Dagen är slut

Datum 2009-11-30 | Tid 23:28:49
Nu slutar dagen för min del. Blir skola imorgon mellan 9.15 och 15.00 tror jag det är men eftersom vi ändrat om i schemat och någon lärare är sjuk verkar det som att vi nog kan sluta lite tidigare. Tackar jag inte nej till.

Har sett lite film nu ikväll, såg på Bäst of Dag-Otto. Ni vet brevbäraren som inte kan säga bokstaven "R", kände att jag behövde skratta lite efter saker som hänt. Gillar ni Dag-Otto?





Vi hörs imorgon!






Statistik

Datum 2009-11-30 | Tid 18:51:50
Statistiken på bloggen säger mig att jag fått några nya läsare. Hoppas ni gillat det ni sett och läst och vill stanna kvar. Om ni vill att jag ska skriva om något speciellt eller ha med något ni tycker jag saknar säg bara till. Jag är öppen för förslag, vill ju att min blogg ska bli så bra som möjligt. Tycker ni det är dags att ändra designen igen eller funkar denna ett tag till?


Finally!

Datum 2009-11-30 | Tid 17:34:04
Äntligen har resultatet kommit, dessvärre var det inget positivt men det är bara att göra om och göra bättre. Har tagit 3,5 veckor för att få veta. Oftast brukar man säga bättre sent än aldrig men denna gången tänker jag inte hålla med om det. Nu är det mycket som står på spel för att få allt att gå ihop. Det löser sig hoppas jag iallafall.

Pratade med min klasskompis innan och nu vet jag lite mer om vad det är för arbete som ska redovisas nästa fredag. Var inget stort men det ska göras och jag känner bara lättnad då det var med arbetslaget och inte enskilt då det är ont om tid.

Har bokat in ett besök till Nordvästra Skåne den 18e december, ska bli sjukt roligt att komma dit igen!

Ikväll blir det filmkväll i soffan, orkar inte göra så mycket annat. Måste ladda inför imorgon!

Ha en trevlig kväll alla!

Nu orkar jag nog

Datum 2009-11-30 | Tid 12:40:28
Sov inget bra alls inatt, så hade huvudvärk imorse och orkade inte gå upp och ta mig till skolan. Tyckte det var bäst att stanna hemma och vila. Nu har huvudvärken släppt lite men känns fortfarande, hoppas det går över sedan. Tråkigt att inte kunna gå till skolan men vad ska man göra. Hoppas det gått bra för arbetslaget bara.



Har inte gjort så mycket idag som ni kanske förstår, därför är det en dålig bloggdag här helt enkelt. Har slått in lite julklappar iallafall, skönt att ha några helt klara.



Vad händer i era liv en sådan här dag?

Återigen hemma

Datum 2009-11-29 | Tid 21:12:04
Nu är vi hemma igen. Var himla trevligt med lite adventsfika faktiskt :). Träffade nytt folk vilket jag alltid gillar och givetvis åt vi de goda bakverken som vi sett framemot :). Vi hade tänkt se till att vara där strax efter tre men eftersom vi skulle ta buss visste vi inte när de gick och bussen som stod och väntade skulle först köra till Höör för att sedan via motorvägen köra till Lund. Anledningen var att bussen från Höör till Lund var full så när klockan var kvart över fyra var vi hemma hos våra vänner. Tog ungefär 1,5 timmar att komma därifrån och hem. Tågen gick inte och där kom ingen ersättningsbuss heller. Till slut kom vi fram till att vi kunde åka till Örtofta för att där ta buss till Eslöv för det var nog större chans att komma hem då. Bra beslut vi tog där för annars hade vi nog fått vänta länge i Lund.

Vi beställde pizza idag eftersom vi kom hem rätt sent och nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och se film, perfekt avslut på en söndag.

Imorgon är det skola igen, hela dagen minsann. Vi ska först prata om Luft och Väder sedan blir det lunch och litteraturseminarium och sedan är det slut på vårt fröförsök. Har inte hänt något med mitt frö men var väl för att det inte fick något solljus.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kollektivtrafik och Idolteori

Datum 2009-11-29 | Tid 13:41:18
Visst är det bra att tåg och buss finns men det är lite irriterande med allt underhållsarbete som pågår lite överallt. Tågen verkar inte gå överhuvudtaget från Eslöv idag. Vi som ska till Lund men där ska väl då gå bussar hoppas jag men man vet aldrig med Skånetrafiken. Igår när vi skulle till Höör var där en massa tåg som var försenade, och vi skulle ta buss istället men bussen kör aldrig så blev ändå tåg. Tycker alltid det är rörigt och dålig information när det gäller sådant här. De får skärpa till sig lite tycker jag!!

Såg Idol idag istället eftersom jag inte var hemma i fredags. Nu har jag en liten teori om hur det kommer gå de två veckor som är kvar. Helst vill jag ju att alla ska vinna men det går inte. Nästa vecka tror jag att Calle får åka hem och att det blir Erik och Tove i finalen. Där kommer det nog bli väldigt jämnt men Erik kniper nog ändå första platsen. Detta är bara vad jag tror, jag kan ha rätt men också helt fel. Återstår att se.

Hur tror ni det kommer gå??


Söndag

Datum 2009-11-29 | Tid 10:00:04
Var så trött igår när vi kom hem från mamma och pappa att jag inte orkade blogga. Vi hade det trevligt igår med god mat, tårta och mycket prat om allt möjligt. Alltid kul att träffa släkten, blir inte så många gånger om året men nu i november är det nästan varje helg då alla fyller år.

Idag står det adventsmys hos Sarah och NP på menyn. Ska bli riktigt roligt och äntligen får vi äta av det vi bakade i fredags. Denna gång åker vi inte hem så sent vilket innebär att jag slipper sitta på stationen och vänta en timme för det var inte roligt.

Vad ska ni ha för er idag?


Om ni vill får ni gärna låna en av mina katter i en vecka för hon är inte alls rolig. Springer runt och piper, skriker hela tiden. Hon löper. Nästa måndag ska hon kastreras och jag önskar bara att det var typ nu istället för hon är riktigt jobbig men hon slutar snart hoppas jag.



Salsa har krupit in i mattan.                      Nova gömmer sig under en kartong.




Kärlek på hög nivå.

Får sätta lite fart

Datum 2009-11-28 | Tid 15:07:58
Nu får jag nog se till att flytta mig från stolen och hoppa in i duschen istället. Tåget hem till mamma och pappa går om en timme och jag är inte det minsta färdig. Brukar hinna i tid så ska nog inte vara något problem nu heller men man vet aldrig. Ska försöka hinna smaka en chokladboll som jag gjorde nästan precis. Är så himla gott och så enkelt att göra.

Hörs ikväll när jag kommer hem igen!

Julbak

Datum 2009-11-28 | Tid 10:12:39
Igår åkte jag till min underbara vän Sarah för lite julbak. Var riktigt kul och det var längesedan jag bakade. Vi gjorde knäck, chokladbollar och saffranskransar. Just saffranskransarna var roliga att göra då vi klippte dem och det har jag inte gjort sedan jag slutade gymnasiet för 2,5 år sedan. Sarah var så imponerad över att jag kunde det så bra och att det gick fort men tyckte inte det var något märkvärdigt. Hon var också duktig! Klockan gick oerhört fort och helt plötsligt var klockan nästan halv tolv. Kollade upp buss och tågtider och skulle ta tåget som gick 00.11 men eftersom den satans bussen var sen så missade jag tåget och fick sitta en timme och vänta på nästa tåg. Det var kallt!! Kvällen blev trots allt lyckad och imorgon ska jag och M till henne igen för att äta allt vi gjorde igår och lite till.

Just nu håller vi på och tvättar och rensar i vårt förråd, hur mycket skit kan man egentligen samla på sig? Senare ikväll ska vi åka till mamma och pappa för mamma fyller år. Förhoppningsvis hinner jag blogga innan vi sticker. Måste lägga ut två riktigt söta bilder sedan.

Vad ska ni göra idag?

Julklappsshopping

Datum 2009-11-27 | Tid 16:40:35
Idag har jag och M varit på Nova Lund för att handla julklappar. Gick ganska bra men är fortfarande någon julklapp som saknas, får fixa det nästa vecka. Köpte även julkort som ska skickas iväg nästa vecka. Blev nöjd över mina köp och jag tror att de alla blir glada av det de får. När vi var klara och skulle till bussen fick vi springa för att hinna med den sedan fick vi springa för att hinna med tåget. Hade fyra minuter på oss och det var ändå en bra bit att springa från busshållplatsen till perrongen. Nu har man fått motion iallafall haha.

Om någon timme ska jag åka tillbaka till Lund för att julbaka med Sarah. Kommer bli himla mysigt! Blir alltid så glad av henne och jag känner att jag behöver det efter vissa saker som hänt.

Har inte så mycket mer att berätta just nu, kan inte säga vad jag köpt ju ifall de nu skulle läsa bloggen. Just det, har fortfarande inget resultat från examinationen. Börjar snart ge upp hoppet om den. Det jag blir så irriterad på är att vi har en deadline när det ska vara inne och skulle det lämnas in för sent är det ett U direkt. Lärare då kan ta hur lång tid på sig som helst. Får se om jag får veta på måndag men har inga stora förväntningar.

Vad ska ni göra ikväll?

Inte än

Datum 2009-11-27 | Tid 08:55:54
Har fortfarande inte fått något resultat över hur det gick på examinationen i förra kursen. Är sjukt irriterad över detta då det var tre veckor sedan vi lämnade in. De säger att läraren har 15 arbetsdagar på sig och det är den 16e arbetsdagen idag. Vad har läraren sysslat med? Jag hoppas verkligen att jag får veta idag för är jättejobbigt att gå och vänta, behöver man göra om eller komplettera vill man ju göra det så snart som möjligt. Hoppas det kommer upp idag annars vet jag inte vad jag gör.




Gick upp tidigt imorse för att kunna plugga lite innan allt annat händer. Har läst ytterliggare två kapitel men har många kvar, de tar aldrig slut känns det som. Ska snart väcka M och höra när han vill att vi ska åka. Ska bli skönt att få julklapparna klara så man slipper tänka på det för det är inte det lättaste att komma på till folk som har allt. Senare ikväll blir det julbak, myspys!

Fick ett fint litet brev igår, innehållet var en lönespecifikation från i somras. Konstigt då jag redan fått all lön jag ska ha men det visade sig att jag fått dryga 1000kr för lite. Alltid nice med mer pengar :).

Vad ska ni göra för roligt idag?

Trött

Datum 2009-11-26 | Tid 22:34:47
Vad trött jag blev helt plötsligt så det är dags att gå och lägga sig. Imorgon ska jag först hinna plugga lite, sedan ska jag och M till Nova Lund och förhoppningsvis hitta julklappar till alla och på kvällen ska jag till Sarah för att julbaka lite. Kommer bli en riktigt mysig fredag vilket jag behöver efter allt slit i skolan.

Det är spännande nu i Mammas pojkar för det är bara två avsnitt kvar och man undrar ju vem killarna kommer välja. Jag och Jessica är vet precis vilka vi tycker passar de bäst men det är i och för sig bara vad man ser genom tv, vem vet hur mycket som stämmer egentligen? I vilket fall så tycker vi att Tim ska välja Moa, Chrisitan ska välja Martina för de andra är för unga för honom och Bobby ska välja Sara för hon verkar vettigast av de tre som ska bo med honom. Ni som ser, vad tycker ni?

Vi hörs imorgon!


Glaad

Datum 2009-11-26 | Tid 17:27:10
Ja, det är vad jag är. Idag skulle jag och mina två kompisar prata med någon ansvarig för klasskonstruktionen på skolan om att vi tre ville gå i samma klass nu det sista året och hon vi pratade med kunde såklart inte lova något och att det inte var säkert att det skulle bli de ursprungliga klasserna man kom till men hon skulle se om det gick att fixa. Vi skulle höra av oss om några veckor till henne för att se om hon visste något då. Nu ikväll ringer en av mina kompisar för då hade den här kvinnan letat upp Jessica för att säga att hon ordnat så att jag och Anita ska hamna i hennes klass. Är riktigt glad över det och nu ser jag verkligen fram emot att avsluta mina sidoämnen och ta mig ett steg närmre examen. Är riktigt tacksam att hon ordnade det så himla fort, trodde jag aldrig.

Vad som mer har hänt idag är inte mer spännande än att jag har läst lite i boken och nu precis slutade en film som jag och M såg. Typiskt mig att alltid vara så känslig, så fort någon dör eller det slutar på ett fint sätt så kommer tårarna rinnande på kinden. I detta fall var det dock en hund som dog men ändå kom tårarna. Kan bero på att jag tänkte mycket på när mamma och pappas hund dog för två år sedan, det var jobbigt.

Nu ska jag och M laga mat, blir soppa idag vet dock inte riktigt vilken men det får vi se. Senare är det Mammas pojkar som ska ses tillsammans med lite chips. Någon mer som tycker Mammas pojkar är kul?

Nu ska jag kika in hos er! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Glaad

Datum 2009-11-26 | Tid 17:27:03
Ja, det är vad jag är. Idag skulle jag och mina två kompisar prata med någon ansvarig för klasskonstruktionen på skolan om att vi tre ville gå i samma klass nu det sista året och hon vi pratade med kunde såklart inte lova något och att det inte var säkert att det skulle bli de ursprungliga klasserna man kom till men hon skulle se om det gick att fixa. Vi skulle höra av oss om några veckor till henne för att se om hon visste något då. Nu ikväll ringer en av mina kompisar för då hade den här kvinnan letat upp Jessica för att säga att hon ordnat så att jag och Anita ska hamna i hennes klass. Är riktigt glad över det och nu ser jag verkligen fram emot att avsluta mina sidoämnen och ta mig ett steg närmre examen. Är riktigt tacksam att hon ordnade det så himla fort, trodde jag aldrig.

Vad som mer har hänt idag är inte mer spännande än att jag har läst lite i boken och nu precis slutade en film som jag och M såg. Typiskt mig att alltid vara så känslig, så fort någon dör eller det slutar på ett fint sätt så kommer tårarna rinnande på kinden. I detta fall var det dock en hund som dog men ändå kom tårarna. Kan bero på att jag tänkte mycket på när mamma och pappas hund dog för två år sedan, det var jobbigt.

Nu ska jag och M laga mat, blir soppa idag vet dock inte riktigt vilken men det får vi se. Senare är det Mammas pojkar som ska ses tillsammans med lite chips. Någon mer som tycker Mammas pojkar är kul?

Nu ska jag kika in hos er! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Godmorgon

Datum 2009-11-26 | Tid 08:38:20
Hoppas allt är bra med er idag? Här är det någorlunda bra iallafall, kunde varit betydligt sämre om man säger så.

Idag ska jag åka till skolan och fixa med en sak som jag hoppas kan lösa sig, men har med mina två underbaringar och tillsammans klarar vi detta. Ska sedan hålla en sällskap medan hon väntar på att hennes lektion ska börja, lite tråkigt och sitta ensam ju.

Idag får jag förhoppningsvis mitt betyg från förra kursen kan ju säga att jag är riktigt nervös men hoppas det bästa såklart. Läraren hade igår skrivit att han höll på att läsa alla examinationer och att det såg bra ut överlag. Det låter inte helt fel men då är frågan om min examination tillhör den kategorin eller om den helt enkelt tillhör kategorin som suger. Tror knappast att hela klassen har klarat det men man vet aldrig, hade varit himla kul i sådana fall. Inte tänka mer på det utan jag tar det som det kommer.

Om en timme ungefär ska jag ge mig iväg så det är dags att göra sig iordning för jag kan inte åka iväg i pyjamas :). Just nu lyssnar jag på Peter Jöbacks Decembernatt (Hallelujah) riktigt fin faktiskt och det är något över den som jag gillar.



Ni får ha en riktigt fin torsdag så hörs vi när jag kommer hem igen.

Au revoir!

!

Datum 2009-11-25 | Tid 23:10:42

Klart

Datum 2009-11-25 | Tid 13:21:20
Nu är jag klar inför mammas besök. Har läst ett kapitel, tvättat en maskin och städat. Känner mig riktigt duktig faktiskt! Vet inte riktigt när mamma kommer men blir någon gång på eftermiddagen skulle jag tro.


Såhär sexig är jag när jag städar. Ser ut
som att mina bröst tänker lämna sitt krypin
men tro mig, jag har de på plats!


Hoppas mamma har med sig något gott att fika med som jag bad henne om när vi bestämde detta förra veckan men hon har säkert glömt. Vi är lite glömska i vår lilla familj men jag tror nog jag är värst haha. När jag och mamma skulle avsluta vårt samtal sade hon då ses vi den 25e ooch jag undrade vad som hände den 25e haha. Det är Diana i ett nötskal. Min familj och min kära sambo har väldigt roligt åt mig ibland, undrar varför.

Ledig dag

Datum 2009-11-25 | Tid 07:27:20
Idag är jag ledig, eller inte egentligen måste ju plugga men jag behöver inte åka in till Malmö. Riktigt skönt är det. Nu när det är en ganska intensiv kurs så uppskattar jag dem skolfria riktigt mycket. Innan tog man dem för givet på något sätt då man absolut inte gick mer än max tre dagar i veckan samt att man nästan aldrig hade mer än 2-3h lektioner när man väl var där. Nu är det runt 3-4 dagar i skolan varav man är där 6-8h som det ska vara eftersom det är heltid jag pluggar men jag är absolut inte van vid det så därför är jag alltid så trött när jag väl kommer hem.

Dagens måsten:
Plugga
Städa
Tvätta



Såhär kanske jag ser ut när jag städar men vet inte. Kan be M ta en bild när jag gör det så kan ni få se hur mitt verkliga jag ser ut haha

Mamma ska komma i eftermiddag så måste se lite fint ut då. Innan dess ska jag hinna plugga lite, iallafall läsa ett kapitel så kan jag ta det andra när hon åkt hem igen.

Såg ni Desperate Housewives? Vem tror ni springer runt och stryper flickorna?

Jag har absolut ingen aning men jag trodde först det var Nick Bolen men jag vet inte, återstår väl att se.

Vad ska ni göra idag?

Desperate Housewives

Datum 2009-11-24 | Tid 21:20:58
Just nu visas det på tvn och det är lika bra som vanligt. Jag gillar inte Katherine tycker hennes beteende inte alls är trevligt någon som håller med?

Tänkte passa på att uppdatera nu när det är reklampaus för efter programmet ska jag direkt i säng för jag är helt slutkörd, vet inte om det är en förkylning i kroppen som väntar på att bryta ut eller om det är för att jag varit ute hela dagen. Måste iallafall resa mig från soffan varje gång det blir reklam för annars kommer jag somna vilket jag absolut inte vill.

Just nu måste jag lyssna på en himla pipig katt, hon löper vilket inte är det minsta trevligt. Kan inte göra något åt detta pipande men ska som tur är kastrera henne om två veckor.

Ta hand om er så hörs vi imorgon, blir bättre uppdatering då för jag är ledig och förhoppningsvis har jag mer ork också.

Puss och Kram

Hemma i värmen

Datum 2009-11-24 | Tid 17:42:53
Nu är jag äntligen hemma i värmen igen. Var riktigt kallt i skogen trots att jag hade mycket kläder på mig. Var ganska intressant att få höra lite om olika organisationer eller vad man ska säga. Fick veta lite om jakt, vi planterade vars en gran, vi håvade i dammen och vi pratade lite om allemansrätten samt lyssnade på en som jobbade i skogen med att fälla träd med mera. Slutade strax efter två och var tillbaka i Eslöv vid tre.

Eftersom jag inte tagit med mig några nycklar och M inte skulle vara hemma gick jag in på Grappa och drack varm choklad samt läste lite i boken. Fick en del läst då jag inte blev distraherad av något annat. Har nu läst två av elva kapitel vilket är bra och på måndag ska den vara utläst samt att en läslogg ska finnas på internet.

Gick inom Hemmakväll för att hyra lite filmer, skulle hyrt "Män som hatar kvinnor" men hittade den inte så blev tre andra istället. Blev bland annat "The proposal" kommer inte ihåg vilka andra jag tog men de verkade bra iallafall. Ska bara få tid att titta på dem också.

Nu ska vi äta lasagnen som blev över sedan igår, skönt att vi slapp laga mat för det hade vi inte orkat.

Au revoir!

Utedag

Datum 2009-11-24 | Tid 07:29:51
Ja, idag ska vi på ytterliggare en utedag. I Fulltofta denna gång. Ska ändå bli ganska roligt för blir nog inte likadant som när vi var i Skrylle, är inte lika länge heller. Ska sluta klockan 14.00 om det nu kan stämma. Tycker nämligen denna kurs är lite rörig, mycket som ska göras och man har knappt någon tid, man ska hinna plugga på tentan som är om två veckor eller något. Ja, vi får se hur det går.

Snart får jag veta hur det gick på examinationen jag gjorde i förra kursen, är sjukt nervös inför det. På något sätt känns det som att jag klarat det men jag vågar inte vara helt säker. Jag hoppas det bästa för mig och de andra i mitt arbetslag.

Nu måste jag äta frukost, fixa till mig och packa väskan som ska med. Halv nio kör vi härifrån och det är snart.

Hörs när jag kommer hem igen :).

Adiós!

Kommer en dag imorgon också

Datum 2009-11-23 | Tid 22:29:07
Eftersom att det är sant och att jag ska upp någorlunda tidigt för att vara en hel dag i skogen - igen så behöver jag lite sömn. Vad tror ni?

Vi hörs imorgon!


Lite piggare

Datum 2009-11-23 | Tid 19:23:04
Nu är jag lite piggare än vad jag var innan. Skulle läsa i boken men var så fruktansvärt trött att jag somnade och sov nog i 1-2 timmar. När jag väl vaknade började vi med middagen, hade lasagne idag väldigt gott blev det. Känns skönt att min energi kom tillbaka efter sömn och mat. Har annars inte gjort så mycket mer än att ha kollat till min farm på facebook. Har blivit helt fast i det spelet av någon konstig anledning. Har även börjat spela ett annat spel som heter Fish Isle tycker det går lite trögt med att samla ihop pengar där men det kommer nog så småningom. Jag är så knäpp!



Dagens outfit som jag lovade!
Tröja: Gekås
Linne: Gina Tricot
Kjol: Gekås
Leggings: Gina Tricot




Så himla sött!

Ha en fin måndagkväll!


Trött och seg

Datum 2009-11-23 | Tid 14:21:59
Idag är jag riktigt trött och seg. Beror mycket på detta oerhört trista och gråa väder, regnar säkert fem av sju dagar/veckan.

Hade lektion idag och det var intressant synd bara man inte är särskilt förtjust i gråsuggor och maskar. Tiden gick ganska fort vilket jag gillar, är ju tröttsamt att vara på lektion som aldrig tar slut. Efter skolan gick jag och handlade, fick skjuts hem av en klasskompis vilket var väldigt snällt :).

Idag blir det nog inget gjort, har lite ont i huvudet men jag borde läsa en bok som vi ska ha litteraturseminarium på på måndag. Hoppas den är något sånär lättläst och förståelig.

Dagens outfit kommer senare, för jag orkar inte just nu ska även försöka lägga upp något annat kul men vi får se hur det blir.

Vad har ni gjort idag?

Tidigt

Datum 2009-11-23 | Tid 07:21:14
Var tvungen att gå upp vid sex idag, vilket är riktigt tidigt. Är sjukt trött nu men har man skola så har man. Som ni märker är jag bara trött vid denna tid om jag är tvungen att gå upp, hade jag varit ledig hade jag med all sannolik varit uppe nu fast pigg. Jag är konstig jag vet!

Har en lektion idag som heter "arbeta med djur" mellan 9.15-12.00 ska bli spännande att se vad den lektionen har att erbjuda. Nu måste jag äta frukost och sedan göra mig klar. Dagens outfit kommer upp i eftermiddag hinner inte nu.

Ha det bra så hörs vi senare!

Ny dag imorgon

Datum 2009-11-22 | Tid 22:09:16
Ja, imorgon är det åter en ny dag och den ska jag nu invänta i drömmarnas land. Hoppas ni haft en bra helg allihop!


Tråkigaste maträtten

Datum 2009-11-22 | Tid 17:29:30
Den absolut tråkigaste maträtten måste vara spaghetti och köttbullar, det är enkelt, vanligt och inte jättegott. Dessvärre ska vi ha det idag då vi inte kommer på något bättre som inte går fort. Vilken maträtt tycker ni är tråkigast?



Idag har jag haft både tur och otur. Oturen var att jag skulle äta pizzan som blev över sedan igår och jag hade värmt upp den i ugnen, lagt på en tallrik och ska bara sätta mig vid datorn. Istället för att ställa ner tallriken på skrivbordet och sedan dra ut stolen så gör jag det med en hand vilket resulterar i att jag råkar vinkla tallriken nedåt och pizzan åker ner på golvet. Alltså ingen pizza för mig idag. Suck, ibland blir jag så trött på mig själv! Turen kom tillbaka till mig senare då jag skulle ut och plocka löven, först var det meningen att jag skulle gå till Trollsjön för där finns skog med en massa löv men jag kom på att jag kunde ta löv från ett närmare ställe, nämligen en liten "park" som jag alltid går förbi när jag går till affären. Kommer inte alls så långt för på vår bakgård står där ett fint träd som då tappat sina löv och där ligger de fint på marken. Perfekt helt enkelt att inte behöva gå mer än utanför dörren. Skönt att turen vände!






Vad har ni haft för er denna regniga söndag?


Tiden går så fort

Datum 2009-11-22 | Tid 11:08:13
Usch ja, tiden går verkligen fort nästan lite för fort. Imorgon är det ny vecka igen och nya tag med skolan är tur att jag trivs iallafall annars hade det varit jobbigt. I veckan kommer jag även förhoppningsvis få veta hur det gick med lärarhandledningen och rapporten jag skrev för tre veckor sedan. Är lite nervös men jag hoppas det bästa. Dock jhar jag ingen aning om hur eller exakt vilken dag vi får veta men det brukar vara 15 arbetsdagar efter man lämnat in så isåfall hamnar vi på den 26e november.

Idag händer nog inte mycket mer än att jag ska samla löv, tar ju inte jättelång tid så blir nog mest att slappa. Får kanske börja läsa lite mer i boken vi ska ha litteraturseminarium på men vet inte riktigt när vi skulle ta det, får höra med dem andra imorgon.

Vi hörs!




Mina ögonstenar

Datum 2009-11-22 | Tid 08:02:47
Pratar såklart om mina katter. Tycker om dem så himla mycket och jag kan inte riktigt förstå hur min vardag såg ut innan jag skaffade katt. De förändrar ens liv på många olika sätt. Det allra bästa med dem är att de förgyller dagarna och det är guld värt när man tycker allt är grått och trist. Alltid har de något bus för sig :). M var lite tveksam när jag ville skaffa katt men han gav med sig och nu älskar han de precis som jag gör. Visst har våra tapeter fått sig några smällar men det är ju ingenting som inte går att fixa. Jag har haft tre katter på mindre än ett år vilket jag aboslut inte trodde när jag valde ut min första.


Milly

Den första katten jag fick hem var Milly, då vi efter ett tag märkte att hon inte riktigt trivdes trodde jag att hon behövde en liten kompis. Åkte och tittade på ett gäng söta kattungar och valde då ut Salsa. Trots att Salsa kom hem blev Millys beteende inte bättre och jag förstod att det låg mer i det än att bara skaffa en kompis. Bestämde mig då för att hon inte kunde vara kvar då hon blev uppväxt utomhus och helt enkelt inte trivdes i vår lägenhet. Till slut fick hon bo hemma hos mina föräldrar och där trivs hon som fisken i vattnet, då hon kan vara ute dygnet runt om hon så vill. Kändes oerhört tråkigt att detta behövdes göra men allt för att hon ska må bra. Kan fortfarande träffa henne när jag vill och hon har det ju så bra där.


Salsa

När vi väl lämnat av Milly där så kom vi till nästa "problem", Salsa är inte van vid att vara ensamkatt då hon är uppväxt med mamma, syskon och ytterliggare en katt och här hemma hade vi katt när hon kom hit. Ut och leta på Blocket för att hitta någon passande. Det roliga i detta är att jag kollar Blocket då och då mest för nyfikenhet och jag hade sett en jättesöt hona, trefärgad men vi hade två katter då så det var inget med det. När jag då går ut och kollar hittar jag denna annons igen och mamma sade att jag skulle ringa och höra om hon fanns kvar. Vilket hon gjorde så jag åkte dit och tittade. Kärlek vid första ögonkastet och jag tingade henne. Nu hade jag fått en sådan katt jag alltid velat ha nämligen Nova :).



Nova eller Lilla bus

Nu fungerar allting jättebra och dessa två trivs här för de har aldrig fått vara utomhus. Har dock kommit på att jag döpt Nova fel hon borde heta Lilla bus istället, för busigare katt går knappt att hitta.

Zombieland

Datum 2009-11-21 | Tid 23:05:31
Såg på Zombieland ikväll med honey, men det var ingen film jag tyckte om direkt. Tyckte mest den var tramsig så är glad man inte lade ut pengar på den på bio. Har ni sett den? Vad tyckte ni? Trots en mindre bra film hade vi det mysigt vilket var huvudsaken.




Imorgon får jag se vad som händer, inget är planerat då heller men ska fixa lite löv till den ekologiska burken vi ska ha i skolan. Får se om jag vaknar så pass tidigt att jag hinner till träningspasset klockan tio annars kanske jag tränar hemma går nästan lika bra.

Känner mig riktigt trött ikväll men är inte så konstigt då jag inte gjort något vettigt alls idag. Ska ta och sova nu är det tänkt men vi hörs imorgon :).


Lite skillnad kanske

Datum 2009-11-21 | Tid 16:27:46
En kvinna hade dött i det lilla samhället och prästen gav sig iväg för att beklaga sorgen, MEN han gick till fel hus. Och där hade någon stulit en cykel. Prästen:
- Jag vill beklaga sorgen.
Mannen svarade:
- Å inte var det mycket att ha, men jag tänkte att pojkarna kunde ha något att lära sig på, men det sämsta va när man slängde sig på då gick luften ut där bak.


Bättre sent än aldrig

Datum 2009-11-21 | Tid 12:19:17
Jag är alltid så sen av mig när det gäller filmer. Först idag såg jag Twilight, riktigt bra var den och jag har tänkt se den länge men det har inte blivit av. Nu är det bara Män som hatar kvinnor kvar sedan är jag nog ikapp. Vet ni någon film som absolut är sevärd?



Har fortfarande inte klätt på mig anständiga kläder så får väl se om jag gör det lite senare men om jag ändå inte ska ut idag kan jag lika gärna gå runt som jag gör.

Arrivederci!


Fyra kvar

Datum 2009-11-21 | Tid 08:03:48
Nu är idolerna bara fyra kvar och jag tyckte rätt person fick lämna igår. Nu finns det bara ett problem och det är att det är de fyra jag haft som favorit under hela tävlingen. Hur ska jag nu kunna rösta ut någon? Kommer bli svårt. Det har aldrig funnits fyra bra kvar under någon säsong utan jag har varit mer säker på vem jag vill ska vinna men det är jag inte denna gång. Vi får väl se vem som klarar det hela vägen men vem av de det nu blir så kommer jag bli glad för jag gillar de alla.

Vem vill ni ska vinna Idol 2009?

Idag är det lördag och jag kan göra vad jag vill. Riktigt skönt faktiskt, vet bara inte vad det skulle kunna vara. Får se om M har tid att göra något kul med mig annars blir det nog lite film skulle jag tro. Har ett par filmer jag vill se så kanske ska passa på.

Vad ska ni göra idag?


Vem åker ikväll?

Datum 2009-11-20 | Tid 21:51:13
Tycker det blir svårare och svårare att förutse vem som kommer lämna. Alla är ju riktigt bra nu, denna säsong har haft starkast startfält utan tveka. Jag vet ju vem jag vill ska åka ut men jag är långt ifrån säker på om det blir som jag vill. Den jag talar om är Reza, hon är duktig men jag tycker de andra fyra är bättre och jag har aldrig riktigt fastnat för henne på samma sätt. Blir spännande att se helt enkelt.

Vem tror ni åker ut ikväll?


Tågförsening efter olycka

Datum 2009-11-20 | Tid 16:10:51
Idag när jag skulle hem från Malmö visade det sig att tågen inte gick för att det skett en olycka i Eslöv. ESLÖV det är ju där jag bor! Blev lite kaos då man inte visste var man skulle ta vägen och enligt Skånetrafikens kundcenter skulle ett tåg gå till Eslöv då olyckan skett precis efter i norrgående riktning men där gick inga tåg men bussar skulle gå. Där kom två bussar som skulle köra direkt till Hässleholm-Karlskrona och en som skulle gå direkt till Karlskrona. De bussarna fick inte många passagerare för ingen skulle dit men inte kunde de köra inom Lund och Eslöv. Fruktansvärt dåligt!! Långt om länge kom tågen igång igen och jag blev väl en 1,5 timme försenad.



Tycker det är så hemskt med folk som hoppar framför tåg. Kan inte förstå att man kan må så dåligt att man vill ta livet av sig. Vet inte vem det är och heller inget om det är en kille/tjej eller gammal/ung. Kändes konstigt att gå av tåget i Eslöv och tänka att det kanske var precis där det hände. Såg inget konstigt på spåret som tur är. Usch! detta kommer sitta i mig länge nu. Av personliga skäl tycker jag just att sådana här tågolyckor är jobbigare än andra olyckor.

Till något trevligare nu kanske. Hade det bra i skolan och på måndag ska vi börja med den ekologiska burken och sedan ska vi så en ärta hemma och se vad som händer när den står på olika ställen. Ska bli spännande. Hör ni hur jag låter?! Blivit värsta naturintresserad som jag inte varit innan men är kul när man kan ändra uppfattning.

Ikväll blir det Idol och fruktsallad väldigt trevligt!







Vad ska ni göra ikväll?



Snart helg

Datum 2009-11-20 | Tid 08:53:31
Om ett par timmar kan jag hålla helg :). Ska bli skönt men ska dock plugga lite tror jag men jag får se vad jag känner för. Slutar absolut senast 15.00 idag men tror nog vi kan gå tidigare om vi bara jobbar på lite. Kan tänka mig att alla andra också vill hem så tidigt som möjligt.

Ikväll blir det mys i soffan med Idol och något gott skulle jag tro. Hör ju fredagen till eller vad tycker ni? Annars har jag inget planerat i helgen förutom att jag kanske fixar någon julklapp, beror på om jag orkar åka in till Lund helt enkelt. Tycker bara det är grymt svårt att veta vad jag ska köpa till alla, jag är inte den rikaste (?) som gått i ett par skor heller ;).

Min egen önskelista ser ut såhär:
  • Presentkort på Gina Tricot
  • Gummistövlar
  • Regnkläder
  • Termobyxor
Haha, ganska tråkig men jag behöver sånt när jag ska vara ute med barnen på vintern och gummistövlar är bra om man ska ut i skogen när det är vått. I mitt blivande yrke kan man inte gå runt i alltför fina kläder.

Nu blir det lite varm Oboy!



Halv

Datum 2009-11-19 | Tid 23:26:59
Har haft ett långt samtal med en kompis från mitt förra arbetslag, var jättekul att prata med henne och vi pratade verkligen om viktiga saker så jag hoppas verkligen att det går att fixa för jag är trött på att känna mig halv!

Nu väntar sängen på mig, ska inte upp så tidigt imorgon men gick upp tidigt idag och därför är jag trött nu. Klockan gick väldigt fort ikväll men var väl för att jag pratade i telefon.

Vi hörs imorgon!

Torsdag

Datum 2009-11-19 | Tid 16:13:12
Torsdag idag vilket innebär fredag inom kort och sedan helg. Idag har jag haft heldag i skolan med början 8.15. Hade en fyra timmars lång föreläsning om ekologi, intressant och jag har fått bättre förståelse för vad som sker i naturen. Fick veta lite om en av uppgifterna som vi ska göra, kan bli ganska kul fakstiskt. Under en dag ska vi leda en barngrupp i olika utomhusaktiviteter, sådant är alltid nyttig kunskap.



Har varit hemma en timme ungefär och snart ska jag ställa mig och diska för att sedan kunna laga mat med hjälp av M. Ska ha köttbullar med hemmagjord potatismos, mums! Sedan ska jag svara klart på frågorna tills imorgon men vi fick en del svar idag faktiskt.

Vad har ni gjort idag och vad händer ikväll?

Tema kärlek

Datum 2009-11-18 | Tid 17:19:01
Det är dags för kärlekstema i Idol på fredag. Själv gillar jag kärlekslåtar så jag är glad. Däremot tycker Martin Söderström på nöjesbladet att det alltid ska bli så kletigt när det är just det temat. Här kan ni läsa mer exakt om vad han tycker.



Bilden är lånad från aftonbladet.

Här är låtarna de sjunger på fredag:

Tove Östman Styrke

1.”Sweet dreams” (Eurythmics)

2.”Himlen är oskyldigt blå” (Ted Gärdestad)

Calle Kristiansson

1.”Your song” (Elton John).

2.”To be with you” (Mr. Big).

Erik Grönwall

1.”My life would suck without you” (Kelly Clarkson).

2.”Always” (Bon Jovi).

Reza Ningtyas Lindh

1.”You've got a friend” (Carole King).

2.”When I need you” (Leo Sayer).

Mariette Hansson

1.”Ängeln i rummet” (Eva Dahlgren).

2.”Good riddance (Time of your life)” (Green Day).

 

Vad tror ni om detta?


Finally home

Datum 2009-11-18 | Tid 13:21:59
Äntligen är jag hemma igen, hade i och för sig bara en tre timmar lång föreläsning men var så seg idag att jag inte trodde jag skulle orka. Föreläsningen var iallfall intressant som handlade om djurens beteende och varför de ser ut som de gör. Visste ni att Zebran är randig för att förvilla sina fiender eller att fåglar parar sig med andra medan partnern inte ser? Väldigt spännande som sagt.

Borde plugga mer idag men tror inte att jag orkar faktiskt, har imorgon också på mig och jag tror inte det är hela världen om man inte har svar på alla frågor. De flesta är redan besvarade. Imorgon är det lång dag i skolan börjar 8.15 och slutar 15.00.

Nu ska jag snart äta fiskgratäng som M har köpt hem, ska bli riktigt gott och jag är riktigt hungrig också har bara ätit frukost idag.

Vad har ni för er idag?

Bilden får säga sitt

Datum 2009-11-17 | Tid 22:36:33

Då var dagens gärningar gjorda

Datum 2009-11-17 | Tid 16:24:40
Har pluggat en del idag men är inte riktigt klar än. Tar sin lilla tid att hitta allt i alla böcker. Har även varit ute på en nästan två timmars lång promenad. Var riktigt mysigt och skönt väder ute för en gång skull. Batterierna till min stegräknare hade dött så fick använda mobilens istället dock räknar den bara steg och inget annat men kom upp i 5097 steg, inte helt dåligt tycker jag. Tog även en del bilder som jag tänkte visa för er.


Detta är baksidan av M Finns fortfarande träd med gröna löv


Trollsjön som den heter Lite ankor


Här försökte rektorn hålla tal när vi             Jag i ett perfekt klätterträd
tog studenten, behöver jag säga att          
ingen lyssnade..



En av öarna i sjön En fin liten anka

Detta var alltså vår promenad och det blir nog inte den sista heller :).

Ha en mysmys tisdag nu!


Dagen med två P

Datum 2009-11-17 | Tid 11:08:04
Denna dag kommer till största delen handla om två P. Det första är plugg och det andra är promenad. Har redan börjat plugga lite men är svårt att hitta riktigt bra svar på frågorna vi har. På fredag ska allt vara klart så har ganska gott om tid på mig, men hade varit skönt att få så mycket som möjligt gjort idag då jag har skola onsdag och torsdag.


Jag behöver dock bara plugga ekologi!


Lite senare blir det då dags för promenaden med M, är hyfsat fint väder så är bäst att passa på när det inte regnar. Har laddat batteriet till kameran så kan ta lite fina bilder förhoppningsvis. Ska även gå med stegräknare för att se hur långt vi gått och hur många kalorier jag förbrukat.

Vet inte vad mer som händer idag men tycker ändå att jag har ganska mycket att göra så jag tror nog denna dagsplanering blir lagom.

Vad ska ni hitta på idag?

Superhjälte jul

Datum 2009-11-16 | Tid 18:25:21
Så heter årets julkalender, låter väl hyfsat spännande men vet inte om det blir det. Det handlar iallfall om Stålhenrik och Supersnällasilversara som bor i rymden på planeten Julstjärna. Där bor bara pensionerade superhjältar och när deras barnbarn Vega och Nova hälsar på berättar Stålhenrik om hans och Supersnällasilversaras första äventyr. På planeten händer det mystiska saker som bara Vega och Nova märker men där bor ju bara pensionerade superhjältar och inga skurkar så Vega och Nova fortsätter öva på sina superkrafter och hoppas själv på ett stort äventyr.

Hittade denna information på omtvserier.se.

Vad tror ni, kan detta bli bra?

Jag brukar se första avsnittet bara för att ge det en chans och kommer göra så i år också. Förhoppningsvis fastnar man lite mer för denna än vad jag gjort de senaste åren.

Renovering

Datum 2009-11-16 | Tid 12:41:42
Det jag såg framemot har äntligen blivit gjort nämligen en totalrenovering av mig. Har klippt, färgat, slingat och fått ögonbrynen plockade av min duktiga frisör Caroline. Var inte tänkt från början att mina ögonbryn skulle plockas men hon frågade om hon fick göra det och det säger man ju inte nej till. Är så skönt att bara sitta i stolen och bli ompysslad. Det behövs ibland och speciellt också med mitt hår som var långt, bara långt.

Tog ingen förebild men har hur många som helst att välja på så nu kan ni själva se och jämföra med vad ni tycker :).


NU!                                                             DÅ!

Vilket passar mig bäst tycker ni?

Snart

Datum 2009-11-16 | Tid 09:05:54
Snart är det dags för det jag sett framemot länge nu. Om en timme ska jag dit och jag bara tycker det ska bli så skönt när det är klart. När jag kommer hem igen får ni veta ;).

Måste ringa veterinären nu för jag ska kastrera min lilla katt men ser bara det som något positivt då katter oftast mår bättre av att vara kastrerade och de blir mer lugna och harmoniska tycker jag. Hade ändå inte tänkt att ta källingar på henne så varför ska jag då utsätta henne för en massa löpperioder som de får titt som tätt!?

Ska plugga lite idag också, läsa böckerna och se om jag hittar svaret på våra frågor. För första gången tycker jag att vår kurslitteratur är intressant och jag tror inte det är en massa teorier som det är i alla andra böcker.

En sak jag länge funderat på är varför man hela tiden jämför sig med andra? Det är verkligen jättedumt och man mår inte bra av det. Visst det finns personer som ser bättre ut, har bättre ekonomi med mera men det finns även saker du själv har som är bättre än någon annan. Alla har vi olika saker som är till vår fördel och det är bättre att plocka fram dem än att tänka på det du inte har. Jag har själv gjort såhär men det tjänar inte till något och jag mår mycket bättre nu när jag tänker på mina egna fördelar istället!

Arrivederci!

70årsfest

Datum 2009-11-15 | Tid 22:36:33
Har kommit hem från festen nu. Var riktigt trevligt med väldigt god mat och tårta, blev mätt iallafall. Träffade en del släktingar jag inte träffat på flera år vilket var roligt även om jag inte pratade så mycket med dem. Träffade även min systerson och han har livlig fantasi den, han fick för sig att han hade fångat mig och att vi träffade en drake som vi tillfångatog så den inte kunde ge sig iväg, haha :). Nu är det skönt att vara hemma igen!

Ser framemot imorgon då jag ska göra något jag verkligen velat göra länge nu men ni får inte veta förrän imorgon när allt är färdigt, lite spännande måste det vara ;). Annars imorgon ska jag plugga, litteraturseminariumet blev framskjutet eftersom det är många som inte har fått boken vi ska ha. Jag klagar inte på beslutet även om jag hämtade mina böcker idag, har annat som jag måste plugga också.

Nu ska jag snart sova hade jag tänkt mig och kanske att jag slipper hostan inatt för har inte varit så farligt idag :).

Sov gott och dröm sött!

Killar är för ivriga

Datum 2009-11-15 | Tid 13:52:19
När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...
Adam avbröt:
- Jag vill ha den! Det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!
Gud tittade på Eva och Eva nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.
Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden. Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?
- Förstånd Eva, förstånd.

Söndag

Datum 2009-11-15 | Tid 07:53:41
Allt bra med er idag?

Här är det som igår, trött och hostig. Med tanke på att halva nätterna går åt till att hosta och när jag väl sover drömmer jag konstigt så jag vaknar alldeles svettig då kan ni tänka er att jag är trött. Inatt drömde jag att jag var hos frisören och skulle fixa håret, min annars så duktiga frisör gjorde inget bra jobb kan jag säga. Klippte väldigt ojämnt och jag fick inte min färg eller slingor men efter ett tag gick jag tillbaka och då blev det nog bra tror jag. Inte kul att drömma så när jag ska till frisören imorgon. Jag är fruktansvärt petig med mitt hår men jag tror nog det blir bra. Vet bara inte hur jag ska klippa det får se vad hon tycker, bara det inte blir för kort.

Idag ska jag hämta ut min kurslitteratur sedan se Idolreprisen och därefter åka på 70års fest. Ska bli kul och se vilka släktingar man träffar där.

Sade ju förra helgen att jag skulle ta lite bilder på föräldrarnas djur vilket jag gjorde men de blev inte bra eftersom ingen av djuren ville vara stilla ;). Lade in de i datorn imorse så tänkte lägga upp de bästa här.


Min katt Milly, ser väldigt sur ut. Labradorerna Flisan och Zera.


Salsa ser precis ut som sin bror Max. Nova i tvättmaskinen.

Vad ska ni hitta på idag?

Hostan är kvar

Datum 2009-11-14 | Tid 19:19:19
Har fortfarande världens hosta och det känns verkligen som att den river upp lungorna på en men förhoppningsvis går det över snart. Förutom det och att jag är trött så mår jag bra, det kunde ha varit så mycket värre.

Har nästan precis kommit hem från middagen hos svärföräldrarna, var trevligt där med god mat och så. Pratade om allt möjligt som vanligt ungefär. Bestämde faktiskt att vi inte skulle köpa julklappar till varandra i år. Skönt tycker jag då jag inte är gjord av pengar och jag har hela min släkt att tänka på. Får se hur detta ska lösas.




Såhär såg jag ut idag

Mysteriet på Greveholm

Datum 2009-11-14 | Tid 10:40:32
Har tittat på den bästa julkalendern nu, alla avsnitt och på något sätt var det lika spännande nu som när den visades på tv. Hade ju glömt en del detaljer såklart så det var kul att fräscha upp minnet lite. Undrar vad de ska visa i år, hoppas det är lite bättre än vad det varit de senaste åren. Nu när vi pratat om vilken julkalender som är bäst vilken tycker ni har varit sämst?

Klockan tickar på minsann och jag måste snart börja göra mig klar, kanske äta lite frukost också. Ska iväg runt halv ett tror jag det var. M har bättre koll på detta för en gång skull ;). Kommer inte bli någon jättebra uppdatering idag då jag inte vet när vi kommer hem igen men en bild på dagens outfit får ni senare iallafall.

Vad ska ni ha för er idag?

Framskjutet

Datum 2009-11-13 | Tid 23:37:09
Vår myskväll med glögg och pepparkakor blir hela tiden framskjutet av olika anledningar. Denna gång måste jag erkänna att det är mitt fel eftersom jag somnade så fort jag började titta på Idol, minns att jag såg någon sjunga men det var suddigt för mig så jag var verkligen trött. Har dock sett på Aftonbladet att Eddie fick åka hem. Var väl på tiden kanske med tanke på att han hängt löst ett par gånger redan.

Nu ska jag gå och lägga mig är fortfarande rätt trött trots att jag sovit i nästan tre timmar på soffan. Imorgon blir det troligen middag hos svärföräldrarna om jag mår så pass bra att jag orkar följa med. Det får vi se när jag vaknar.


Skogsmulle säger hejdå

Datum 2009-11-13 | Tid 16:31:21
Nu säger skogmulle (altså jag) hejdå för denna gång vilket innebär att jag inte behöver vara ute i skogen på ett tag nu. Skönt tycker jag då det är väldigt kallt ute och trots en massa lager kläder har jag ändå frusit lite. Blir inte bättre av förkylningen som fortfarande härjar rundor i min kropp. Har ändå lärt mig en massa nytt på dessa två dagar och blivit mer intresserad av naturen vilket jag inte trodde var möjligt. Nu är det att fokusera på kurslitteratur och att bli frisk.

Ikväll händer inte något speciellt utan blir bara lugnt för jag är riktigt trött kommer säkert somna innan idol är slut vilket vore väldigt synd men jag hoppas det bästa. Ikväll blir det iallafall glögg med pepparkakor, mysigt!.

I helgen händer det dock en del, ska till Ms föräldrar imorgon och på söndag blir det 70års fest för farmor. Börjar undra när jag kan vara hemma och vila upp mig.

Nu blir det matlagning.

Vad händer hos er i helgen?

Kallt i skog och mark

Datum 2009-11-12 | Tid 18:46:28
Har ju varit ute hela dagen och trots att jag hade två par strumpor och vinterstövlar så frös jag om fötterna så imorgon kör vi på tre par även två par vantar. Måste dit igen för vi ska håva imorgon, hoppas bara inte där är grodor för då dör jag. Är sjukt rädd för grodor av någon konstig anledning.

Idag har vi lärt oss en massa om träd och hur de växer med mera, vi lekte även lekar för att hålla oss varma och så lagade vi soppa på stormkök, blev faktiskt ganska gott. Gjorde även en övning där vi fick var ett djur på vår rygg så skulle vi gissa vad det var för ett djur. Det konstiga var att jag inte kunde lista ut mitt djur för jag kopplade inget djur som hade fyra ben men inte några synliga öron. De som vet om min grodfobi tyckte det hela var komiskt just eftersom jag fått en groda, att jag inte förstod det.

Som ni säkert förstår så har det inte hänt så mycket annat idag, är precis hemkommen och ska se om jag har något ätbart i kylen.

Vad har hänt i era glamourösa liv?

Allt klart

Datum 2009-11-12 | Tid 07:14:29
Nu är allt klart inför Skrylle, så om 20 minuter ska jag gå till bussen. Ska bli ganska kul om det inte varit för att jag är förkyld. Så himla tråkigt att hosta och ibland har jag ingen röst men får gå ändå, hoppas tiden går fort iallafall måste ju dit imorgon med. Känner mig nu som värsta skogsmulle, har leggings under mina jeans, två par strumpor och ska ju ha mössa, vantar och vinterstövlar på mig. Även en ryggsäck kommer vara med och när använde jag en sådan sist!? Ska iallafall bli kul att träffa den sista medlemmen i vår grupp, hon har varit sjuk så vet inte riktigt vem hon är. Spännande!



Vad ska ni ha för er idag?

Intresset har väckts

Datum 2009-11-11 | Tid 18:18:17
Mitt intresse för biologi har väckts till liv idag. Hade en väldigt intressant lektion om ekosystemet, har dock inga svar på alla frågor som kom upp utan vi ska själva hitta svaren. Vi ska även göra vår egen burk där ekosystemet förhoppningsvis fungerar. Dock får vi inte tillsätta syre, så vi får väl se :). Hade även en föreläsning om evolution vilket är himla spännande, har lärt mig att tre saker krävs för att evolution ska uppstå. Visste inte det innan. Det krävs olikheter inom arten, att det finns i generna och att det finns fördelar. Vet man det kan man spinna vidare på hur många olika saker som helst tydligen.


En typ av ett ekosystem.





Evolution från apa till människa.

Kom hem för ungefär en timme sedan, och har packat väskan inför imorgon. Känns som man ska hinna med tusen saker bara, åker hyfsat tidigt imorgon och kommer inte hem förrän tidigast halv sju. Ganska jobbigt men det får gå, verkar ändå bli ganska kul i Skrylle.

Vad har ni haft för er idag?

Godnatt

Datum 2009-11-10 | Tid 22:12:49
Upp tidigt imorgon så det är dags att krypa till sängs. Kommer inte vara aktiv på bloggen förrän imorgon kväll någon gång då jag slutar sent och dessutom måste handla en hel massa till lägret innan jag går hem. Suck, ser inte framemot det.


Intensiv dag

Datum 2009-11-10 | Tid 18:06:29
Vilken intensiv kursstart vi hade. Höll på i nästan tre timmar, har aldrig varit med om att det varat så länge. Känns som att det är en del att göra i denna kurs för en gång skulle kanske man ska säga. Imorgon är det verkligen heldag i skolan från 8.15-16.00, jag kommer nog dö för jag har aldrig varit i skolan så länge på hela denna tid.

På torsdag och fredag ska vi på exkursion i Skrylle, ska väl bli kul men jag tänker inte sova över. Där går gränsen men måste vara med under dagarna så blir åkande fram och tillbaka, men hellre det. Får dessutom utnyttja mitt månadskort till max. Arbetslaget verkar trevligt och imorgon ska vi gå igenom allt inför resten av veckan.




När jag kom tillbaka hem träffade jag Marielle en liten stund, väldigt trevligt då vi inte träffats på länge. Kände bara hur trött jag var och att jag inte orkade laga mat så jag ringde och beställde pizza, inte det nyttigaste men dock väldigt gott. Annars ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste ju upp tidigt imorgon.

Vad ska ni göra ikväll?

Ny kurs idag

Datum 2009-11-10 | Tid 08:46:04
Idag börjar jag en ny kurs, är sista kursen för terminen men också sista sidoämnet. Känns riktigt tråkigt att det inte blir fler sidoämnen sedan för det har varit riktigt kul eftersom jag har fått läsa precis det jag vill förutom matematiken som var obligatorisk. Vill jag läsa fler sidoämnen får jag göra det efter utbildningen men saken är den att jag inte vill då för jag antar att jag är rätt trött på skolan efter 3,5 år. Nästa termin då börjar den avancerade nivån, känns lite nervöst men ska nog gå bra. Har bara två terminer kvar snart, känns jättekonstigt att om lite mer än ett år så är det över. När jag är helt klar har jag gått lite mer än 15 år i skolan sammanlagt, det är ju helt sjukt. Mer än halva min tid av det jag levt för jag kommer vara nästan 23 när jag går ut. Så vill jag inte tänka mer ;).



Kursen jag ska läsa är en No-kurs, kommer nog bli intressant det enda jag inte vill är att vara med på exkursionen och sova i tält eller liknande så det hoppar jag nog över. Tur att det var frivilligt iallafall :). Som jag nämnt tidigare har jag två kompisar i mitt arbetslag vilket känns otroligt skönt. 12.15 börjar jag och ska enligt schemat sluta 15.00 men hoppas såklart det inte varar så länge.

Vad ska ni hitta på idag?

Dra sig tillbaka

Datum 2009-11-09 | Tid 21:30:31
Nu drar jag mig tillbaka från datorvärlden för att förhoppningsvis få en god natts sömn, har ju skola imorgon men börjar inte tidigt men kan vara bra att sova gott iallafall, har ont i huvudet fortfarande så ska bli skönt att gå och lägga sig. Blev inget mys med glögg och pepparkakor utan vi sparade det till en annan kväll, spelar ingen större roll ju :).



GODNATT!

Mätt och belåten

Datum 2009-11-09 | Tid 18:59:17
Nu är jag mätt och belåten efter en underbart god middag. Vi åt flygande Jacob idag, verkligen något av det godaste jag vet. Det enda som inte var kul var att behöva gå och handla med tanke på hur vädret är, regnigt och kallt men gick bra ändå.

Annars idag har jag bara kollat på film och suttit här framför datorn, har inte känt för att göra något speciellt. Har fortfarande ont i halsen och känner verkligen av förkylningsvärken jag brukar få i kroppen och tänderna. Som vanligt verkar det inte gå något bra på tv en måndag så blir kanske en ny film, får se vad jag känner för. Har beställt tidernas bästa julkalender (enligt mig), nämligen Mysteriet på Greveholm. Tycker den är så mysig på något sätt. Någon mer som gillar den eller ni har någon annan favorit?



Nu blir det nog mys med M till hjälp tar jag pepparkakor och glögg med kakaosmak, får se om den är god eller inte.

Au revoir!

Måndag och ledig

Datum 2009-11-09 | Tid 09:07:07
Idag är jag ledig för nästan sista gången. Denna kurs har väldigt mycket schemalagt, är inte alls van vid det utan man brukar vara i skolan ungefär tre dagar i veckan men nu är det nästan fem. Detta är bra såklart för man har ju alltid haft skola fem dagar i veckan och när jag väl börjar jobba är jag inte ledig mitt i veckan. Jag hoppas denna kurs jag ska läsa är bra och lärorik men det verkar så. Återstår att se imorgon!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, misstänker att vi behöver handla lite mat också. Känner början till en förkylning också, lite ont i halsen sådär. Får hoppas det går över, vill inte vara sjuk i början på kursen innan man kommit igång och heller inte i slutet av kursen då det är en massa examinationer. Får dricka mycket te med honung helt enkelt.


Vad brukar ni göra för att förebygga en förkylning?

Back again

Datum 2009-11-08 | Tid 23:00:40
Nu är jag hemma igen, har varit en intensiv men rolig dag. Först var vi hos mormor och morfar på fika sedan i eftermiddags gick vi hem till min syster för att fira farfar. Vi var väl där i ungefär åtta timmar. Tiden går när man ska äta första mat sedan efterrätt och till slut kaffe och sådant. Pratade om allt möjligt och blev som vanligt en massa skämt, hade iallafall väldigt trevligt. Nästa helg är det dags igen för ytterliggare någon födelsedag. Är fruktansvärt mycket i november så man är knappt hemma en enda helg.

Imorgon blir det en lugn dag, får ladda upp inför den nya kursen som börjar på tisdag. Ska faktiskt bli väldigt kul. Har kommit i samma grupp som två av mina vänner vilket alltid känns skönt och jag hoppas att de andra i gruppen är lika bra. Bara en enda kille vilket är lite synd kanske men vad ska man göra.

Nu ska jag kika in hos er tänkte jag och sedan sova är ganska trött efter en massa fest.

Arrivederci!

Uppdatering

Datum 2009-11-07 | Tid 20:32:19

Tänkte bara skriva lite snabbt här så att ni vet att jag lever ;). Sitter och ser Körslaget tillsammans med min bror, ganska trevligt faktiskt. Märks att han börjar bli vuxen. Har ätit jättegod middag idag och haft väldigt trevligt tillsammans med mamma, pappa och deras vänner. Har även fått gosa med Milly, hon var jättegosig <3.

Imorgon blir det först ett besök hos mormor och morfar, sedan födelsedagsfest för farfar :). Blir full rulle helt enkelt.

Hoppas ni har trevligt ikväll!


Snabbis

Datum 2009-11-07 | Tid 10:50:03
Blir en liten snabbis här nu. Ändrade planer helt enkelt. Åker hem till mamma och pappa redan idag, har inte träffat de på länge så bäst att passa på. De skulle tydligen äta kalkon med ett par vänner till de så det blir trevligt :). Ni kanske tycker det låter konstigt att jag ska dit när de har sina vänner där men saken är den att jag växt upp med dessa och ser de lite som extra föräldrar på så sätt blir det helt naturligt. Jag hade ju inte åkt dit om det var några jag inte kände som skulle komma ;).

Nu: klä på sig, äta frukost och sedan ge mig av. Jag hoppas jag kan blogga lite därifrån. Ska även ta kort på deras söta djur och visa. Det bästa av allt med att jag åker dit är att jag får träffa min katt som bor hemma hos dem eftersom hon inte trivdes i lägenheten, de jag har hemma hos mig trivs utmärkt!

Au revoir!

Sovmorgon

Datum 2009-11-07 | Tid 09:54:57




Tog en riktig sovmorgon för att vara mig, vaknade strax innan nio. Inte dåligt, kanske jag börjar lära mig att inte vakna så tidigt ;). Nu gick jag ju och lade mig rätt så sent igår så beror nog på det.

Vet inte vad som händer idag, har ingenting planerat men efter några intensiva veckor i skolan med samtliga examinationer är det ganska skönt att bara vara utan att göra en massa. Har ändå gjort ganska mycket denna vecka, fikat ett antal gånger, varit på bio, hälsat på Marre på landet :). Får se om något dyker upp!

Imorgon ska vi till Höör för att fira min farfar som fyller år. Ska bli kul att träffa en del av släkten igen, inte sett de sedan bröllopet i augusti. Har ju hänt så mycket sedan dess. Jag har rest både inrikes och utrikes, sedan började ju skolan igen.

Vad händer
hos er idag?

Godnatt

Datum 2009-11-07 | Tid 00:50:46
Nu är det dags att sova, är ju en dag imorgon med :).


Idol

Datum 2009-11-06 | Tid 21:43:43
Så då har våra sju kvarvarande finalister gjort sitt för ikväll.

Vem tyckte ni var bäst/sämst?
Vad hade ni valt för världens bästa låt om ni skulle sjunga på scen?


Jag tycker helt klart att Erik var bäst men Calle kommer inte långt efter. Vilken utveckling han har gjort under dess veckor!
Som sämst måste jag säga Rabih, han har aldrig varit någon favorit för mig och idag gjorde han ett tråkigt framträdande.
Själv tycker jag det är grymt svårt att välja ut världens bästa låt men när jag funderade ett tag så kom "Heaven" med Bryan Adams upp. Tycker den låten är jättefin så det hade nog blivit den faktiskt.

Nu återstår det att se vem som får lämna ikväll!

Underbar dag

Datum 2009-11-06 | Tid 19:29:04
Har haft en underbar dag med Martina idag. Kom dit vid elva och är precis hemkommen. Vi satt och fikade och pratade en massa om olika saker, ganska viktiga dock. Skönt att vi två är så lika varandra till sättet, kan verkligen prata om allt. Efter ett tag gick vi hem till henne där fanns hennes syster som var mycket trevlig. Tycker det är så skönt att bara kunna vara och prata om allt och inget. Hoppas vi träffas snart igen!

Ikväll ska jag ta det lugnt och titta på Idol, perfekt en fredagkväll eller vad säger ni?

Har tyvärr inga bilder att bjuda på för tänkte inte alls på att jag hade kameran med mig i väskan. Måste bli bättre på att ta kort på det roliga som händer i mitt liv.

Vad har ni haft för er idag?

Arrivederci!

Luftig chokladpaj

Datum 2009-11-05 | Tid 22:00:25
8 portioner

Nötbotten:
225 g hela paranötter
4 msk socker
4 tsk smält smör

Fyllning:
2,25 dl mjölk
2 tsk gelatinpulver
115 g socker
2 ägg, delade i vitor och gulor
225 g mörk choklad, grovt hackad
1 tsk vaniljessens
1½ dl vispgrädde
2 msk hackade paranötter, att strö över

Gör såhär:

1. Nötbotten: kör de hela paranötterna i en matberedare tills de är finmalda. Tillsätt socker och smält smör och blanda snabbt ihop alltsammans. Häll blandningen i en pajform med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter, och tryck ner den i botten och upp mot kanterna med en sked. Grädda i 200 grader varm ugn i 8-10 minuter eller tills färgen är gyllenbrun. Låt svalna.

2. Fyllning: häll mjölken i en skål och strö över gelatinpulvret. Låt det mjukna i 2 minuter och ställ sedan skålen över en kastrull med sakta sjudande vatten. Rör ner hälften av sockret, båda äggulorna och all choklad. Rör hela tiden på svag värme i 4-5 minuter tills gelatinet har lösts upp och chokladen har smält. Ta skålen från vattenbadet och vispa tills blandningen är slät. Rör ner vaniljessens, täck över skålen och låt stå i kylskåpet i 45-60 minuter tills fyllningen börjar stelna.

3. Vispa grädden hårt och vänd ner allt utom 3 matskedar i chokladsmeten. Vispa äggvitorna till mjukt skum i en ren, fettfri skål. Tillsätt 2 teskedar av resterande socker och vispa till styvt skum. Vänd ner det sista av sockret i äggvitorna och vänd därefter ner äggvitorna i chokladsmeten. Häll fyllningen i pajskalet och låt stå i kylskåpet i 3 timmar. Dekorera med resten av den vispade grädden och hackade paranötter innan servering.

Äntligen

Datum 2009-11-05 | Tid 14:54:22
Nu är jag hemma igen efter en underbar dag med arbetslaget. Åkte till skolan för att lämna in examinationen och vilken skön känsla det var. Har tyvärr ingen bild som jag sa att jag skulle ha men ni kan nog tänka er mitt leende när jag inte hade kvar den.


Bjuder på denna bild istället :)


Efter det gick vi till Espresso house för lite fika, blev frukosterbjudandet vilket var otroligt gott. Satt och pratade en massa om både seriösa och mindre seriösa saker. Tycker det är så häftigt att vi fyra är så lika varandra trots att vi inte är jämngamla. Riktigt häftigt! Vi har bestämt att vi ska ha en myskväll ihop med julklappsleken och ett eget påhittat memory tillsammans med god mat :). Ska bli riktigt kul.



Har nästan precis kommit hem och ska bara njuta av ledigheten dessa dagar. Börjar inte nästa kurs förrän på tisdag. Riktigt skönt att man får någon dag utan skola överhuvudtaget.

Nu ska jag kika in hos er andra. Önskar alla en fortsatt trevlig torsdag!

Puss och kram

Sängen kallar

Datum 2009-11-04 | Tid 22:12:55
Nu kallar sängen på mig, ska upp relativt tidigt imorgon och även om jag är en morgonmänniska och går upp tidigt är det jättejobbigt att stiga upp när jag måste. Låter konstigt men jag är konstig så därför blir det som det blir. Imorgon kommer ni få se en glad Diana när hon lämnar in rapporten+handledningen :).



Godnatt mina vänner så hörs vi imorgon!

Utskriven

Datum 2009-11-04 | Tid 18:42:00
Nu ligger min rapport utskriven i en plastficka som jag ska stoppa ner i väskan alldeles strax. Vill för allt i världen inte glömma den imorgon när jag åker till Malmö för att titta på den en sista gång innan den försvinner in i lärarens fack. Det kommer göra mig glad :). Hade dock inte mycket att skriva ut eftersom en i mitt arbetslag skrev ut det mesta till mig då jag inte har färgskrivare. Tack vännen!

Finns även annat som gör mig glad, jag får nya läsare vilket är otroligt roligt. Hoppas såklart på ännu fler men det kommer nog med tiden.

Tänkte starta en frågestund här, där ni kan fråga vad ni känner för. Ska försöka svara på allt!

Fram till 18.00 imorgon är det fritt fram att fråga på, skriv frågan i detta inlägg. Efter 18.00 svarar jag på frågorna.

Adiós!

Vad sägs om denna?

Datum 2009-11-04 | Tid 15:10:27
En blondin kom in till Posten och ville skicka ett postogram till sin mamma som befann sig utomlands. Den manliga expediten sa att det kostade 800 kr.
- Oj! Så mycket har jag inte! sa blondinen, men jag gör vad som helst för att få meddelandet till min mamma.
- Vad som helst? frågade den manliga expediten och tittade på henne med ett höjt ögonbryn.
- Ja, vad som helst, svarade blondinen.
- Okej, följ då med mig, sa mannen.
De gick in på ett rum och stängde dörren.
- Nu, gå ner på knäna.
Blondinen gick ner på knä.
- Dra ner gylfen och ta ut min Petter Niklas.
Blondinen tog ut den med båda händerna och mannen sa:
- Så där ja, nu kan du sätta igång.
Blondinen höll hans Petter Niklas i händerna, putade med munnen och ropade högt:
- Hallå mamma, hör du mig?

Sista rycket

Datum 2009-11-04 | Tid 09:05:32
Nu är det sista rycket med rapporten som gäller. Ska jag vara helt ärlig har jag lust att strunta i den, skriva ut den ikväll och lämna in imorgon utan att ha tittat på den en enda gång. fast jag vet med mig själv att jag kommer ångra det så därför är det bäst att titta på den lite iallafall. Ska bli så skönt imorgon för när klockan är 10.00 kommer den ligga i lärarens fack och inte alls ha med mig att göra längre. Det ser jag framemot!



Vad händer mer idag mina kära vänner. Ingenting speciellt skulle jag tro men jag kan ju behöva en dag utan att göra något för denna vecka är ändå rätt intensiv. Har att göra nästan varje dag men det är bara kul. Kommer ju träffa de människor som betyder mest för mig och det kan väl ingen klaga på ;).

Usch nu kan jag inte sitta här och dega utan bäst att börja så att jag kan bli klar någongång. När jag väl är klar då väntar disken på mig vilket är nästan lika tråkigt som att sitta och skriva en rapport.


Riktigt så illa är det inte hemma hos oss ;)

Vad har ni för er idag?

Spontant och underbart

Datum 2009-11-03 | Tid 21:40:30
I eftermiddags åkte jag in till Lund för att möta upp Sarah för en trevlig fika. Gick till det underbara stället Coffee break och åt goda mackor. Satt och pratade om allt möjligt men mest om jobb och utbildning. Helt plötsligt bestämmer vi oss för att gå på bio. Gick bort till biografen och kollade efter någon trevlig film, hittade en som vi bestämde oss för trots att vi inte visste vad den handlade om. Det blev ett bra beslut för filmen var jättesöt och bra. Har även handlat lite kläder. Blev en ny sjal och ett långt linne som jag förvisso har två av men annan färg. Har haft en underbar eftermiddag/kväll. Tack Sarah!



Denna film såg vi, fantastiskt fin! Någon som sett?

Har som ni förstår inte hänt så mycket mer idag. Kan vara skönt när det inte händer alltför mycket heller.

Nu ska jag koppla av vid tvn.

Adiós!

Danskurs

Datum 2009-11-03 | Tid 09:27:53
Försöker hitta någon rolig danskurs i Eslöv men alla jag hittar har redan börjat och säkert slutat också. Har dansat gammaldans innan men eftersom jag flyttade från Höör så kändes det jobbigt att pendla fram och tillbaka bara för någon timme och sen kände jag inte att jag hade tid heller. Nu tycker jag det hade varit roligt att dansa igen och jag vill gärna lära mig latinodanser :). Fast hittar inga bra kurser i närheten av mig. Ska höra om jag kan börja med gammaldansen igen till nästa år för det är bättre än ingenting. Får nog bli nybörjare för har inte dansat på säkert tre år nu så är lite ringrostig ;). Det bästa är att jag då kan åka till Jägers och dansa en gång i månaden igen :). Har så många vänner som dansar där att det hade varit kul att börja igen.


Är bra om man vet vad man dansar och att båda dansar samma ;)




Idag har jag bestämt mig för att inte plugga just eftersom jag ändå kommer pilla med den imorgon. Då är det lika bra att sitta hela dagen imorgon och få den färdig. Ska dessutom åka till Lund för att träffa Sarah :). Ska bli riktigt kul och denna gången utan rödvin ;).


Vad ska ni göra idag?

Kväll

Datum 2009-11-02 | Tid 17:47:44
Snart är jag färdig med rapporten, blev inte klar i förmiddags när jag skrev men det finns en dag imorgon också. Jag kan nästan aldrig plugga mer än på förmiddagen, vet inte varför det är så men bättre att göra det då än inte alls.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, varit och handlat och lagat mat ungefär som jag brukar göra på kvällarna bortsett från att handla. Denna måndag har varit otroligt grå och tråkig och det lär väl inte bli bättre ikväll, finns nog inget att se på tv heller skulle jag tro. Kan alltid sätta på en film och jag har inte hittat filmen jag är av med än men hoppas den dyker upp bland mina hyllor snart.



Insåg att jag gått till affären osminkad och i denna frisyr som inte är speciellt trevlig men vafan, jag bryr mig inte. Det är knappast så att jag behöver göra mig snygg ifall jag skulle se en snygg kille. Jag har redan min och det var bara mat jag skulle handla inte vara med i ett tvprogram om skönhet. Nej, jag är inte sur även om det ser ut så på bilden.





När jag tittar ut genom ett av fönsterna i något rum ser jag enbart himmel. Detta är såklart för att fönstret är i taket. I vilket fall så är det en väldigt grå himmel som uppenbarar sig.




Lilla Nova som vill att jag kommer och gosar med henne istället för att sitta vid datorn!

Vad händer hos er ikväll?


Ångesten har släppt en aning

Datum 2009-11-02 | Tid 12:16:34
Jag har alltid examinationsångest av någon konstig anledning men är väl för att jag är rädd att inte lyckas. Att miisslyckas är inte hela världen för det finns fler chanser såklart men det är en härlig känsla att klara det på första försöket. Jag har idag läst igenom målen som denna skrivuppgift examineras mot och tycker då att jag lyckats. Vad lärarna sedan tycker är en annan femma. Jag har iallafall gjort så gott jag kunnat och mer kan man inte göra någonsin. Dock är jag inte helt klar än men på god väg. På torsdag ska den in och när den väl ligger i lärarens fack kommer jag dra en djup suck av lättnad - det är över för den här gången.

Idag händer inte mer än att jag ska bli klar med uppgiften fast jag är nästan säker på att jag kommer pilla med den enda tills jag har den utskriven för jag kan ändå inte släppa det fastän jag är klar. Typiskt mig helt enkelt. Vad ska ni göra i detta tråkiga höstväder idag?

Nu ska jag fortsätta med rapporten för hade varit helt underbart att kunna ägna resten av dagen med trevliga filmer, vet en film jag jättegärna vill se men den har försvunnit på något mystikst sätt. Jag har omslaget men det sitter en annan film där och den filmen saknar omslaget, så jag har på känn att filmen jag saknar finns i det saknade fodralet. Bara till att börja leta :).

Adiós!

Ger upp

Datum 2009-11-01 | Tid 19:25:19
Jag ger upp för ikväll, känner att allt bara känns jobbigt och att detta är den sämsta uppsats jag någonsin skrivit i skolan. Tycker det bara är en massa upprepningar och allt jag tycker måste det finnas teorier om. Hade varit mycket enklare och roligare om man bara fått skriva sitt och inte bry sig om alla forskare. Fast inget ska väl vara kul eller lätt på högskolan. Ska på det för sista gången imorgon hade jag tänkt orkar inte mer sedan så får se till att bli klar. Har dock skrivit ungefär hälften redan så får se vad jag kan knåpa ihop.



Försökte mig på en pluggmin innan men såg så sur ut tyckte jag så var ändå tvungen att le trots att jag inte var på sådant humör.

Ikväll blir det tv och film för min del, ska först se Ensam mamma söker (fråga inte varför jag ser på det, haha). Sedan blir det nog Djävulen bär prada som visas på tv4. Har inte sett den filmen än trots att den är från 2006. Jag är nog den enda som inte sett filmen men så kan det vara.

Kisses and Hugs!


Slut på helgen

Datum 2009-11-01 | Tid 15:25:00
Så var det snart slut på helgen igen. Tiden går så fruktansvärt snabbt men har haft en jätterolig helg iallafall. Haft besök från i fredags och för knappt en timme sedan åkte vår kompis hem igen. Vi har verkligen inte gjort alltför mycket utan mest kollat på film och tagit det lugnt. Väldigt skönt faktiskt. Har sett Drag me to hell, hyfsat bra och lite äcklig så inget man kollar på ensam direkt. Är nästan säker på att en tvåa kommer med tanke på hur den slutade.



Ska sitta och skriva lite på rapporten hade jag tänkt, på något sätt känner jag mig klar med första delen av den men vet också att lärarna säkert förväntar sig mer. Får se kommer nog på mer under tiden som jag skriver. Ska försöka bli klar imorgon eller senast tisdag. Beror på hur det går idag helt enkelt och hur mycket jag känner för att skriva. I vilket fall så är det på torsdag som den ska in och då måste det vara färdigt.

I veckan händer nog en del saker förutom det som rör skolan. Ska träffa lite kompisar på helt olika håll och så fyller farfar år så han ska firas, skönt man inte har något med skolan att göra då eftersom det är uppehåll tills nästa kurs börjar. Får fullt upp med andra ord.

Nu är det dags att börja skriva lite. Vi hörs kanske senare.

Arrivederci!