt fyra för sedan ska jag iväg. Var jag ska berättar jag senare :)



Mina snuttebebisar!


Puss och Kram

Åka till jobbet

Datum 2010-08-05 | Tid 12:23:05
Snart dags att bege sig till tåget för att jobba ett par timmar. Känner att det hade varit himla skönt att bara stanna hemma idag fast så känner jag varje gång jag ska jobba haha. Tror jag har blivit bortskämd när jag gick i skolan och kunde vara hemma 3-4 dagar i veckan.

Har lite mer att fixa innan jag ska gå men vi hörs förhoppningsvis ikväll.




Haha

Datum 2010-08-05 | Tid 10:37:05
Ser nu att inlägget med koftan inte alls blev som när jag kollade med förhandsgranskningen. Nu ser det jättekonstigt ut men det får ni stå ut med haha. Ni förstår ju ändå, eller?

Mysig kofta

Datum 2010-08-05 | Tid 10:34:55
Denna kofta från Gina Tricot ser mysig ut. Jag hoppas den kan få bo i min garderob i höst.

Koftan finns i ytterliggare tre färger men dessa var mina favoriter :).

Vad tycker du om koftan?


Träning

Datum 2010-08-05 | Tid 08:40:44
Nu på morgonen har jag varit duktig tycker i alla fall jag. Jag har tränat. Blev 20 minuter på crosstrainern och 60 situps. Kanske inte den hårdaste träningen på det sättet men nu har jag inte tränat på länge och ätit på tok för onyttigt ett tag. Får börja lite lugnt och sedan öka på. Nu ska jag lyckas gå ner i vikt. Är slut på alla onyttigheter och så ska jag träna varannan dag. Låter bra va?



Denna bild är nästan ett år gammal. Där såg jag smal ut. Vilket jag tyvärr
inte gör längre :/.


Godnatt

Datum 2010-08-04 | Tid 21:29:54
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite. Tycker det är så mysigt att läsa i sängen innan man somnar. Har alltid gillat att läsa böcker och få hamna i en annan värld för en liten stund. Just nu läser jag Ps. I love you.


Thats me!

Gillar ni att läsa?

100804

Datum 2010-08-04 | Tid 19:22:53
Förlåt för utebliven uppdatering här idag. Var som sagt uppe tidigt och orkade helt enkelt inte blogga. Nu är jag trött på grund av att jag har jobbat hehe.

Jobbet idag har i alla fall gått bra. Fick hjälp med lite saker annars hade jag inte hunnit med. Jag kan tyvärr inte klona mig själv. Slapp städet då tanten inte var hemma men det hade ändå gått fort och städa då vi var två stycken.

Imorgon ska jag på det igen men jobbar kväll så jag hinner uppdatera lite innan jag sticker. Lyckades byta till mig en kväll till haha. Gillar att jobba kväll mest då det är lite bättre betalt i typ tre timmar samt att det är lite lugnare då man inte har städ och sånt.

Blir att ta det lugnt ikväll, kanske se film eller något. Får väl se vad jag orkar med.



Ännu en bild från promenaden i våras!


Ben och Jerrys

Datum 2010-08-03 | Tid 20:16:29
Hur kan man fortfarande vara trött trots att man sovit i nästan två timmar? Jag fattar inte men jobbar man hårt så blir man väl trött antar jag. Det värsta är att om jag lagt mig nu så hade jag somnat igen. Får allt vänta lite till tror jag. Vill helst inte vakna tre inatt och vara klarvaken haha.

Har inte varit så hungrig idag heller. Trodde jag skulle vara jättehungrig runt tio-elva idag så jag hade med mig ganska mycket mat men jag åt bara hälften. Får äta resten imorgon då jag återigen jobbar 7.00-15.30. Jag orkar inte!

Får det lite körigt imorgon men det löser sig nog på ett eller annat sätt. Jag hoppas att det finns någon villig själ som kan hjälpa mig. Måste även byta städ med någon annan så jag hoppas det går.

Annars händer inte mycket ikväll. Jag har min lilla Ben och Jerrys Phish food här så det går ingen nöd på mig ;).




Tycker denna bild är så härlig!

Kort och gott

Datum 2010-08-03 | Tid 16:36:44
Hemma nu. Trött som fan. Äta om en stund. Hörs sen!



Betala räkning

Datum 2010-08-03 | Tid 05:50:30
Då jag kom på att jag hade en räkning att betala idag så fick jag starta datorn. Det gör mig ingenting eftersom jag då hinner blogga lite snabbt. Nog blir det snabbt för jag skriver hela tiden fel haha. Jobb idag då, ser inte framemot det. Jag börjar bli ganska trött på det nu och vill bara att det ska bli den 14e augusti så att jag kan sluta där. Kommer dessutom inte hem förrän strax efter fyra om jag har tur annars blir det vid fem.



Vad ska ni göra idag?

Ny design

Datum 2010-08-02 | Tid 20:41:45
Ny design på bloggen, denna är gjord av Felicia. Jag blev jättenöjd med den och det är så roligt med lite nytt ibland.

Ska snart gå och lägga mig måste ju upp fem imorgon. Jag vill verkligen inte, har söndagsångest som bara den just nu. Nåja får hoppas dagen flyter på smärtfritt och att jag kommer hem i tid. Har larmet imorgon med så man vet aldrig.

Vi hörs imorgonkväll!

Barnvakt

Datum 2010-08-02 | Tid 18:44:50
Anledningen till extremt dålig uppdatering är att jag igårkväll efter jobbet åkte hem till mina föräldrar. Skulle passa min systerson idag så kände inte att det var lönt att åka hem till mig då. Har gått bra idag och han är bara för rolig. Han har visat hur magisk dans går till och sagt mycket annat. han låtsades att en bordsfläkt var ett flygplan. Fantasi har han gott om :).

Nu är jag hemma igen och är riktigt trött. Blir att lägga sig tidigt idag för att vara hyfsat pigg imorgon. Jobb mellan 7.00 och 15.30 står på schemat. Ser inte framemot det riktigt.

Nu ska jag umgås med sambon lite och sedan skulle en kompis ringa. Känner att jag borde duscha med.

Vi hörs!

Sött från Gina Tricot

Datum 2010-08-01 | Tid 13:30:38



Dessa linnen kommer från Gina Tricot och är otroligt söta tycker jag. Vad tycker ni?

Gamla bilder

Datum 2010-08-01 | Tid 10:05:41
Sitter med laptopen nu. Har inte gjort det på evigheter, anledningen var att jag ville kolla bilderna som fanns här. Tyvärr hittade jag inte det jag sökte. Jag förstår inte varför jag inte tog kort på Nova när hon var riktigt liten. Jag har massa på Milly (katten som numera bor hos mina föräldrar) och på Salsa. Jaja, så kan det vara.

Jag har fått undan disken som väl är. Är så skönt när det blir gjort. Ska få Martin till att dammsuga idag. Om jag är och jobbar kan han minsann göra någon nytta.

Händer inte så mycket mer innan jag ska till jobbet. Måste hitta något att ha på mig så att jag kan duscha.



Denna bild är från mars 2009! Tyckte den blev ganska bra faktiskt!

Mister fluga

Datum 2010-08-01 | Tid 07:30:35
Idag blev jag väckt av mister fluga. Hur irriternade är det inte att ha någon som surrar en i örat hela tiden. Till slut blev jag så trött på det att jag gick upp. Känner mig ändå rätt pigg. Det dröjde inte länge innan katterna fick syn på flugan och då blev det fart på dem. Speciellt på Nova som sprang och hoppade efter den hela tiden. Till slut började hon prata medc flugan också. Haha, det lät så himla roligt, synd jag inte fann mig med att spela in det.



Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt innan det är dags att åka till jobbet. Måste dock diska för det är min tur. Kan noig gå rätt fort bara jag får tummarna ur.

Jo förresten, igår prövade vi en nygammal pizzeria. Pizzerian ligger nedanför oss vilket innebär att vi bara behöver springa ner för trapporna och ut genom porten sen finns där en liten dörr som leder in till pizzerian. Den har funnits där länge och när vi flyttade in var pizzorna sjukt goda, sjukt billiga och där var trevlig personal. Jag menar 49kr för den dyraste pizzan är billigt. Sen sålde han stället, de som tog över gjorde inte alls lika god mat och dessutom var de ganska äckliga så vi åt där bara en gång. De sålde och nästa som kom dit gjorde helt okej mat men den ena flirtade med mig så jag ville inte gå dit. Nu har ytterliggare någon ny öppnat upp och pizzorna var goda men det var lite snålt med pålägg tyckte jag. Blir kanske bättre nästa gång för han var nog väldigt stressad. Jag kan i alla fall tänka mig att gå dit igen. Vet i och för sig inte hur de som arbetar där är då martin sprang ner och hämtade pizzorna men jag har inte sett han som flirtade i alla fall och det är huvudsaken.



Nu fick ni veta lite pizzeriahiostoria med!