Trippelbrownies
1 liten långpanna
Om det är svårt att bestämma vilket som egentligen är godast av mörk, ljus eller vit choklad finns den här varianten med alla sorter på en och samma gång.
Ingredienser:
175 gram smör
200 gram mörk choklad
3 st ägg
3,5 dl socker
1,5 dl mjöl
1,5 msk kakao
100 gram vit choklad (hackad)
100 gram mjölkchoklad (hackad)
Tillagning:
Om det är svårt att bestämma vilket som egentligen är godast av mörk, ljus eller vit choklad finns den här varianten med alla sorter på en och samma gång.
Ingredienser:
175 gram smör
200 gram mörk choklad
3 st ägg
3,5 dl socker
1,5 dl mjöl
1,5 msk kakao
100 gram vit choklad (hackad)
100 gram mjölkchoklad (hackad)
Tillagning:
1 Sätt ugnen på 175 grader.
2 Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker och blanda med chokladsmeten. Tillsätt mjöl och kakao, blanda väl. Häll sist ner den hackade chokladen och blanda.
3 Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 35 minuter. Garnera gärna med en klick vispgrädde och strössel.
2 Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker och blanda med chokladsmeten. Tillsätt mjöl och kakao, blanda väl. Häll sist ner den hackade chokladen och blanda.
3 Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 35 minuter. Garnera gärna med en klick vispgrädde och strössel.
Kommentarer
Postat av: Frida
Vad gott det verkar. :)
Trackback