Du är allt

Datum 2010-07-31 | Tid 20:18:06
Sitter och lyssnar på en av världens finaste låtar. "Du är allt" med Shirley Clamp. Helt helt underbar, tänker alltid på Martin när jag hör den låten. Den beskriver precis hur jag känner för honom.




Vad tycker du om låten?

Ps. I love you

Datum 2010-07-31 | Tid 16:37:37
Har sett på film nu i eftermiddag. Såg Ps. I love you som jag i och för sig sett många gånger redan men den är så bra. Gråter varje gång för den är så sorglig och fin. Boken är dock bättre och inte ens där kan jag hålla tårarna borta. Blir ett litet problem när jag läser den på tåget, får gömma mig bakom boken då haha. Jag är verkligen jättekänslig när det gäller sådana filmer. Det är ju så fint att den döde maken har skrivit brev till sin fru för att hjälpa henne komma igång med livet igen.



Nu blir det nog att diska och laga mat, börjar bli hungrig. Tror vi ska ha kyckling i ugn idag med potatis och någon sås.

Har du sett filmen eller läst boken?

31e juli

Datum 2010-07-31 | Tid 08:03:05
Idag är det den sista dagen i juli. Helt sjukt vad tiden går fort. Har bara 12 dagar kvar på jobbet och efter det väntar massvis med plugg. Dels måste jag plugga till en satans omtenta som jag dessutom måste klara om jag vill plocka ut min examen i tid. Sedan ska jag och min kompis sitta och fixa en del på projektplanen vi lämnade in i början på sommaren innan vi kan få vårt betyg från förra kursen. Den första september drar min sjunde och sista termin igång och då är det hårdplugg som gäller. Hela examensarbetet ska skrivas på 10 veckor. Hur ska man hinna det? Jag är helt säker på att jag kommer dö innan jag är klar med skolan.

Idag är jag ledig och visst då hade jag ju kunnat sitta och plugga lite men det vill jag inte eftersom jag jobbar så mycket. Jag behöver vara ledig och inte göra något alls. Har en känsla av att min dag kommer bestå av en massa filmtittande.


Känner mig supersunkig idag men det gjorde jag inte på bilden så jag
får visa den istället haha!

Vad ska ni göra idag?

30e juli

Datum 2010-07-30 | Tid 22:17:03
Har slutat nu och sitter på tåget. Är lite drygt då det kör om tio minuter sedan tar det 25 minuter att komma till eslöv. Är så sjukt trött nu att jag ska sova så fort jag kommer hem. Ledig imorgon som väl är. Hörs då!

Inget vacker väder

Datum 2010-07-30 | Tid 07:52:29
Usch, grått och trist väder idag med. Jag som ska jobba ikväll men börjar inte förrän halv fem så vädret har kanske blivit bättre då.

Igår hade vi en lugn och skön kväll. Jag hoppas den blir lika lugn ikväll. Förvisso har jag inte larmet men blir det larm får jag göra lite mer än vad jag ska för att hjälpa dem andra. Vårdtagarna måste ha sina läkemedel i hyfsad tid ju.

Ser framemot morgondagen, jag är ledig! Fick dock en förfrågan igår om jag ville jobba en delad tur. Om de hade kollat på tavlan så hade de sett att lördagen var min enda lediga dag denna vecka. Jag tycker inte det funkar att jobba sju dagar i rad och sedan bara ha en dag ledig. Jag är verkligen ingen arbetsnarkoman på det sättet. Får väl se om de fått in någon annan. Fast det är inte mitt problem att lösa.

Måste gå och handla idag med, behöver lite mer pålägg. Får väl ha med mig mackor till jobbet.

Vi kanske hörs innan jag sticker till jobbet.

Tiden går

Datum 2010-07-29 | Tid 12:04:05
Ojdå, tiden rusar iväg här. Måste göra mig iordning om jag ska kunna komma iväg till jobbet. Tåget går om 50 minuter men sitter fortfarande i sovkläder. Vi hörs kanske ikväll om jag inte är för trött annars hörs vi imorgon bitti!

Kram sålänge!

Är man vikarie så är man

Datum 2010-07-29 | Tid 07:28:44
Var alldeles för trött för att blogga igår när jag kom hem. Jobbade trots allt tio timmar. Hade en skön och lugn kväll på jobbet i alla fall. Jag blev lite irriterad ett tag men ja skit samma. Tycker bara det är så tråkigt när ordinarie sätter sig på oss vikarier för vi bestämmer minsann ingenting och vi ska lyssna på ordinarie. Ja det är klart men när det gäller att välja vilken tur man ska ha så är det ju roligt om alla inblandade får vara med och bestämma lite. Fast är man bara vikarie så är man.

Idag är det jobb 13:45-22:00 igen. Tar det aldrig slut? Nu vill jag bara att det ska bli den 14e augusti 22:00 för då stänger jag dörren till jobbet för att aldrig mer sätta min fot där. Vilken härlig känsla!

Idag är det mulet och grått. Får hoppas det inte regnar en massa ikväll, inte kul att komma hem till vårdtagare som en dränkt katt.

Vad ska ni göra idag?

Diana lär dig sova!

Datum 2010-07-28 | Tid 07:29:43
Jag måste lära mig sova längre på morgnarna. Det funkar inte att ha sovmorgon om man ändå stiger upp vid sju eller innan dess. Saken är den att jag har drömt så många konstiga drömmar att jag inte tyckte det var värt att somna om för vem vet vad jag hade drömt då?

Idag ska jag jobba 12-22. Mördarpass kan man säga men jag har själv valt det som sagt. Innan jag sticker till jobbet ska jag ha hunnit med en hel del. Jag måste duscha, ska äta något och så ska jag förbereda mat som jag kan ha med mig. Får nog ha med mig mer mat än jag brukar eftersom jag ska vara där så länge. Blir nog att göra pannkakor.

Tror att det kan bli varmt idag och jag som har ett städ men det får gå. Har jag tur tar det inte så lång tid.


Haha, denna bilden tog jag och Marre när vi prövade fula kläder.
Kavajen jag har på mig är inte den snyggaste haha!

Vad ska ni göra idag?

Tired!!

Datum 2010-07-27 | Tid 20:05:57
Jag är så trött!! Orkar inte starta datorn när jag stiger upp vid fem och när jag kommer hem på eftermiddagen är jag så trött att jag lägger mig och sover ett par timmar. Inte bra men vad ska man göra?

Nu ska jag se tv hade jag tänkt och sedan sova - igen! Imorgon kan jag åtminstone sova längre! Tog dock på mig att jobba kvällen imorgon åt en som ville vara ledig. Blir att jobba 12-22, tar jag igen lite av pengarna jag förlorat.

Vi hörs imorgon igen!

100726

Datum 2010-07-26 | Tid 15:27:25
Har gått väldigt bra på jobbet idag. Allt flöt på hur bra som helst, skönt. Ska ha samma tur imorgon och det känns rätt bra för då vet man hur man ska lägga upp arbetet. Finns inte så mycket mer att säga egentligen. Är ganska trött men behöver bara gå upp tidigt imorgon med sedan har jag sex dagars sovmorgon. Dessvärre är jag ju inte ledig alla dagar men jobbar ju ganska mycket kväll med.

Vi hörs nog lite senare!

Vampires suck

Datum 2010-07-25 | Tid 21:27:32
Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp fem imorgon bitti, har kollat det väldigt noga så att jag inte gör om samma misstag som förra veckan.

Ikväll har jag och sambon min kollat på film. Vi såg "Har du hört ryktet om Morgans". Tyckte filmen var bra men Martin tyckte den var lite långtråkig. Kan hålla med till viss del men det var inte som att man somnade. Som till New Moon ;).

Haha hörde precis att det ska komma en parodi på Twilight serien, måste ses helt klart! Jag gissar på att jag är den enda tjejen som inte gillar Twilight serien. Om någon är intresserad av den så heter den Vampires suck.





Gillar du Twilight serien?


En salig blandning

Datum 2010-07-25 | Tid 15:54:51
Nu tycker jag att jag försummat bloggen tillräckligt länge. Var dessvärre så att min bror har varit här sedan igårkväll så har inte riktigt funnits tid att blogga idag heller. Nu kör vi igen.

Torsdags: Jobbade på kvällen och det gick bra. Inga större incidenter där och det var skönt. Kom hem till mamma och pappa för att sova.

Fredag: Åkte tidigt till Vimmerby, tog längre tid dit än jag trodde. Vädret var bra. Inte strålande sol och det var kanske lite kallt men vi slapp i alla fall regn. Var roligt att se allt igen nu när man kommer ihåg det. Var ju där när jag var liten men det minns jag knappt. Anton tyckte också det var roligt och han gick in i alla hus som man kunde gå in i. Vi träffade på Kling och Klang, DunderKarlsson och Blom, vakterna frånm Bröderna Lejonhjärta, Pippi Långstrump och så Ronja och hennes lilla gäng. Var en av rövarna som kom fram och pratade med Anton, han blev lite förvånad tror jag. Är svårt att beskriva upplevelser med ord men jag har några bilder. Dessvärre har batteriet tagit slut så måste ladda det först. Blev inte många bilder och det var svårt att ta för det var så mycket folk. Tror att bilderna kommer imorgon.

Igår då: Var hos mamma och pappa, sedan körde de mig till jobbet. Gick bra igår med, ganska lugnt och det är alltid skönt.

Just det, igår när jag kom hem satte jag mig för att surfa lite. Såg då att det brann i Eslöv igen. Denna gången i en gammal lagerlokal men branden spred sig snabbt till en intilliggande djuraffär. Alla djur gick att rädda förutom fiskarna och sköldpaddorna :(. Vår Ica kvantum ligger alldeles bredvid djuraffären men den gick att rädda som tur är. Fattar inte vad det är för sjuka idioter som springer och sätter eld överallt. Tredje storbranden i Eslöv denna sommar. Det allra sjukaste är att där det brann igår det ligger nära tågstationen och det brann på kvällen vid den tiden då jag kom hem med tåget. Vilket betyder att jag borde ha sett alltihop men det har jag inte gjort. Hur kan jag ha missat med tanke på dessa bilder:












I am back

Datum 2010-07-24 | Tid 23:25:19
Hemma igen! Är alldeles för trött för en längre uppdatering så den kommer imorgon när jag har mer energi! Hörs då!!



Det sista

Datum 2010-07-22 | Tid 12:21:25
Detta är sista inlägget för ett tag! Nu ska jag bara ordna med soporna som ska få följa med mig ut och sedan går jag till tåget för att åka till jobbet. Åker ifrån mina söta katter, tycker inte om det alls. Skönt att Martin kommer hem ikväll så att de slipper vara ensamma så länge.

Vi hörs på söndag om inget annat!

Bloggpaus ett par dagar

Datum 2010-07-22 | Tid 11:17:40
Detta kan bli det sista inlägget jag skriver på några dagar. Jag jobbar ikväll och åker direkt till mina föräldrar efter det. Imorgon ska vi förhoppningsvis upp till Vimmerby och gå på Astrid Lindgrens värld. Min syster, hennes man och deras son ska givetvis följa med annars hade inte vi åkt upp där. Då vi antagligen kommer hem ganska sent så sover jag hos dem till lördag också. Kommer dock inte hem förrän sent på kvällen eftersom jag jobbar kväll då med.

Jag ska i alla fall försöka ta ett par bilder som jag kan visa er.




Har ni varit på Astrid Lindgrens värld någon gång?

Diana i ett nötskal

Datum 2010-07-22 | Tid 08:11:34
Godmorgon, har ni sovit gott? Det har jag gjort men detta är helt sjukt, jag måste vara senil eller något. Igår när jag gick och lade mig ställde jag alarmet som vanligt när jag ska upp och jobba. Imorse så ringde mobilen vid fem och det var dags att gå upp. Trött som fan gjorde jag mig klar, åt frukost och fixade ihop maten som jag ska ha till jobbet. När klockan är sex tar jag på mig skorna och ska låsa upp dörren då inser jag något. Jag jobbar inte förrän ikväll!

Det var ju bara att ta av sig skorna och ställa maten i kylen igen. Först tänkte jag gå och lägga mig men det blev inte så. Har jag ändå stigit upp så kan jag lika gärna bli uppe. Kul att man gått upp fem fast man definitivt inte behövde det. Det är jag i ett nötskal.

För bra för att vara sant

Datum 2010-07-21 | Tid 21:33:08
För ett litet ögonblick trodde jag att Martin skulle komma hem igen. Var tydligen en massa strul med tåget till Ystad så han visste inte om där skulle gå bussar istället. Jag vet att Skånetrafiken inte alltid är de bästa på att fixa in bussar så han skulle komma hem om där inte kom några. jag hoppades såklart på att där inte skull komma några men fick veta att de hade beställt tre stycken. Fan! Då det tar lite tid för bussarna att komma till Malmö så hoppade han på bussen till Trelleborg istället. Så där blir han hämtad. Han kom inte hem igen! Varför skulle han göra det bara för att det var det jag önskade? Är bara så bitter för att detta är tredje gången på tre veckor som han åker dit och stannar ett tag och lämnar mig själv här!!

20 frågor

Datum 2010-07-21 | Tid 20:15:43
1. Värsta känslan?
Att vara ensam

2. Bästa känslan?
Kärlek och när man får en riktigt bra nyhet

3. Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen?
Då får vi se till att göra något åt denna syn :p

4. Vilken ringsignal har du på mobiltelefonen?
Bad romance med Lady Gaga

5. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Blåa tapeter och en tavla

6. Vad har du under sängen?
Inget mer spännande än damm

7. Ser på?
Desperate housewives, vänner, sex and the city med mera

8. Lyssnar på?
All sorts musik (nästan)

9. Har du någonsin vart riktigt kär?
Ja, det har jag :)

10. Skriv nåt smart!
Här är där man är och där är där man inte är

11. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem?
Alexander Graham Bell och tacka för att han uppfann telefonen

12. Vad stod det i ditt senast mottagna sms?
Vi ska nog backa, de får inte i växeln

13. Vad vill du bli när du blir stor?
Förskollärare

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
snäll, pratig, omtänksam kanske?

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
När jag förlovade mig

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Dans

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Blindtarmen

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Läsa tankar

19. Vad är du beroende av?
Mobilen, tuggummi

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Sambon, bra bok och badkläder

Grädda pannkakor

Datum 2010-07-21 | Tid 19:27:44
Nu har Martin åkt till stugan igen. Ska bli roligt och se ifall han ringer mig ikväll eller inte. Om jag känner honom rätt så kommer han inte göra det för han är trots allt karl. Jag menar, jag sade ju faktiskt inte till honom och det är ju svårt att tänka själv haha.

Nu ska jag gå och grädda mina pannkakor. Så har jag något gott att äta på jobbet imorgon!

Bara trött

Datum 2010-07-21 | Tid 17:41:50
Orkar knappt blogga idag. Jag är trött trots att jag hade en lugn dag på jobbet idag, städet jag hade blev inställt. Ganska skönt faktiskt. Har annars inte hänt så mycket. Om en timme åker Martin så vi får se vad som händer ikväll.



Känns inte som att jag ser piggare ut nu direkt!

100721

Datum 2010-07-21 | Tid 05:32:36
Usch, då var man uppe tidigt igen. Är verkligen riktigt trött och skulle helst av allt bara krypa ner i sängen och sova. Men det går tyvärr inte jobbet väntar. Jobbar 7.00-14.00 så inte något jättelångt pass men ändå tillräckligt.

När jag kommer hem från jobbet ska jag umgås så mycket som möjligt med Martin för ikväll åker han iväg. Igern. Åter ska han till sina föräldar för de ska åka till Bornholm imorgon men han kommer hem imorgonkväll hoppas jag. Om inget annat så för katternas skull då jag inte kommer hem på kvällen. Ska följa med min familj till Vimmerby på fredag och ska alltså sova hos dem. Vi kör ju ganska tidigt så blir lättast så.

Nu får jag väl försöka få i mig lite frukost som yoghurt eller liknande men jag har egentligen ingen lust alls för det.




Så ser jag ut just nu! Ingen vidare vacker syn haha!

Just det gjorde en rolig sak förra veckan när jag var så himla trött. Hade blandat saft i en vanlig Ramlösa flaska och sen skulle korkarna sättas på. Resultatet blev detta:


Jag tyckte att korken satt konstigt på själva saftflaskan men reflekterade
inte över det mer. Sedan började jag fundera på om Ramlösa verkligen har svarta korkar.
Då insåg jag att jag hade satt fel kork på fel flaska.

Det är ju såhär det ska se ut:



Detta kändes lite mer naturligt!

Om mig

Datum 2010-07-20 | Tid 21:42:26
Tänkte berätta tio saker om mig som jag tror att ni inte vet.

1. Är livrädd för spindlar, ormar och grodor.
2. När jag var liten och blev arg stampade jag foten i golvet.
3. Har världens problem med att hitta en bh som passar. Alla tycks vara för små.
4. Kan aldrig släppa en tanke om något som jag verkligen vill göra/ha eller om det är något som stör mig.
5. Älskar romantiska filmer.
6. Är tankspridd och förvirrad.
7. Kan stå emot godis och chips men inte kakor och tårtor. (Beror kanske på att jag är utbildad bagare/konditor).
8. Är mer för att slösa än att spara.
9. Har bara varit utomlands en gång och det var i Polen. (Räknar inte med Danmark då det ligger så nära Skåne men där har jag varit många gånger).
10. Var kär i en lärare när jag gick i/på högstadiet.





Snart mat

Datum 2010-07-20 | Tid 18:41:02
Vi fick tvättat på rätt tider trots allt! Vi satte vår plopp i hålet för 12-16 och när Martin sprang ner vid 12 så hade personen tagit bort sin tvätt och satt sin plopp mellan 16-20. Hur ska vi kunna veta att den personen precis börjat tvätta och inte börjat vid åtta som är normal starttid egentligen? Skönt att det är gjort i alla fall.



Vår egen tvättmaskin och torktumlare!

Nu lagar vi middag och idag blir det färsk potatis med marinerat karrékött, rosépepparsås och sallad till. Ingenting går upp mot en fräsch sallad en varm sommardag.

Ikväll händer inte så där jättemycket. Ska lägga mig tidigt för att orka gå upp tidigt. Inget mer exotiskt händer i mitt liv för tillfället. Lite tråkigt är det allt. Börjar bli lite trött på jobbet nu.




Så ser jag ut på jobbet när jag kommer på morgonen!

Tvätta var det ja

Datum 2010-07-20 | Tid 12:05:47
Får se hur det blir med tvätten. Kollade igår och då var där ledigt hela dagen så nu strax innan 12 gick vi ner för att börja tvätta. Givetvis tvättar någon nu och personen verkar inte ha följt tvättiderna som finns för det var tvätt i maskinerna så de har inte blivit torkade. Vet inte hur vi ska göra nu för vi kommer inte in i tvättstugan. Får väl tvätta senare eller en annan dag. Sånt här är i alla fall irriternade!

Bara måste berätta

Datum 2010-07-20 | Tid 08:20:08
Måste bara berätta om en sak som jag och en gammal kompis var med om för längesen. Då var det inte roligt men nu är det.

Vi gick på högstadiet och min kompis då var med i Ung vänster. Hon hade blivit inbjuden till ett läger av dem och jag har för mig att det var i Malmötrakten. Snäll som jag var så följde jag med för det lät ju ändå ganska kul. Vi kommer dit och där är verkligen bara konstigt folk. Man skulle skriva upp sig på olika aktiviteter man ville göra under dagarna och vi valde väl det som verkade mest intressant. Kommer dock inte ihåg vad vi valde. (politik intresserade mig inte för fem öre då). Det var väl helt okej tills vi skulle äta. Jag tror vi fick kalla och klibbiga makaroner första kvällen så vi levde på godis. Dagen efter fick vi någon vegetarisk röra med champinjoner större än golfbollar. (Jag gillar svamp men där går gränsen). Levde fortfarande på godis. Måste tillägga att vi fick sova på golvet i sovsäck inte alls bekvämt på något sätt. Hur vi överlevde vet jag inte. När min kompis mamma kom och hämtade oss visste min lycka inga gränser. In på Mcdonalds på hemvägen och aldrig att en sladdrig hamburgare smakat så gott som då. Vet fortfarande inte varför vi åkte dit för det var inte roligt på något sätt alls. Behöver jag säga att vi inte åkte på fler?




100720

Datum 2010-07-20 | Tid 07:57:43
Jag är glad att jag ringde jobbet igår. Mår fortfarande konstigt så känns allra bäst att stanna hemma idag. Tror nog att jag kan jobba imorgon i alla fall. Ska försöka tvätta lite idag då det behövs. Får se när det blir helt enkelt.

Vad har ni för planer idag?

Katter som kan göra volter

Datum 2010-07-19 | Tid 16:53:48
Jag ringde till jobbet och sade att jag inte kom imorgon. Känns absolut bäst så med tanke på att jag inte alls känner mig bra. Jag hoppas bara att jag mår så pass bra att jag kan jobba på onsdag.

Martin gick och handlade ensam med överenskommelsen att jag skulle göra pannkakor. Det har jag också gjort och gott blev det. Ikväll ska jag bara slappa framför tv är det tänkt. Hoppas bara att det är något bra som visas annars får jag titta på en film.

Salsa och Nova är för roliga. Av någon konstig anledning lyckades vi få in en fluga här (aldrig hänt förr). Givetvis skulle de ta den vilket resulterade i några roliga volter haha. Synd att jag inte tänkte på att filma det.



Nova!



Salsa!



Girlpower

Datum 2010-07-19 | Tid 13:11:04
Snacka om att man har pli på sin man när jag säger: "Martin kan inte du dammsuga idag?" Svaret jag fick var: "Om du vill det så".




Girlpower!

Imponerad

Datum 2010-07-19 | Tid 10:16:55
Hör och häpna jag vaknade inte förrän vid åtta. Är verkligen sovmorgon för min del. Jag är imponerad. I och för sig vaknade jag till lite kort tidigare på morgonen men jag somnade om lika fort igen. Det sjuka är att jag fortfarande är trött och skulle säkert somna om jag lade mig i sängen igen.

Mår inte jättebra idag. Mår illa och känner mig allmänt hängig. Får väl se hur jag mår senare eller om jag ska ringa mig sjuk för jobbet imorgon. Vill ju helst inte behöva det då man förlorar en del pengar. Fast som jag alltid sagt pengar är inte allt och hälsan går före.

Idag har jag inte större planer än att gå och handla. Ganska skönt så det blir nog bokläsande och filmtittande för min del idag. Mysigt!

Nu ska jag försöka äta lite.

100718

Datum 2010-07-18 | Tid 12:51:50
Sitter och äter glass direkt från förpackningen blir lite godare då. Stackars Martin som inte får någon men han har ju ätit en massa god mat i helgen som inte jag fått. Jag måste ju få ha något gott jag med.

Sov hemma hos mamma och pappa inatt, ville inte komma hem sent på kvällen till en tom lägenhet. Gillar inte det riktigt. Tyckte de hade det kallt i huset men inte så konstigt då jag är van att ha 30 grader inomhus. Nu var det kanske 20 vilket är mer behagligt egentligen.

Ikväll väntas det jobb igen. Hade varit ganska skönt om jag varit ledig men får vänta tills imorgon. Även om jag trivs bättre på jobbet denna sommar så ser jag fram emot sista dagen. Bara 22 dagar kvar :).

Vad har ni för er idag?

Åka till jobbet

Datum 2010-07-17 | Tid 13:44:38
Snart dags att åka till jobbet. Måste säga att det känns ganska motvilligt fast jag har ändå inget att göra här hemma så är väl lika bra. Pratade med Martin innan och de hade haft väldig kraftig åska så jag är allt lite glad att jag inte kunde följa med till stugan. Synd bara att det är Martins födelsedag idag! Vi pratade en kvart för sedan hade inte han mer tid. Tyckte det var lite taskigt för han måste förstå att jag vill prata. Svårt för honom såklart då han är där med sin familj och kan prata med dem. Jag har ju ingen här hemma förutom katterna och man får inga bra svar av dem.

Göra iordning det sista nu. Vi hörs ikväll eller imorgon!

Men hallåå!!

Datum 2010-07-17 | Tid 10:57:45
Så trött jag är! Är aldrig bra att somna vid 03 och stiga upp vid 07. Förstår inte hur jag inte kan sova längre när jag lägger mig så sen?? Jag är bara konstig och knäpp ;).

Nu tycker jag Martin kan ringa!!

Grattis älskling

Datum 2010-07-17 | Tid 07:35:57
Idag fyller Martin 26. Skulle kunna göra vad som helst för att få åka ner till stugan och träffa honom. Är lite sugen på att sjukanmäla mig men då fattar alla att jag inte är sjuk. Martins mamma försökte ju så att jag kunde byta dag men det gick inte. Jag hoppas att han ringer snart i alla fall. Egentligen borde jag väl ringa honom men är lättare att han gör det då jag inte vill störa dem. Vet ju inte när han har tid att prata men jag har all tid i världen.

Jag undrar hur det blir med åskan. Än så länge har jag inte märkt av den. Hörde något svagt muller men vet inte om det var åska. Tycker ändå jag skymtar sol och blå himmel så kanske missar Eslöv ;). Det åskade hos mamma och pappa i Höör i alla fall.

Hur är ert väder idag?

Trevlig kväll

Datum 2010-07-17 | Tid 02:26:27
Nu är jag hemma igen. Jag och Marielle gick till krogen en runda. Blev en cider för jag ska trots allt jobba imorgon, i och för sig på kvällen men ändå. Vi har haft vädligt trevligt med massa prat och singstar. Jag som inte har en sångröst och är praktikst tagit tondöv vann ändå de flesta gånger :). Jag är allt lite stolt ;).

Ska snart sova tror jag. Vill inte vakna försent imorgon fast det är ingen risk när det gäller mig haha. Här är fortfarande 29 grader varmt inne och jag vill inte ha några fönster öppna ifall det blir regn och åska senare. Vet bara inte hur jag ska kunna sova i denna värme?! Såg i och för sig att smhi och någon annan vädersajt ändrat så det bara är mulet istället för åskan som visades. Kan ju hoppas på det. Tycker inte det är särskilt kul med åska när jag är själv hemma. Återigen en tramsig sida av mig.

Börjar bli riktigt trött nu men ska kika in hos er först innan jag kryper ner i sängen. Tror jag väljer Martins säng inatt, känns lite bättre då.

Puss och kram!

Får lite sällskap

Datum 2010-07-16 | Tid 20:35:04
Marielle kommer hit och håller mig lite sällskap ikväll. Ska sjunga singstar och ha det allmänt mysigt. Martin ringde för en stund sedan att han hade kommit fram. Saknar honom redan, trodde inte det skulle vara så svårt att vara utan honom. Är bara två nätter, och jag jobbar på kvällarna nu i helgen så det kommer gå bra. Jag hoppas bara att inte det lovade åskovädret kommer. Skulle tydligen dra in över södra Sverige inatt.

Vi hörs imorgon!

Nu har han åkt :(

Datum 2010-07-16 | Tid 18:23:46
Nu har Martin åkt iväg igen. Skönt att det bara är över helgen men var ändå fruktansvärt jobbigt. Antar att det bara är jag som är tramsig och tycker det är jobbigt att vara ensam. Hade jag inte behövt jobba i helgen hade jag följt med ner. Överlever säkert nu också men känns bara så svårt, speciellt också när jag inte har något att göra.

Har några bilder att visa men är inte alls på humör för att lägga in dem i datorn och fixa. Jag tror jag gör det imorgon istället.

Vi hörs antingen senare eller imorgon!

Drömmar

Datum 2010-07-16 | Tid 06:30:58



Haha, jag som skulle ha sovmorgon. Vaknade vid halv sex och kunde inte somna om så vid sex steg jag upp. Morgonpigg som vanligt förutom när jag måste upp tidigt. Jag tror jag vet varför det blev såhär idag, jag drömde nämligen konstiga drömmar. Det sjuka är att jag drömde först om något jag verkligen vill ska hända men det lär dröja ett tag till. Vaknar av den vid halv fem men somnar om och drömmer om ungefär samma sak bara det att här får man aldrig se resultatet. Jag vet att händelsen i min senaste dröm var ganska lik en bok jag läste ut igårkväll.

Kan säga att drömmarna handlar om bebisar. I den första drömmen får jag en son men jag minns liksom inte så mycket mer än att han fanns och att jag hade problem med barnvagnen. Han var förövrigt den sötaste bebisen jag någonsin sett. I den andra drömmen är jag gravid och ska snart föda tillsammans med två kompisar. Martin är sur på mig och han har gjort en tröja till min syster istället för till mig. Men vi försonas igen men här vaknar jag innan bebisen kommer ut. Hur kan man drömma något sådant här??

Boken jag läste handlar om en kvinna som blir gravid och när hennes son fötts träffar hon två andra kvinnor som har barn i samma ålder som henne. De blir jättebra kompisar och umgås varje dag. På grund av hennes svärmor (mer eller mindre) separerar den här kvinnan med pappan till barnet men till slut blir de tillsammans igen.

Ser ni några likheter?


=)

Datum 2010-07-15 | Tid 20:00:33
Jag är ledig imorgon och fyra dagars sovmorgnar väntar!! Ingen är gladare än jag just nu :)





Denna bild passar bra eftersom jag var så himla glad den dagen!

Konstant trött

Datum 2010-07-15 | Tid 17:47:00
Återigen har jag hamnat i någon trötthetsdvala eller vad man ska kalla det. Känner mig konstant trött, när jag kommer hem från jobbet går jag och lägger mig och sover två timmar. Så ska det inte vara så jag hoppas det går över snart. Har i alla fall gått bra på jobbet idag. Tur att man kan hjälpas åt med både det ena och det andra. Finns inte så mycket mer att skriva förutom att jag är ledig imorgon!!



Månadsdag

Datum 2010-07-15 | Tid 05:30:59
Jaha, ytterliggare en dags jobb väntar. Kom på igårkväll att det kanske inte blir som jag trott från början, jag tror att jag kollade fel när jag tittade på vem som skulle duscha idag. Har för mig att den duschen jag trodde jag skulle ha är på onsdagar men jag är inte helt säker. Jag hoppas att det är en annan dusch jag har för då går det nog lite snabbare för mig. Vill ju gärna inte jobba över idag.

Är en speciell dag idag, nämligen månadsdag för mig och Martin. Idag har vi varit tillsammans i fyra år och nio månader och förlovade i två år och två månader :). Får se om vi gör något speciellt när jag kommer hem från jobbet.

Klockan är mycket och jag ska försöka slänga i mig lite frukost och sedan göra mig iordning. Har bara 30 minuter på mig :/.

Vi hörs ikväll!

Vilken dag!

Datum 2010-07-14 | Tid 16:58:55
Blev lite körigt imorse på jobbet men det löste sig som tur var. Tack Dehab! Har annars gått bra, är glad att jag blev av med ett städ för det är ju så varmt ute. Svettades som en gris när jag städade åt en vårdtagare.

Jag tror det blir lite körigare imorgon men allt löser väl sig. I värsta fall får jag jobba över lite.

Chefen var snäll och köpte massa dricka till oss, hon vill väl inte att vi ska tuppa av haha.

Nu är det dags för middag tror jag. Blir hemmagjorda biffar med potatis!

Att det ens är tillåtet att vara trött

Datum 2010-07-14 | Tid 05:34:22
Fan vad trött jag är. Inte blir det bättre av vetskapen att jag slutar halv fyra idag och har två städ. Såg på schemat att det bara är imorgon jag behöver gå upp tidigt sedan har jag fyra dagars sovmorgon i rad :). Inte för att jag är ledig alla de fyra utan jag jobbar kväll i helgen.

Blir lämnad själv i helgen, Martin åker till stugan då för att fira sin mammas födelsedag och lite sin egen. Han fyller år på lördag men jag kan inte vara med och fira. Fanns tyvärr ingen som kunde byta dag med mig.

Klockan går, får väl göra mig iordning så att jag hinner till tåget. Vi hörs ikväll!

100713

Datum 2010-07-13 | Tid 18:07:08
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte hänt något speciellt då jag i princip bara kom hem igårkväll för att sova och sedan bege mig till jobbet igen. Gick i alla fall bra idag. Får se hur det går imorgon, jobbar till halv fyra då. Första gången jag jobbar länge denna sommar. Vet att turerna dessutom ändrades idag så nu har jag ingen aning om em som ligger på min tur. Jag hoppas också att det inte blir lika varmt för jag har två städ.

Var ju det här med maten med. Vet inte riktigt vad vi ska äta ikväll. Funderar lite på pizza men får se. Alltid jättesvårt och speciellt på sommaren då det är så varmt. Man har ju inte direkt någon matlust då.



Gammal bild men ser ut ungefär såhär idag. Lika trött om inget annat!

Har du lätt för att äta när det är såhär varmt?



Sovdags

Datum 2010-07-12 | Tid 22:49:21
Hemma från jobbet nu. Det var lugnt ikväll också, skönt det i alla fall. Är både trött och hungrig men får vänta med att äta tills imorgon, måste sova. Jobbar 7.15-13.30 så blir att gå upp tidigt.

Ska tydligen bli oväder imorgon med åska i Skåne så smhi hade utfärdat klass 1 varning. Hoppas bara jag kan ta mig till jobbet för det har varit problem med tågen enda sen helgen.

Måste sova nu, godnatt!

En filmlista

Datum 2010-07-12 | Tid 14:10:51
Komedi eller Drama? Både och
Skräck eller Romantik? Både och
DVD, Bluray eller vhs? DVD
Twilight - serien eller Stieg Larsson - serien? Stieg Larsson
Beck eller Wallander? Wallander
Bio eller tv? Bio!
Filmen eller boken? Boken

Favoritskådespelare? Jennifer Aniston, Gerald Butler, Cameron Diaz
Favoritregissör? Oj, det var svårt!
Bästa bok som blivit film? Ps. I love you
Vilken bio kollade du på senast? Tror det var Killers
Film eller tv-serie? Film
Vad skulle du helst göra - Skriva bok eller regissera en film? Skriva bok
Favoritfilm? Just like heaven

(mer om favoritfilmen)

När släpptes filmen? 2005

Hur många filmrullar ger du filmen (max. 5)? 4
Vem har gjort filmen?
Regissören är Mark Waters
Om filmen är en serie, vilken är din favoritfilm isåfall? Det är ingen serie!
Favoritroll i filmen? Elizabeth och David
Såg du filmen på bio? Nej
Finns filmen i bok? Inte vad jag vet i alla fall

Och till sist, vilken är din favoritscen i filmen? I slutet när Elizabeth går upp på taket och David är där och gjort en trädgård. Till sist nuddar deras händer vid varandra. Det är magiskt!

Listan är tagen av Rasss.

Herregud!

Datum 2010-07-12 | Tid 12:26:30
Tänkte bara berätta:

Jag flyter bort av solens värme!






Gamla bilder

Datum 2010-07-12 | Tid 10:19:10
Tittade igenom mina mail innan och jag har inte raderat inkorgen på flera år. Hittade mail som var från 2007 haha. Det roliga då var att jag hittade några foton som en fotograf tog på mig när jag tagit studenten. Jag skulle skicka ut tackkort med mera till släktingarna. Jag tog och sparade ner dem för det är alltid roligt att ha. Tänkte bjuda på dem här.












Renare luft

Datum 2010-07-12 | Tid 08:11:04
Godmorgon mina fina bloggläsare!

Efter åskan som drog i igårkväll blir det förmodligen bättre luft idag. Har varit kvavt länge nu tycker jag men när jag sticker ut huvudet genom fönstret känns allt mycket renare. Ska bli varmt idag med och det gillas!

Detta är ganska hemskt men jag hade ju min enda lediga dag igår från förra veckan. Ikväll ska jag jobba igen men det känns inte som att jag var ledig igår. Jag tror man behöver ha minst två dagar ledigt i rad för att det ska vara till någon nytta. Jag får ta det som det är i alla fall.

Jag tittade faktiskt på finalen av fotbollen igår. Jag ska alltid vara tvärtom alla andra så jag höll på Holland men det gick ju inte så bra för dem. Grattis till Spanien som vann!

Vad tycker du om åskan?

Degeberga marknad

Datum 2010-07-11 | Tid 17:31:41
Underbart väder idag men jag önskar att det kunde vara lite svalare inomhus och då främst för katternas skull. Tror nog de klarar detta ganska bra. De ligger i hörnorna vi har i lägenheten och på andra svala platser där solen inte lyser in lika mycket. Vi har alltid något fönster öppet dygnet runt. Tur man bor högt upp!



Har haft en trevlig dag på Degeberga marknad med familjen. Jag är så förtjust i sådana gosedjur man kan vinna så jag tvingade min bror och Martin att försöka ta någon sådan och Martin lyckades. Hittade även ett lottstånd där det var vinst varje gång så jag köpte tre lotter. Vann tredje och fjärdepris :).



De två små är fjärdepris och nallen tredjepris. Fåret vann Martin!

Sötare hund finns inte!

Datum 2010-07-11 | Tid 07:39:55
Måste börja med att säga att jag tycker det borde vara förbjudet att jobba när det är så varmt som det var igår. Luften stod nästan stilla och svetten bara rann kändes det som. Så ofräsch har jag aldrig varit innan. Det blev ju inte bättre av att det inte fanns någon AC på tåget. Det värsta var att det tog dubbelt så lång tid att komma till jobbet som det brukar. Det var signalfel och annat som strulade till det. Behöver jag säga att jag kom försent till jobbet?!

Idag är jag ledig och ska njuta genom att gå på Degeberga marknad tillsammans med sambo och mina föräldrar. Nu kan jag i alla fall ha lite mindre kläder på mig, får ju inte ha för korta kjolar/shorts eller för urringat på jobbet.

Igår när jag skulle cykla till en vårdtagare träffade jag en kvinna med en jätteliten hund (mindre än mina katter). Jättesöt vit och fluffig. Han ville givetvis häsla på mig och jag som älskar hundar tyckte bara det var roligt. Jag vågade till och med gissa rasen och det var som jag trodde - en Bichon Frisé. Världens sötaste hund enligt mig.


Bichon Frisé som valp! Söt va?


Bichon Frisé som vuxen men minst lika söt!

100710

Datum 2010-07-10 | Tid 13:37:47
Höll som bäst på att göra mig klar för att ge mig iväg till jobbet när jag kom på en sak. Skulle kolla när tågen går hem ikväll. Jag vet hur de går på vardagar men på helgen går de inte lika ofta. Blev i alla fall glad då jag såg att mitt tåg går 22:24 också. Förra sommaren gick inte det utan då fick jag vänta till 22:42 istället. Skönt att komma hem tjugo minuter tidigare!

Har ju målat den ena byrån och såhär blev resultatet:



Innan såg den ut såhär:



Stor skillnad måste jag säga. Nu ska bara den andra målas och sen ska det sättas på knoppar.

Vi hörs kanske ikväll annars imorgon innan vi åker iväg!

Ha en härlig lördag nu!!

Tvätt

Datum 2010-07-10 | Tid 08:38:35
Då var tvätten klar för att hängas upp eller torktumlas. Märks det att jag fungerar bäst på morgon/förmiddag??



Tio timmars sömn :)

Datum 2010-07-10 | Tid 08:06:26
Har sovit tio timmar inatt. Var fruktansvärt trött igår och gick och lade mig strax efter nio, råkade somna till filmen vi tittade på men var nog i slutet. Martin berättade i alla fall lite grann för mig. Känner mig fortfarande trött så en ledig dag hade inte varit fel. Måste tyvärr jobba ikväll, hade hellre varit ledig idag och jobbat imorgonkväll. Får stå ut, är bara sex timmars jobb så.

Annars vet jag inte vad som händer idag, är varmt inne och säkert ute med. Det är så varmt här hemma att jag går runt i bikini för man kan inte ha kläder på sig knappt. Inte hjälper det att öppna några fönster heller för det är vindstilla :p. 

Vad ska ni göra idag?

?

Datum 2010-07-09 | Tid 15:42:27
Vad ska jag säg? Jag är så trött att jag somnar framför datorn. Ska gå och lägga mig nu en stund. Martin kommer hem om drygt en timme och då vill jag gärna orka umgås med honom utan att somna.

Jobba imorgonkväll med sen får jag vara ledig EN dag!

Jag är tacksam

Datum 2010-07-08 | Tid 20:39:45
Jag är så tacksam! Martin kommer hem imorgonkväll. Låter jättelöjligt jag vet men tycker inte om att vara själv, över dagen går bra men lite jobbigt när det handlar om flera nätter och dagar. Blir ganska långtråkigt till slut. Bara en natt kvar för den här gången. Vet att han ska iväg till sina föräldrar fler gånger under sommaren.

Ska äta lite och sedan blir det att sova, hade varit kul om man någon gång hade kunnat vara uppe lite längre än till tio.

Fikat

Datum 2010-07-08 | Tid 17:34:40
Äntligen hemma igen. Slutade i och för sig halv två men var bara hemma en snabbis och sedan gick jag för att fika med Marielle. Var trevligt, längesedan vi sågs bara men blir så när man har mycket att göra. Hennes kompis Crille kom dit och efter en stund kom även en annan kompis dit. Kul att prata med lite fler folk man inte träffat på länge.

Ska bara ta det lugnt ikväll, upp fem imorgon med. Hade verkligen behövt en ledig dag nu men får vänta till söndag.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Målat

Datum 2010-07-07 | Tid 21:23:11
Det jag gjorde efter förra inlägget var att måla den ena byrån. Har inte blivit att jag gjort det tidigare men nu tog jag tag i den ena i alla fall. Målade visserligen inte insodan på den men vet inte om jag ska strunta i det helt eller ta det senare. Jag hoppas bara att katterna låter den vara nu annars blir de blågråa ;).

Detta blir det sista inlägget för ikväll. Ska nog snart gå och lägga mig. Måste även duscha imorgon så hinner inte blogga något då heller. Med andra ord så hörs vi imorgonkväll!

100707

Datum 2010-07-07 | Tid 20:08:14
Hur kan man vara såhär trött? Har ju bara jobbat fyra timmar idag så kan väl knappt vara det. Var i alla fall lugnt idag på jobbet, inte alls mycket att göra. Hade bara ett städ och hänga tvätt och fem läkemedel att dela ut till olika vårdtagare. Får se hur det går imorgon, tycker det är lite konstigt att jag har dusch hos en vårdtagare som två andra ska gå hem till först. Får se om de tar duschen eller om jag går dit med någon annan senare. Allt löser sig.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Fast jag lägger mig nog tidigt ska ju trots allt upp fem imorgonbitti. Hade varit så skönt med lite ledigt nu.


Knappt lönt att jobba

Datum 2010-07-07 | Tid 10:57:17
Första natten ensam är avklarad. Gick bra trots allt men var väl för att jag var så himla trött efer jobbet. Idag slutar jag 16.00 så är hemma själv hela kvällen får se hur det går.

Måste snart gå till tåget, känns inte lönt att jobba fyra timmar då det tar en timme att ta sig till och från jobbet. Vi har i alla fall fint väder så får väl se vad jag hittar på när jag kommer hem.

Vad hittar ni på idag?


I min ensamhet

Datum 2010-07-06 | Tid 22:45:53
Nu blir det några dagar och kvällar i min ensamhet. Sambon min har åkt till sina föräldrars sommarstuga och ska vara där till fredag. Jag hade så gärna följt med men jag jobbar ju. Hoppas bara det går bra att sova själv nu, jag gör ju aldrig det annars.

Var en lika lugn kväll idag som igår. Börjar snart vänja mig vid detta lugna så jag hoppas att det håller i sig hela sommaren. Såg idag på mitt schema att jag får och kan vara ledig den 23e. Ska kanske inte ropa hej förrän samordnaren säger det till mig. Fast om det står fri den dagen så antar jag ju det. Ska nämligen på en familjeutflykt då. Ska bli mysigt att hela familjen inklusive min syster och hennes egna familj följer med.

Ska snart lägga mig, upp imorgon med även om jag har lite sovmorgon.

Tycker du om att sova själv?

6 juli 2010

Datum 2010-07-06 | Tid 08:26:55
Ännu ett kvälsspass står på schemat idag. Tycker kvällarna går bra och det är rätt skönt att jobba då för det är inte lika varmt.

Inatt drömde jag om jobbet. Jag hade en tur jag inte haft innan och allt var jätterörigt, hittade inte hem till en vårdtagare och jag kom inte iväg förrän vid niotiden istället för vid halv åtta som är den vanliga tiden att gå ut om man jobbar dag. Det är aldrig roligt att drömma sånt om jobbet så tur det bara var just en dröm.

Ska äta frukost ioch duscha nu för att sedan åka till mamma igen. Får väl se vad Anton hittar på idag. Idag verkar de inte bli lika varmt men kan vara skönt det med.

Vad ska ni göra idag?

Trött

Datum 2010-07-05 | Tid 22:28:35
Nu är jag hemma efter ett lugnt kvällspass. Trots att det inte funnits alltför mycket att göra så är jag ändå trött. Sov ju över hos mamma och pappa inatt och eftersom han skulle upp tidigt idag kunde inte jag heller sova länge. Ska däremot försöka göra det imorgon.

Min tandläkartid blev ombokad igen så jag åker till mamma på förmiddagen för att få vara lite mer med Anton, han är ju så himla härlig. Alla roliga och ärliga kommentarer. Barn säger ju alltid sanningen!

Nu går jag och lägger mig, har inte kikat in hos er men gör det imorgon. Är för trött för att kunna koncentera mig. Är i alla fall glad över att ni tittar in här fast det är superkass uppdatering.

Vi hörs imorgon!

Godnatt

Datum 2010-07-04 | Tid 22:33:44
Då ligger man i soffan hos sina föräldrar. Får se när jag sommar för är inte så jättetrött men alla andra har gått och lagt sig. Är trots allt måndag imorgon, alla har ju inte tur att jobba kväll som jag. Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs imorgon!

4 juli

Datum 2010-07-04 | Tid 16:03:08
Nu åker jag snart till mina föräldrar. Pappa är så snäll att han hämtar mig på stationen i Höör för att köra mig till Ica. Måste ju ha någon mat imorgon på jobbet. Funderar på att ta någon sallad, så lätt och gott att äta på sommaren.

Om jag inte bloggar medan jag är borta så hörs vi nog inte förrän på tisdag förmiddag. Jobbar ju kväll imorgon och kanske inte orkar när jag kommer hem. Ska försöka uppdatera imorgon innan jobbet.


Bildbomb

Datum 2010-07-04 | Tid 07:26:51
Uppe med tuppen igen! Tänkte visa bilderna från igår för jag har inte jättemycket att skriva om.


Stranden och havet!



Stranden upp mot campingen!



Märks det att jag haft bikini?



Mitt fina ben, jag undrar hur det har kunnat bli så?!



Idag ser benet ut såhär, det röda har lagt sig men inte lämnat någon färg
kvar!




Dålig bild men det syns inte lika mycket att jag solat med bikini!


Det var de bilderna jag hade. Idag är det fint väder igen så åker nog lite tidigare till mamma och pappa för att sola i deras trädgård.

Har ni sol idag?

Härlig dag på stranden

Datum 2010-07-03 | Tid 19:01:18
Härliga timmar på stranden. Som jag sade så åkte vi till Bingsmarken och det var en massa känslor och minnen som dök upp när vi kom dit. Har campat där många somrar när vi var mindre (mormor och morfar hade en husvagns som vi lånade). Var hur härligt väder som helst men lite kallt i vattnet tills man vant sig. Jag badade mer än låg och solade. Jag tyckte det var bättre eftersom jag kan sola hos mamma och pappa men inte kan jag bada där. Fick trots allt lite färg, jag hoppas den går över till brunt annars kommer jag se ut som en kräfta.

Nu när vi kommit hem har vi ätit lite. Inte gjort så mycket mer men ganska skönt. Får se vad som händer imorgon, ska antagligen åka till mamma och pappa igen för mamma ska passa Anton på måndag. Jag tar varje chans jag får till att träffa honom.

Tog inte så många bilder, det blev bara två men bättre än inget. Visar de imorgon!

Gillar du och bada i havet?

Stranden

Datum 2010-07-03 | Tid 07:52:04
Idag blir det stranden för första gången på flera år tror jag. Minns inte när jag var på stranden sist och badade i havet. har jobbat så mycket de senaste somrarna att det inte funnits tid. Det är verkligen jättetråkigt men idag blir det av. Vi ska åka till ett ställe som heter Bingsmarken, det är en campingplats och där är nog inte lika mycket folk som vid alla andra stränder. Denna strand och camplingplats ligger mellan Ystad och Trelleborg.


Vet inte vilken strand detta är men bilden är tagen från google!

Jag kunde som vanligt inte sova länge idag fast jag har världens chans. I och för sig så somnade jag i soffan tidigare igårkväll så det kan ju bero på det. Nu märks det att jag är van vid att gå upp fem för jag vaknade första gången då men somnade om som tur var.

Jag ska ha med mig kameran så ni kommer få se bilder från dagens äventyr.

Långledig och dyr bikini

Datum 2010-07-02 | Tid 18:20:19
Nu är jag ledig och det är en härlig känsla! Har gått bra idag med, hade inte mycket att göra idag så när klockan var halv ett gick jag hem. Slutade egentligen två. Jag trodde vi var tvungna att gå när vi inte hade något att göra för så har det varit dem andra åren men fick veta att vi har rätt att vara kvar tills vår tid är slut om vi vill. Vi måste skriva upp på lönerapporten när vi går hem och det gör jag alltid. Tycker det känns jättekonstigt att jag kan gå hem så mycket tidigare. Har alltid varit jag som jobbat länge och över ibland med. Får försöka stanna kvar lite längre så att jag inte förlorar alltför mycket pengar. Fast pengar är väl inte allt heller.

Idag var det bra att jag gick tidigare för jag och Martin skulle till Lund och shoppa. Jag en bikini och han ett par skor. Vi hittade även två par badtofflor på Stadium för 79kr. Tur det fanns i våra storlekar. Han hittade sina skor i alla fall men jag hittar aldrig en bikini som sitter bra. Prövade ett par på Stadium men det är bara att glömma. Alla är för små. Gick till Triumph, den lite mer speciella underkläds butiken. Hittade en bikini som satt bra så den fick det bli. Synd bara att den kostade 450kr.

Imorgon blir det stranden tillsammans med Martin och Martina!

Snart är jag ledig

Datum 2010-07-02 | Tid 05:26:06
Idag är en sådan dag då jag hade kunnat sova länge. Vaknade inte förrän alarmet satte igång och jag brukar alltid vakna lite innan. Gillar inte att vakna till alarm för då vet jag att jag måste upp.

Jag hoppas på en lugn dag idag också, ska se om jag kan ta promenaden på förmiddagen för då kan jag förhoppningsvis gå en timme tidigare. Idag ska jag och Martin åka till Lund och shoppa lite. Jag måste ha en ny bikini, dels är den för liten och för det andra så är den inte så snygg heller.

Vi hörs ikväll och då hoppas jag att jag har en ny bikini att visa upp. Egentligen så bör där stå att jag ska ha en att visa upp. Är verkligen ett måste om vi ska åka till stranden imorgon.

När jag går hem från jobbet idag har jag ledigt fram till måndag 16.30! Riktigt härligt, men är också enda gången jag har två lediga dagar på rad. Bäst att njuta!





Vad ska ni göra idag?

Hörby marknad

Datum 2010-07-01 | Tid 20:54:58
Har varit en lång dag och ärligt talat så är jag riktigt trött. Efter en återigen lugn dag på jobbet åkte jag till Höör för att vi skulle kunna ta bilen till Hörby marknad. Handlade inget märkvärdigt men roligt att gå och titta. Gick där i en timme och det märks att man går mycket i jobbet för jag hade riktigt ont i fötterna till slut. Passade på att äta hos mamma och pappa med, grillat är ju aldrig fel.

Mer än så har jag inte gjort idag. Jobb imorgon med 7.15-14.00 men det ska nog gå bra, på mitt schema finns inte speciellt mycket att göra. Hoppas inte jag får ta en massa extra bara. Skulle vilja gå lite tidigare.

Vad har ni gjort idag?

På väg

Datum 2010-07-01 | Tid 06:18:28
Sitter på tåget på väg mot jobbet. Det är fjärde dagen idag. Har bara imorgon också sen är jag ledig helgen. Ska bli skönt, jag hoppas på fint väder så man kan åka till stranden. Slutar klockan två idag och då ska jag åka till Höör. Är Hörby marknad så lånar mamma och pappas bil om inte de vill följa med. Med andra ord så hörs vi inte förrän senare ikväll. Ha en bra dag allihopa!