Suck

Datum 2009-08-27 | Tid 07:21:58
Detta blir nog en dag då ingenting är roligt, tyvärr. Det var en jobbig natt då jag hade svårt att sova av någon konstig anledning. Jag var irriterad utan anledning (skyller på min pms). Stackars M fick lida för detta vilket inte var meningen. När jag väl somnade drömde jag en dröm jag inte alls ville drömma. Inte för att den var läskig eller så utan det berodde på personen som var med. Jag har ingen lust att drömma om någon jag inte tycker om.

Så imorse när jag vaknade var jag fortfarande irriterad och känner mig inte alls glad eller sugen för något idag. Finns ändå saker som måste göras, som att tvätta om vi nu åker iväg imorgon, vet inte hur det blir M är ju sjuk men jag vill åka. Fast det är inte kul om M ändå inte kan göra något så får se om jag avbokar hotellet eller inte. Kommer vi inte iväg förlorar jag 380kr på tågbiljetterna :/. De kan inte återbetalas. Så typiskt att han skulle bli sjuk nu, han kunde ju ha väntat tills nästa vecka tycker jag. Nu är det som det är och inget han kan hjälpa.

Arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0