Brand

Datum 2010-06-06 | Tid 11:29:20
Måste berätta en sak som hände i natt. Jag brukar inte vakna när Martin går och lägger sig men inatt gjorde jag. Detta bara för att han skulle stänga fönstret och jag ligger närmst. Det spelar inte så stor roll men saken var den att det luktade jättemycket brand och rök. Först trodde jag att det brann någonstans i huset men eftersom vi inte hörde några grannar eller brandkåren så var det nog inte så. När Martin kollar runt på nätet hittar han artiklar där det står att en fritidsgård brunnit ner på en skola. Skolan ligger tillräckligt nära oss för att vi skulle känna av lukten. Polisen misstänker att branden är anlagd. Vilket jag också tror för känns ganska osannolikt att den skulle ha börjat brinna av sig själv men man vet ju inte. Hemskt är det i alla fall men det var tur att inte skolan brann upp.

En lite trevligare sak är att jag ska fixa mitt hår imorgon. Håret ska få en total uppfräschning så det blir både färg, slingor och klippning. Nu är frågan bara hur jag vill ha det. Det är alltid lika svårt men jag blir alltid lika nöjd när jag går därifrån. Behöver inte oroa mig över det egentligen.



Mitt hår ser ut ungefär såhär just nu. Inte vidare snyggt tycker jag!


Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Usch så hemskt när folk anlägger bränder :S Läskigt!

2010-06-06 @ 11:56:43
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: bitterfittan

tack fina du! (:



hur har din dag varit?

2010-06-06 @ 22:45:53
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Diana här, snart utbildad förskollärare. Har världens bästa vänner och är förlovad med en underbar kille. Jag bloggar om min vardag och det som händer runt omkring mig. Enjoy!

RSS 2.0