Lite irriterande

Datum 2010-05-31 | Tid 22:34:55
Jag kan tydligen inte kommentera inne hos er. Jättetråkigt men jag hoppas det fixar sig snart. Ikväll har jag och Martin tittat på Shutter Island, var väl helt okej. Ni som sett den, vad tyckte ni?

Nu ska jag sova och imorgon är det mentorsträff i 20 minuter. Jag behöver nog inte säga att jag är irriterad över att behöva tillbringa en timme på ett tåg fram och tillbaka för 20 minuters effektiv tid. Dessutom måste jag vänta en halvtimme på tåget när jag ska hem. Fast det allra bästa är att jag fick den bästa tiden hon kunde hitta nämligen 14.40. Vad är det för j*vla tid?

Vi hörs imorgon!

En lista

Datum 2010-05-31 | Tid 14:21:24

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Vemodig
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Bruna bönor och ärtsoppa
Kläder just nu: T-shirt och mjukisbyxor
Musik just nu: Ingen
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 80 talet tror jag
Sommarplaner: Jobba, jobba och jobba lite till.. förhoppningsvis hinna med lite roliga saker också!
Fisk eller badkruka: Fisk
Längd och vikt: 161 cm och man frågar aldrig vad en kvinna väger!
Favoritväder: Sol såklart!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Bra böcker, någon kompis och min sambo
Spelar du nåt instrument: Nej och tur är väl det
Morgon- eller nattmänniska: Oftast morgonmänniska
Sparare eller slösare: Slösare men skulle vilja vara en sparare
Vem är viktigast för dig: Familj och vänner
Bästa film: Ps. I love you
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek:
Jadå det gör jag

Älskar du henne/honom fortfarande: Haha nej
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Japp!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Klart jag tror
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Oftast i alla fall
Ser du på kärleken som ett misstag: Varför skulle jag göra det?
Hur många barn har du, vill du ha: Jag vill ha två barn
Bio eller promenad: Både och beroende på humör
Är du kittlig: Bara på ett ställe
Snarkar du? Min sambo påstår att jag gör det ibland.
Stjärntecken? Fiskarna
Rädd för insekter? Bara spindlar
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svaghet: Säger aldrig nej
Det här är jag bra på: Jag är bra på att prata om det var så dem menade :P
Bästa bok? Camilla Läckbergs och Mari Jungstedts deckare
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa tankar
Vad vill du jobba som? Förskollärare såklart!
Chips, morötter eller godis? Chips
Pizza eller hamburgare? Pizza men fläskfilé och bearnaisesås
Skriver du dagbok? Inte mer än bloggen
Har du någon flickvän/pojkvän? Ja =)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Kanske en tatuering
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat men jag är dålig på det
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att Gunga på stolen? Nej
Hur är din drömtjej/kille? Min sambo är ett bra exempel
Hur många syskon har du? 2, en syster & en bror.
Vad är du mest rädd för? Grodor
Är du rädd för blod? Nej men tycker det är äckligt
Saltar du på maten? Om det behövs
Gillar du att sjunga? Ja, men jag är inte så bra på det
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Livsmedel, kom inte in på det jag ville men kul hade jag i alla fall.
Brukar du sola? Ja det är klart
Vad gör du om du får hicka? Väntar på att det går över
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? Skulle vara söta sommarskor då!


Sjuk

Datum 2010-05-31 | Tid 08:59:27
Som jag skrev igår så kände jag mig konstig som att jag höll på att bli sjuk. Jag sov dåligt inatt och nu har jag en fruktansvärd huvudvärk och lite feber. Detta var inget bra eftersom jag skulle åkt till Malmö idag för att skriva klart projektplanen. Tur att jag har en förstående vän som är snäll nog att sitta lite själv.

Idag händer inget speciellt med andra ord. Ska ligga i soffan hela dagen och tycka synd om mig själv. Det har jag rätt att göra tycker jag!

Vad ska ni hitta på idag?

Mysdag

Datum 2010-05-30 | Tid 19:58:41
Då har denna helgen också gått. Nu är det bara fem dagar kvar av intensivt slit sedan har jag sommarlov! Tror ingen är så glad som jag över det.

Har varit en jättemysig dag idag. Först kom mamma och pappa hit så gick vi på marknaden. Jag köpte inget speciellt där men var trevligt i alla fall. Gick och åt på ett ställe som har funnits hur länge som helst i Eslöv fast det är omgjort nu och där var jättefint. God mat hade dem med. Lite senare åkte vi hem till mormor och morfar för fika. Trevligt att träffa dem med. Är ju inte jätteofta som man har tid att träffa sina släktingar så man får passa på. Vet inte hur länge man har dem i livet. Jag är glad att jag har mina mor och farföräldrar kvar.

Usch, känner mig lite konstig. Precis som att jag ska bli sjuk. Jag hoppas inte på det men ser mörkt ut just nu. Får ta och vila ikväll så att jag är fit for fight imorgon.

Vi hörs om inte senare så imorgon!

Igår och idag

Datum 2010-05-30 | Tid 08:07:12
Då var man vaken. Jag säger ju det.. kan aldrig sova länge fast jag lägger mig sent. Kom hem lite över tre inatt och somnade inte förrän halv fyra kanske. Tyckte inte krogsvängen var så kul. Trodde det skulle vara roligare. Vi hann inte med någon förfest eftersom allt blev försenat, men det är sånt som händer. Vi fick sjungit lite i alla fall. Skulle egentligen ha köpt mat och ätit men vi hann inte dit. Får äta ordentlig frukost nu istället. Ska se om mamma och pappa kör hit idag för att gå på marknaden. Hade varit trevligt. Sedan ska vi ju hem till mormor och morfar :). Vi hörs senare. Puss och kram

Marknad

Datum 2010-05-29 | Tid 16:23:05
Har nu gått nästan hela dagen på marknaden. Bortsett från när vi gick upp och fikade hos mig. Kan vara rätt så kul att gå och titta. Har inte handlat någonting men kände inte att det behövdes. Åkte karusell med Martina och hennes systerdotter.

Är hemma nu och ska ta det lite lugnt innan Martina och Camilla kommer tillbaka. Ikväll ska vi ha roligt!

Vi hörs lite senare!

Om allt och inget

Datum 2010-05-29 | Tid 08:08:37
Jag har för mig att jag igår skrev vad jag skulle göra idag. Känns lite onödigt att skriva samma sak två gånger. Är i alla fall helt överygad om att denna dag/kväll kommer bli bra. Kanske den bästa på länge. Klockan tio ska jag möta upp Martina och Camilla så jag får väl göra mig klar snart skulle jag tro. Det kommer komma bilder från ikväll, ska inte glömma kameran!

Jag missar Eurovision song contest ikväll men nu gör det ingenting ju eftersom Sverige ändå inte ska tävla. Tycker vi ska lägga ner den delen och bara ha kvar den svenska melodifestivalen. Har ändå inte gått bra för oss på så många år. Kommer inte ihåg när vi sist slapp kvala in. Gör du?

Imorgon är det Mors dag. Skulle hitta på något med mamma och pappa då men vet inte vad förutom att vi skulle hem till mormor och morfar på eftermiddagen.

Brukar ni fira mors/fars dag?



Bild på mina fina katter för att jag älskar dem så!

Lugnt ikväll, vilt imorgon

Datum 2010-05-28 | Tid 19:35:38
Jag är så himla trött. Skulle egentligen gått hem till ett par vänner men orkar inte. Blir att lägga sig tidigt för imorgon är det full rulle. Först ska vi gå på marknaden som är här och sedan på kvällen ska vi ut på krogsvängen efter ett par rundor singstar. Jag kanske skulle fuskat lite och öva ikväll :P.

Vi hörs imorgon!!

Hålla helg och träffa vänner

Datum 2010-05-28 | Tid 16:01:04
Sådär, då var man på väg hem. Kom inte så långt som jag trodde vi skulle göra men vi tar nya tag på måndag. Ska träffa Martina och hennes syster Camilla när jag är framme i Eslöv. Kommer knappt ihåg sist vi sågs. Imorgon kommer vi ha riktigt roligt det känner jag på mig. Är nämligen krogsvängen då :). Vad ska ni göra i helgen?

Fatta beslut

Datum 2010-05-28 | Tid 07:06:43
När man tar ett beslut hur vet man att det blev rätt? Vi måste fatta beslut varje dag, oftast är det små saker som inte har så stor betydelse men ibland måste vi fatta svåra beslut som kommer påverka en i en lång tid framöver. Ja, kanske hela livet. Känner just nu att jag gått vilse lite. Fattade ett beslut förra året och då var jag så säker på att jag gjorde rätt men nu vet jag inte. Kommer nog aldrig få ett exakt svar på hur rätt det var. Läser sig säkert med tiden!


En tre år gammal bild men kände mig så snygg den dagen!!

Nu måste jag fixa till mig innan jag ska iväg.

Puss och kram!

Hallåå

Datum 2010-05-28 | Tid 06:00:31
Fredag idag, härligt. Då vet jag att det snart är helg och denna helgen kommer bli rolig. Det känner jag på mig. Jag ska inte plugga i alla fall, det är en sak som är säker.

Har ett problem, detta kommer låta jättedumt och ni har säkert aldrig varit med om detta själva men måste ändå berätta. Jag har fått skav/brännsår på insidan av låren. Det gör riktigt ont och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra åt det. Jag misstänker att det beror på mina nya leggings som är som vanliga strumpbyxor fast utan fot. Har aldrig haft det innan jag började använda dem så. har bestämt mig för att sluta använda dem ett tag och se om det försvinner av sig själv annars får jag väl söka hjälp hos en läkare.

Till Malmö igen för att skriva vidare på projektplanen. Tror vi kan komma ganska långt idag. Om vi bara har disciplin nog att skärpa oss.

Har för tillfället inte så mycket mer att säga. Vi hörs lite senare!!

Aldrig hemma

Datum 2010-05-27 | Tid 22:10:55
Är det nu jag börjar bli gammal då jag tycker det är jobbigt att vara borta större delen av dagen och vara så trött när jag väl kommer hem att jag bara vill sova? Eller beror det på att det har varit mycket nu ett tag att jag bara vill vara hemma för att kunna koppla av? Har återigen varit borta hela dagen, vill inte ha det så längre. Dessvärre kommer det bli så en vecka till. Jag har bestämt mig för att jag inte ska göra ett endaste dugg mellan den 5 juni och 11 juni. Behöver bara vara hemma känner jag. Kan tyckas tråkigt av många men behöver det.

Handledningen gick bra idag. Nu vet vi var vi ska lägga fokus i uppsatsen och hur vi ska göra med dem olika delarna som den ska bestå av. Har fixat ett par av böckerna som vi behöver och det känns skönt.

Bion var helt underbar. En hel biosalong med nästan bara tjejer, alla "åh" och "wow" när Carrie gick in i sin walking closet. Fantastiskt!

Är så trött nu att jag ska ta och lägga mig. Vi hörs imorgon mina kära läsare!


Bio

Datum 2010-05-27 | Tid 08:35:30
Dagen idag blir fullspäckad. Ska först in till Malmö för att ha handledning angående projektplanen. Känns inte alltför roligt men det är bra att få tips på hur man kan göra det bättre. Därefter ska jag gå runt i Malmö i ungefär 2½ timme för att sedan ta tåget till Lund och möta upp Sarah! Tycker inte det är lönt att åka hem emellan.

I Lund ska Sarah och jag gå på bio. Vi ska se premiären av Sex and the city 2. Hade egentligen velat se den igår på smygpremiären då man fick en goodiebag men hittade ingen att gå med. Samtidigt kostade det 250kr. Ganska dyrt med andra ord.

Har nog insett att det tyvärr är så som jag skrev igår. Att man ska behöva ha en pojkvän som är från samma land som sin vän för att bli mer accepterad. Helt sjukt men inget jag kan göra något åt. Om det verkligen är så så är det ingen vän för mig. Vad spelar det för roll om ens pojkvän inte har samma kultur som sin vän? Att man döms för en sådan sak gör mig jättearg.

Vinnaren igår Lina, kika in hos henne!

Fundersam

Datum 2010-05-26 | Tid 22:11:36
Denna kväll har bestått av mys i soffan tillsammans med Martin, glass och coca-cola. Vi har suttit och pratat en massa om olika saker. Ibland är det så skönt att göra det även om det inte är om något speciellt.

Är fundersam över en sak.. ska man behöva ha en pojkvän som är från samma land som sin kompis bara för att bli mer accepterad? Förstår inte riktigt men får kanske veta så småningom.

Nu ska jag nog titta lite på Kvaretet skatan innan John Blund kommer på besök.

Glöm inte att titta in hos Lina!

Vi hörs imorgon!!

Vinnande bidrag

Datum 2010-05-26 | Tid 18:47:32
Tävlingen är nu avslutad och jag fick in ett vinnande bidrag :). Lina visste vilken månad jag fyllde år i. Hennes blogg hittar ni här. Eftersom jag inte får rätt på hur man lägger in en header i bloggen får det bli såhär. Fungerar minst lika bra men hade varit kul att lägga in den istället. Lina du kommer nu bli länkad i alla inlägg fram till 18.00 imorgon.

Förresten någon som kan förklara på ett bra sätt hur man lägger upp en header i bloggen?

Coca cola glas

Datum 2010-05-26 | Tid 13:56:22
Vilken härlig dag måste jag säga! Det är fint väder ute, finns vissa moln men de ser snälla ut. Jag har suttit och skrivit lite på reflektionsrapporten angående min praktik. Annars har jag legat i soffan och läst Mari Jungstedts nya bok "Den farliga leken". Boken är på 375 sidor och jag har drygt hundra kvar. Hann läsa 47 sidor igår. Då förstår ni själva haha.

Har ni sett Mcdonalds nya Coca cola glas? Tycker de är grymt snygga så idag ska jag och Martin kila bort dit för att få vars ett. Inte den nyttigaste maten så det är tur vi ska gå. Vi bor i centrum och Mcdonalds ligger precis i början av Eslöv när man kommer med bil från till exempel Malmö. Tar ca 15-20min att gå.



Ska nu plocka fram lite kläder och sedan ta en dusch! Är hur varmt som helst här inne. Blir alltid ca tio grader varmare här inne än vad det är ute. Inte roligt om det är 30 grader varmt ute.

Vi hörs senare!

Denna j*vla skola

Datum 2010-05-26 | Tid 08:15:23
Idag ska jag inte iväg någonstans. Synd då att jag ändå har saker som ska fixas som har med skolan att göra. Känns som jag inte varit riktigt ledig på hur länge som helst. Är så j*vla trött på detta nu. Fredagen den 4 juni då kommer jag vara glad för då börjar mitt sommarlov! Har som tur är bara en termin kvar och sedan är jag utbildad förskollärare. Gäller bara att få sista praktiken godkänd också enligt min mentor ska man vara på ett visst sätt för att passa som förskollärare. Man ska le hela tiden och alltid vara glad. När barnen går förbi ska du alltid klappa dem på axeln eller liknande. Tycker ni att det låter rimligt?

Vi lär barnen att alla människor är olika och att det är okej att det är så. Ska då vi vuxna sätta upp en norm för hur en lärare ska vara? Vad ger det för signal till barnen? Tycker det är helt sjukt att det ska vara så. Nästa praktikperiod då ska jag leka pajas för det är tydligen så man ska vara!

Glöm inte bort tävlingen som avslutat 18.00 idag!

Tävling

Datum 2010-05-25 | Tid 18:09:03
Orkar inte berätta om dagen idag. Den har inte varit den bästa kan jag säga. Vi fick i alla fall skickat in projektplanen.

Istället tänkte jag ha en liten tävling!


I all enkelhet ska ni få gissa vilken månad jag fyller år i. Av alla rätta svar så drar jag en slumpvis vinnare. Ni har på er till imorgon 18.00 och ni ska kommentera i DETTA inlägg!

Den som vinner kommer att bli länkad i alla inlägg från och med imorgon 18.00 till och med torsdag 18.00!!

25 maj

Datum 2010-05-25 | Tid 07:09:57
Då ska jag ännu en dag sitta med den förbaskade projektplanen. Tror jag kräks över den snart. När den är klar idag så ska handledaren tycka till och sedan är där säkert en massa saker som behöver ändras. Nästa fredag då är jag nog den gladaste personen på hela jorden. Då börjar sommarlovet, som i och för sig innebär en massa jobb men då får jag betalt för att jag sliter som ett djur.

Får mitt jobbschema denna vecka hoppas jag.

Nu får jag hitta något trevligt att ta på mig. Vet bara inte vad! Alltid så himla svårt tycker jag.

Vi hörs lite senare!

Höst?

Datum 2010-05-24 | Tid 18:53:26
Idag är det regnigt och blåsigt ute, rena höstvädret. Dagen har bestått av arbete med projektplanen. Tycker det har gått bra och den är halvvägs till att bli klar. Sista rycket imorgon!

Idag fick det bli hämtmat till middag. Eftersom jag tog sallad så kändes det som helt okej. Är inte så förtjust i pizza förutom som "dagenefterfest" mat.

Har inte så mycket mer att skriva, har ju inte hänt något speciellt idag.

Jag skriver nog igen senare!

Förresten vad har ni gjort idag?

Projektplan

Datum 2010-05-24 | Tid 07:33:14
För första gången på länge så ska jag inte åka till praktiken. Känns konstigt men ändå jätteskönt. Idag blir det Malmö istället för att komma igång med projketplanen. Jag tror att vi kan få till något riktigt bra om vi bara anstränger oss.

Ska göra mig klar nu för tåget går om en halvtimme. Vi hörs sedan, ska försöka få Martin till att ta en bild på mig med dagens outfit. Får bli lite bättre på det känner jag.

Ha en fin dag!

Torktumla

Datum 2010-05-23 | Tid 22:26:03
Kan aldrig tro att det kan vara bra att använda torktumlaren såhär sent på kvällen. Jag hoppas mina grannar är snälla nog och inte klagar. Jag brukar nämligen aldrig föra väsen av mig men ikväll händer det tyvärr.. Är inte säkert de hör den men med tanke på hur lyhört här är (har hört grannarna bråka, dammsuga, duscha, deras hund skälla.. till och med när de har lite roligt. Ni förstod nog vad jag menade där :P). Förhoppningsvis är tvätten torr när den stannar.



När allt det är klart ska jag gå och lägga mig. Upp 06.30 imorgon. När ska jag få sova länge? Blir inte så mycket sovande hos mina föräldrar med tanke på alla deras hundar som inte vet vad sovmorgon är.

Vi hörs imorgon!

Hemma hos föräldrarna

Datum 2010-05-23 | Tid 18:21:17
Hallå.. Känns som ett tag sedan men så blir det ibland. Åkte ju hem till mamma och pappa igår, var trevligt att träffa dem. Vi var ute och gick en låång runda med deras hundar, blev nog nästan en mil. Blev så trött att jag inte orkade gå till stationen sedan så jag sov över där.

Idag var vi på loppis med mormor och morfar. Kul att träffa dem också, köpte inget på loppisen men kan vara kul att gå och titta bara. Åt god middag i form av kyckling och potatisgratäng mums.

Nu när jag kommer på det så är det nog bäst att starta en maskin tvätt. Det är lyx med egen tvättmaskin i lägenheten!

Imorgon är det skrivning på projektplanen som gäller. Känner inte alls för det men har inget val om jag ska bli klar i tid.

Fråga: Hur ofta träffar du dina föräldrar?

Heeelg!!

Datum 2010-05-22 | Tid 08:54:44
Härligt med helg tycker jag! Sov nog lite längre än vad jag brukar och det är ju alltid något.

Idag ska jag som jag nog sade igårkväll hem till mamma och pappa. Ska bli roligt, ett tag sedan man träffade dem. Så nu blir det att göra sig iordning för att sedan åka iväg.

Vi hörs lite senare idag!

Föräldrar

Datum 2010-05-21 | Tid 22:32:50
Nu går jag och lägger mig. Jag vet att det är tidigt för en fredagskväll men är så sjukt trött. Har man varit uppe sedan fem så har man.

Imorgon ska jag åka till mina föräldrar. Pratade med mamma innan. Min pappa är så rolig man hörde hur han skrattade i bakgrunden, jag undrade vad som visades på tv. Fick veta att pappa såg på Simpsons. Om man skrattar åt det då har man verkligen sjuk humor. Det är pappa i ett nötskal det. Jag hörde också att han sade att jag inte fixk komma innan tio så därför ska jag vara där nio. Haha, allt för att jäklas med honom. Har ju egna nycklar så blir inga problem :).

Sov gott allihopa!

En trött Diana

Datum 2010-05-21 | Tid 18:02:36
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering idag. Jag skulle ha bloggat som vanligt imorse när jag steg upp men vårt internet ville inte som jag. Bloggar nu istället :).

Sista dagen då ju. Känns vemodigt men ändå rätt så skönt, svårt att förklara. Hade en liten extra samling idag bara för att prata om min sista dag och även om en personals sista dag då hon ska gå på föräldraledighet nu. Jag fick ett jättefint halsband med en skyddsängel på och en påse med två klubbor och lite marmelad. Jättefint alltihop! Jag hade köpt en ask choklad och en blomma till arbetslaget. Ska bli spännande att läsa mitt omdöme sedan, vet redan till viss del vad det står men ska bli roligt att se det när det är klart.

Känner mig så himla trött ikväll, får se hur länge jag orkar sitta uppe. Har varit många tidiga morgnar nu ett tag.

Vi hörs senare!

Tungt

Datum 2010-05-20 | Tid 21:28:12
Är riktigt trött ikväll. Antagligen för att det inte blev så många timmars sömn inatt. Blir att lägga sig tidigare ikväll helt enkelt.

Imorgon är det sista dagen. Just ikväll känner jag bara att det ska bli så skönt. Orkar inte mer för tillfället. Skulle nog behöva paus ifrån hela mitt liv som det känns just nu. Alla tankar bara snurrar omkring. Den största tanken är om jag någonsin kommer bli en bra pedagog? Man ska tydligen alltid visa sig glad och vara flams och tramsig när man är med barnen. Min mentor tyckte jag var allvarlig när jag hade morgonsamlingen men där känner jag att det är okej att det blir lite "stelare" eller hur man nu ska säga. Jaja, måste förbättra det nästa termin.

Känns bara så tungt just nu.

Om ni vill får ni jättegärna skriva något trevligt som kan pigga upp mig lite *blink, blink*

Sommar

Datum 2010-05-20 | Tid 17:06:27
Idag är det riktigt sommarväder. Vet inte hur många grader det är men solen skiner och det är så skönt ute. Ungarna har sprungit utan tröjor nästan hela dagen.

Har gått bra idag. Min mentor var ju på besök och hon tyckte jag gjort framsteg men jag kan fortfarande förbättra mig. man kommer aldrig bli en färdig lärare utan det finns alltid nya saker att lära sig och så. Jag hade roligt idag och det är huvudsaken.

Har fått sålt en bok idag också vilket alltid är bra. Tjäna lite pengar :). 

Ska nog bara ta det lugnt ikväll tror jag eller så går jag en runda. Synd att sitta inne en sådan här härlig dag ju.

Vi hörs lite senare!

På topp

Datum 2010-05-20 | Tid 05:55:45
Efter 5-6 timmars sömn är jag nästan redo för en dag till i förskoleklassen. Idag måste jag vara på topp och visa min mentor att jag inte är så stel som jag var sist. Känner mig i alla fall förberedd inför lektionen jag ska hålla.

Igårkväll när jag kom hem strax innan halv tio så åt jag lite. Blev att vi beställde från pizzerian. Jag tog dock något nyttigare nämligen en sallad. Sedan satt jag och Martin och klippte ut 120 cirklar som jag ska ha idag. Jag var även tvungen att gå och duscha så klockan var 23 innan jag kom i säng. Ikväll blir det sängen tidigt det är ett som är säkert.

Jag har inte hunnit titta in hos er andra och hinner dessvärre inte nu hella då jag fortfarande har mina sovkläder på mig och jag måste fixa till mig.

Jag lovar att titta in hos er när jag kommer hem ikväll!

Ha det så bra sålänge!

12 timmars praktik

Datum 2010-05-19 | Tid 05:36:45
Förstår inte hur trött en människa kan vara. Antar att förkylningen gör sitt också. Är inte så lätt att sova med täppt näsa och ingen nässpray fungerar. Att andas med munnen fungerar ett tag men sedan blir man så torr i munnen att det inte går mer.

Idag är det nästnäst sista dag på praktiken, jag börjar se ett slut på det nu. Denna dagen blir lång då jag kommer vara där i 12 timmar. Är pedagogisk konferens ikväll. Får se vad denna ska handla om, blir spännande. Tycker det är roligt att jag får följa med på sådant eftersom jag själv kommer få gå på sådant när jag börjar jobba sedan.

Som ni då förstår så blir det inte mycket mer bloggande för min del. Kanske ingenting alls. Det får jag se.

Nu ska jag gå och räkna ut hur många glasskulor jag behöver tills imorgon. Ska nämligen klippa till dem idag.

Hoppas ni får en fin dag!

Puss och kram

Det blev fint

Datum 2010-05-18 | Tid 19:35:54
Godkväll bloggen! Idag har det varit fint väder hos oss nere i Skåneland också. Varmt och härligt. Hoppas det håller i sig till helgen när man är ledig med bara.

Praktiken idag gick bra tycker jag. Är ju på torsdag som det verkligen gäller för andra gången. Tycker hon kunde nöja sig med det hon såg då och förstå att enda anledningen till att jag var så stel var för att jag var nervös. Känns jobbigt att behöva bevisa att jag inte alltid är sådan. Sista veckan nu, skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat.

Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs imorgon!


Fint väder idag!?

Datum 2010-05-18 | Tid 05:50:58
Jag lyckades komma upp om än en halvtimme senare än som var tänkt. Detta innebär att jag inte hinner sitta vid datorn så därför bloggar jag via mobilen istället. Idag ska jag visa min planering för arbetslaget. Känns nervöst då jag tycker den är bra men det kanske inte de tycker. Jag hoppas på det bästa. Ser ut att bli finare väder idag så ska faktiskt ta vårjackan igen. Har haft vinterjacka nu när det varit kallt och regnigt. Nu måste jag fortsätta göra mig klar. Tåget går om en timme och det väntar inte på mig. Vad ska ni göra idag? Kram

Usch

Datum 2010-05-17 | Tid 21:18:57
Usch har min söndagsångest idag istället. Var ju "ledig" idag för att kunna fixa med planeringarna och sådant men imorgon ska jag upp tidigt. Har inte mycket att gnälla över egentligen men det hade varit skönt att få sova någon timme längre. Fem ringer mobilen och väcker mig om inte jag vaknar först vilket brukar hända. Gillar inte att vakna till den nämligen.

Har hunnit med en del idag i alla fall och det är skönt. Ska bli intressant att se vad dem från HSB ska göra här imorgon.

Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och låta John Blund komma på besök.

Vi hörs imorgon!

17 maj

Datum 2010-05-17 | Tid 08:11:41
Känner mig klar med min planering nu. Hoppas bara att mitt arbetslag och min mentor gillar den nu. Är så trött på att man som student ska sitta och planera en massa på egen hand när det inte går till så i arbetslivet för då planerar man med sitt arbetslag.

Ska bara fixa lite på en gammal planering som mentorn inte var helt nöjd med. Märks att man går avancerad nivå nu då allt är svårare.

Måste städa idag. Imorgon kommer någon från HSB för statusinventering och elsäkerhetskontroll. Jag har absolut ingen aning om vad det innebär men jag är i alla fall inte hemma när de kommer och skönt är det. Stackars Martin som får ta emot dem.

Inatt kunde jag sova utan att vakna av igentäppt näsa. Så det börjar bli lite bättre med förkylningen och det är bra.

Ska nog gå en sväng till Ica också för de hade billig glass :). Jag skulle kunna avstå chips, godis och läsk men glass, kakor, bakelser och tårtor har jag svårt att stå emot. Jag är ett litet kakmonster därför var det ju jättebra att jag gick Livsmedelsprogrammet på gymnasiet där vi tre dagar i veckan bakade kakor och sådant. Inte konstigt att man ser ut som man gör idag haha.

Vad händer hos er idag?

Lite roligt

Datum 2010-05-16 | Tid 19:28:16
På den här sidan kan man kolla hur ens barn kommer se ut. Nu kommer det ju inte stämma till 100% såklart men är ändå lite roligt.



Detta är resultatet av mig och Martin. Kan säga direkt att ungen på bilden har min haka och Martins näsa! Tyckte han blev riktigt söt faktiskt.

Poltergeist

Datum 2010-05-16 | Tid 09:21:05
Jag kunde till slut välja film igår och det blev Poltergeist. Visst den var ju lite läskig men inte så som jag hade velat ha den. Tyckte det blev mycket dötid i filmen då inget hände. Jag har kommit på att jag är ganska kräsen när det gäller rysare och skräckfilmer. Kan kanske också vara det att en film blir läskigare när man tittar på en tillsammans med andra så man skrämmer upp varandra. Min kära sambo är inte så förtjust i skräckfilmer så jag får oftast se dem själv. Nog pratat om detta nu.



Idag blir det nog inte så mycket framför datorn för min del. Martin måste ha den till i stort sett hela dagen. jag skulle behöva den egentligen också men kan sitta imorgon. Jag har redan kommit på vad jag ska göra när min mentor kommer på torsdag. Barnen ska laborera med glass. Inte riktig då men de ska få testa hur många olika varianter man kan få på glassarna när man har två smaker och när man har tre smaker. Kommer de nog tycka är kul.

Ingen sol idag heller men tror ändå det blir lite ljusare ute än vad det var igår. Nu vill jag ha sommar och sol! Är trött på detta höstväder nu!

Välja film

Datum 2010-05-15 | Tid 21:40:52
Funderar på att se en rysare nu ikväll. Vet bara inte vilken jag ska se. Alltid så svårt att välja film tycker jag. Får titta efter vilka jag har och se om någon faller mig i smaken.

Vi hörs imorgon och då berättar jag om filmvalet!

Pizza

Datum 2010-05-15 | Tid 16:59:23
Snart blir det pizza :). Ser framemot det, börjar bli hungrig nu. Det lilla av hunger jag kan känna i detta tillstånd.

Vad ska det finnas på pizzan tycker du?

Lite pics

Datum 2010-05-15 | Tid 08:46:11
Nu ska jag visa bilder på kläderna jag köpte igår och även på vårjackan. Har hittat kamerasladden nu så jag kunde lägga in bilderna i datorn.


Jackan!                                                        Det svarta linnet!



Mina leggings som ska vara till    Klänningen som även ska köpas i svart!
linnet!        

Det var vad jag köpte igår förutom jackan som jag haft ett tag nu. Är jättenöjd över det och jag ser framemot att kunna använda klänningen. Den är snygg både till vardags och fest.

Idag blir det en lugn dag. Är fortfarande förkyld, så himla tråkigt. Inte mycket att göra men å andra sidan så vill man inte gå ut idag för det regnar fruktansvärt mycket.

Jag och Martin har bestämt att vi ska äta pizza idag. Är ändå en speciell dag för oss. Får se om vi hittar på något annat mysigt. Skulle egentligen behöva fixa med planeringen inför sista praktikveckan men får ta tag i det imorgon istället. Har även måndagen på mig då mitt arbetslag har kompetensutvecklingsdag.

Vad ska ni göra idag?

Att kunna andas

Datum 2010-05-14 | Tid 19:36:24
Uppdatering från sjukstugan. Jag som var så glad över att slippa feber har nu drabbats av det också. Visserligen bara 38 grader men ändå. Det är inget roligt att vara sjuk. Man orkar inte göra något och inte vill man sova heller. Är glad att det är helg så att jag bara kan vara hemma. Tråkigt nog så är det den 15 maj imorgon och då har jag och Martin 2årig förlovningsdag men kan nog inte firas. Nu ska jag sluta gnälla och vara glad över att jag hittade nässpray så att jag kan andas igen.

Var väldigt lugnt på praktiken idag. Endast åtta barn. Kändes inte lönt att vara där men nu har jag varit där så nu kan ingen gnälla.

Jag skulle ju hämta ut biljetterna till SATC 2 och eftersom jag kom en halvtimme för tidigt till Lund så passade jag på att titta i affärer. Jag köpte en rosa klänning på H&M, ett svart långt linne på Gina Tricot och rosa leggings på Lindex. Nästa vecka ska jag köpa den rosa klänningen i svart så att jag kan ha den till mina rosa leggings.

Ni får se bilder på det imorgon!

Se om jag orkar uppdatera ikväll annars hörs vi imorgon!

Kort

Datum 2010-05-14 | Tid 06:42:25
Har inget roligt att berätta för er just nu. Ska om en timme ta tåget till Lund för att sedan fortsätta med buss till praktiken. Känner inte alls för det på grund av min förkylning. Hoppas dagen går fort så att jag kommer hem igen.

Ska träffa en kompis i Lund när jag kommer tillbaka dit för att hämta ut biljetter till premiären av Sex and the city 2. Me like!

Vi hörs ikväll!

Levande död

Datum 2010-05-13 | Tid 17:07:18
Är allt bra med er?

Här har det varit bättre kan jag säga. Huvudet värker och jag känner mig jättehängig. Får hoppas att min ipren hjälper om en stund. Har ätit lite mat också i form av potatismos och fiskpinnar. Kanske inte det godaste man kan äta men idag fungerade det.

Vädret är heller inget att tala om. Grått och mulet och solen lyser med sin frånvaro. Inget regn i och för sig men kommer kanske senare ikväll.

Har bara legat i soffan hela dagen och sett på lite avsnitt av Vänner. Perfekt när man är sjuk. Jag känner mig som en levande död!

Förresten säger ni legat, luggigt eller liggigt?
Jag har hört alla tre versioner men jag säger legat för att det är det som låter mest korrekt!


Surt

Datum 2010-05-13 | Tid 09:52:08
Jag hatar att vara sjuk. Har hosta, känner mig konstig i halsen och har lite ont i örat. Ingen feber än så länge och det är ju bra. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ligga i soffan och titta på film. Mys!

Imorgon är nästan alla lediga utom jag. Känns lite surt att alla andra studenter som är i samma område som jag är lediga förutom mig. Detta är för att jag har förskola som inriktning och förskollärare jobbar även lovdagar ju. Sånt får man ta för livet är ju inte rättvist.

Nu ska jag fixa lite varm choklad och något att äta.

Vi hörs senare!

Sovmorgon

Datum 2010-05-12 | Tid 06:54:58
Idag blir allt som vanligt igen. Skönt att börja en timme senare idag :). Jag tror att vi idag ska ha lite summering av gårdagen då vi visade upp temat för föräldrarna och syskonen. Nästa vecka då är nog allt som vanligt igen då vi lämnar temat bakom oss tror jag i alla fall.

Tror det är dags att göra sig iordning. Idag tar jag min vinterjacka för det regnar ute och den tål regn ganska bra. Verkar inte bli så vidare varmt idag heller. Tradigt då vi är i mitten på maj!

Hur är ert väder idag?

På väg hem

Datum 2010-05-11 | Tid 19:52:15
Är nu på väg hem. Fick gå tidigare för föräldrar och barn började droppa av. Skönt att få komma hem tidigare :). Missar inte Desperate housewives i alla fall :). Kvällen var lyckad och barnen gjorde ett bra jobb. Nu ska jag läsa lite på bussen och ha det mysigt. Vi hörs!

Lång dag

Datum 2010-05-11 | Tid 16:01:00
Så har nu första rasten på hela dagen. Ganska skönt men vet inte vad jag ska göra då jag ska vara här resten av kvällen. Har varit en lugn dag och det är alltid skönt. Tror det kommer bli riktigt trevligt ikväll men trött kommer jag med all säkerhet att vara :). Vi hörs imorgon!

Stressigt

Datum 2010-05-11 | Tid 06:26:44
Känner mig lite stressad just nu. Måste gå om tio minuter och är inte helt klar med allt som måste fixas. Är inte mycket kvar men ändå.

Blir nog inte mer uppdatering idag då jag kommer ha fullt upp på praktiken hela dagen och kvällen. Kanske bloggar från mobilen det får jag se.

Vi hörs om inget annat så imorgon! ha en bra dag alla!

10 maj

Datum 2010-05-10 | Tid 17:22:59
Då var man hemma igen. Skönt och förtillfället känner jag mig inte jättetrött. Ett gott tecken i alla fall :). Kanske förändras det vet man aldrig. Om jag orkar så ska jag träna lite med hade jag tänkt.

Idag har vi förberett lite inför kvällen vi ska ha imorgon på praktiken. Har dock mer som ska förberedas. Stort projket känns det som. Idag slog det mig att jag kommer vara borta hela dagen imorgon. Jag går hemifrån vid halv sju på morgonen och kommer hem vid 22tiden. Ni anar ju då att det inte blir den bästa bloggningen från min sida då.

Nu ska vi laga mat om en stund. Tror det blir hamburgare.

Vi hörs senare!

Skräck

Datum 2010-05-10 | Tid 05:36:26
Tidigt uppe igen. Hade det inte varit för att jag var tvungen att skriva ut lite papper så hade jag nog stannat i sängen tills nu. Har varit uppe en halvtimme redan. Vet inte hur jag ska klara av denna dag. Känner mig allmänt konstig i huvudet och yr. Jag hoppas på att det går över.

Får ta och fixa lite frukost skulle jag tro. Denna gång ska jag vara klar i god tid så att jag slipper springa till tåget.

Igårkväll såg jag en skräckfilm. "The haunting in Connecticut". Denna hade lite mer "gömmasigunderfilten" känsla än "Närkontakt". Jag skrev ner en hel lista på skräckfilmer som jag vill se. De flesta ganska nya. Ska ta och se om de finns att hyra på hemmakväll.

Jag vet inte varför men jag gillar skräckfilmer. Har alltid gjort. Minns en sommar för flera år sedan när de visade skeäckfilmer varje söndag. Jag minns att jag gick på mellanstadiet men ändå tittade jag på filmerna. Vet att andra i klassen också gjorde det för vi pratade om de när vi kom tillbaka till skolan efter lovet.

Gillar du skräckfilmer?

Helgen går mot sitt slut

Datum 2010-05-09 | Tid 19:33:28
Då börjar även denna helg gå mot sitt slut. Tycker helgerna går alldeles för fort men är väl bara för att man uppskattar dem mer nu när man har och göra hela veckan.

Denna dag har bestått av lite fix inför veckans praktik. Handlat mat och sett på tv och film. Tyckte avsnittet av Desperate housewives var riktigt spännande och jag ser framemot nästa. Missar det dock eftersom jag kommer vara på praktiken hela dagen. Får väl se det i repris eller betala för att se det på hemsidan.

Får se vad jag gör de resterande 2-2½ timmar innan jag lägger mig.

Vi hörs imorgon! Kram

Effektivare idag

Datum 2010-05-09 | Tid 09:19:12
Känns som att denna dag kommer bli lite mer effektiv än vad gårdagen var. Har redan sammanfattat berättelsen till imorgon men jag vet inte om vi kommer använda den eller den lite längre versionen. Nu är det i alla fall gjort. Ska lite senare fortsätta att ändra min långtidsplanering så att den blir klar. Måste även börja planera upp matten jag ska hålla i ett par gånger och som min mentor ska få se när hon kommer nästa gång.

Allt kommer inte göras idag såklart men ska försöka göra en del så att jag har mindre sedan.

Måste även se reprisen av Desperate housewives. Jag somnade ifrån det i tisdags, typiskt mig liksom.

Ska även handla lite idag är det väl tänkt. Vi har massor med kött men inget att ha till. Skulle även behöva mer frukt och grönsaker.

Min kamerasladd är fortfarande borta så kan tyvärr inte visa upp nya bilder. Jag förstår inte var den tagit vägen.

Nu ska jag äta lite frukost!

Närkontakt

Datum 2010-05-08 | Tid 19:17:48
Har sett en film som jag trodde skulle vara riktigt spännande och läskig men nej. Jag blev rätt besviken kan jag säga. Visst den var spännande i början men sedan vet jag inte vad som hände. Slutet var också konstigt. Nej ingen film som jag rekommenderar. Filmen jag pratar om är Närkontakt. Har någon sett den?



12 timmars sömn

Datum 2010-05-08 | Tid 11:07:33
Verkar inte bli någon sol här idag heller :(. Så himla tråkigt, vill ha sommar och sol nu ju. Hoppas den kommer snart.

Igår blev det inte mycket skrivet. Var så himla trött, sov hela kvällen. Var meningen att jag och Martin skulle se film och vi startar filmen men jag somnar inom en kvart. Måste verkligen ha varit trött. Har nästan sovit 12 timmar och det är inte likt mig.

Nu ska jag äta frukost och sedan ta det lugnt. Idag blir det en slappedag och imorgon ska jag fixa lite inför praktiken på måndag.

Vi hörs senare!

Höstväder

Datum 2010-05-07 | Tid 05:41:01
Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att det är oktober istället för maj. Det regnar och blåser som värsta höststormen idag. Detta låter hemskt men jag kommer ta min vinterjacka idag, jag vägrar gå ute bland barnen och frysa. Räcker att jag gjorde det igår.

Idag är det första dagen på hela terminen som jag känner att jag inte vill till praktiken. Vet inte vad det beror på men kanske att sängen var så skön imorse att jag hade lust att stanna i den.

Börjar bli förkyld också så att ligga i soffan och titta på film känns väldigt lockande just nu.




Hur är ert väder idag?

Bio

Datum 2010-05-06 | Tid 20:25:46
Nu sitter jag och Martin på stationen och väntar på tåget. Filmen var bra och jag rekommenderar den. Kan skriva mer om den imorgon! Har varit en lugnare dag idag. Skönt tycker jag och efter imorgon är det helg. Nice! Blir dock att skriva på projektplanen hoppas jag. Behövs göras liksom. Blir inte mer bloggande för min del ikväll men vi hörs imorgon!

Bio

Datum 2010-05-06 | Tid 06:09:59
Undrar hur vädret ska bli idag? Jag vill att det ska vara varmt och soligt nu. Är ändå maj nu. Igår kändes det mera som mars. När solen tittade fram blev det riktigt varmt men så fort den försvann började det blåsa och var kallt.

Jag vill också att barnen inte är som igår. Jag kände inte igen dem, hade igår varit min första dag så vet jag inte om jag velat komma tillbaka.

Nu ska jag göra mig iordning. Kan säga som så att det blir en senare uppdatering ikväll för jag och Martin ska på bio. Vi ska se The bounty hunter. Någon som sett den?

Ha en bra dag alla!

Tufft

Datum 2010-05-05 | Tid 18:57:33
Usch, idag har det varit en tuff dag. Det var precis som att många av barnen blivit utbytta av några andra varelser. Kände inte igen dem. Det har hänt saker från början till slut. Idag funderade jag på om jag valt rätt yrke. Jag vet att jag har det men idag kändes det annorlunda. Vissa dagar är så, bara att bita ihop och hoppas att det är bättre imorgon!

Har som ni säkert förstår inte gjort så mycket mer idag. Ganska trött i huvudet efter en sådan här dag.

Ikväll blir det lugnt med film som jag hyrt.

vad har ni för er ikväll?

Hoppas på fint

Datum 2010-05-05 | Tid 06:04:26
Igår missade jag tåget som jag brukar ta till Lund. Jag hann ändå med min buss men kunde inte gå till nästa hållplats som jag brukar. Huvudsaken var ju att jag hann med bussen så att jag inte kom försent. Idag måste jag gå iväg tidigare och helt enkelt inte klydda med massa annat.

Idag ska vi på "utflykt" med barnen. Vi ska bara vara borta på förmiddagen så är inget märkvärdigt egentligen. Jag hoppas på en bra dag och att det inte regnar. Men ser fint ut nu. Blå himmel och lite sol. Kanske kan förvänta sig varmt väder idag.

Vi hörs när jag kommer hem ikväll.

Sova

Datum 2010-05-04 | Tid 22:24:43
Orkade inte hålla mig vaken så jag missade Desperate housewives. Går i repris på söndag så det är ingen fara. Nu ligger jag i sängen och ska sova på riktigt. Ska bli skönt. Imorgon ringer klockan fem igen. Vi hörs då!

Fixar och trixar

Datum 2010-05-04 | Tid 17:38:20
Maten håller på att tillagas, där är tvätt i maskinen och disken är nästan diskad. Känns bra förutom att jag har så himla ont i huvudet. Har haft det hela dagen nästan. Kanske spänningen inför idag som släppt?!

Får gå ut i köket och se om Martin vill ha mer hjälp. Annars händer inte så mycket ikväll, ska ta det lugnt och se på Desperate housewives senare. Tur det börjar sent så att jag hinner vila lite innan.

Vi hörs när vi hörs!

4e maj

Datum 2010-05-04 | Tid 16:15:17
Sådär, då var man på väg hem igen. Gick ganska bra idag trots att mentorn var där. Har en del saker som jag ska tänka på men så är det alltid ju. Ska handla på vägen hem. Orkar inte egentligen men Martin ska med så det känns lite bättre. Hur har er dag varit?

Lockar

Datum 2010-05-04 | Tid 06:27:32
Idag är jag lite nervös. Min mentor kommer idag och även om jag tror att det går bra så vet man aldrig. Jag hoppas det bästa. Det värsta är att jag är osäker på vissa av sångerna vi ska sjunga när hon är där, men ska titta på dem innan så ska nog lösa sig.

Skulle fixa mitt hår fint idag var det tänkt. Hade tänkt göra en lock på var sida men givetvis vill det bara bli lockar på ena sidan. Förstår inte vad jag gör för fel. Jag gör precis likadant... detta får duga men barnen kommer säkert undra.

Nu ska jag ordna med det sista så att jag hinner med tåget.

Vi hörs ikväll!

Tidigare än vanligt

Datum 2010-05-03 | Tid 21:18:12
Nu ligger jag i sängen för att sova. Idag blir det tidigare än vanligt men är jättetrött ikväll. Har ställt klockan rätt nu och tur är det, måste duscha imorgonbitti. Hoppas ni haft en trevlig dag! Vi hörs imorgon!

På väg hem

Datum 2010-05-03 | Tid 16:19:46
Som rubriken säger så är jag på väg hem. Sitter på tåget nu och borde vara hemma runt halv fem. Ikväll blir det hamburgare till middag. Var längesedan. Ska bli gott i alla fall. Känns ovant att skriva via mobilen men det fungerar utmärkt. Har varit en bra dag idag. Imorgon kommer min mentor på besök. Känns lite nervöst men ska nog gå bra. Nu ska jag snart av tåget men vi hörs senare!

På väg hem

Datum 2010-05-03 | Tid 16:19:11
Som rubriken säger så är jag på väg hem. Sitter på tåget nu och borde vara hemma runt halv fem. Ikväll blir det hamburgare till middag. Var längesedan. Ska bli gott i alla fall. Känns ovant att skriva via mobilen men det fungerar utmärkt. Har varit en bra dag idag. Imorgon kommer min mentor på besök. Känns lite nervöst men ska nog gå bra. Nu ska jag snart av tåget men vi hörs senare!

Så kan det gå

Datum 2010-05-03 | Tid 07:32:32
Eftersom jag råkade ställa klockan fel igår hann jag inte blogga imorse. Tur då att jag kom på att jag kan göra det från mobilen. Sitter på bussen nu och är framme om 20 minuter. Får se vad denna dag har att bjuda på. Vi hörs senare!

Effektivt

Datum 2010-05-02 | Tid 21:34:36
Har varit en effektiv dag känner jag. Var ute och gick en promenad i det fina vårvädret med Marielle, så härligt! När jag kom hem tittade jag på en film som jag tror heter I hate Valentines day. Ganska bra så den får 4 av 5 i betyg.

Har även tränat ikväll. Blev 15 minuter på crosstrainern och 25 situps. Får ta det lugnt nu i början, har haft ett uppehåll på typ två veckor för att jag har varit lat. Tyvärr!

Strax ska jag gå och lägga mig, imorgon är det praktik igen och klockan ska ringa fem. Jag lär vakna innan och stänga av det. Hatar att vakna till alarmet, även om det är ljuv musik.

Vi hörs förhoppningsvis imorgonbitti!

Härlig dag

Datum 2010-05-02 | Tid 09:04:34
Ny dag nya tag! Blev rätt sent igår, kom inte hem förrän strax efter 00 inatt. Hade i alla fall en rolig kväll. Som jag sade så blev det god mat i form av kokt mandelpotatis med rökt fläskfilé och hjortronsås. Sallad och bulle till det naturligtvis. Sedan blev det tårta och lite kakor. Mums!

Idag ska jag bara ta det lugnt och ladda batterierna inför en veckas praktik. Kanske att jag går en runda för det är väldigt fint väder idag :). Klarblå himmel och solen som skiner.

Hittar fortfarande inte kamerasladden, får leta lite till helt enkelt. Förstår inte var den tagit vägen?!

Hoppas ni alla får en fin söndag!

God mat

Datum 2010-05-01 | Tid 15:02:06
Nu ska jag ta mig några mackor och sedan hoppa in i duschen. Åker iväg strax innan fem. Ska hinna gå hem till mamma och pappa också innan vi ska till min syster. Då vi har present ihop med dem är det bra om vi kommer samtidigt.

Jag hoppas på god mat ikväll, min syster är kock så jag är rätt så säker på att det blir något riktigt gott. Vet bara inte vad.

Har tagit bild på jackan nu men givetvis är min kamerasladd borta igen. Så fort den kommer till rätta lägger jag in bilden!

Vi hörs senare ikväll tror jag!

Första maj

Datum 2010-05-01 | Tid 08:46:54
Hoppas att ni alla hade en trevlig valborg! Själv var jag ju hemma och tog det lugnt. Kan ju säga att jag var rätt så trött. Jag hann nog bara lägga mig i soffan innan jag somnade. Då var klockan strax efter åtta. Sov där tills tio och då gick jag och lade mig. Somnade direkt och har sovit till sju ungefär. Vilken trevlig valborg jag hade haha.

Första maj idag. Hoppas detta blir en riktig vårmånad nu med massa sol. Ikväll ska vi till min syster som har fyllt år. Ska bli trevligt, ett tag sedan man träffade släkten.

Har inte så mycket mer att säga just nu. Ska äta lite frukost tänkte jag.

Vi hörs lite senare!