Kallt i skog och mark

Datum 2009-11-12 | Tid 18:46:28
Har ju varit ute hela dagen och trots att jag hade två par strumpor och vinterstövlar så frös jag om fötterna så imorgon kör vi på tre par även två par vantar. Måste dit igen för vi ska håva imorgon, hoppas bara inte där är grodor för då dör jag. Är sjukt rädd för grodor av någon konstig anledning.

Idag har vi lärt oss en massa om träd och hur de växer med mera, vi lekte även lekar för att hålla oss varma och så lagade vi soppa på stormkök, blev faktiskt ganska gott. Gjorde även en övning där vi fick var ett djur på vår rygg så skulle vi gissa vad det var för ett djur. Det konstiga var att jag inte kunde lista ut mitt djur för jag kopplade inget djur som hade fyra ben men inte några synliga öron. De som vet om min grodfobi tyckte det hela var komiskt just eftersom jag fått en groda, att jag inte förstod det.

Som ni säkert förstår så har det inte hänt så mycket annat idag, är precis hemkommen och ska se om jag har något ätbart i kylen.

Vad har hänt i era glamourösa liv?

Kommentarer
Postat av: Madde

Ja visst är den störtskön :) Jo det är helt okej med mig idag, har äntligen lyckats komma iväg till vårdcentralen idag! Himla skönt, om du vill veta mer finns det i ett inlägg jag nyss lagt upp på bloggen. Allt bra med dig också? Kram /M

2009-11-12 @ 19:32:46
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Anonym

så du har blivit skogs mulle vad mysigt :) jo klart jag mins våra band :P har dem kvar =) o drängarna hahah går i skogen för jag e mogen :P jag börjar oxå bli förkyld.. jobbigt.. ha de fint ikväll!

2009-11-12 @ 19:44:25
URL: http://laiiner.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Ja, eller hur.



Hehe, jag fångade en groda en gång och hade hemma i en burk. =)

2009-11-12 @ 20:09:03
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Madde

Attans då, dessa envisa förkylningar :s Du får krya på dig tjejen! Kram /M

2009-11-12 @ 22:14:12
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: emma

det får vi hoppas ;) hur har din kväll varit sötnos?

Postat av: Julia ♥

Anmäl dig gärna till min tävling "Veckans blogg"

Hoppas du haft en fin dag!

Kram

2009-11-13 @ 22:24:59
URL: http://juliasusanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0