Fruktansvärt

Datum 2010-09-30 | Tid 22:27:22
Har suttit och läst bloggar som skrivs av föräldrar till cancersjuka barn! Det är fruktansvärt, ju mer jag läser ju mer gråter jag. Att små oskyldiga barn som inte ens har hunnit leva ska drabbas av något sådant är inget jag förstår!! Cancer borde inte få finnas!!!! Jag är samtidigt arg över att dessa oskyldiga barn dör som inte gjort världen något ont och så finns det dem människor som förstör vår värld på alla möjliga hemska sätt. Var är rättvisan i detta???

Lite piggare

Datum 2010-09-30 | Tid 20:55:08
Jag är fortfarande vaken och inte lika trött som igår. Får se om jag ringer vårdcentralen eller avvaktar tills nästa vecka. Påbörjade ju filmen Save the last dance innan men hann aldrig se klart den innan idol så får se klart den efter istället. Tur att jag är lite piggare ikväll.

Imorgon ska vi som sagt ta en paus från skrivandet och det ska bli ganska skönt. Jag hoppas bara att analysdelen blir klar på lördag.

Har inte så mycket mer att säga men vi hörs imorgon!

Jag hatar det

Datum 2010-09-30 | Tid 16:28:53
Jag blir så trött på vårdcentralen. När jag ringde hade jag placering fyra i kön. Tiden gick och jag var fyra ganska länge. Helt plötsligt säger hon att jag är nummer ett. Äntligen, då är det snart min tur. Satt säkert lika länge som etta som jag gjorde som fyra. Då hör jag att någon lyfter luren för att svara. Allt jag hör är massa prat i bakgrunden. Säger hallå, för att uppmärksamma dem om att någon är på linjen. Då bryts det! Kort efter ringer min mobil och efter det orkade jag helt enkelt inte ringa dem igen. Får pröva imorgon istället!


Synd den inte går att göra större. Jag har i alla fall inte samma problem
som Nemi!

100930

Datum 2010-09-30 | Tid 15:35:10
Nu är jag hemma igen. Erkänn att ni saknat mig ;). Skrivandet gick väl ganska bra idag, vi fick gjort en hel del på analysen men det är svårt att koncentrera sig när det finns en femåring där med. Vi fick gjort en del och det är huvudsaken. Synd att vi inte kunde sitta hela dagen men ska man iväg på annat så ska man. Inget att göra åt det ju. För att kompensera så sitter vi på lördag istället.


Idag är himmeln nästan lika blå som på bilden!


Var inom Lindex på hemvägen. Köpte nya sminktillbehör och lite underkläder. Ja, trosor då eftersom det är lönlöst att köpa bh där. De har upp till DD kupa men där slutar det. Stackars sate som har större (som jag).

Jag tror att jag ska ringa vårdcentralen för jag är så trött hela tiden. Imorse undrade jag hur jag skulle orka med kvällen. Jag måste både diska och duscha. Som igår orkade jag ingenting. Det är så hemskt så någonting står inte rätt till med mig, den saken är klar. Måste kolla upp det där.Efter det ska jag lägga mig i soffan och titta på film. Idag blir det Save the last dance.

Samma sak igen

Datum 2010-09-30 | Tid 05:59:54
Här sitter jag igen. Åter en tidig morgon. Ska snart ta något att äta och sedan göra mig iordning för ännu en dag av uppsatsskrivande. Ska det aldrig ta slut undrar ni säkert, ja, det undrar jag också. Vi kom rätt långt igår och nu har vi i princip bara lätta saker kvar. Analysen ska skrivas och där är det bara att skriva allt vi fick veta när vi var på förskolan och intervjuade och observerade. Jag tror detta kommer bli en bra skrivardag och att vi kommer långt. Har vi tur får vi så pass mycket klart att vi kan skicka in till vår handledare så att vi får handledning en gång till innan sluthandledningen.Får väl försöka hitta något att få i mig. Synd bara att min filmjölk är så gott som slut. Annnars brukar det vara något som går ganska lätt att äta på morgonen. jag är inte mycket för torra mackor såhär tidigt.


Mitt tragiska liv

Datum 2010-09-29 | Tid 19:51:09
Jag förstår inte varför jag är trött från det jag vaknar till det att jag går och lägger mig. Så har jag haft det nu varje dag i säkert minst en vecka. Börjar bli jobbigt då jag känner att jag inte riktigt kan prestera som jag ska. Tycker synd om Jessica som skriver examensarbetet med mig. Jag sitter bara där och säger ja men det blir bra och detta låter bra. Kan inte komma på något eget knappt. Mitt namn förtjänar inte att vara med näst intill.


En dag då jag var pigg och glad!

Idag kom jag hem vid fem, åt lite mat. Var egentligen inte hungrig men då Martin gjort mat tills jag kom hem så fick jag ju äta lite. Sov sedan en stund och jag har bara legat och sett tv sedan dess. Väntar på att idol ska börja så att det kan sluta igen. För efter det är det dags att sova för min del om jag inte somnar framför idol.


Vilket liv jag har.


Äter frukost

Datum 2010-09-29 | Tid 05:57:36
Sitter och äter frukost just nu. Blev en tallrik fil och ett päron. Klarar verkligen inte av att äta vid denna tiden på dygnet. Jag tycker om att vara uppe ett par timmar och sedan äta. Går tyvärr inte när man ska iväg tidigt. Blir att skriva på uppsatsen idag också, jag hoppas vi kommer ganska långt idag så behöver vi nog inte sitta så många gånger till. Som ni säkert förstår så blir det ingen bra uppdatering idag heller. jag hoppas att jag orkar när jag kommer hem ikväll. Vet inte när jag är hemma bara.

Kan du äta frukost såhär tidigt på morgonen?

Resten...

Datum 2010-09-29 | Tid 05:23:51

En lång svart kofta!


En prickig klänning!


Väldigt missvisande färg på tunikan. Den är egentligen klar röd!


En kjol med himla massa tyg!


En mysig kofta!


Jeansleggings och mina tåstrumpor. Ironiskt nog köpte jag med grodor!


En vanlig t-shirt!


Randiga legging!


Jag har glömt att visa ett linne och min pyjamas. Linnet har jag spillt på så det måste tvättas först och pyjamasen har jag sprungit runt i hela dagen igår så.

Snart börjar det igen...

Datum 2010-09-28 | Tid 18:28:49
Nästa tisdag börjar sjunde säsongen av min absoluta favoritserie. Nämligen Desperate Housewives! Äntligen, som jag har väntat.

Såhär står det om första avsnittet:

Amerikansk dramakomediserie från 2010-11. Avsnitt 1 av 22.
Invånarna på Wisteria Lane är chockade av att Paul Young är ute ur fängelset och tillbaka i trakten med en gåtfull ny fru och till synes mörka motiv. Susan, Mike och MJ bor i en lägenhet men Susan hoppas få tillbaka sitt liv på Wisteria Lane när hon erbjuds ett ovanligt jobb. Lynettes rika skolkamrat Renee kommer på oväntat besök hos familljen Scavo. Bree är nybliven singel men frestas av en ung hantverkare som renoverar hennes hus.


Desperate Housewives

Vill inte fungera...

Datum 2010-09-28 | Tid 17:10:36
Tänkte visa resten av bilderna på det jag köpte nu men det vill inte som jag vill. I alla fall inte på Martins laptop. Får vänta tills jag får tillgång till den stationära datorn istället men Martin spelar WoW (World of Warcraft) just nu. Bäst att inte störa ;).En del...

Datum 2010-09-28 | Tid 12:19:34
Nu har jag hittat kamerasladden. Visar inte alla bilder samtidigt utan här kommer de första.Jag i väntan på det försenade tåget!Stationsskylten, alla ser ju var jag är någonstans!Synd att örngottet bara var vitt!


Samma påslakan fast andra sidan!Sängkläderna jag renbäddade sängarna med!

Detta var första omgången mer kommer så titta in här under dagens gång!Jaha

Datum 2010-09-28 | Tid 07:24:08
Blir inget uppsatsskrivande idag då Jessicas son blivit sjuk. har ingen som helst lust att själv bli sjuk så vi får se hur vi ska lösa detta. Måste få den skriven liksom. Jag tycker ändå att vi kom en bra bit igår. Har lite till att fixa med tipsen vi fått av handledaren sedan kan vi påbörja analysen och allt det andra. Kommer vi bara på en bra lösning så fixar sig allt.Idag blir det väl att ta det lugnt istället. Min bror undrade om jag kunde följa med honom till röntgen här i Eslöv för han hittar inte men han vet ju inte ens var det är någonstans och om han inte vet det, hur ska då jag veta? Får väl se hur det blir.

Vad ska ni göra idag?

Uppsatsskrivande hela dagen

Datum 2010-09-27 | Tid 06:27:40
Då var det en ny vecka igen. Dags att åka till Malmö för att skriva examensarbete med Jessica. På ett sätt tycker jag det är skönt att skriva med en som man är bra kompis med för att man förstår varandra och så vidare. Samtidigt vill vi hitta på annat när vi ses, inte sitta framför datorn och skriva uppsats. Fast fördelarna väger upp nackdelen. Jag vet att vi får gjort en jävla massa om vi bara vill och sätter fart. Om vi båda är på bra skrivarhumör idag så kan vi få hälften gjort idag utan problem.Idag blir det nog ingen jättebra uppdatering för jag kommer vara där till fyra och är inte hemma förrän tidigast halv sex. Kanske kan blogga ett inlägg när vi tar paus. Vi får se.

Vad ska ni göra idag?

Tredje filmen för idag

Datum 2010-09-26 | Tid 19:32:36
Dags att krypa upp i soffan och se tredje filmen idag. Min nya pyjamas är på och som sällskap ska jag ha varm choklad och toblerone. Inte vilket toblerone som helst utan vit choklad. Finns inget godare än vit choklad tycker jag.Vilken toblerone är din favorit?

Taklampor är inte vägglampor

Datum 2010-09-26 | Tid 17:40:32
Igår var jag på jakt efter sänglampor till mig och Martin. Hittade en skitsnygg inne på gekås för 80kr. Jag var jättenöjd enda tills jag insåg att det var en taklampa. Det stod ingenstans att den var gjord för taket. Irriterande men i alla fall, vi bestämde oss för att ha den i taket i sovrummet men det är svårt att få upp den för man måste hålla i tre saker samtidigt och ha sig. Till slut gav vi upp, får väl se när den kommer på plats. Nästa gång vi får besök kanske ;).

Kamerasladden är fortfarande inte hittad. Måste bli bättre på att komma på var jag lägger mina saker.

Har varit och handlat mat idag med. Gick på lite mer än 600kr men nu har vi mat för ett tag framöver. Mina föräldar körde så vi slapp gå med alla kassar hem. Väldigt snällt av dem!

Snart gå för att plocka ut pengar. Hon med mitt smink kommer vid sex och lämnar det så.

Hörs lite senare!

Kamerasladd på vift

Datum 2010-09-26 | Tid 09:21:22
Som vanligt är min kamerasladd borta. Har precis tagit bilder på sängkläderna jag köpte men jag kan ju inte lägga in bilderna utan sladd. Jag hoppas att den dyker upp under dagens gång.

Ska fixa lite frukost nu och se en film. Vet inte om jag ska se Aristocats eller Pocahontas. Köpte båda filmerna igår, har inte sett dem på jättelänge så tyckte det var kul att ha dem.

Ikväll kommer jag få mitt smink som jag beställda för tre veckor sedan. Är från ett märke som inte säljs ute i butik utan endast genom återförsäljare som kommer hem till en och visar produkterna. Kommer inte ihåg märkets namn nu men ikväll får ni veta.

Söndag

Datum 2010-09-26 | Tid 08:11:26
Tanken var att jag skulle blogga igår när jag kom hem. Det blev inte riktigt så eftersom jag var så sjukt trött. När jag kom hem vid sextiden så packade jag upp och prövade mina kläder. Allt satt jättebra. Efter det tog jag på mig min nya pyjamas som jag köpte där och lade mig i soffan. Tittade på en film och sedan när klockan var nio gick jag och lade mig. Somnade direkt.

Där var mycket folk så man kom knappt till och tittade på någonting. Jag hade skrivit en fin inköpslista men tittade aldrig på den, inte lönt. Vet dock att där fanns saker som jag inte fick med mig hem. Får titta efter det någon annanstans. Det värsta igår var att folk inte brydde sig om att de inte var ensamma i affären. Jag hade ett antal gånger en kundvagn uppkörd i röven. Visst kan man råka köra på folk men man behöver inte trycka på sådär. Hade i alla fall roligt, bara det att vi träffade aldrig på Jessica och hennes familj förrän i slutet när vi skulle till kassorna. Var helt omöjligt att hitta varandra bland allt folk.Allt jag köpte landade på 2680kr. Inte så farligt, hade det varit mindre folk hade jag säkert köpt mer.

Ska tvätta upp det jag köpte idag och sedan ta foto på det. Så att ni kan se. Köpte inte bara kläder men är ju det som är roligt att visa.

Ullared

Datum 2010-09-25 | Tid 05:40:00
Tidigare inlägg än såhär blir det knappast. Kan säga att jag är riktigt trött, har sovit cirka tre timmar inatt. Jag som sagt innan att jag somnar inom en halvtimme när jag lagt mig. Haha, var det ett skämt eller. Kunde verkligen inte sova inatt. Klockan blev nog halv tio när jag gick och lade mig men somnade inte förrän strax efter två. Suck!

Då ska ett gäng idioter upp till Ullared idag. Jag tänkte på det igår.. vilka vi i vårt gäng är och jag kom fram till att där inte var en enda som var normal. Jag är ju som jag är och då kan ni tänka hur mina föräldrar är. Pappa är värst haha. Med sina torra skämt som han själv tycker är jätteroliga. Martina och Camilla är mer eller mindre som mig och ja det säger ju allt. Sedan har vi då Jessica och hennes man och son. Jessica är precis som mig och hennes man har levt i den svenska kulturen för länge med henne och hennes släkt. Deras son sedan är som femåringar brukar vara. Detta bäddar ju för kaos och konstigheter hela dagen. Om ni funderat på att åka till Ullared idag så ska ni kanske tänka om :P.Jag full och glad!


Martina!


Camilla!

Jaja, kameran följer med så vi får se om vi får några bilder. Jag har för mig man inte får fota där inne men jag vet inte var jag fått det ifrån. Vi får väl se. Kan i alla fall visa mina köp sedan när jag kommer hem.

Får väl börja göra mig iordning, ska gå om lite mindre än en timme.

100924

Datum 2010-09-24 | Tid 07:33:06
Hade ingen ork att skriva igår. Jag gick upp vid sex igår och varken hann eller orkade starta datorn. Var iväg hela dagen och kom inte hem förrän halv sex - sex. Var jättetrött så jag gjorde inte allt för mycket igår. Jag skulle ju till Jessica för att skriva uppsats men det gick inte så bra. Vi fick inte mycket gjort så därför bestämde vi oss för att dra igång det hela på måndag istället. Hon har haft otur med sjukdomar och nu är jag själv lite förkyld så vi var inte på topp helt enkelt. Vi vet också att när vi väl är på topp då får vi gjort mycket.Idag ska jag städa och tvätta lite. Annars ska jag bara ta det lugnt. Ska upp tidigt imorgon så får lägga mig tidigt för att orka upp. Ska ju till Ullared imorgon och egentligen var det med bara mamma och pappa. Kan säga att det inte är så längre. Jessica, hennes man och son ska också med och sedan ska Martina och hennes syster Camilla också följa med. Mina föräldrar och bästa vänner tillsammans, kan det bli bättre?


Igår hämtade jag ut mina stövlar som jag beställt. Jättesköna och skitsnygga. Ni får se bild senare idag!

Så intressant

Datum 2010-09-22 | Tid 19:42:48
Intervjun gick bra och vi fick reda på mycket intressanta saker. Vissa saker hade vi läst i böckerna men något var helt nytt för oss. Detta blir en bra erfarenhet som jag kommer ha nytta av hela livet. På den förskolan vi var hade alla avdelningar möjlighet att ta emot barn med autism och där var en avdelning för dem barn som hade en grav form av det. Där jobbade en pedagog/barn. Superbra tycker vi. På en vanlig avdelning brukar man ha fem barn/pedagog. Nu behöver ju dessa barn alltid hjälp med allt. Allt som är vardagligt för oss måste tränas in hos dem. Bara hur man klär på sig är en övning som kan ta flera månader att lära sig. Det är så intressant att det ska bli kul att skriva examensarbetet till en viss del.

Nu ska jag bara slappa framför tv:n resten av kvällen, se idol och sedan sova. Måste upp tidigt imorgon!

Intervju

Datum 2010-09-22 | Tid 07:10:10
Idag ska jag och Jessica till en förskola för att intervjua lite. Ska bli roligt att komma dit för att se hur det ser ut där. Är trots allt en lite speciell avdelning. Detta kommer nog gå bra och jag tror att vi kan få fram mycket bra information till vårt examensarbete. Imorgon ska vi börja skriva på allvar så att vi kommer framåt. Jag vet att om vi bara sätter oss ner och skriver så kommer vi komma långt på bara en dag. Vi har ju haft lite otur med förkylningar och dylikt men nu ska det nog gå bra.


Vi ska ju inte prata om pengar på vår intervju i alla fall.
Bild tagen från Google.se


Jag får äta en sen frukost så att jag inte blir så hungrig när vi är där. Tycker 14.00 är en dum tid då jag inte hinner äta lunch innan. Måste åka redan 12 bara för att det inte finns något annat tåg som passar till bussen.

Annars idag vet jag inte vad som händer, kommer nog inte hem förrän vid fyra - femtiden skulle jag tro.


Lika grått ute idag som alla andra dagar :(.

Otålig människa

Datum 2010-09-21 | Tid 08:04:30
Jag kan vara världens otåligaste människa när det gäller vissa saker som jag verkligen längtar till. Vill jag något så ska det hända nu inte flera år senare.. jag tycker oftast att allt går så väldigt sakta. Mitt senaste projekt att längta till är turen upp till Ullared. Dit ska jag på lördag men det är ju bara tisdag. Jag vill dit nu! Som sagt jag är otålig. Jag har till och med skrivit en inköpslista men något säger mig att den inte kommer följas helt utan det kommer säkert landa fler saker i min vagn än vad som står med.

Jag måste ha saker och göra hela veckan känner jag. Kommer jag nog ha för vi ska förhoppningsvis komma igång med skrivandet av c-uppsatsen nu efter vi gjort intervjuerna imorgon.


Detta är bara en av alla mina konstiga egenheter haha.Som jag ser ut i håret! Inte klokt ju!

Nu vill jag inte mer

Datum 2010-09-20 | Tid 22:02:57
Tiden går verkligen fort. Bara fem månader tills jag fyller år. Kändes som att det inte alls var längesedan jag firade min 22a födelsedag nu ska jag snart fira min 23e. Jag börjar bli gammal så enkelt är det. Jaja, nog om det nu!

Hade en trevlig stund med Sarah idag. Vi åt kinamats buffé men man blev väldigt mätt så jag åt inte så mycket. Vi satt och pratade om allt möjligt. Om hennes jobb och min skola. Vi träffades under en mattekurs på skolan så hon är också lärare.

Jag är så trött på hösten nu. Inte en dag då det inte regnat! Nu regnar det igen, så mycket att man inte hör något annat. Då är det massor med regn som kommer. Blir inte bättre av att vi har våra snedtak och fönster där så allt regn hamnar på rutorna. Nu vill jag inte ha mer höst!Ska ta det lugnt en stund innan det är dags att sova! Vi hörs imorgon!

Snart iväg

Datum 2010-09-20 | Tid 17:18:37
Håller på och göra mig iordning. Ska träffa Sarah i Lund vid sextiden. Blev ingen bio utan vi ska ta en fika och sitta och prata istället. Vi har inte setts sedan i början på sommaren tror jag att det var. Har massor att prata om har jag en känsla av. Kul när det är så!

Hörs senare ikväll eller imorgon!

Sverige har sagt sitt

Datum 2010-09-20 | Tid 07:36:35
Då är valet över för denna gång och vi får vänta fyra år tills nästa gång. Nog för att jag varit ganska intresserad av politik den här gången men nu har även jag tröttnat. Ska bli spännande att se hur det blir dessa fyra år.. Antagligen blir det ingen större skillnad.
Hemma igen

Datum 2010-09-19 | Tid 19:15:26
Har haft en trevlig dag hos mormor och morfar, tyvärr inte så ofta man träffar dem. Har inte riktigt tid. De hade haft gäster igår vilket gjorde att det hade blivit smörgåstårta över så de bjöd oss på det. Var verkligen jättegott och mätt blev man. Vi satt och pratade om allt möjligt men blev en del om valet och politik. Tittade även på kort, tog med mig två stycken på mig när jag var liten. Kan visa dem i ett annat inlägg senare.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på tv. Imorgon måste jag plugga. Sedan blir det förmodligen bio med Sarah :).

Hoppas ni haft en fin dag idag!

Ändrade planer

Datum 2010-09-19 | Tid 08:35:02
Har blivit lite ändrade planer för dagen. Min mormor ringde och bjöd oss på middag så vi ska dit vid halv tolv tiden. Väldigt snällt av henne. Hon hade nog lite dåligt samvete för att hon inte bjudit hem oss i sommar men jag har ju jobbat jättemycket och inte haft tid ändå så. Nu får man väl gå och rösta innan vi åker så att vi inte missar det. Vet ju inte när vi kommer hem ikväll.

Rösta

Datum 2010-09-19 | Tid 08:02:40
Idag ska jag och Martin göra vår plikt. Vi ska rösta. Jag hoppas verkligen att alla som har rösträtt går och röstar för det är viktigt att göra sin röst hörd. Vet du inte vad du ska rösta på eller inte hittar ett parti som passar dig så kan man rösta blankt för att visa att man ändå bryr sig. Jag har varit i valet och kvalet länge med vad jag ska rösta på men nu är jag helt säker. Jag var tvungen att beställa nytt röstkort i onsdags för jag har slarvat bort det första jag fick. var lite orolig att jag inte skulle hinna få det i tid men i fredags dök det ner i brevinkastet.

Ska du rösta idag eller har du redan gjort det?


Mitt knä gör fortfarande ont. Vilket för mig är lite oroväckande. Jag har slagit i förr och visst det har gjort djävulskt ont men bara i max en halvtimme. Jag håller tummarna för att det går över snart.Mina bebisar som jag älskar över allt annat!

I rymden finns inga känslor

Datum 2010-09-18 | Tid 23:31:48
Nu är vi hemma igen och det är riktigt skönt faktiskt. Inte för att jag inte hade roligt men jag börjar bli trött. Filmen var enligt mig väldigt bra. Tycker så synd om dem som har aspergers syndrom, är inte lätt för dem. Tänk er själva att inte klara av förändringar och att allt måste vara precis likadant varje dag.


Har ni inte sett filmen tycker jag ni ska
göra det!

Vi fick skjuts tillbaka till stationen - väldigt snällt av dem. När jag hoppade in i bilen lyckades jag slå i mitt knä någonstans. Fy satan vad ont det gjorde och gör fortfarande. Att gå ner för trappor är värst. Jag hoppas det känns bättre imorgon. Det sjuka är att det syns ingenting, varken blåmärke eller svullnad. Kändes som att knäet verkligen gick av.

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Är en dag imorgon också och jag hade tänkt plugga lite då. Har inte orkat plugga idag vilket är jättehemskt för det är ett måste.

Vi hörs imorgon igen!

Beger oss snart

Datum 2010-09-18 | Tid 18:49:10
Ska alldeles strax gå till tåget för att åka in till Lund. Ska bli riktigt kul att gå på bio för var flera månader sedan jag var på bio senast.


Vad ska ni hitta på denna lördag kväll?

Bara för att ha något att göra

Datum 2010-09-18 | Tid 15:20:43


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Det kom många friare men alla fick korgen och ingen förstod…


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Min crosstrainer


3. Vad var det senaste du såg på tv? Lyckohjulet tror jag det heter


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 15.10 och klockan är 15.205. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Den andra datorn som Martin sitter vid och blåsten


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Igår vid lunch för att handla och hämta ut ett brev


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Facebook


8. Vad har du på dig? Strumpor, trosor, mysbyxor och t.shirt


9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Något drömde jag men jag kan inte förklara vad.. allt är så rörigt i mina drömmar haha.


10. När skrattade du senast? Imorse när jag pratade med Jessica

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Målade tapeter och tre tavlor


12. Har du sett något konstigt på sistone? När katten jagar Martin, det ser konstigt ut :)13. Vilken var den senaste film du såg? Music and lyrics14. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. När jag var liten stampade jag alltid foten i golvet när jag var arg!15. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Fred på jorden


16. Tycker du om att dansa? Jaaaa :)


16. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Japp, i ett varmt land som Grekland till exempel


17. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Egentligen borde inte du vara här…


Bio ikväll

Datum 2010-09-18 | Tid 12:38:28
Hade inte riktigt tid och lust till att blogga igår. Hade rätt mycket att göra också. Igår pluggade jag lite, sedan kom mina föräldrar hit och stannade här ett par timmar. Alltid trevligt med lite besök. De hade köpt med sig vinet igår så jag tog två glas. Väldigt gott kan jag ju säga.

Har någon förkylning i kroppen känner jag för jag är så himla trött hela tiden och har ont i huvudet varje dag mer eller mindre. Det vill bara inte bryta ut. Ganska jobbigt, för om det bryter ut så kan jag också bli fri från det snabbare.

Ikväll ska jag och Martin till Lund för att gå på bio med ett par vänner. Var längesedan jag var på bio nu. Vi ska se I rymden finns inga känslor. Jag tror den kan vara rätt bra faktiskt.


Har ni sett den? Vad tyckte ni i så fall?

Fullt upp

Datum 2010-09-17 | Tid 21:50:27
Har varit fullt upp hela dagen idag. Mina föräldrar har varit här ikväll. Alltid trevligt med lite besök. Är fruktansvärt trött så blir inte längre inlägg än såhär. Ska sova nu, godnatt!
Det här med att festa

Datum 2010-09-17 | Tid 07:30:34
Idag ska jag köpa vin! Jag måste fira att jag klarade tentan som jag kämpat med till och från i ett helt år. Det är verkligen inte ofta jag dricker alkohol och väldigt sällan jag går på fest. Jag vet inte men jag har vuxit ifrån det trots att jag aldrig varit personen som festat mycket. Jag tycker det är mycket trevligare med att bjuda hem vänner på mat och att man dricker lite vin eller cider. Är ju trevligt att bli hembjuden också haha. Man behöver inte dricka en massa alkohol bara för att ha roligt. Jag klarar av att ha jätteroligt utan det. Nu är det säkert många som tycker jag är jättetöntig eller något men det bjuder jag på! Måste dock påpeka att jag tycker det är roligt att gå ut och dansa med mina vänner ibland. Dessvärre finns det inget bra dansställe i Eslöv.


Bild tagen ifrån google.se

Tycker du om att festa/festar du ofta?Politiknörd

Datum 2010-09-16 | Tid 20:54:13
Jag har blivit en politiknörd! Jag har aldrig varit insatt eller ens intresserad av politik innan men nu är det helt tvärtom ska till och med se debatten ikväll. Jag måste ju vara 100% säker på vem jag ska rösta på på söndag.
Ska du se debatten?

Yes!!!

Datum 2010-09-16 | Tid 18:01:37
Jag mår verkligen inte bra. Skulle läsa en av böckerna men efter ett kapitel orkade jag inte mer så jag somnade och sov i två timmar istället. Inte så bra för jag är fortfarande jättetrött. Håller på och lagar mat nu. Ikväll blir det flygande jacob till middag. Var jättelängesedan vi hade det, fast vi har bytt ut jordnötterna mot bacon.

Bilden i mitt förra inlägg symboliserar något riktigt bra. Får man betyg från skolan så står där kanske ett G och det betyder att man är godkänd i den kursen. Det är precis vad mitt G betydde. Jag hade fått svar från läraren idag och nu äntligen är jag godkänd! Så jävla skönt att inte ha något bakomliggandes utan nu kan jag verkligen koncentrera mig på examensarbetet och den sista kursen.Bara för att jag är så glad!

Maten kallar på mig nu!

Fundera vad detta kan betyda

Datum 2010-09-16 | Tid 12:38:20

Snart får jag veta

Datum 2010-09-16 | Tid 08:33:57
Den årliga höstförkylningen börjar nog komma hit. Har lite ont i kroppen, är allmänt trött och tung i huvudet. Blir det inte värre än såhär så är det ingen fara ju. Jag hoppas det bästa för jag har inte tid till att vara sjuk nu när examensarbetet ska skrivas.

Idag ska jag fortsätta läsa böckerna om autism och fixa lite med det. Måste också gå och handla. Maten har tagit slut så man har helt enkelt inget val. Tur att vi har 75kr på Ica i bonuscheckar. Haha, pensionärsvarning på mig!

Idag eller imorgon får jag förhoppningsvis veta resultatet på omtentan jag gjorde för snart tre veckor sedan. Att det ska ta så lång tid att rätta två tentor. Han har väl en massa lektioner också så man får väl ha en viss förståelse.

Får jag godkänt så ska jag fira med vin. By the river är det bästa!Höstväder nej tack!

Datum 2010-09-15 | Tid 18:41:31
Vilket jävla väder! Har regnat till och från hela dagen idag och det är verkligen inte det lilla regnet som kommer utan det är stora droppar och det bara vräker ner. Det är därför jag är så trött om dagarna med detta gråa och trista.

Är fortfarande mätt efter pizzaresterna jag åt idag. Igår åt jag lite mindre än halva och blev mätt. Idag orkade jag inte ens äta upp det jag hade kvar. Tycker ändå det är ganska konstigt att jag inte orkar mer. Förr kunde jag äta en hel pizza utan problem men inte nu längre. Bara bra i och för sig :).

Förresten alla mina ikoner är tillbaka igen! Undrade varför de inte fanns där imorse?

Vad konstigt

Datum 2010-09-15 | Tid 07:58:34

Jag kollade in statistiken här i bloggen och det ser alltid så trevligt ut synd bara det inte ser lika trevligt ut bland kommentarerna. Jag vill ha fler! Nåväl, såg att det var den 14e september som var sista dagen där jag kunde se statistik tyckte det var konstigt att så många varit inne på min blogg eftersom klockan inte ens är åtta. Tittade då i kalendern och insåg att det var gårdagen. Idag är det ju den 15e september och det innebär att jag och Martin bara har en månad kvar tills vi firar fem år som par. Det är fan länge när man tänker på att jag bara är 22 år. Jaja, grattis till oss!!

Idag ska jag plugga lite och försöka läsa ut den boken jag håller på med just nu. Vill ha läst så många böcker som möjligt tills det är dags att intervjua nästa vecka. Ju mer jag vet ju lättare är det att förstå det hon säger.

Vad roligt att jag inte kan göra något med texten här på bloggen. Jag kan inte kursivera, göra fetstil eller stryka under/över text. Alla de ikonerna är borta. Kan inte ens lägga in bilder för den ikonen är också borta. Är det så hos er med? Fan vad konstigt!!


Det blev inget...

Datum 2010-09-14 | Tid 19:28:39
Nu har jag kommit hem och hunnit varva ner efter dagens bravader. Mätt är jag också efter knappt en halv pizza. Antingen var pizzan väldigt mäktig eller så var det jag som inte var så hungrig som jag trodde.

Idag har jag först varit hos Jessica för att fixa lite med våra intervjufrågor. Vi fick ihop många bra så detta blir säkert kanonbra. Efter det tog jag tåget till Hässleholm där jag och Martin skulle kolla på en lägenhet. Jag tyckte allt verkade bra för huset såg fint ut och där fanns hiss. Visserligen var detta bara en tvåa men det går ändå. Blev en ganska stor besvikelse när vi kom in i den. Sovrummet och vardagsrummet var ganska stora men köket rätt liten och toaletten ska vi inte tala om. Tycker man det är roligt att duscha samtidigt som man sitter på toaletten så går det ju bra. Vi ville komma ifrån Eslöv men nu vill vi bara stanna kvar i vår lägenhet som vi redan har. Den är stor ljus och helt underbar. Enda negativa med denna är att vi inte har balkong och att här inte finns så många garderober men det kan man lösa på andra sätt.


Ni ser ju vardagsrummet med de härliga fönsterna. Ska jag byta bort
det måste det verkligen finnas något speciellt i den andra lägenheten.

Så kan det vara ibland får hoppas att det dyker upp andra lägenheter eller att vi får jobb snart så att vi har råd med denna lägenhet i fortsättningen för hyran höjs varje år tyvärr.

Detta var vad min dag bjudit på. Vad har ni gjort idag?

Usch för vädret

Datum 2010-09-14 | Tid 06:54:40
Idag ska vi fixa med examensarbetet. Jag har ingen lust alls. Är så himla trött och det beror på två saker, dels är det min förkylning som börjar komma och sedan är det vädret. Idag är det jättegrått ute med en massa regn. Tyvärr är ju hösten sådan. Får ju vem som helst att bli trött och deprimerad. Jag hoppas bara dagen idag går fort så att jag kan åka vidare mot Hässleholm istället. Ser verkligen framemot det vi ska göra och jag hoppas det blir bra, att vi gillar det vi ser.

Får hitta något att äta tror jag men matlusten är inte så stor vid denna tiden på morgonen.

Vi hörs ikväll när vi kommer tillbaka igen.


Vilken årstid gillar du bäst?

Godnatt

Datum 2010-09-13 | Tid 21:55:13
Nu går jag och lägger mig för att förhoppningsvis vakna imorgon utan huvudvärk. Vi hörs då!!
Huvudvärken fortsätter

Datum 2010-09-13 | Tid 17:26:23
Har haft ont i huvudet hela dagen och jag mår verkligen inte bra just nu. Jag hoppas jag mår bättre imorgon för dels är det en föreläsning som jag ska gå på och sedan ska vi sitta och göra frågorna till vår intervjuguide. På kvällen åker jag och Martin till Hässleholm för att göra något jag tycker ska bli fruktansvärt roligt. Ni får veta imorgon kväll!

Nu ska jag fortsätta vila!

Mår inte så bra

Datum 2010-09-13 | Tid 13:19:22
Usch, känner verkligen inte för att göra något alls idag. Jag orkar inte ens blogga. Mår inget vidare idag börjar nog bli förkyld. Tradigt nu när examensarbetet ska skrivas med mera. Jag hoppas det inte blir värre än såhär.

Idag har vi kommit ett steg längre i en av sakerna vi vill som jag inte berättar förrän jag vet hur det blir. Ska bara boka in en tid först och sedan är det nog upp till oss ganska mycket.

Ska nog lägga mig i soffan och titta på någon lättsam film där man inte behöver tänka så mycket. Har ni något bra tips?Heting

Datum 2010-09-12 | Tid 22:31:53
Tittar just nu på världens hetaste 57åring. Nämligen Pierce Brosnan. Han är ju med i Mamma Mia som visas på trean ikväll. Förstår inte att man kan vara så snygg fast man är så gammal.
Vad tycker du om honom?

Dags att sluta

Datum 2010-09-12 | Tid 20:34:12
Var är alla kommentarer?? Har inte fått kommentarer på flera dagar nu. Känns väldigt tråkigt att blogga om man inte får kommentarer... kanske nu jag ska sluta blogga!!

Johan Glans

Datum 2010-09-12 | Tid 15:37:44
Se detta och ha roligtJohan Glans World tour of Skåne. Jag tycker han är grymt rolig och jag skrattar var gång jag ser det. Det värsta är att jag och Martin ibland nämner något han sagt härifrån och vi tycker det är lika roligt alltid.

Gång på gång

Datum 2010-09-12 | Tid 12:37:47
Jag trodde aldrig att det kunde vara roligt att läsa böcker som man behöver till skolan. Jag har nog läst i lite mer än en timme nu och jag vill inte sluta. Oftast brukar jag ge upp efter ett kapitel och ta en paus men nu vill jag läsa hela tiden. Anledningen till att det är såhär nu är för att jag läser en bok som är till mitt examensarbete. Nog för att det kommer bli tufft att skriva det men jag brinner för ämnet vi skriver om. Nej, nu ska jag återgå till boken. Kanske läser ut den redan idag. Då kan jag börja på nästa imorgon :).Denna bok läser jag just nu!Söndag = slappa

Datum 2010-09-12 | Tid 10:00:12
Idag är det söndag och det betyder att jag kan slappa hela dagen. Så med andra ord kommer här inte bli många knop gjorda från min sida i alla fall. Idag har jag inte en ansträngt mig med ordentliga kläder utan jag går runt i min sovtröja och ett par mjukisbyxor. Hur mysigt är inte det på en skala?

Igår var vi som sagt på middag hos mina svärföräldrar i deras sommarstuga. Vi fick god mat i form av potatis och någon form av kött, vet inte riktigt vad det var men gott var det. Glass fick vi som efterrätt och den var hemmagjord mums! Tårta till kaffet blev det också även om vi inte drack kaffe utan läsk. Jag klarar verkligen inte av att dricka kaffe och jag förstår heller inte dem som måste dricka kaffe så fort de stigit upp på morgonen. Blev ett litet sidospår där. Vi körde hem igen vid fem tiden och så stannade vi en stund hos mina föräldrar och pratade. Martin hjälpte pappa med datorn också. En trevlig lördag hade vi i alla fall.Bild från Google.

Dricker du kaffe?

Fåordig

Datum 2010-09-11 | Tid 20:50:37
Hemma. Trött. Bloggar imorgon.
Bortbjudna

Datum 2010-09-11 | Tid 08:03:16
Idag ska vi iväg som jag skrev igårkväll. Vi ska ner till Löderup där Martins föräldrar har stuga. Har blivit ditbjudna på middag. Alltid trevligt och gratis är ju gott haha. Synd bara att det inte är 30 grader varmt och sol för då hade vi kunnat bada i havet som ligger några få meter från stugan.


Så ser stranden ut vid campingen som ockspå ligger ett par meter från
deras stuga.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen så att vi kan bli klara i tid. Tåget mot Höör går tjugo över nio där vi ska hämta bilen hos mamma och pappa. Snällt av dem att låna den till oss.

Blir nog ingen bra uppdatering idag för vi kommer nog inte hem förrän senare ikväll.

Rubrik är alltid svårt....

Datum 2010-09-10 | Tid 21:19:27
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite. Denna gång ska jag inte läsa någon skönlitterär bok utan en av böckerna som vi har till vårt examensarbete. Jag har ju lite dåligt samvete för att Jessica suttit och läst nästan sju böcker och jag ingen. Samtidigt har jag varit på två föreläsningar själv nu när hon varit sjuk. Jämnar väl ut sig men det känns ändå inte bra.

Det blev ingen film ikväll. Vi hittade ingen som föll oss i smaken. Istället har vi suttit vid vars en dator och gjort ingenting typ. Roligare fredag kan man ju ha.

Ska upp hyfsat tidigt imorgon. Ska iväg men var vi ska får ni veta imorgon, annars har jag inget att berätta då.
Godnatt!

Torktumlarmög

Datum 2010-09-10 | Tid 16:11:46
Blir så jävla trött på torktumlaren i tvättstugan. Jag fick ju igång den som jag skrev i tidigare inlägg men fan inte att den kan torka tvätten. Spelar ingen roll hur länge vi kör heller för det blir aldrig torrt. Får alltid köra tvätten i vår egen torktumlare. Ska vi bara kunna tvätta två små maskiner för att det ska hinna torka i torkskåpet där nere? Det blir alltid torrt i vår egen torktumlare oavsett hur mycket vi har i den. Det värsta är att den i tvättstugan är nyare än vår i lägenheten.Tacka vet jag vår egen tvättmaskin och torktumlare. Synd bara att elen
blir dyrare när vi använder vårt istället för tvättstugans!

Vi kvinnor vi kan

Datum 2010-09-10 | Tid 14:29:56
Måste säga att vår nya handledare är jättebra. Han var tydlig med det han sade och det kändes jättebra. Han till och med skämtade med oss. Så jobbar en bra handledare. Han sade också att han var väldigt petig och tycker han inte att något är bra så säger han det rakt ut utan en massa krusiduller. Det var nästan så att jag ville krama honom när jag gick därifrån, tur jag kan behärska mig. Detta tror jag kan bli hur bra som helst.

Nu äntligen tvättar vi. Skulle vi gjort för flera dagar sedan men har inte blivit av förrän nu. Ganska roligt var att torktumlaren inte ville starta när Martin skulle sätta igång den så han gick för att se så inte någon propp hade gått. Då passade jag på att först öppna luckan och sedan starta den igen, givetvis gick den igång. Martin är inte så glad över det, det funkar ju inte att en kvinna klarar något och inte mannen haha.
Ikväll ska vi nog se film och bara mysa. Får göra något nu när det inte blev någon bio. Ska bli spännande att se när den blir av.

fredag idag

Datum 2010-09-10 | Tid 08:53:34
Jaha, skulle gått på bio ikväll men det verkar inte bli så. På något sätt är jag inte förvånad, mina planer brukar alltid spolieras av olika anledningar. Får väl se när det blir bio nästa gång men en sak är säker. Jag tänker inte föreslå ett nytt datum till dem som nu har avbokat idag. Det är upp till dem nu om de verkligen vill gå på bio. Jag kan inte hela tiden serva andra med allt, de får också ta reda på när filmerna visas med mera. De ska heller inte förvänta sig att jag kan när de vill. Ibland känns det så att alla tror att jag ska ställa upp så fort de ropar men det tänker jag inte göra. Börjar bli trött på detta nu!

Jag är nog ganska trött på detta kort haha!

Får försöka äta lite frukost tror jag men har ingen matlust direkt. Sedan får jag göra mig klar för att åka till skolan och träffa handledaren. Jag hoppas nu att han är tydlig med det han säger så att man inte sitter med en massa frågetecken.

Jag hoppas riktigt mycket på två saker men vill inte säga vad det är ifall det inte blir som jag vill. Blir det så så kommer ni få veta. Är inte så kul att säga en massa och så blir man bara besviken sen.

Jag kommer nog inte hem alltför sent idag så uppdatering kommer om ett par timmar igen.

Lite för sent

Datum 2010-09-09 | Tid 13:44:56
Hemma igen efter en stund i skolan. Föreläsaren vi hade var bra och föreläsningen i sig också men problemet är att denna föreläsning borde vi haft innan sommaren. När vi innan sommaren skulle skriva projektplanen och ha med forskningsöversikt så skrev vi det så gott vi kunde då. Idag har vi en föreläsning om just forskningsöversikt. Känns verkligen som att lärarutbildningen är genomtänkt eller inte!!

Kom hem och åt pizza. Inte pizzeria pizza utan sådan fryst man köper på Ica. Min nya favorit är en vegetarisk och det bästa är att själva pizzan ser ut som den på bilden. Annars brukar den se godare ut på bild än i verklighet men denna har de lyckats med.

Imorgon är det dags att träffa handledaren. Ska bli spännande men detta blir nog bra för jag träffade ett par tjejer som också har honom och de gillade honom. Kan inte bli värre än vad det var innan.

Annars idag händer inget speciellt, är lite trött och har ont i huvudet så blir nog till att vila och ta det lugnt. Vi hörs sen!

100909

Datum 2010-09-09 | Tid 08:00:18
Jag tänkte helt fel igårkväll när jag gick och lade mig. Jag tänkte att jag började 9.15 idag och därför satte jag klockan på halv sju för att hinna med allt. Saken är den att jag behöver åka hemifrån vid nio. Hade räckt med att gå upp halv åtta. Jaja, har kunnat sitta en längre stund vid datorn men det hade ju varit skönt att sova lite mer också. Typiskt mig! Det var ju dock inte som i somras när jag gick upp fem för att åka till jobbet och precis när jag ska öppna dörren inser jag att jag jobbar kväll. Så kan det gå.

Föreläsning idag då tror den kan ha en del intressant att komma med men tråkigt att jag behöver sitta själv. Kan kanske koncentrera mig mer på föreläsningen då men ändå tråkigt.

Idag är det nio arbetsdagar sedan jag gjorde omtentan. Har jag tur får jag resultatet idag för sist fick jag veta det efter nio dagar istället för femton. Hoppas kan man alltid!

Ska fixa till mig lite. Kan inte gå runt med handduk på huvudet hela dagen. Vi hörs lite senare!

100908

Datum 2010-09-08 | Tid 16:24:24
Tycker det har varit en ganska bra dag idag även fast jag inte gjort något speciellt. Om jag ska vara helt ärlig så har jag bara suttit vid datorn eller vid tv:n. Jaja, ibland blir det så.

Ikväll ska vi äta spaghetti och köttfärssås till middag, jag undrar vem som ska göra köttfärssåsen men det blir säkert jag. Martin har så fullt upp med WoW haha.Såhär kan det se ut från spelet World of Warcraft (wow).

Imorgon är det föreläsning men vet inte om jag ska gå. Är inte så roligt att sitta ensam och jag vet ingen annan som ska dit heller. Får se lite hur jag gör.

På fredag ska vi träffa handledaren för första gången, ska bli roligt att se hur han är. Han är säkert bättre än hon vi hade innan.

Nu ska jag försöka gå och göra något vettigt. Hörs ikväll!
Spelar du World of Warcraft?

Kanske och jag hoppas

Datum 2010-09-08 | Tid 11:59:19
Verkar bli en slappedag här hemma men inte mig emot. Känner mig inte på humör för att hitta på något så.

Idag lämnade vi intresseanmälan till en lägenhet men får se om vi vill ha den eller om vi ens får komma och titta på den. Allt beror ju på hur många bosparar poäng vi har och de andra sökande så. Jag hoppas vi får komma och titta i alla fall för då känns det som ett steg närmre mot ett annat boende. Skulle verkligen göra stor skillnad för oss.
Idol

Datum 2010-09-07 | Tid 19:17:23
Känner mig fortfarande lite krasslig, hoppas jag inte har/får feber. Varken kan eller vill vara sjuk men vet många som varit och är förkylda så inte konstigt om man blivit smittad.

Förresten igår hände en grej mellan mig och den här personen jag skrivit om tidigare. Jag kunde helt enkelt inte låta bli att vara tyst längre så hon fick höra en del. Nu ikväll så skickade hon mail till mig och vi börjar reda ut det så smått. Även om jag varit arg på henne och inte velat ha med henne att göra så är det alltid trevligare om man kan komma överens och vara vänner. Vill inte bli av med vänner i onödan det är jag för gammal för.

Om 45 minuter är det dags för en ny säsong av Idol. Ska bli kul att se på alla som inte kan sjunga haha.Ska du se idol?

Sjuk?

Datum 2010-09-07 | Tid 15:00:58
Detta är inte bra. Börjar nog bli sjuk eller förkyld åtminstone. Känns så just nu men jag hoppas det inte blir värre. Har inte tid att vara sjuk när examensarbetet ska skrivas och allt. Får äta vitaminer och dricka te och se glad ut.

Såg en film innan Music and lyrics ganska bra faktiskt. Är med Hugh Grant och Drew Berrymore i huvudrollerna. Mysigt att se film när man känner sig lite småhängig.

Just det, jag hade nog ingen gentleman hemma för vad jag vet så har han inte tvättat. Han har inte sagt något vilket han med all säkerhet hade gjort om han tvättat. Nåja kanske kan tvätta imorgon istället.

Hemma i lugnets trygga vrå

Datum 2010-09-07 | Tid 10:42:49
Hemma igen från skolan. Vår föreläsning slutade tidigare än vad jag trodde men det var bara bra för då hann jag med ett tidigare tåg. Annars hade jag fortfarande suttit på tåget nu. Är ganska skönt att ha kommit hem såhär tidigt istället för fyra. Nu kan jag ligga och slappa i soffan resten av dagen istället.

Pratade med en gammal kompis idag som jag inte pratat med på riktigt länge. Var roligt i alla fall och jag hoppas att vi kan hålla kontakten bättre än vad vi gjort.

Nu måste jag ta och äta något. Inte gjort det på hela dagen. Har svårt att äta frukost tidigt på morgonen.
Önskar det vore sånt här höstväder istället för det gråa som vi har idag!

Hörs ikväll!

Föreläsning

Datum 2010-09-07 | Tid 06:25:14
Ska snart ge mig iväg till tåget. Åker lite tidigare än vad jag behöver egentligen men känner att det blir bäst så. Två föreläsningar idag men det är tre timmars håla emellan så vet inte hur jag gör med föreläsningen i eftermiddag. Har ingenting att göra de tre timmarna och det är inte lönt att åka hem heller. Får se hur jag gör helt enkelt.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

Har jag en gentleman boende hos mig?

Datum 2010-09-06 | Tid 19:44:10
Blev aldrig att vi tvättade. Vi orkade helt enkelt inte, det tar på krafterna att springa upp och ner för 60 trappsteg typ sex gånger. Får se om Martin är en gentleman och tvättar imorgon när jag är i skolan *hoppas*.

Skolan börjar imorgon redan 8.15 så blir att gå upp tidigt. Har jag tur är jag lika pigg vid sextiden imorgon som jag varit i helgen. Fast bara för att jag måste upp så är jag säkert jättetrött. Brukar vara så.

Nu ikväll har jag träffat Marielle en stund. Var mycket trevligt. Satt och pratade om allt möjligt. Ibland behöver man prata med vänner synd bara att vissa inte förstår det.

Snart börjar Biggest loser från Sverige. Ska bli roligt att se om det är som i USA. Hade velat vara med i ett sånt program för att bli av med mina extra kilo. Kanske hade även min bhstorlek minskat till C istället för G.Inte jätteroligt att behöva lägga ut dubbelt så mycket på en bh bara för
att få en 75G. Jag vill också kunna handla på H&M. Som sagt att bli av
med ett par kilo hade varit trevligt :).

Tvätta en massa kläder

Datum 2010-09-06 | Tid 07:14:12
Vaknade tidigt idag med. Jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt och inte kan somna om. Jaja, är väl bara att gilla läget helt enkelt.

Idag måste vi tvätta. Har ingenting att ha på mig känns det som och det blir inte bättre av att i princip alla mina tröjor är för urringade för mina nya bh:ar. Vet ju inte vad man ska ha på sig för det är inte så snyggt när man ser en bit av bh:n. Allt löser väl sig skulle jag tro. Annars idag händer inte speciellt mycket. kanske kan gå en runda sedan i väntan på att tvätten blir klar eller något.

Imorgon är det dags att åka in till skolan igen. Ser jag verkligen framemot eller inte!

Vad har ni för planer för dagen?

Kalas

Datum 2010-09-05 | Tid 20:19:16
Nu har vi kommit hem från kalaset vi var på. Anton fyllde ju fyra och han var helt uppspelt över det. Första gången han verkligen förstår innebörden med födelsedag. Han hade vaknat vid sju och väckt sina föräldrar och undrat om det inte var idag som han skulle få överraskningar. Han hade också undrat när hans gäster kom haha. Det är ju så kul att fylla år.

Blev bjudna på riktigt god mat i form av kycklingpaj och sallad. Är det något min syster kan så är det att laga mat men inte så konstigt då hon är kock. Anton hade minsann varit med och gjort tårtorna. En såg ut som en stjärna och den andre som ett hjärta.

Har haft en riktigt trevlig dag men är nu ordentligt trött. Blir att gå och lägga sig tidigt ikväll. Behöver visserligen inte gå upp tidigt imorgon då jag är ledig men det är ju alltid skönt att sova.Blir bara så arg!!

Datum 2010-09-05 | Tid 07:36:09
Tittade runt på Aftonbladet och hittade en artikel som får mig som en sann djurvän att må fruktansvärt dåligt. Jag förstår inte hur man kan göra något så grymt mot små hjälplösa hundvalpar.


Foto: Srecko Stipovic

Valparna lever!

Flicka kastade små valpar i den iskalla floden för att dränka dem - la ut filmen på Youtube 75-årig kvinna hörde hundarna kämpa för sina liv - lyckades rädda fem av sex.

Fint gjort av damen att ta hand om dem trots att hon knappt har råd. Det är en sann djurvän det. Var ju inte så längesedan man hittade kattungar levande begravda i en stubbe. Jag förstår inte varför man behandlar djur så illa. Små varelser som knappt kan försvara sig. Människorna som behandlar djur illa på ett eller annat sätt skulle straffas på samma sätt som de gjort mot djuret. Jag tror inte flickan vill bli kastad i en iskall flod. Eller att personen som grävde ner kattungarna själv vill bli levande begravd!!

Hur mår ni när ni läst sådant här??Rubrik?

Datum 2010-09-05 | Tid 07:11:41
Jag har sovit som en röv inatt rent ut sagt. Var jättetrött sen Jessica åkte hem och hade planerat att gå och lägga mig ganska så snart efter. Klockan blev lite mer än tänkt men bara för att vissa idioter höll på. När jag väl kom i säng hade jag svårt att släppa det som hänt och jag kom inte i ro. Har vaknat ett par gånger under natten och har då legat och vänt och vridit på mig. Till slut vaknade jag vid sextiden av Nova. Hon skulle givetvis kela som vanligt vid den tiden. Försökte somna om men det gick inget vidare så jag bestämde mig för att gå upp istället. Här sitter jag nu och är fortfarande inte säker på vem det var som skickade de löjliga smsen till mig. Jag har en aning men är inte helt säker.

Beautiful bloggeraward

Datum 2010-09-04 | Tid 21:37:33
Jag fick denna fina award av söta Madde. När man får utmärkelsen så ska man kopiera bilden, sedan tacka  & länka personen man fått awarden av och till slut skriva sju saker om sig själv. Sen ska man nominera sju stycken andra bloggare.  • Jag är fruktansvärt rädd för grodor och tar verkligen ett stort steg tillbaka när jag ser en.

  • Jag kan irritera mig på människor hur länge som helst utan att säga det till dem. Plötsligt en dag så går det inte längre och personen i fråga får höra både det ena och det andra.

  • När jag var yngre var jag mycket mer noga med vad folk tyckte och tänkte om mig men nu bryr jag mig inte.

  • Medan andra drömmer om att åka till Thailand och USA så drömmer jag om att åka till Grekland. Där alla andra redan varit tusen gånger.

  • Jag har svårt att förstå tjejer som sprutar in massa silikon i brösten för att få större. Det är bara jobbigt att ha så stora!

  • Jag tycker om att jävlas med folk som jag anser förtjänar det.

  • Jag älskar att gå runt i mysbyxor. Kan till och med göra det när jag ska till skolan eller handla. Kunde jag inte för ett par år sedan.


Jag nominerar: Lina, Linda, Emma, Leia, Emma, Sanna och Diana!

Städat

Datum 2010-09-04 | Tid 11:40:09
Nu är jag klar med städningen. Har fixat badrummet, köket och dammsugat så nu torkar Martin golven. Måste duscha också men får vänta tills golvet i badrummet torkat. Inte klokt vad svettig man kan bli av att dammsuga. Lite bättre nu när det inte är så varmt ute men ändå.Eftersom Jessica kommer hit så har hon med sig böckerna hon läst som handlar om autism hos barn. Olika inriktningar på alla böcker så det ska bli spännande att läsa dem.

Nu ska jag hitta något att ha på mig och sedan ska jag hoppa in i duschen.

100904

Datum 2010-09-04 | Tid 08:50:03
Skulle ju varit på fest igår men fick en satans huvudvärk så jag kunde inte följa med. Jättetråkigt men jag hoppas att de andra hade roligt i alla fall. Med andra ord hände inget speciellt igår, vilade mest.

Idag kommer mina föräldrar hit och kanske en kompis, får väl se hur det blir med den saken. Som sagt gillar inte att få besked i sista stund om folket kommer eller inte. Här kommer hit en kvinna som ska visa lite hudvårdprodukter och sånt. Får se om det är något bra och prisvärt. Får inte vara för dyrt, jag är ju inte rik om man säger så.

Måste nog städa lite innan för här blir lätt dammigt med två katter som hårar ner. Kan det i och för sig vara värt med tanke på hur mycket kärlek jag får från dem.

Har inte så mycket mer att skriva men blir säkert en uppdatering lite senare.


Vill inte riktigt inse att sommaren är slut och att hösten tagit sin början!

Vad ska ni göra idag?

Försvinna? - Ja, tack!

Datum 2010-09-03 | Tid 17:17:57
Börjar starkt fundera på om jag har en enda sann vän kvar?! Känns som att alla behandlar mig likadant snart. Vad gör jag för fel? Menar, det måste ju vara något fel på mig eftersom alla gör som de gör mot mig. Hur svårt kan det vara att ge besked på om man kan komma hem till mig eller inte när jag frågar? Varför dra ut på svaret till samma dag?? De flesta vill veta någon dag innan om man tänker komma eller inte och så även jag. Trots det är det ingen som tar hänsyn till det! Alla tror att jag går med på vad som helst för jag är ju så jävla dum i huvudet!!! Vill bara försvinna härifrån och vara borta i en evighet utan att berätta för någon. Se hur många som reagerat och brytt sig. Antagligen inte en enda. Jag ska alltid se till andras känslor hela tiden men ingen ser till mina. Är trött på det här nu!!

Suck

Datum 2010-09-03 | Tid 11:01:47
Har fortfarande inte fått veta hur det gick på min omtenta. Har visserligen bara gått en vecka sedan jag gjorde den men det känns som en evighet. Jag vet att lärarna har 15 arbetsdagar på sig att rätta en tenta och då brukar det handla om en hel klass på minst 20 studenter. Nu har han två tentor att rätta. Det bör han klara på mindre än 15 arbetsdagar. Eftersom inga andra examinationer är igång förrän i november så kan han inte ha från någon annan kurs heller. Tycker han får sätta fart för nu börjar jag bli nervös. Vill ju verkligen klara denna tenta så att jag är ikapp sedan. I så fall har jag bara c-uppsatsen, praktiken och en annan tenta att klara innan jag kan ta examen. Jag hoppas, hoppas, hoppas!
Det blir värre och värre

Datum 2010-09-03 | Tid 07:55:34
Idag är det fredag och vad jag vet så händer inget speciellt nu på dagen. Ikväll blir det fest och det ska bli roligt. Var längesen jag festade med dessa personer så ska bli spännande att se hur kvällen blir.

Jag irriterar mig mer och mer på henne som vi kallar tvestjärten. Hur kan man ljuga för sina vänner? Jag förstår det inte. Jag ser inte henne som vän längre utan bara någon man har känt som inte vill släppa taget bara för rädslan att inte klara skolan på egen hand. Jag tänker inte hjälpa varken henne eller hennes kompis pelikanen. Jag har inte fått ut något av att hjälpa dem så varför ska jag då fortsätta. Tycker det är så fult att de fjäskar nu och tycker jag och Jesscia är så fina och bra vänner när de sket i oss hela sommaren. Usch!!

Tvi för tvestjärtar

Datum 2010-09-02 | Tid 15:15:09
Har inte gjort något vettigt alls idag men kan vara skönt det med. Imorgon får jag ta tag i livet igen och lämna lägenheten. Måste köpa presentpapper så att jag kan slå in Antons present till söndag. Kan inte förstå att den lille plutten blir fyra år.

Jag blir så trött på folk som aldrig kan stå för vad de gör och säger. Så fort man ifrågasätter något som verkar konstigt så drar man sig tillbaka. Bara det här med att skylla på sin kultur är sjukt, speciellt också när ingenting av det stämmer ändå. Förstår inte hur folk beter sig emellanåt bara. Kommer en dag då jag fått nog och då kommer den här personen få höra ett och annat. Är inte bara jag som irriterar mig nu. Tvestjärtar är ingen höjdare att ha i ens liv! Vi kallar den här personen för tvestjärt bara för att.


Gjorde våfflor innan, gud vad gott det var. Var lite variation från pannkakor som vi annars brukar göra. Hade varit kul att hitta på något men här finns inte alltför mycket att göra. Får se vad som händer ikväll.
2a september

Datum 2010-09-02 | Tid 08:50:31
Har ordnat med en sak nu på morgonen som kommer underlätta vårt arbete med c-uppsatsen. Jag ringde till en förskola där det finns en avdelning med barn som har autism och undrade ifall vi fick komma dit och göra vår undersökning. Det gick jättebra så nu ska vi bara komma på intervjufrågor och prata med handledaren så att han godkänner dem sedan kan vi åka dit. Ska bli intressant att träffa barnen och se hur man jobbar med dem.

Känns ganska skönt att det var jag som ringde dit och ordnade det. Eftersom Jessica har alla böcker hemma och sitter och läser dem så gör inte jag ett skit här hemma. Tänkte ju inte på att ta med någon bok hem. Nu har jag också fixat med något så det känns bra.

Vet inte annars vad som händer idag. Blir väl att ligga i soffan och läsa eller se någon film. Om inget annat roligt dyker upp vill säga.


Just nu är det denna bok jag läser!


Vad ska ni g
öra idag?
1 september

Datum 2010-09-01 | Tid 19:59:34
Dagen har gått i ett fastän jag inte gjort något speciellt. Jag och Martin lunchade innan på Grappa. Jättemysigt och verkligen god mat. Vi tog dagens som var sprödbakad pangasiusfilé med nypotatis, morötter och skirat smör. Till efterrätt tog vi mjukglass på Boms glassbar. Härlig dag helt enkelt. Hade jag kunnat hade jag ätit ute varje dag. Finns nästan inget bättre.

Nu ska jag se lite på tv. Är final av fångarna på fortet och jag hoppas att fortets mästare vinner.
Första höstmånaden är här

Datum 2010-09-01 | Tid 09:26:17
När jag skulle titta på mina kommentarer jag fått så står det att det inte finns några. Då blev jag lite rädd för jag hade ju massor igår. Kom sen på att det är ny månad och att jag itne fått några kommentarer än. Vem blir först med att kommentera denna månad tro?

Som sagt ny månad idag. En höstmånad dessutom och jag måste säga att september är favoriten av höstmånaderna. Det blir inte så fruktansvärt mörkt som i oktober/november och värmen kan hålla i sig lite. Det är ju nu alla fina höstfärger kommer också. Härligt!Idag ska jag bara vara hemma. Skickade in projektplanen igår så nu väntar vi bara på omdömet. Fick även veta vår nya handledare. Fick en man denna gång och det kan nog bli bra. Kan ju alltid använda vår kvinnliga list om det skulle behövas ;). Det enda vi inte riktigt förstår är att han inte verkar ha fler studenter att handleda. Vi hittar inte honom i listan som kom ut till förra kursen. Sedan är han inte inriktad på små barn utan på högstadie och gymnasieelever. Vet inte vad han kan om förskolebarn ju. Blir nog bra med tiden hoppas jag.

Kan kanske få med mig Martin på lunch idag. Om jag säger att jag betalar går han nog med på det. Inte mer än rättvist att jag gör det för dels har jag mer pengar än honom och sedan kan han se det som en del till födelsedagspresenten. Han fick ju ingen när han fyllde år för jag hade inga pengar då. Detta kan bli bra!

Hörs lite senare!