Detta gäller!!

Datum 2010-10-22 | Tid 10:14:41
Som sagt! Ny blogg: http://salsanovis.blogspot.com gäller från och med nu!!

Ny blogg

Datum 2010-10-18 | Tid 13:28:39
Ny blogg från och med nu! Ni hittar mig på http://salsanovis.blogspot.com/. Just det jag kan inte direktlänka här för det är ju borta fortfarande! Jag hoppas ni följer med i den nya bloggen!!

Byta blogg

Datum 2010-10-18 | Tid 12:37:09
Jag funderar på att byta bloggställe. Känner att det inte är så kul om min meny är borta lite då och då så jag inte kan lägga in bilder eller liknande. Vilken bloggsida ska jag använda istället??

Typiskt killar

Datum 2010-10-18 | Tid 11:51:25
Martin skulle gå och handla för vi hade ingen mjölk till pannkakorna. Medan han duschade passade jag på att skriva en inköpslista för han kunde lika gärna handla något som vi kan äta ikväll med. Givetvis glömmer jag att skriva sylt på lappen och kommer på det långt senare. Ringer honom för att påminna men givetvis svarar han inte. Han kommer hem och jag frågar om han köpte sylt. Då får jag till svar " Du glömde skriva det på lappen". Ja, jag glömde men ringde också upp utan att få svar. Sade till honom att han själv såg lappen och kunde tänka på det men nej, han hade bara gått efter lappen. Nu fick han gå till coop för att köpa sylt för det ville han ha. Typsikt killar att skylla ifrån sig och varför kan inte de använda sin hjärna att tänka med?

Sluthandledning idag

Datum 2010-10-18 | Tid 09:09:45
Jaha nu är allt i menyn borta igen! Får väl bli ett bildlöst inlägg nu då. Har precis ätit frukost så nu är jag mätt för ett par timmar i alla fall. Ska äta pannkakor till lunch innan jag sticker till skolan för sluthandledning av uppsatsen. Ska bli roligt att höra vad handledaren har att säga. Han kan ju inte säga att vi inte lagt ner tid på det. Jag menar 71 sidor sitter man inte och bara skriver ihop på en dag. Nu är det i och för sig med bilagor och blanksidor också. Med all text som räknas med så har vi kanske 60 sidor. Bara 20 sidor för mycket. Hur ska man kunna ta bort något för allt är ju så himla bra. Jaja, vi får helt enkelt se.

I reklamen...

Datum 2010-10-17 | Tid 12:19:02
passar jag på att slänga upp en lista.

Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Ja, jag fixar direkt när jag kommer hem

 

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Jadå, lite pipiga kanske

 

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Hej, du har något på posten att hämta ut ;). Puss

 

4. Vilket sms blev du mest berörd av? Ja det ska vi också. Jag har bara läst fem rader i inledningen, det räckte.

 

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Ring

 

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Ja, vem tror du kom fram till mig?

 

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom? Jag vet inte var det ligger

 

8. Vad vill du höra mest av allt? Stackare, du kommer när du kommer

 

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? Framme ska bara hitta parkering

 

10. Din romantiska replik? Nä jag lovar

 

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Nej glad


Tvättar..

Datum 2010-10-17 | Tid 10:37:57
idag. Skulle egentligen behöva tvätta nere i tvättstugan men jag orkar verkligen inte springa i trapporna idag så vi tar det uppe hos oss istället. Får försöka hålla det till två maskiner annars får vi väl en trevlig elräkning sen.Idag ska jag inte lämna lägenheten om det inte är ett akutläge. Jag tycker jag har det hur bra som helst i soffan med min lilla laptop. Att ligga ner och surfa är inte helt fel.Ska se idol som börjar om lite mindre än en timme. Såg ju inte det i fredags eftersom vi var på bio.

Vad ska ni göra idag?

Ny design

Datum 2010-10-17 | Tid 08:03:11
Nu känner jag att det är dags att förnya min design här på bloggen. Det är inte sommar längre! Jag är totalt värdelös på att fixa en egen så jag skulle behöva hjälp. Är det någon som känner sig manad att hjälpa mig?


Tack på förhand Diana

Filmmys

Datum 2010-10-16 | Tid 18:38:25
Hemma igen. Fick god mat och allt var trevligt. Undrar om Martins pappa vinner på lotterna vi gav honom. Ska se film nu och bara ta det lugnt. Blir första Harry Potter filmen. Ja vi tycker om de filmerna även fast de kanske är gjorde för barn och ungdomar!Tycker ni om Harry Potter?

Iväg igen

Datum 2010-10-16 | Tid 10:52:02
Jaha, måste in i duschen nu. Ska idag till mina svärföräldrar på middag. Svärfar har fyllt år så ska fira honom. Blir nog trevligt med god mat och så.

Gårdagskvällen var helt underbar. Åt riktigt god mat på thairestaurangen, jag tog wokad kyckling med nudlar och grönsaker medan Martin valde kycklingspett med ris och jordnötssås. Filmen var bra men ett litet konstigt slut eller vad man ska säga. Dottern i familjen flyttar för hon ska gå på college och när henne bror och mammor kör därifrån så slutar filmen. Jaja, så kan det vara.Får sätta lite fart nu. Martins syster kommer och hämtar oss om en timme ungefär. Vi hörs ikväll!

Dags att åka

Datum 2010-10-15 | Tid 17:11:40
Nu är vi klara för att åka till Lund. När jag frågade Martin hur jag såg ut var hans kommentar att jag var... vågar jag berätta?? Ja, det gör jag nog hehe.. jag var knullbar! Som tur är skojade han och sade att jag såg bra ut. Bäst för honom det ;).
Jag ser ut såhär ikväll. Givetvis blev inte bilden särskilt bra men hinner
inte ta en ny!

Måste diska

Datum 2010-10-15 | Tid 12:48:30
Får väl snart ta mig i kragen och börja diska. Min tur denna gång och jag gillar det inte. Måste även duscha och göra mig iordning inför ikväll. Har precis kommit på vad jag ska ha på mig. Inte för fint men heller inte för vardags. Ni får en outfit antingen innan vi åker iväg eller när vi kommer hem igen. Bion börjar halv nio så blir nog inte förrän vid elva som vi är hemma.
Fem år

Datum 2010-10-15 | Tid 07:43:19
Uppsatsen är nu inskickad till urkund för granskning. Jag hoppas verkligen att det inte hittas något som är konstigt men det tror jag inte.

Nu tänker jag inte prata om uppsatsen på hela helgen får jag hoppas.

Idag är det en väldigt speciell dag. Jag och Martin firar nämligen fem år tillsammans. Kan inte förstå att det gått fem år redan. Var har tiden tagit vägen? Grattis till oss!!


Så snygg som jag är här kommer jag inte vara ikväll. Men nästan!

Ikväll ska vi åka till Lund och äta på en thairestaurang för att sedan gå på bio och se "The kids are all right". Kommer bli så mysigt. Har inte varit på den thairestaurangen sedan vi flyttade från Lund och det är snart tre år sedan.

Annars idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra allt för mycket.

Vad ska ni göra idag?


Äntligen!!

Datum 2010-10-14 | Tid 21:04:56
Nu är hela uppsatsen klar med innehållsförteckning och allt! Tog bara 1 ½ timme att fixa. jag blev ganska frustrerad ett tag då ingenting ville fungera.. flyttade man en sak så flyttades allt. Trodde ett tag att jag skulle bli knäpp i huvudet på det.

Ska verkligen snart gå och sova. Är så trött och jag behöver vara utvilad tills imorgon ;).


Jag hoppas att er dag varit lite bättre än min.

Snart..

Datum 2010-10-14 | Tid 10:30:29
Just nu har vi en liten paus i tillfixningen av uppsatsen. Har i princip bara det jobbiga kvar och det är att fixa innehållsförteckningen. Jag hoppas att det går bra och att vi får rätt på den direkt. Är så jobbigt när det inte fungerar som man själv vill.

Behöver jag säga att jag är trött på uppsatsen?!Imorgon är det en speciell dag så händer lite andra saker då som inte brukar hända. Ska bli myspys!

Ett steg närmare målet

Datum 2010-10-14 | Tid 05:57:41
Jaha då ska man snart försöka få i sig lite frukost. Jag hatar det. tar hur lång tid som helst och äta frukost för mig vid den här tiden. Jag får inte ner det riktigt. Jag måste ha i mig något så enkelt är det. Jag ser inte framemot när praktiken börjar igen för då måste jag äta frukost redan halv sex. Hur ska det gå?Idag blir vi helt klara med uppsatsen i alla fall så att vi är nöjda. Sedan får vi se vad handledningen ger på måndag och hur mycket vi då måste rätta till. Jag hoppas att examinatorn är snäll så att vi bara får lite grann att ändra. För då är jag ytterliggare ett steg närmare målet - att bli en färdig förskollärare!

naturell kesella fy f*n

Datum 2010-10-13 | Tid 21:36:38
Skeden jag tycker bäst om var nummer två! Det är den som är mest normal anser jag då. Återigen ser ni hur knäpp jag faktiskt är.
Min favoritsked!
Skulle göra bär med kesella ikväll. När jag köpte kesella så tog jag den naturella för den var lite billigare och jag tänkte att bären ändå sätter smak så det gjorde inte så mycket att det inte var någon smak på kesellan. Nu vet jag bättre. Det var verkligen inte gott. Bären smaksatte inte ett dugg och allt smakade bara naturell kesella. Jag försökte svälja men det gick verkligen inte. Hädanefter köper jag den med jordgubb-lime smak. Då är det värt att lägga ut någon krona mer!

Det här med skedar

Datum 2010-10-13 | Tid 18:44:47
Vi har tre olika sorters teskedar hemma. Ganska onödigt kan jag tycka och speciellt också eftersom jag bara tycker om den ena sorten. Om jag behöver en tesked och min sort inte är diskad så diskar jag en bara för att jag inte vill ha dem andra :P
Sked 1!
Sked två!


Sked tre!
Vilken sked tror ni det är jag tycker mest om??

101013

Datum 2010-10-13 | Tid 13:25:26
Jag ligger verkligen på latsidan idag. Har inte gjort något vettigt idag och det är helt underbart. Nu när jag väl kan ta det lugnt och göra vad jag vill så måste jag ta chansen. Imorgon ska vi fixa det allra sista på uppsatsen och på fredag ska den in till handledaren. Nästa vecka väntar sluthandledning och fixa saker han påpekar för att den ska kunna skickas in till examinatorn. Sedan Ska vi läsa en annan uppsats och kommentera den och så vidare. Nästa kurs där är det också fullt upp med fyra veckors praktik. Så nu förstår ni varför jag tar chansen att inte göra något vettigt när jag inte behöver :).


Typ såhär ser jag ut idag!

Vad gör ni idag?

Inget internet

Datum 2010-10-12 | Tid 14:09:25
Jag har varit hemma ett tag nu men när jag kom hem var internet nere och det kom inte tillbaka förrän nu. Därför har jag inte kunnat blogga.

Läkrbesöket gick bra, en del prover togs så nu väntar jag på svaret som jag får om ett par veckor. Läkaren skulle ringa mig så slapp jag komma dit igen. Skönt!


Var inom affären på hemvägen och handlade lite. Så till lunch idag blev det korv med bröd. Jag är inte jätteförtjust i korv men ibland kan det vara gott.

Vad har ni för er idag?

Knullrufs

Datum 2010-10-12 | Tid 06:42:55
Gick upp imorse och råkade se mig i spegeln. Blev faktiskt lite rädd för mig själv för jag trodde inte att mitt hår såg så illa ut på morgonen men det gjorde det tydligen.Ni ser själva! Måste dock påpeka att det så värre ut i verkligheten än
vad det gör på bilden. Nu ser ni också lite av min pyjamas. Vanlig vit med prickar!


Ska ta och göra mig en kopp varm choklad, kan vara rätt skönt för halsen som jag har ont i. Ska om ca 45 min ge mig iväg till vårdcentralen. Jag hoppas de hittar något som är fel så att jag kan få hjälp för min trötthet.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

58 sidor

Datum 2010-10-11 | Tid 17:46:14
Så skönt att vara hemma igen. Vi har suttit i princip hela dagen och gått igenom uppsatsen. Nu ser den nästan bra ut haha. Finns fortfarande några oförklarade man i texten. Det är ju i princip förbjudet att skriva man i en uppsats. Vår handledare sade max 40 sidor när vi träffade honom första gången och då hade vi 21 och det var bara projektplanen utan resultat och diskussion. Nu när all text är skriven har vi 58 sidor! Hur ska vi kunna korta ner 17 sidor?! Vi vill ju ha med all text liksom.

Imorgon ska vi ta en paus. Vi vill höra handledarens kommentarer först innan vi fortsätter minska innehållet. Jag hoppas han tycker den är bra i alla fall. Ska till läkaren imorgon med så vi hade ändå inte kunnat sitta så många timmar imorgon. Kan vara skönt med en paus också.

Martin är hos sina föräldrar idag men kommer hem nu ikväll. Jag är fruktansvärt trött så jag är nog inget roligt sällskap. Hade tänkt ligga i soffan hela kvällen och se på tv eller liknande.

Klagoinlägg

Datum 2010-10-11 | Tid 06:08:56
Jag känner att detta inte kommer bli något positivt inlägg. Jag är skittrött trots att jag sovit sju timmar. Jag mår illa, känner mig yr, vill helst inte gå och stå utan bara sitta. Blev lite svårt i duschen, där stod jag lutad mot väggen. Det är jättejobbigt och jag vet inte vad som är fel. Ska ju till läkaren imorgon så får höra vad hon säger. En sak är säker jag är inte gravid! Jag har p-stav och den funkar som den ska för annars hade jag väl redan varit gravid för längesedan.Om 40 minuter ska jag bege mig till tåget. Jag är måttligt sugen på det om jag ska vara ärlig. Snart är hela uppsatsen klar och då kommer det kännas så jävla bra. Jag får tänka så istället. Nu ska jag gå och få i mig lite frukost.


Hörs senare idag eller ikväll.

Katthistoria

Datum 2010-10-10 | Tid 20:09:25
Dagens plikt får göras även ikväll. Känner dock inte att jag har jättemycket att komma med. Har haft det trevligt hos mina föräldrar och Anton är bara för rolig. Alla dessa varför frågor som man inte alltid har ett bra svar på. Har idag haft en väldigt gosig katt i knät hela tiden i princip. Hon är jättesöt verkligen och är mamma till Salsa men ser inte alls ut som henne. Salsa är ju svart men Selma (mamman) är vit och grå. Jag antar att pappan har varit svart. Vet ju ingenting om Selmas tid innan för hon var en hittekatt som min kompis tog hand om. Hon kunde dock inte ha kvar henne eftersom hon redan hade en katt och skulle behålla en av Selmas kattungar. Mamma tyckte så synd om henne att hon tog Selma också när hon ändå skulle ta Max (Salsas bror).
Vilken katthistoria det blev av detta inlägg men så kan det bli ibland.
Nu ska jag se Ensam mamma söker. Vi hörs någon gång imorgon. Ska upp tidigt så får se om jag hinner eller orkar sitta vid datorn.

Vilket ben

Datum 2010-10-09 | Tid 13:10:21
Minns ni denna bild?
Som jag såg ut på benet! Jag har fortfarande inte fattat hur det kunde bli så. Måste erkänna att det ser väldigt roligt ut haha.

Får väl lämna soffan nu

Datum 2010-10-09 | Tid 13:07:48
Får snart gå och duscha. Ska ju till mamma och pappa idag. Ska visserligen inte iväg förrän vid halv fyra men kan ju vara skönt att inte vara ute i sista sekunden heller.

Måste skicka tillbaka kjolen jag beställde tillsammans med jackan. Tyckte den var lite för lång. I och med att jag alltid går i stövlar så syntes bara en liten bit av benet och det ser så dumt ut tycker jag. Lite tråkigt för annars var kjolen jättefin.

Jag sitter och retar mig på tvestjärten som fan nu. Jag önskar jag får ett tillfälle att säga till henne hur dum i huvudet hon är rent ut sagt. Vi har redan pratat om vad vi vill ha ut av våra vänner och vad jag anser hon gjort fel. Då lovade vi att vi båda skulle bättra oss och gå vidare. Hon har inte bättrat sig ett jävla dugg. Hon är precis samma falska person nu som då. Usch!

Så var det med det....

Datum 2010-10-09 | Tid 07:55:04
Detta måste jag bara berätta. Jag och Jessica trodde ju att vi skulle träffa tvestjärten idag. Igår så ringde Jessica till henne för och fråga lite om hur det blev och så. Hon passade också på och fråga vem det var som skulle ta tåget tillsammans med tvestjärten. Saken var den att tvestjärten inte hade menat att hon skulle åka med någon utan åka själv. Ganska konstigt då hon i ett mail hade skrivit vi tar tåget och ska bli kul att träffa er. Så med andra ord fick inte jag följa med. Tvestjärten visste mycket väl om att jag var hemma hos Jessica när de pratade men hon kunde inte säga något om att jag kunde följa med.Lite senare på kvällen ringer tvestjärten Jessica igen. Då har hon kommit på att jag kan följa med. Men det ska hon väl inte säga till Jessica utan till mig?! Jessica sade att hon får säga det till mig för annars kommer ju inte jag dyka upp på stationen. Jag är inte den som krusar folk! Jag väntade faktiskt ett samtal eller ett sms från tvestjärten men fick varken det ena eller det andra. Jävligt dålig stil!

Nu är tvestjärten ute ur leken för alltid i alla fall för mig. Sen får Jessica vara vän med henne bäst hon vill....Vem åker ut?

Datum 2010-10-08 | Tid 22:03:08
Då får man vänta på resultatet i 25 minuter. Tycker verkligen det är svårt att säga vem som bör åka ut ikväll. Vi får väl se helt enkelt.

Nu ska jag förbereda mig för att gå och lägga mig. Perfekt i den här pausen ju.

Vi hörs imorgon!
Klara :D

Datum 2010-10-08 | Tid 16:52:34
Nu är jag hemma. Vi skrev klart alla delar till uppsatsen idag. Nu är det bara bilagor, innehållsförteckning och finputs av texten som ska göras. Jessica ville gå igenom den idag men jag ville inte. Jag gillar inte att gå igenom samma dag som man skrivit för jag behöver lite paus från texten om ni förstår vad jag menar.

Har så himla ont i huvudet så är inte riktigt på topp. Ska vila lite nu innan det är dags för middag!

fredagen den åttonde oktober

Datum 2010-10-08 | Tid 05:58:47
Jag hoppas vi blir klara med all text idag på uppsatsen. Vi måste givetvis gå igenom den många gånger igen för att rätta till texten ännu mer men det tar inte så lång tid. Hade varit skönt om den blev så gott som klar idag. Vi har verkligen bara de lätta bitarna kvar nu. Känns skönt att hela denna process gått så snabbt. Martin är jätteimponerad över att vi kommit så långt redan. Ja, det är ju tur för oss eftersom vår handledare vill ha den om en vecka.Imorgon ska jag till mina föräldrar. De ska passa min systerson och givetvis vill jag också träffa honom. Vet inte om jag ska träffa två vänner imorgon eller inte. Det är hon vi kallar för tvestjärten och så är det hon  jag skriver uppsatsen med. De hade pratat med varandra och tvestjärten menade att Jessica skulle säga till mig. Sen hade tvestjärten sagt ett tåg vi skulle ta om det gick bra för Jessica. Hallå, hon har ju glömt och fråga mig överhuvudtaget. Ska Jessica vara någon sorts förmedlare mellan oss? Vi får väl se hur det blir.

Usch ingen film för mig

Datum 2010-10-07 | Tid 18:43:31
Skulle ju se film idag och jag tänkte börja att se The honeymooners men jag fastnade inte alls för den så jag stängde av. Såg kanske en halvtimme sen pallade jag inte mer. Sitter och lyssnar på musik via spotify istället :).

Ikväll är det dags för en ny säsong av Robinson. Jag har fortfarande inte bestämt om jag ska se det eller inte.

Ska du se Robinson?
Veckans Idoltema

Datum 2010-10-07 | Tid 17:12:34
Olle, Linda, Daniel, Alice, Sassa, Elin, Linnea, Andreas, Jay, Minnah och Geir är årets idoler. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Veckans tema är ”Det här är jag” och idolerna har själva fått välja låt.

Så här ser deras val ut:

JAY: White Wedding - Billy Idol

ANDREAS: For Once In My life – Frank Sinatra

LINDA: You Oughta Know - Alanis Morissette

DANIEL: Who Says - John Mayer

ELIN: Hang With Me - Robyn

OLLE: Talking About a Revoultion - Tracy Chapman

SASSA: Dear Mr.President - Pink

LINNEA: Crazy - Gnarles Barkley

GEIR: Need You Now - Lady Antebellum

ALICE: If It Makes You Happy - Sheryl Crow

MINNAH: Holding Out For a Hero - Bonnie Tyler


Höst outfit

Datum 2010-10-07 | Tid 16:05:54
Såhär kommer jag se ut i höst när jag är ute!

Hämta jackan

Datum 2010-10-07 | Tid 14:47:01
Nu ska jag fixa mig lite för att kunna gå och hämta jackan som kommit idag. Jag hoppas verkligen att den passar. Ska visa en riktig bild på den sedan.Vi hörs sen!

Höstens nackdel

Datum 2010-10-07 | Tid 10:50:04
Regnet smattrar mot rutan. Det är grått. Med andra ord ett perfekt väder för att bara ligga i soffan och titta på film hela dagen. Filmerna jag planerat att se är The honeymooners och Carolina. Får se om de är bra eller inte.

Vad har du för väder idag?


Tänk om det kunde se ut såhär när jag tittar ut genom fönstret istället
för det gråa. Då hade jag varit glad!


7 oktober

Datum 2010-10-07 | Tid 07:09:43
Varför kan jag inte få sova länge någon gång? Är trots allt lite jobbigt att vakna tidigt för ingen annan är vaken så jag har ingen att prata med. Får väl sätta mig vid tvn eller något och se en film eller liknande.

Idag ska jag bara vara hemma hade jag tänkt. Enda anledningen jag har för att gå ut är om mitt paket från H&M kommer. Vill ju ha min nya jacka. Vårjackan är för kall och vinterjackan är för varm.

Lite senare idag så får ni se bilderna som jag tänkt visa nu sedan urminnes tider.

Om åtta dagar har jag och Martin vår femårs dag. Något förslag om vad man kan göra då?

En hel timme fel

Datum 2010-10-06 | Tid 21:36:36
Jag var visst lite vilse på tiden här ikväll. Var helt säker på att klockan var runt halv elva så jag var förvånad över att jag orkat vara vaken så länge men är såklart trött nu. Ser nu på klockan att hon bara är halv tio. Jaha, då blir nästa fråga kommer jag orka vara vaken en timme till? Inte för att jag ska göra något speciellt ikväll eller så något på tv men hade ju varit roligt om jag kunde vara uppe lite längre som omväxling. Vi får helt enkelt se hur det går.Ganska bra bild på mig för att vara så tidigt på morgonen!

Dagarna går...

Datum 2010-10-06 | Tid 19:52:12
Dagarna går verkligen fort, jag hinner inte med. Jag åker hemifrån vid sju nästan varje dag. Är inte hemma förrän vid femtiden som tidigast. Idag var jag hemma vid tre för att Jessica skulle iväg och vi inte kunde sitta hela dagen. Har ju lovat att visa saker här men jag har aldrig orkat. När jag kommer hem så ska det lagas mat och sedan vill jag i regel alltid titta lite på tv på kvällen och bara koppla av.
Imorgon LOVAR jag att visa bilderna jag sagt nu flera gånger. Jag vet att detta kommer hållas då jag ska vara hemma hela dagen. Eftersom förskolan där Jessica har sin son är stängd imorgon och hon ska iväg på ett möte vid två så tyckte vi inte det var lönt att ses. De få timmarna vi kan sitta med uppsatsen är det inte säkert vi kan få något gjort. Hennes son är så glad för mig att han alltid vill visa och berätta saker för mig. Jätteroligt verkligen men inte när vi måste skriva uppsats. Då är det bättre att låta bli imorgon och köra järnet på fredag istället.

Nu ska jag fixa lite bär med vanilj kesella och se första avsnittet i den nya säsongen av Bonde söker fru.

Om vi inte hörs senare ikväll så hörs vi imorgon!

Ta hand om er <3

Uppsats hit och uppsats dit

Datum 2010-10-06 | Tid 11:20:11
Idag går skrivandet som på räls. Nu har vi inte mycket kvar. Ska bli så skönt när hela den här processen är över. Det är kul till en viss del att skriva uppsats men nu är det bara jobbigt.

Dags att fortsätta :).

Vad gör ni idag?

Smart katt

Datum 2010-10-06 | Tid 05:57:00
Jag måste säga att Salsa (den svarta katten) är ganska smart. När mitt alarm ringde kom hon upp till mig i sängen för att mysa lite. Tråkgit för henne var jag tvungen att gå upp för att gå på toa. När jag sade det till henne hoppade hon ner från sängen och sprang in i badrummet. Jag trodde verkligen hon inte förstod vad jag sade för det första hon gör när jag går upp är att gå ut i köket där matskålen står haha. Jag blev ganska förvånad när jag såg att hon satt där inne när jag tände lampan. Min söta lilla katt!Salsa i en ihoprullad matta!

Nu blir det frukost!

Min dator

Datum 2010-10-05 | Tid 21:46:10
Jag bara älskar min nya dator. Den väger ingenting och är jätteliten. Jag får plats med den i min vanliga handväska utan problem :). Bara 10,1 tums skärm men det går hur bra som helst.

Som det kan bli

Datum 2010-10-05 | Tid 18:42:29
Idag fick jag ett sms från Mr PC där jag beställt min laptop. Blev skitglad över att den kom så snabbt för jag beställde den i söndagskväll. Pratade med Martin i telefonen och han sade att jag fått en avi och om jag kunde gissa vad det var som kommit. Det var ju inte särskilt svårt i och med att jag fått ett sms också. I alla fall när jg kom till Eslöv gick vi för att hämta ut paketet. Tyckte det var märkligt att paketet var så lätt och att det inte var någon kartong. Blev lite orolig över att jag inte fått med alla delar till datorn. När jag kom hem såg Martin vem avsändaren var i från och då förstod jag. Det var min väska jag hämtat ut (vann en auktion på tradera). Med andra ord så tillhörde avin väskan och smset är datorn. Nu får jag gå dit igen för att hämta nästa paket.Min nya väska med tillhörande plånbok :)

tisdag 5 oktober

Datum 2010-10-05 | Tid 08:37:43
Är lite piggare idag än vad jag var igår. Har sovit nio timmari natt! Brukar aldrig sova så många timmar men jag antar att jag behövde det. Gick och lade mig 21.00 igår och somnade ganska så meddetsamma och sov till klockan sex imorse. Jag vet att jag vaknade en gång inatt och kollade klockan men somnade om lika snabbt igen. Härligt!

Idag ser dagen likadan ut som den gjorde igår. Uppsatsskrivande så det står härliga till. Vår förhoppning är att bli klara denna vecka. Jag tror och nästan vet att vi blir klara denna vecka. Vi måste vara klara med uppsatsen den 15 oktober för då ska handledaren ha in den och sedan ska vi på sluthandledning den 19e. Jag hoppas handledaren tycker den är så pass bra att vi får gå upp på seminariumet.


Ikväll ska jag ta foto på mina regnkläder jag köpte och lägga upp bilden i bloggen. Jag orkade inte igårkväll.
Får ta en tur till parken snart och fota lite nya höstbilder!

En snabbis..

Datum 2010-10-04 | Tid 16:39:53
Slänger upp ett snabbt inlägg här nu. Ska gå till tåget typ nu. Ska åka till Höör för att köpa regnkläder. Fanns tydligen billiga på Lidl. Jag bryr mig inte ett skit om var de kommer ifrån. Sak liksom bara ha de när jag praktikserar och jobbar på förskola så då behöver det inte vara något snyggt. Bild får ni när jag kommer hem! Ska även då visa min pyjamas som jag inte gjort ännu!

kram så länge!

Nu igen

Datum 2010-10-04 | Tid 05:46:39
Nu sitter jag här igen med min filmjölk tidigt en morgon. Ska dessa rutiner aldrig ta slut? Så länge uppsatsen skrivs kommer mina morgnar att se ut såhär. Jag börjar bli ganska trött på det. Jag har i alla fall bestämt mig för en sak och det är att inte åka till Malmö på flera månader när skolan är slut. Då har jag pendlat till och från Malmö nästan dagligen i 3,5 års tid. Nu har jag en kompis som bor i Malmö men ska vi träffas då får hon åka hit. Är nästan alltid jag som åker till henne. Lite tröttsamt är det faktiskt.Idag ska vi skriva klart analysen och skriva diskussionen. Efter det har vi bara förord, abstrakt, innehållsförteckning och bilagor kvar. Allt det kan vi skriva på en dag så vi har två dagars arbete kvar. jag hoppas vi får gjort en jävla massa idag. Hade varit så skönt om den blivit klar. Jag hoppas också att handledaren tycker vi är så pass klara att vi kan gå upp på seminariet.

Ny dator

Datum 2010-10-03 | Tid 20:02:06
Jag är för knäpp. Vi har två fungerande datorer här hemma. En stationär och en laptop. Nu ikväll beställde jag en ny laptop. En liten med bara 10,1 tums skärm. Tycker att det räcker när jag bara ska surfa med den. Väger nästan ingenting heller ett kilo tror jag det var. Anledningen var lite att jag ville känna att det är mitt eget. Datorerna vi har är Martins så. Ska bli roligt att få hem den. Jag hoppas den kommer i veckan och det gör nog även min höstjacka också.

Denna kommer att bli min!

Nu ska jag fixa lite bär med vanilj kesella och se på tv. Vi hörs tidigt imorgonbitti tror jag, om jag orkar vill säga!

101003

Datum 2010-10-03 | Tid 16:24:46
Har inte riktigt haft ork för bloggen idag. Har inte gjort så mycket men lusten att blogga har inte funnits där. Känner heller inte att jag har något vettigt att säga.

Kan i alla fall berätta om en "rolig" grej jag var med om igår när jag skulle ta bussen hem till Jessica. På hållplatsen stod där en tant som såg helt vanlig ut. Enda skillnaden var att hon pratade högt med sig själv. Hon sade verkligen inga normala saker heller. Hon sade något om att en tjej med glasögon skyddade en brottsling och att någon kunde stanna hemma med barnen för den personen hade tak över huvudet. Jag tror att denna tant hade schizofreni eller liknande. Ett tag trodde jag att hon pratade med mig men märkte sedan att hon inte gjorde det. Visst det lät kul det hon sade men det kan verkligen inte vara roligt och ha röster i huvudet och verkligen tro att man pratar med någon som inte finns.

Ikväll ska vi äta pizza, orkar inte laga mat. Lite söndagsmys är aldrig fel.

101002

Datum 2010-10-02 | Tid 19:47:58
Har visst glömt att uppdatera sedan jag kom hem. Var hemma vid femtiden nu ikväll. Är ganska trött och ska bara ta det lugnt och se på tv eller liknande. Har inte så mycket mer att säga. Vi hörs imorgon!

Hej hå, vi uppsatsen skriver på!

Datum 2010-10-02 | Tid 11:02:21
Sitter hos Jessica för att skriva vidare på uppsatsen. Går som på räls idag förutom att något hände och den text vi skrivit inte gick att spara. Hur vi än gjorde lyckades vi inte och texten försvann. Duktiga som vi är skrev vi om den och nu är den sparad. Hade vi haft sådana här skrivdagar varje gång hade vi varit klara på två - tre dagar. Nu blir vi nog klara nästa gång vi ses.


Väldigt gammal bild!


Hörs lite senare!

101001

Datum 2010-10-01 | Tid 15:56:22
Vi kom till Lund men jag fick bara handlat en mössa. Kändes ju verkligen lönt att åka till Lund för bara en mössa men vi tittade ju givetvis på andra saker men hittade inget snyggt till ett bra pris.

Vi var inne på Ica där också och handlade hem lite nödvändigt. Kunde lika gärna ta det där som i Eslöv. Martin skulle ha sina chips men jag valde bär och kesella istället. Har aldrig smakat kesella innan men det var gott, i alla fall den med smak av jordgubb/lime.

Spaghetti och köttfärssås står på menyn idag. Jag tog på mig att fixa maten så då får jag stå för det också :).


Ringde vårdcentralen och den 12 oktober fick jag tid till min läkare. Jag går inte till någon annan då jag tycker hon är himla bra.

Ny jacka

Datum 2010-10-01 | Tid 08:03:16
Idag ska jag och Martin åka in till Lund. Jag ska in på Price off och se om jag hittar billiga regnkläder och gummistövlar inför den stundade praktiken och blivande jobb. Ny mössa ska jag också köpa hade jag tänkt. Termobyxor hade varit bra med så Stadium har kanske. De får inte kosta alltför mycket bara. Jag är inte miljonär.

När klockan var sex imorse trodde jag att det var mitt i natten för så mörkt var det. Då slog det mig att det kommer vara så mörkt när jag åker hemifrån när jag varit på praktik och det kommer säkert vara lika mörkt när jag åker hem också. Jag tycker inte alls om mörkret. Det ska vara ljust.

Beställde en höstjacka från H&M igår. Kommer förhoppningsvis nästa vecka. Det börjar bli för kallt med vårjacka och vinterjackan är för varm. Den var snygg till ett bra pris kostade bara 299kr.Visit hm.com