Som jag njuter

Datum 2009-12-22 | Tid 15:21:54
Jag njuter riktigt mycket av att ha jullov. Det var längesedan jag kunde slappna av såhär men nästa vecka blir det full fart igen när jag ska börja på min planeringsuppgift. Vet på ett ungefär vad jag ska ha med så ska väl inte ta alltför många dagar att skriva ihop det.



Jag och Martin var en sväng på Öb för att se om de hade någon korg till vår ena katt. Den vi har passar bara den minsta och vi tyckte att båda katter borde få ha varsin. Hoppas hon gillar den så kan Martin få sova ifred på natten.

Har fått den sista boken i Mari Jungstedts serie nu så den ska läsas idag, se hur långt jag hinner men det är ingen brådska. Bara det att jag har så svårt att lägga ifrån mig en bok jag verkligen tycker om. Bokmal beskriver mig på ett ypperligt sätt!




Ska snart äta Janssons frestelse, är verkligen det godaste man kan äta på julen tycker jag. Vad tycker du är det godaste på julbordet?

Hörs senare!


Kommentarer
Postat av: Madde

Ja det gör jättemycket faktiskt. Jag blev väldigt nöjd :) Hoppas du får en fin kväll!

2009-12-22 @ 16:54:39
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: emma

nej uggs är fan inte najs. hur är din tisdag sötnos? (:

2009-12-22 @ 17:32:59
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: emma

ja tyvärr är det så, men men han måste ju få vara med sin familj (: vad ska du göra ikväll?

2009-12-22 @ 18:07:52
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0