Blir en liten lista till

Datum 2009-06-29 | Tid 14:19:36

Är du..

Arrogant: nej

Osäker: ibland

Trött: det händer

Intressant: absolut

Smart: klart

Barnslig: kan nog locka fram det också

Liten: till längden ja

Lätt: beror på vem man frågar

Skoltrött: ja

Rolig: kan vara

Pratglad: alltid

Frågvis: ibland

Organiserad: jodå

Hälsosam: kan bli bättre på det

Blyg: sådär, beror på situation

Attraktiv: mittemellan

Lätt uttråkad: JA

Vegetarian: Nej

Besatt: Nej

Pålitlig: Ja

Filosofisk: kanske

 

Har du..

För många vänner: Det tycker jag inte

Förföljelsemani: Kanske lite men det beror på en person i samma trapp

Tvångstankar: nej

Färgat håret: jodå, ett tag sedan nu bara

Brutit några ben: har haft tur att inte göra det

Några piercings: just in my ears

Egen dator: nej, snor sambons :p

Gjort bort dig rejält: ja, även det lyckas jag med

Bra självförtroende: Sådär

Komplex: några finns

Kysst någon: Ja

Haft sex: Ja

Tagit nakenbilder: Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär: Ja

Blivit kär i någon på nätet: Jodå

Dumpat någon: Nej

Stulit någonting: Nej

Gjort något olagligt: Nej

 

Vem..

Saknar du: Sambon som är och jobbar

Vill du döda: Äckliga insekter

Rörde dig sist: Sambon

Slog du sist: Brukar inte slåss

Kramade du senast: Sambon

Kysste du senast: Sambon

Skrev du till sist: Sms till sambon

Vill du vara som: jadu, är rätt nöjd med mig själv

Sårade dig sist: en tjej jag kände

Vill du bli galet full med: ingen

Gjorde dig riktigt glad senast: Sambon

Fick du sms från senast: Sambon

Ringde dig senast: Min bror

Ska du gifta dig med: Sambon

Får dig att skratta: Sambon, mina kompisar och min systerson


Det är nice att vara ledig

Datum 2009-06-29 | Tid 07:43:25
Idag är jag ledig och det är så skönt, önskar jag kunde vara lite mer ledig än vad jag är men man kan inte få allt. Helgen har varit minst sagt fullspäckad, var och handlade i lördags till festen, blev en massa mat och sånt, skönt att jag får ersättning för det för det blev inte billigt. Är det kalas så är det ju. Åkte och köpte present till M från mina föräldrar, jag fick välja telefon :). Hoppas den nu är bättre än den vi hade innan men det tror jag.
  Igår då var det full fart hos mamma och pappa, jag gjorde tårtorna och de andra diskade och städade, sedan kom M dit och han gjorde sallad, vi dukade och gästerna kom. Det var roligt att träffa släkten igen, blir inte så ofta känns det som. Vi grillade och hade allmänt mysigt, sedan skulle jag dekorera tårtorna och A hjälpte mig, han är så söt. Tårtorna blev riktigt uppskattade men de var ganska mäktiga så man åt inte så mycket av den. Vid halv 8 bröt alla upp, är ju jobbdag idag för vissa.

Idag ska jag nog bara vara hemma och städa, håller på och tvättar en maskin kläder just nu. Vill egentligen till Nova Lund och kolla in klänningar på GT men är inte kul att åka själv och verkar inte som att jag kan få någon med mig, M jobbar ju idag. Får roa mig med katterna istället men just nu sover de efter en vild natt haha. Kan ju passa på att gå en runda i det fina vädret men får nog vänta på M för han verkade sugen på det, vi får se hur det blir.

Nu ska jag börja städa innan det blir för varmt här för då kan man inte göra något, är svårt att föreställa sig hur varmt här faktiskt kan bli men förra sommaren hade vi nog närmre 35-40grader när det var som varmast. Inte trevligt, och vi kan inte ha fönsterna öppna hur mycket som helst heller för då hoppar katterna ut även om fönstret sitter i taket. Knäppa katter jag har men de är söta ändå.

Adiós!

Uppe med tuppen

Datum 2009-06-27 | Tid 07:19:26

Idag är jag uppe med tuppen fast att jag är ledig. Då jag var så himla trött igår gick jag och lade mig tidigt och därför vaknade jag tidigt. Ska till föräldrarna idag då vi ska ha fest imorgon så måste handla och förbereda. Åker om en timme eftersom M ska jobba tillsammans med min bror och de börjar 9 så därför åker jag samtidigt eftersom pappa kör dem.

 

Var en lugn dag på jobbet igår och jag kunde gå en halvtimme tidigare :). Alltid skönt. Förvisso lite pengar som går förlorade men det spelar ingen roll, pengar är inte allt. Tre dagars ledighet nu innan jag ska på det igen, men jobbar inte fyra dagar i sträck i alla fall.

 

Smakade den nya cidern igår, den som smakar jordgubb/rabarb. Den var riktigt god, dock finns den bara i 33cl burk men då den knappt kostade 12kr så kan man köpa många :).

 

Nu måste jag fixa mig lite. Ska packa, äta frukost, fixa katternas låda, och göra mig något sånär respektabel. Se hur jag lyckas med det haha.

 

Ha det bra så hörs vi antingen imorgon eller på måndag.

 

Au revoir!


Vilken dag

Datum 2009-06-25 | Tid 20:34:25
Har jobbat idag, gick bra idag med.. hade lagom mycket att göra och trodde jag skulle hinna allt men jag kände efter ett tag att det blev knappt om tid då jag inte fick tag i en person som jag skulle handla till. När jag väl fick tag i personen som hade inköp visade det sig att jag inte behövde fixa det, vilket var tur för då hade jag inte hunnit. Gjorde jag förvisso inte ändå på grund av ett larm och det tog sin lilla tid. Istället för att lämna jobbet 15.45 lämnade jag det 16.30. Inte kul med övertid men har man en tvätt att fixa så måste man. Gick ju hem tidigare igår så det kan ju jämna ut sig :). Är riktigt trött idag vet inte varför men så kan det vara.

Åkte till Lund efter jobbet, var där bara en kort stund vilket var tur för jag orkade knappt gå. Har även hämtat ut mitt paket med böcker så nu har jag något att läsa igen, även M fick en bok som för tidig 25årspresent.

Orkar inte skriva mer nu för allt bara snurrar runt i huvudet tycker jag. Jobb imorgon också sedan är det 3 dagars ledighet :) me like!

Adiós!

Hälften borta, hälften kvar

Datum 2009-06-24 | Tid 17:14:33
Nu har jag jobbat hälften av mina dagar denna vecka, bara hälften kvar nu då. Har gått bra faktiskt men där är ju så rörigt. Jag trivs med vad jobbet går ut på, det är mysigt för det mesta men det är hur miljön på jobbet är som gör att jag inte trivs. Men så är det och detta är ju bara över sommaren, har 31 dagar kvar bara :). Kunde till och med gå hem två timmar tidigare idag, för jag hade inget att göra och är man timanställd får man inte vara där om man inte har något jobb att göra. På ett sätt bra och på ett sätt dåligt, det som är bra är att man slipper sitta och bara vänta på att klockan ska gå för det kan bli ganska drygt och det dåliga är att man förlorar pengar. Nåja kommer säkert dagar då jag får jobba extra så det jämnar nog ut sig.

I helgen blir det kalas för min bror och M, ska bli trevligt med grillad mat och goda tårtor. Mamma och pappa skulle stå för maten och jag för tårtorna så blir ganska billigt då de flesta basvaror till tårtbottnen redan finns hemma :). Nu hoppas jag bara att Ms lilla present blir klar i tid. Tänkte ge honom en lite nu i helgen, en lite större när han verkligen fyller år och den stora blir i augusti ju. Han fyller ju bara 25 en gång i livet.

Nu ska jag återgå till kyckligen som tinas för att se hur den mår. Vi hörs!

Arrivederci!

Efter en lång helg

Datum 2009-06-22 | Tid 14:37:29
Har varit en lång helg, har ju jobbat. Gick ganska bra förutom lite missöden som inte var mitt fel. Det är helt underbart när det står fel information i turerna. Jaja, jag blev inte direkt anklagad eftersom jag inte kunde hjälpa att det stod fel. Jag vet i alla fall till nästa gång vad som ska göras då det nu är ändrat. Tyckte det kändes som att de gamla som verkat lite sura förra sommaren var lite gladare nu, men kan också vara inbillning. Jobbade till halv fyra i lördags och igår till halv tre. Den timmen gör faktiskt ganska mycket men jag var ändå otroligt trött när jag kom hem igår. Imorgon ska jag på det igen, kväll dessutom men det ska nog gå bra.

Igår efter att jag duschat orkade jag faktiskt träffa Marielle en stund, vi gick till Grappa och fikade och pratade om allt möjligt som vanligt. Blev en del skratt också, det behövdes kände jag.

Idag har jag inte gjort något speciellt mer än att handla, mat behövs ju alltid. Är bara så tråkigt att komma på vad man ska äta varje dag. Men vi fick ihop lite ätbart i alla fall. Jag köpte även jordgubbar, det är så sjukt gott och då vet man att det är sommar.

Nu vill jag att det ska bli augusti för jag vill så gärna till Göteborg, ska bli så kul och mysigt. Bara jag och M och förhoppningsvis utan en massa telefonsamtal från föräldrar och liknande. Får väl ringa när man kommit upp och sagt att allt är bra så att man kanske får vara ifred sedan.

Nu sticker jag

Datum 2009-06-19 | Tid 13:28:59
Sticker iväg till mina föräldrar över helgen, ska ju jobba och tyvärr måste jag ha skjuts dit. Så tråkigt när tågen inte går de tiderna jag behöver åka. Kommer hem på söndagkväll igen, så då får ni en uppdatering från mig. Dessvärre blir det många helger då jag kommer vara hos mina föräldrar eller svärföräldrar för jag jobbar ju fler helger.

Inget fint midsommarväder men spelar inte mig så stor roll kan ju ändå inte fira direkt men är tråkigt för alla andra såklart. Idag har jag på mig mina nya kläder som jag köpte igår. Svarta leggings med jeanskjol och ett randigt linne tillsammans med min bruna hoodtröja. Passar mig riktigt bra faktiskt :).

Vi hörs på söndag, då kommer nog lite bilder upp på det jag köpte igår.

Arrivederci!

Hemma igen

Datum 2009-06-18 | Tid 17:14:54
Nu har jag kommit hem igen. Dagen började tidigt men det gjorde inget för jag har ganska lätt för att gå upp, tröttheten kommer någon timme senare. Var framme när de öppnade och där var knappt något folk så vi behövde inte trängas bland kläderna :). Hittade det jag sökte, blev billigare än jag räknat med men det är bara ett stort plus :). Behöver ju inte slösa upp alla sina pengar. hade en jättetrevlig dag, kändes som att jag behövde det :). Vill åka dit en gång till detta år så får se hur det blir.

Imorgon ska jag och M hem till mamma och pappa för jag behöver någon som kan köra mig i helgen när jag jobbar bara för att det inte går några tåg som passar mitt tidiga schema. Vi har ju heller ingen bil så därför får det bli så. Gör inte så mycket, vi har ändå huset för oss själva imorgon kväll.

Ser egentligen inte framemot jobbet längre, tycker där är så rörigt men jag får ju pengar i alla fall. Bara denna sommaren också sedan ska jag hitta annat. Detta jobb får bli en sista utväg liksom.

Adiós!

I full gång

Datum 2009-06-17 | Tid 08:46:09
Idag är jag redan i full gång trots att klockan inte ens hunnit bli nio. Detta beror på att vi tvättar, jag tar hellre den tidiga tiden 8 så att jag har resten av dagen ledig, vill inte passa en massa tider för att jag måste tvätta. Tänkte nog även vara duktig att städa idag för der behövs, har man två katter blir det mer hårigt på golven och överallt. Dock skulle jag aldrig vilja vara utan dem :). Annars idag ska jag nog inte göra något speciellt, bara ta det lugnt och se någon film eller så.

Imorgon blir det upp tidigt, vill ju vara där när de öppnar. Ska shoppa loss riktigt ordentligt hade jag tänkt för kläder behövs :). Fast jag får nog sätta tyglar på mig själv så att jag inte shoppar upp alla mina pengar. Nästa gång jag åker upp dit ska nog M följa med, han lät ändå lite sugen på det. Blir att lägga sig tidigt ikväll.

Såg säsongsavslutningen på Desperate Housewives igår och det var riktigt spännande, satt till och med och grät lite. Men det slutade bra och jag hoppas att det var rätt kvinna som Mike gifte sig med.

Till midsommar händer inte mycket, ska jobba på lördag så blir inget vilt festande men jag får ta igen det en annan gång :). Får se hur det går på lördag, är ju så rörigt på jobbet och jag hoppas att id-brickorna har kommit så att jag kan visa upp att jag jobbar inom hemvården.

Hörs kanske ikväll! Au revoir!

Full av lyckliga känslor

Datum 2009-06-15 | Tid 10:06:29
Hur beskriver man känslor bäst? Det är svårt för oftast känner man mycket på samma gång men just nu är det bara lycka inom mig. Jag är lycklig för så många saker, jag har underbara människor i min närhet. Både familj och vänner men framförallt min underbara sambo. Vad skulle jag göra utan dem? Jag känner också lycka över att jag klarade skolan så bra denna termin, (låter kanske konstigt men högskola är mycket svårare än gymnasiet). Att jag tog ett beslut för ungefär två månader sedan har hjälpt mycket, känner mig gladare nu och känner mig inte så irriterad över småsaker längre som jag gjorde förr. Har många underbara datum att se framemot i sommar, allt jag gör i sommar innebär stor glädje för mig och även för andra :). Nu väntar jag bara på att livet går vidare på de sätt som jag önskar men det kommer.

Idag vet jag inte vad som händer, har inte mycket inplanerat och en sak är redan avklarad. Får helt enkelt se vad denna underbara dag har att ge.

Igår var jag på B2 med Marielle, alltid trevligt att träffa henne. Trevlig personal var där också, tror Marielle var gladast över det :). I alla fall så är deras morotskaka sjukt god, skulle kunna äta den varje dag :). Vi pratade om allt möjligt som vanligt, är så lätt att prata med henne. Hon dömer inte ut en på något sätt som vissa människor kan göra när inte åsikterna stämmer överens. Skönt med en sådan vän :).

Nu måste jag göra mig klar så att jag kan gå och handla kattmat, för snart blir jag uppäten av mina små.

Adiós!

Detta är en av de finaste låtarna som finns

Datum 2009-06-14 | Tid 20:54:16
Det vackraste jag vet
Är att se dig när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig

Så sagolikt det är
Att se morgondimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr

En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann

Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann

Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet
Är det vackraste jag vet

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig
Är det vackraste för mig

Soligt och fint

Datum 2009-06-14 | Tid 11:40:46
Idag är första dagen på länge som det är fint väder ute. Äntligen säger jag bara, har varit jättetråkigt när man inte kunnat vara ute på grund av allt regnande. Hoppas nu detta vackra väder håller i sig länge. fast med min otur så regnar dfet säkert i helgen då jag ska jobba, har ju inte haft någon tur hittills med vädret när jag jobbat. Får hålla tummarna nu.

Igår var ju jag och M på 70årsfest och det var hur trevligt som helst, god mat och dricka med trevligt sällskap, kan inte bli mycket bättre. Finns i och för sig några som jag kan bli ganska irriterade på, men det tar jag inte här. Hade trevligt och min systerson har verkligen många idéer för sig :). Nu är en sak klar från listan över allt som ska hända i sommar.

Har planerat inför M:s 25årsdag, eller det blir två gånger som vi firar honom för det ska vara på olika ställen nämligen men på båda ställena ska jag göra tårtorna och så står andra för maten, blir en ganska rättvis fördelning. Eftersom jag är konditor är det ganska smart och ställa mig på tårtstationen :). Fast jag hade ju klarat av att fixa maten också men de andra ska ju ha något att göra med.

Nu är det inte många dagar kvar tills Ullared, på torsdag åker vi och vi ska ha riktigt kul, ser verkligen framemot det :). Hoppas bara att jag hittar det jag är ute efter. Vore illa annars men där finns alltid något att köpa. Jag är mest rädd att jag hittar så mycket att jag inte har råd med det för jag har satt en gräns för hur mycket jag ska spendera, jag är ju inte hur rik som helst.

Har äntligen fått min ersättning från Skånetrafiken, tog de bara 5 veckor och tre telefonsamtal från mig för att de skulle fixa det. Så jäkla slöa på det stället, när jag väl har jobb ska jag se till att det blir inom kommunen så att jag slipper åka kollektivt för det är jag trött på. När förseningar och sånt sker tar det så lång tid för de att fixa med det, som att sätta in ersättningsbussar med mera. Suck...

Får göra mig klar så att jag kan gå och handla, mat behövs ju alltid. Blir nog att ta på sig klänning idag :).

Au revoir!

Nu har jag tid och ork

Datum 2009-06-13 | Tid 11:18:49
Har varit dålig på att uppdatera här på bloggen men har jobbat kväll både i torsdags och igår så har helt enkelt inte orkat. Det gick i alla fall bra på jobbet men blev lite förvånad igår när det kom in en tjej som skulle gå bredvid, känns konstigt att jag ska ha en bredvidgångare när jag själv är sommarvikarie för ingen hade ju sagt något men det gick bra ändå. Nu är jag ledig fram till nästa lördag och det är riktigt skönt. Jag förstår inte hur det kan finnas så mycket kaos på en och samma arbetsplats och framförallt inte hur de står ut att jobba i kaoset, jag är glad att det bara är över sommaren som jag behöver vara där. Nästa år ska jag leta nytt ställe för jag orkar nog inte vara där en sommar till. 

Idag är det dags för 70års firande och det ska bli riktigt roligt, trevligt folk och god mat :). Kan det bli bättre?

Fick idag veta en sak som jag inte gillar, om det skulle bli så som jag inte vill får jag göra det bästa av situationen och se till att ha kul ändå. Jag behöver ju inte bekymra mig, jag har ju eget.

Nu är det inte många dagar till Ullared, får se hur det blir helt enkelt men jag hoppas på det bästa.

Fanns inte mycket att skriva trots att jag inte skrivit på ett par dagar men om de dagarna gått åt till jobb så, får ju inte berätta något om det då jag har tystnadsplikt.

Arrivederci!

Jaaaaaaa :D

Datum 2009-06-10 | Tid 20:18:44
Jag klarade det igen, fick godkänt på uppsatsen jag skrev på några få timmar dagen innan den skulle lämnas in. Är så otroligt lättad och glad över det. Hade aldrig vågat hoppas på ett godkänt, jag brukar ju alltid få kompletteringar men inte denna gång :). Äntligen kan jag lägga skolan helt bakom mig, har så svårt för att släppa skolan fast det är lov. Vet knappt vart jag ska ta vägen av glädje. Låter konstigt men så är det. Tur att jag bakade kladdkaka innan så att jag kan fira med det :).

Imorgon är det jobb som gäller, kväll dessutom. Ska gå bredvid svärmor så får se hur det går men ska nog överleva kvällen med skulle jag tro. Förresten var det en hel hög med nya namn på jobbet, ska bli kul att se vad det är för folk men de är säkert trevliga :).

Nu ska jag se fotbollen, verkar vara en bra match och för en gång skull leder Sverige ganska stort.

Adiós!

Har man tråkigt så har man

Datum 2009-06-10 | Tid 18:57:03
Tio första
Första bästa kompis: Har nog aldrig haft någon specifik bästa kompis
Första bil: Vet inte, men drömbilen är BMW Z3
Första kärlek: Mattias
Första husdjur: Måste nog vara katten Murre
Första semester: Någonstans med mormor och morfars husvagn
Första jobb: Det var nog på ett äldreboende inom kommunen
Första köpta skiva: Spice girls skulle jag gissa på
Första riktiga kärlek: Mattias, och vi var tillsammans ganska länge trots att vi var små
Första piercing: Öronen, på något annat ställe har jag inte lyckats med
Första konsert: Jadu, måste bli någon barnkonsert typ Mora träsk

Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken: Cider
Senaste bilfärd: Från svärföräldrarna till stationen
Senaste filmen du såg: Och så kom Polly
Senaste ringda telefonsamtal: Till mamma
Senaste bubbelbadet: Det var sjukt längesen så det kommer jag inte ihåg
Senaste spelade cd: Någon bränd med en massa olika låtar
Senaste kyss: Med M såklart
Senaste gången du grät: När jag såg PS I love you
Senaste måltiden: Spaghetti och köttbullar

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej har jag aldrig gjort
Blivit arresterad: Som tur är inte
Blivit kär vid första ögonkastet: Japp
Fastnat med blicken i någons urringning?: Har säkert hänt
Fått ditt hjärta krossat: Dessvärre har det ju hänt några gånger
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Skulle jag aldrig få för mig att göra
Haft ett one night stand: Mm, det har jag
Busringt till någon: Haha vem gjorde inte det när man var liten?

Sex saker du gjort idag:
1.Postat ett brev
2. Skickat tillbaka kläder
3. Uträttat ett ärende på banken
4. Läst ut Sjöjungfrun
5. Lagat mat
6. Bakat kladdkaka

Fem favoritsaker utan rangordning:
1. Mina små katter
2. Sambon
3. Mobilen
4. Datorn
5. Min sköna soffa

Tre val:
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar såklart!
Choklad eller chips? Beror på, men choklad skulle jag tro

Två saker att göra innan du dör:
1.Resa utomlands till så många ställen som möjligt
2. Göra något jag egentligen inte vågar

En sak du ångrar:
Att jag föll så hårt för grupptrycket när jag gick i högstadiet och lyckades med något inte många har gjort.

Vilken dag det var igår

Datum 2009-06-09 | Tid 09:13:31
Igår var det ju min första dag på jobbet, såg ändå framemot det eftersom det är lite annorlunda än skolan. Förra året var det kaos där men jag tänkte att det kanske hade blivit bättre, så när vi alla sitter samlade ringer telefonen och en anmäler sig sjuk, nåja det får ju gå helt enkelt men när två är sjuka då fungerar det inte lika bra, så vi ringer verkligen in alla som inte jobbade, både vikarier och ordinarie men ingen kan. Då tycker en som jobbar att jag kan ta några själv, för jag har jobbat innan men det var ett år sedan jag var där sist och det är mycket som är nytt. Precis när jag ska säga att det får gå bra så ringer en tillbaka och säger att hon kommer in. Så jag behövde bara ta en själv, vilket gick jättebra men första dagen då känns det lite konstigt att gå själv även om jag hade klarat av det. Sedan blev det full fart och det vart knappt en lugn stund att sitta. Fick även min delegering igår så nu är jag fullt utrustad för att kunna jobba själv :). Jag var så sjukt trött när jag gick därifrån och jag som skulle hem till mina svärföräldrar och äta middag men det var ju gott med mat då jag knappt hunnit äta på hela dagen. Får hoppas det blir bättre senare i sommar, annars kommer jag och dö innan jag slutat där.

Nu är även tågbiljetterna bokade, fick de sjukt billigt. Kan nog inte få de billigare såvida man inte tar sista minuten men det är inte säkert att det finns så då är det säkrare att boka i förväg :) Nu ska det bara bli augusti också. Men först är det Ullared som gäller, nästa vecka då är det dags :).

Kanske dags att äta lite frukost för jag är hungrig. Hörs kanske ikväll.

Au revoir!Snart dags

Datum 2009-06-07 | Tid 18:08:16

Då är det snart dags för mig att börja jobba, blir en tidig dag imorgon. Börjar redan 07.00 så får gå upp vid 5 skulle jag tro, måste ju hinna äta frukost och göra mig klar innan tåget går lite över 6 tiden. Jag som inte är van vid tidiga morgnar längre. Har ju haft sovmorgon nästan hela terminen i princip. Blir nog bra, ska bli kul att börja jobba igen i alla fall.

Idag har jag bokat hotell för mig och M, det är hans 25års present. Vi ska vara i Göteborg på en miniweekend, altså bara en natt men det räcker. Vi kommer ändå hinna med en massa grejor som vi vill göra där. Det ska bli så kul, något bara han och jag gör. Är inte så ofta som det händer. Ser verkligen framemot det och det tror jag M också gör. Han får i princip nästan allt gratis så han bör vara nöjd :).
Bilden visar vårt hotell som tydligen var 4stjärnigt, jag fick för mig det var 3stjärnigt men det gör absolut ingenting :). Detta kommer bli så bra!
Arrivederci!


Jag njuter

Datum 2009-06-05 | Tid 17:02:29
Jag njuter varje sekund av min ledighet, har svårt att förstå hur skoltrött jag faktiskt varit de senaste veckorna, men skriver man uppsatsen dagen innan den ska lämnas in så är ju det ett tecken. Idag har jag varit och handlat lite annars har jag bara tittat på film och läst i Tyskungen, näst sista boken nu sedan blir det Sjöjungfrun. Har helgen ledig med sedan jobbar jag på måndag ska faktiskt bli kul, har saknat de gamla i alla fall de som uppskattade det man gjorde för dem :).

  • Morfars 70års fest
  • Ullared
  • Jobb
  • M fyller 25
  • Bröllop

Det är detta som kommer hända i sommar för min del, har nog aldrig haft en så fullspäckad sommar förr. Förra året bara jobbade jag så jag är glad att allt detta stora inte hände förra året för då hade jag nog inte kunnat vara med på en del av det. I år ska jag till och med se till att komma till havet och bada minst en gång.

Bakade kladdkaka innan idag, blev sjukt gott men jag är svag för choklad så är svårt för mig att inte tycka det blev gott :). Nu håller vi på att laga middag, ska ha flintastek med potatissallad, enklare mat finns knappt behöver ju bara tillaga köttet.

Får återgå till köttet tror jag, men vi hörs kanske senare ikväll eller så blir det imorgon.

Au revoir!


Lång dag

Datum 2009-06-04 | Tid 18:54:45
Idag har det varit en lång dag som sagt, precis hemkommen och varit iväg sedan 9 imorse. Delegeringen gick bra, nu ska den bara skrivas av ssk för det område där jag ska jobba. Salsa fick följa med hem till mamma och pappa men inte ville hon leka med sin bror inte, utan hon låg uppe på ryggstödet på soffan hela tiden. Suck, så knäpp hon är.

Varför inte kunna skriva ut sitt namn eller sin blogg när man kommenterar? Är så tråkigt att få såna kommentarer och jag har ingen lust att svara på frågorna jag får då heller. Jag vill veta vem som undrar.

Idag är det student i Eslöv, hörs en massa tutande och visslande. Blir så glad av att höra det, folk är ju lyckliga då. Fast det känns lite för jag skulle vilja ta studenten igen. Det var så sjukt kul men det är dock ett minne blott. Börjar bli gammal nu haha.

Imorgon händer inget speciellt, ska bara ta det lugnt och njuta av ledigheten för på måndag är det dags att åka till jobbet, inte varit där på ett år nu. Men jag är inte nervös för det fungerar ju likadant som sist.

Snart, snart, snart är det dags :). Ska bli grymt kul, tror detta blir det allra bästa för min del för nu mår jag bra.

Adiós!

Första dagen på sommarlovet

Datum 2009-06-03 | Tid 21:08:25

Har avverkat min första dag på sommarlovet nu, åh vad bra det känns :). Har inte gjort något speciellt vettigt idag men det har varit så skönt att inte behöva tänka på vad jag gör. Den känslan jag ofta har när jag göra något är att jag egentligen borde lägga den tiden till skolan och det är ingen bra känsla, men nu behöver jag inte känna den förrän på väldigt länge :).

Imorgon är det en fullspäckad dag, ska upp tidigt för vi ska till Höör och kastrera mammas katt, sedan blir det Hässleholm för delegering, tycker det räckt att man fått lite papper att läsa och sen gjort ett litet prov hos ssk men nu måste jag sitta och lyssna på två sskare i tre timmar. Lite drygt men vad gör man. Sedan blir det Höör igen för att lämna bilen och hämta Salsa som ska få följa med. Blir verkligen en lång dag men det kommer bli så skönt när jag kan lägga huvudet på kudden imorgon kväll.

Nu är det bara två veckor kvar sen blir det full rulle upp till Ullared :). Jag har redan gjort en inköpslista, men det är faktiskt inte så mycket jag ska ha, mest en massa klänningar. Vi kommer ha det så kul tjejer :).


I september blir det en weekend i något annat land :). Vilket får ni veta när biljetterna är bokade :). Kanske inte det mest exotiska landet men jag slipper betala för resan och det är trots allt bara över en helg, hinner ju inte åka någon längre sträcka då. Sedan är resan för att fira Martins pappa. Ska bli kul, har ju aldrig varit utomlands innan :).

Arrivederci!


Sommarlov

Datum 2009-06-02 | Tid 14:22:50
Äntligen! Nu är det sommarlov, åh det är en så skön känsla :). Känner mig så glad idag. Efter skolan idag gick jag med tjejerna på stan lite innan vi gick för att äta. Hade en jättemysig dag med dem, nu träffas man inte på ett tag, lite tråkigt är det. Sade hejdå till T och M, hoppas de kommer ner till hösten och hälsar på. Annars händer inte så mycket idag. ska ta det lugnt och njuta av ledigheten.

På torsdag är det delegering. och nästa vecka bredvidgång och veckan efter det blir det jobb på riktigt.. Ska bli ganska kul att jobba men hade varit skönt med lite ledigt också :) Blir jag någonsin nöjd?

Adiós!

Klar, klar, klar :)

Datum 2009-06-01 | Tid 23:39:03
Jag är klar med uppsatsen :) Förvisso har den varit klar sedan 17.20 idag men har gjort en massa annat så har inte hunnit blogga innan. Nu hoppas jag bara att den duger för godkänt, vill verkligen slippa komplettering och sånt i sommar. Jag själv tycker den är bra men är ju inte alltid som jag och läraren tycker lika. Fast nu är det en annan lärare som ska ha den så det kanske går bra ändå.

Har haft en trevlig kväll med Marielle, vi gick till Grappa för att fika men eftersom de inte hade det jag ville ha så blev det bara en Coca Cola. Vi pratade om allt möjligt, allt från relationer, till skolan och gamla minnen. Känns bra att jag har en vän som Marielle, vi kan prata om allt och det är så det ska vara i en kompisrelation tycker jag.

Ska snart gå och lägga mig, upp till skolan för sista gången denna termin. Sedan är det jobb som gäller men jag kommer ändå vara ledig en del och nog ska jag se till att komma till havet då, blev inget sånt förra året då jobbet tog upp all tid. 12 timmar kvar wiho!

Avskedsmiddag imorgon, tråkigt men sant. Hoppas nu bara jag kan hålla mina känslor i styr. Är ganska känslosam av mig så om ingen annan börjar fälla tårar kan det gå bra. Det blir dock inget smink för min del imorgon, haha. Kommer sakna tjejerna sjukt mycket, det bara är så.

Salsa är så himla söt, hon vet knappt hur man går utan det blir mest massa skuttande från henne. Och hon verkar gilla när Milly jagar henne :).

Vi hörs imorgon när jag har sommarlov!

Adiós

Sol på en måndag

Datum 2009-06-01 | Tid 11:02:21

Skönt att det är sol på en måndag, för måndagar är så tråkiga enligt mig. Man har oftast en lång vecka framför sig med jobb eller plugg men om solen skiner blir man lite gladare och piggare vilket gör att det blir lite lättare att ta sig igenom dagen.

Näst sista dagen med skola för min del, blir ju inte så ansträngande imorgon i skolan. Bara lämna in uppsatsen och skriva kursutvärdering. Så om 25 timmar ungefär har jag sommarlov :). Ska bli så skönt för nu är jag riktigt skoltrött. Har faktiskt varit ganska duktig redan, hunnit skriva lite på den fördömda uppsatsen. Men mer behövs tyvärr. Får ta mig i kragen nu och få den färdig så att jag kan gå ut i detta vackra sommarväder istället.

Nu går det ganska bra med Milly och Salsa, de är väl inte vänner direkt men accepterar varandra mer och de fräser inte lika mycket åt varandra. Så om några dagar är nog allt bra. De är så söta mina små diamanter :).

Har tyvärr inte tid med detta, plikten kallar men vi hörs säkert ikväll.

Arrivederci!