Otroligt lugnt

Datum 2010-06-30 | Tid 22:08:02
Jag är redan hemma. Kunde gå en timme tidigare för att det fanns inte så mycket att göra. Om jag hade kunnat välja så hade jag tagit alla som var på min tur efter varandra och då hade jag kunnat sluta halv sju - sju istället men tyvärr fungerar det inte så. Kan inte lämna ut mediciner hur tidigt som helst. Ikväll var det lugnt men nästa vecka kan det vara stressigt så att man inte ens hinner gå på toaletten. Jag har aldrig haft det såhär lugnt under mina år där, men kan vara skönt ibland. Som ni säkert förstår så har det varit en bra kväll och jag har bara träffat trevliga personer.

Hur har ni haft det ikväll?

Första kvällen

Datum 2010-06-30 | Tid 14:35:58
Ska snart gå till tåget, känns inte så kul just nu i och med att man varit hemma hela dagen men jag valde själv att ha mycket kvällar. Jag hoppas det går bra ikväll, är ju första kvällen så. Hade egentligen kunnat ta ett senare tåg men känner att det är lite stressigt. Har tio minuter tills jag börjar och om tåget då är försenat så. Sen vill jag ha lite tid för att kolla igenom turen och vad som ska göras.

Blir inga fler uppdateringar från min sida idag. Kommer hem vid 23 och ska upp klockan fem imorgonbitti, se om jag orkar blogga då.

Ha det så bra ikväll så hörs vi!

Tävlingen avslutad

Datum 2010-06-30 | Tid 14:19:39
Så tävlingen är avslutad. Fick tyvärr inte in rätt svar men som jag lovade får ändå de som gissat en länkning om inte rätt svar kom in. Var tyvärr bara en som gissade och det var Leia, klicka här för att komma till hennes blogg.


Det jag beställde var detta:








Derma Seta, hårborttagningsapparat. Tar även bort död hud. Fick med en del tillbehör också som ni ser på ena bilden. Har testat lite grann och det verkar fungera. Ska ta och använda den ordentligt när jag har bättre tid.



Redan 27 grader

Datum 2010-06-30 | Tid 07:39:04
Jag älskar sommaren med solen och värmen men det är inte mysigt när man inte kan sova för att det är för vamt. Vi har redan 27 grader i lägenheten och då är det inte så varmt där ute än. Vi hade nästan 40 grader igår här hemma. Det är för mycket även för mig. Hade man bara kunnat åka till havet så inga problem men nu jobbar jag hela tiden. Ska se om jag kan ta mig till havet i helgen då jag är ledig.

Ska försöka träna lite nu på morgonen, ikväll blir det inte av då jag måste lägga mig så fort jag kommer hem. Ska upp tidigt imorgon ju.

Ni är allt lite dåliga på att gissa i min tävling.. 14:00 avslutas den och jag kommer visa vad det var jag beställde från tvins. Gå in här och gissa!



Sovmorgon

Datum 2010-06-29 | Tid 22:17:45
Sovmorgon imorgon wihoo! Ska trots det ändå gå och lägga mig nu. Var ju uppe redan klockan fem, klart man blir trött då. Ska försöka att inte sova för länge heller vill ju inte vänja mig vid sovmorgnar även om jag jobbar kvällar rätt mycket.


Helt knäppt

Datum 2010-06-29 | Tid 21:48:05

I min fantasi ligger ett berg med gröna blad och en intressant färg. Du är glad och du lyser, i min tomteskepnad jag fryser. Du är min aura, jag minns dig som min Laura. En torr kuttrande hund, min första tentamen avklarades i Lund. En skiva kalkon och ett glas fanta, snälla Eva bry dig inte om att banta. Jag är glad för mina studenter jag ser dem som klienter eller varför inte presenter. Med sina glada färger studenterna går i förrgår släppte jag en tår. Jag ser den danska staden bit mig inte i bladen. Du är den enda Jutta låt mig aldrig dig putta. På en trappa steppar dina morgonskor jag känner din mor. Med en tub i min nacke ser jag dig rulla över en sönderäten backe. Tager du mig så tager jag dig vi blir en, äntligen, jag gungar på en gren.

 

Ser ni någon logik i denna dikt?

Det gör inte jag i alla fall! Jag och min kompis (mest min kompis) kom på denna en kväll, vi ville skoja lite med ett par kompisar angående skolan. Vi sade att den här skulle analyseras och diskuteras på ett seminarium haha. Så kul vi hade åt det. Stackars våra kompisar som först verkade gå på det. Jaja, lite bus får man ju ha ;).


Kom igen nu

Datum 2010-06-29 | Tid 21:10:20
Än så länge är det en som gissat på vad det är jag beställt. Vill du också gissa så gör det här! Klart att du vill gissa ;).



Underbar bild!

Tävling!!

Datum 2010-06-29 | Tid 18:10:57
Har beställt en sak ifrån Tvins, paketet finns att hämta men jag tar det imorgon för ikväll orkar jag inte. Jag tänkte att ni skulle få gissa vad jag beställt. Produkten finns på startsidan hos tvins.com. Den som gissar rätt får en länkning av mig men om ingen gissar rätt så blir alla som gissat länkade. Vad väntar ni på?? In och titta nu och gissa sedan i detta inlägg!!

Ska bara säga det att tävlingen avslutas imorgon 14:00!!





Gissa på!!!


37 dagar kvar

Datum 2010-06-29 | Tid 16:52:13
Tycker ändå att det går ganska bra för mig på jobbet. Har tyvärr blivit mycket dötid idag då jag inte fick tag i vårdtagarna som skulle ha städ. Hade tänkt ta ett på förmiddagen för att hinna med allt men blev inte så. Var i och för sig med på mötet de hade men ändå. Så kan det bli ibland och ibland har man så mycket att man inte ens hinner gå på toaletten. Då föredrar jag faktiskt att ha det såhär. Tyvärr blev jag inte klar så snabbt att jag hann med ett tidigare tåg så fick vänta i typ 40 minuter men tiden gick ganska fort. Ska snart laga middag, bara ätit två mackor och en nektarin idag.


Hur har ni haft det i detta underbara väder??

Dag 2

Datum 2010-06-29 | Tid 05:17:02
Sov bättre inatt som tur är men det innebär inte att jag är piggare idag. När jag vaknade imorse för att titta på klockan blev jag ganska besviken då jag insåg att klockan var tjugo i fem. Roligt att inse att man måste upp inom tjugo minuter. Hade önskat att klockan bara var tre eller något så att jag fått sova lite till.

Jag undrar vad dagen har att bjuda på idag. Jag har för mig att där inte var jättemycket på turen jag har idag men jag kan också minnas helt fel. Är dag två av 39, det går framåt!

Nu måste jag göra mig klar. Mackor ska fixas och jag ska försöka äta lite frukost.

Hörs ikväll!




En gammal bild på mig! Bara för att jag inte hunnit ta några nya!



En bok - ett måste

Datum 2010-06-28 | Tid 21:40:24
Det märks att jag gick upp tidigt imorse, är redan trött. Blir nog att lägga sig i sängen och läsa lite. Tänkte läsa ut boken jag håller på med nu för att sedan kunna ta en ny imorgon. Är inte så många sidor kvar och jag lär bara komma halvvägs till Hässleholm med den. Måste ha en bok med mig ifall jag blir sugen på att läsa på tåget. Tror det blir någon av Jane Greens böcker, längesedan jag läste dem.

Läser du böcker?

Första dagen

Datum 2010-06-28 | Tid 19:49:03
Äntligen har jag tid och ork att blogga. Tycker det känns jobbigt när jag inte hinner med eller orkar fast det kanske bara visar på att jag har ett "riktigt" liv haha.

Jobbet idag gick bra. Var lite nervös i början men det var som vanligt ungefär. Var bara en enda vårdtagare som inte var nöjd men jag var beredd på det då jag visste att den vårdtagaren kan vara sådan av sig. Fick i alla fall bra bemötande av de nya som jag inte träffat förr. Skulle haft ett städ och ett inköp men blev inget av det. Fick istället ta ett annat inköp och en disk. Tycker inte det är rättvist att någon kan komma och säga att de tänkt gå en viss tid. Var en vikarie som hade tänkt gå vid ett och därför inte kunde ta inköpet jag fick ta. Själv kom jag därifrån halv tre. I och för sig en halvtimme tidigare men ändå. Jag hoppas också att jag får möjlighet att göra likadant någon annan gång men det har aldrig hänt de andra två åren så. Snarare är det jag som jobbat över av sommarvikarierna.

Resten av veckan ser ut på följande vis:

Tisdag: 7:15-15:00
Onsdag: 16:30-22:00
Torsdag: 7:15-14:00
Fredag: 7:15-14:00
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Nu är det bara 38 dagar kvar på jobbet!!


Vilken natt

Datum 2010-06-28 | Tid 05:37:32
Usch, vad då dåligt jag sovit inatt. När jag lade mig var det hur varmt som helst och det gick inte att ha täcke på sig. Vaknade två timmar senare av att jag höll på att frysa ihjäl så det var bara att ta täcket på sig. Har sedan vaknat ett par gånger till och både frusit och svettats. Nu är jag uppe i alla fall och ska om 25 minuter gå till tåget.

Vet inte varför jag alltid har en konstig känsla inom mig när jag vet att jag ska till jobbet. Detta kommer säkert gå bra men jag är ändå nervös. Får hoppas det bästa helt enkelt.

Nu ska jag fixa till det sista innan jag går. Vi hörs ikväll!

Hoppas ni får en fin dag!

John Blund, var är du?

Datum 2010-06-27 | Tid 21:38:12
Klockan tickar på här. Om jag ska orka upp fem imorgon så är det nog dags för John Blund att hitta hit. Det värsta är att jag nog börjar bli förkyld, ont i kroppen och tung i huvudet. Får hoppas det känns bättre med lite sömn, kan ju inte sjukanmäla mig första dagen.

Finns inte så mycket mer att berätta men vi hörs imorgon. Antingen tidigt på morgonen eller lite senare på kvällen.


Glömde berätta innan att jag frågade Anton (min systerson) vad han skulle bli när han blir stor. Han ska bli jultomte och dela ut klappar till barnen. Väldigt snällt men tids nog inser han att jultomten inte finns på riktigt. Så länge han tror på den är det ju bra, han är ju bara 3,5 år.




Fint igen

Datum 2010-06-27 | Tid 11:59:51
Har nästan städat klart nu. Det enda som mer ska göras är att plocka undan lite. Skönt att få det fint omkring sig i alla fall. Tvätten är i torktumlaren och väntar på att bli torr. Ska bara handla också. Tycker det är så jobbigt att man behöver ha med sig mat till jobbet varje dag nu. Vet ju aldrig vad man ska ha med sig.

Söndagsångest

Datum 2010-06-27 | Tid 09:23:12
Idag har jag söndagsångest. Börjar ju på jobbet imorgon och jag hade mer än gärna varit ledig lite till. Mest trött på att höra alla som ska ha semester, de kan ju tänka på oss som måste jobba över sommaren. Jag är en bitter människa!

Igår var vi ju hos mina föräldrar och firade min bror. Var mycket trevligt. Åt grillad god mat och en jättegod tårta som jag absolut inte kunde hålla mig ifrån. Nu blir det hårdträning i flera veckor för att bränna bort alla de kalorier. Min systerson Anton är så söt, när vi hade ätit frågade han mig om jag ville koppla något åt honom. Jag förstod först inte vad han menade men sen visade han ett koppel. Han ville gå ut med mamma och pappas tax Toker. Det gick jättebra och vi hade många intressanta samtalsämne, det var mest Anton som pratade haha.

Idag ska jag städa och så måste jag handla. Tvätten är redan igång. Skönt med egen tvättmaskin! Synd bara att jag kommer städa hela veckan på jobbet också. Det är inte min favoritsyssla direkt. Ska väl inte klaga, det är inte alla som har ett jobb ju.



Får väl börja nu så att jag blir klar någongång. Vi hörs sen!

Glöm nu inte rösta på mig här!

Rösta på mig

Datum 2010-06-26 | Tid 21:30:02
Jag behöver din hjälp med att vinna dagens blogg hos Madde. Se nu till att rösta på mig! Ni som röstar blir länkade av mig när tävlingen är avgjord. Se bara till att tala om för mig att du röstat så jag vet. Vad väntar ni på? Se till att rösta nu!!!! Rösta här!

Födelsedagsfest

Datum 2010-06-26 | Tid 13:12:31
Berättade ju innan om midsommarfirandet och idag ska vi iväg på födelsedagsfest. Min bror fyllde ju 18 förra veckan så idag ska han firas. Har snokat reda på att vi ska äta grillat!



Min bror Rasmus!



Nova ligger på skrivbordet och myser hos mig!

Födelsedagsfest

Datum 2010-06-26 | Tid 13:12:28
Berättade ju innan om midsommarfirandet och idag ska vi iväg på födelsedagsfest. Min bror fyllde ju 18 förra veckan så idag ska han firas. Har snokat reda på att vi ska äta grillat!



Min bror Rasmus!



Nova ligger på skrivbordet och myser hos mig!

Midsommarfirandet

Datum 2010-06-26 | Tid 08:56:20
Skulle bloggat igår men det blev inte så av någon anledning. Jag är här nu i alla fall :).

Var hos ett par kompisar igår för att fira midsommar. Var trevligt och så men jag var inte riktigt glad igår när vi åkte hem. Tyckte det blev för mycket prat om träning ( i princip hela kvällen). Martin hjälpte även Jessica att installera hennes skrivare till datorn vilket jag tyckte var helt okej men sen skulle han installera firefox istället för explorer samt att det var något annat han fixade också. Var ju inte därför vi åkte dit. Vi hade i alla fall roligt när vi var ute och gick en runda. Stannade på en lekplats så att Eliam (Jessicas son) fick leka lite. Var i och för sig inte bara han utan även jag och Jessica gungade :). Tyckte det var roligare än att dricka ;).

Hade inte kameran med så har inga bilder att bjuda på :(.

Maten vi åt igår var: Pizza!



Godnatt

Datum 2010-06-24 | Tid 23:04:22
Nu ger jag upp för ikväll. Har varit trött ett bra tag så är dags att sova, måste ju orka med kvällen imorgon. Vad vi ska göra får ni veta imorgon.











Jobbat

Datum 2010-06-24 | Tid 21:02:40
Nu orkar jag skriva ett litet inlägg. Gick hur bra som helst på jobbet idag, gick i och för sig bredvid så var inte så konstigt. Känner mig ganska lugn inför måndag men det kan ändra sig tusen gånger till. Får ju inte lov att berätta så mycket om jobbet eftersom jag har tystnadsplikt. Kan säga som så att vårdtagarna som jag varit hos tidigare kände igen mig. Många av de i alla fall. Alltid roligt!

När jag kom hem så åt vi lite och sen somnade jag faktiskt. Nu är jag vakne men fortfarande lika trött. Har inte vant mig vid att stiga upp tidigt. Var ju ett par veckor sen jag hade praktik och steg upp vid fem.

Vad har ni gjort idag?

Försenat

Datum 2010-06-24 | Tid 06:11:37
Sitter på stationen och väntar på tåget. Det är tio minuter försenat. Som tur är så kommer jag fortfarande i tid. Lite typiskt att jag inte visste detta för då hade jag inte behövt gå så tidigt. Får se hur dagen går idag, går ju bredvid så vad kan gå fel? Ni har väl sol idag?

Så typiskt

Datum 2010-06-23 | Tid 21:40:07
Jag brukar alltid vara trött tidigt på kvällen men just idag när jag måste lägga mig tidigt då är jag inte trött. Ska ändå om en stund lägga mig för chansen finns att jag somnar ändå. Fem imorgon ringer klockan, jippi!!

Får se om jag orkar starta datorn eller hur jag gör. Kanske bloggar från mobilen annars.

Godnatt och sov gott!



Bilder från Skånetrippen

Datum 2010-06-23 | Tid 20:09:18

Simrishamn! Simrishamn!



Ystad! Ystad!



Kyrka/gammalt kloster i Ystad!



Här är bara några av bilderna jag tog, många som är från samma ställe fast från olika håll. Känns inte så jättespännande att visa. Hade velat ta fler bilder men var så mycket folk att de hade kommit med, känns heller inte så lämpligt att springa och fotografera mitt i stan ;).

Får lägga mig tidigt idag, ska upp fem imorgon. Ser jag inte framemot direkt. Förresten, när jag visade mig på jobbet blev alla jätteglada! Jag är i alla fall omtyckt ;).

Jag blir knäpp!!

Datum 2010-06-23 | Tid 11:34:51
Jag blir så knäpp på detta jobb. Usch jag vet att jag gnäller men det blir värre och värre. För en stund sedan så ringde samordnaren till mig och frågade om jag kunde komma in imorgon för att gå bredvid. Nu kan jag imorgon men hade de inte kunnat ringa lite tidigare än dagen innan? Måste även fylla i papper om lön och så för den vill jag verkligen ha. Har lätt gjort mig förtjänt av den så duktig som jag är haha ;).

Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt!


Knäppare bild på mig finns inte!!

Ska om en liten stund gå till tåget. Verkar bli delegering idag! Ska gå lite i stan först för jag tar ett tidigare tåg ifall det är förseningar, var massa försenat igår så. Bäst att vara på den säkra sidan!

Vi hörs lite senare!

Vill ha bloggtips

Datum 2010-06-23 | Tid 08:50:21
Som ni säkert märker så har jag inget bättre för mig än så länge. Bör äta frukost och så men vet inte vad jag vill ha.


Tänkte höra om ni kan tipsa mig om någon bra blogg, vill ha fler bloggar att läsa. Vilka bloggar läser ni?

Tips på tävling!

Datum 2010-06-23 | Tid 07:50:25
Jag är med och tävlar om en mini goodiebag här. Var med du också!!

100623

Datum 2010-06-23 | Tid 07:28:51
Då hörs vi igen bara några timmar senare. Trodde jag skulle sova länge idag med tanke på att jag somnade runt halv två men jag vaknade halv sju och kunde inte somna om. Så typiskt mig!

Än så länge har ingen sköterska ringt mig men morgonen är ju inte slut än. Ska även gå inom jobbet och titta lite för att se vad som väntar mig på måndag. Är allt lite nervös faktiskt.

Verkar inte bli så soligt idag tråkigt nog. Jag hoppas bara att regnet håller sig borta.

Hur har ni det idag?

Har tagit ett stort steg

Datum 2010-06-23 | Tid 00:29:22
Är väl dags att gå och lägga sig nu så man kommer upp i vettig tid imorgon. Ikväll gjorde jag något som jag inte trodde att jag någonsin skulle göra. Jag tog kontakt med en gammal kompis igen som jag inte pratat med på lite mer än ett år. Får väl se om detta leder till att vår vänskap förnyas eller så. Var i alla fall ett stort steg och jag har inget att förlora på det. Var rätt kul att höra hur hon har det. Vi var väldigt bra kompisar innan och vi har känt varandra sedan sjuan på högstadiet.

Imorgon blir det att åka till Hässleholm för att få min delegering. Jag hoppas nu att sjuksköterskan inte ringer och avbokar för då finns det ingen annan tid för mig innan jobbet drar igång.

Inser nu att det blir fel att skriva imorgon då klockan redan passerat tolvslaget. Jag tror nog att ni förstår vad jag menar! Vi hörs lite senare!


Värme

Datum 2010-06-22 | Tid 08:39:46
Idag är jag gladare över att det är sol och klarblå himmel. Ska nämligen bara stanna hemma idag och göra vad jag vill. Eftersom min kompis inte har någon dator så blir det svårt att skriva på arbetet.

Jag gillar värmen hur mycket som helst men då den blir lite jobbig är när man tränar. Vi får alltid ca 10 grader varmare inomhus än vad det är ute så man svettas bara man sitter stilla i princip. Får sluta bry mig om det och ta tag i träningen istället. Ska ju gå ner i vikt är det tänkt och då får jag också jobba för det. Har i alla fall slutat att äta så mycket godis och annat skräp. Bara det är en bra början när det gäller mig.







Den första bilden är på min ena byrå som bara sku slipas lite till innan jag börjar måla den. Andra bilden är på himmeln så som den ser ut just nu hos oss. Tredje bilden är på vårt fönster inne på kontoret. Där finns ett litet fönster undertill som inte syns så bra för att persiennen är neddragen. Sådana här fönster har vi i alla rum. Därför det blir så varmt.






Bara otur

Datum 2010-06-21 | Tid 20:45:48
Jag måste säga att denna dag inte varit speciellt bra. Åkte till Malmö för att skriva projektplanen men sanningen är att vi inte fick gjort någonting. Allt gick bara emot oss helt enkelt. Allt började med att vi inte kunde öppna projektpkanen som var skickad till min mail på grund av att vi inte har samma world. Vi prövade att installera samma men det fungerade inte utan datorn bara hängde sig. Vi ringde till en bekant till Jessica som är duktig på datorer, skickade filen till honom men då hade vi skickat en temporär fil från internet. Han åker hem till Jessica för att försöka fixa problemet men vi måste formatera om hela datorn. När det görs så inser Bosse att det är något fel på hårddisken så han tar datorn med sig hem.

Allt detta har tagit hela dagen. Nu väntar vi bara svar ifrån lärarna om vi kan skicka in senare men det tror jag att vi kan. Hur kan man ha så mycket otur på en och samma dag?

Jag hoppas ni haft det bättre!!

Arg

Datum 2010-06-21 | Tid 07:01:23
Borde vara glad över det soliga väder vi har idag men det är jag inte. Idag ska jag sitta inne och fixa med projektplanen, är så fruktansvärt arg över det så det finns inte. Jag är ännu mer arg över att jobbet börjar nästa vecka. Hinner inte få min sista lediga vecka så nu är det slit som gäller nästan varje dag. Det allra värsta är att jag missar Martins födelsedag. Det var ingen som kunde byta kväll med mig så jag måste jobba då. Kul eller inte men är bara det att jag inte tänker ställa upp eller hjälpa någon annan där i sommar heller. Ska inte byta tur med någon eller jobba en enda dag extra. har ställt upp tillräckligt för dem så. Får ändå aldrig någonting tillbaka. Förstår inte varför jag tackade ja till detta jobb. Beror ju på att man behöver pengar tyvärr.

Måste sätta fart nu tåget mot Malmö går om en timme. Som vanligt är det jag som måste åka dit. Skulle varit skönt om min kompis hade kunnat åka hit ibland med. Får se hur det blir till hösten.

Jag lever!!

Datum 2010-06-20 | Tid 18:11:05
Inget bloggande i helgen beror på att jag varit hos mina föräldrar. Jag fick veta att de skulle till Skånes djurpark med min systerson och då ville givetvis jag följa med. Träffar inte han så ofta så måste passa på vid tillfälle. Sedan blev det att jag stannade där tills idag. Det var tur för mamma och pappa skulle på loppis idag och jag följde med, är väl inte jätteroad av det egentligen men idag hittade jag två fina byråer som jag ska fixa till hemma. Kostade bara 60kr så varför inte. Kan dessutom vara roligt att själv få fixa till dem lite. Blev hemkörd till Eslöv och så fikade vi lite här hemma innan mamma och pappa körde igen.

Igårkväll såg vi på det kungliga bröllopet. Jag tyckte att Victorias klänning var jättefin och jag tycker dem passar så bra ihop. Fina tal hölls också men blev lite besviken på kungens faktiskt. Vad tyckte du om talen som hölls?


Härlig dag

Datum 2010-06-18 | Tid 18:16:00
Då var man hemma igen efter en härlig dag. Vädret var bra inget regn men blåste ibland och då blev det ganska kallt. Fast vad kan man vänta när man är i hamnstäder. Tog ett par fina bilder som kommer upp imorgon. Ikväll orkar jag helt enkelt inte. Om en timme eller två kommer min bror hit, får se vad vi hittar på innan vi går till krogen. Kan säga som så att han är väldigt glad idag haha. När han väl varit där kommer han säkert inse att det inte var något speciellt.

Nu ska jag vila lite innan han är här.

Skånetripp

Datum 2010-06-18 | Tid 07:52:11
Idag blir det en rolig dag som sagt. Jag och Martin ska nämligen åka runt lite i Skåne, då det tar lite tid att åka från ställe till ställe har vi valt att rikta in oss på Simrishamn och Ystad. Där är jättefint verkligen så ska bli kul att åka dit och bara gå runt och titta. Kameran följer med så kommer bli en massa bilder. Ikväll kommer min lillebror hit och så ska jag bjuda honom på en öl på krogen. Lovade han det för längesedan så får stå vid mitt ord. Känns konstigt att han får gå på krogen, ävern han ska ju bli vuxen någon gång.

Synd bara att det inte är jättefint väder men jag hoppas solen kommer fram under dagen och att regnet håller sig borta.

Vad ska ni göra idag?

Killers

Datum 2010-06-17 | Tid 23:21:06
Det är filmen vi såg ikväll, i huvudrollerna ser vi Katherine Heigl och Ashton Kutcher.

Såhär beskriver sf filmen:

"En oåtkomlig mördare har gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna".

Tyckte filmen var bra men den var lite segstartad och på ett ställe blev det lite för mycket bilar och skjutande. Jag tycker dock den är värd 3,5 av 5.

Nu ska jag se lite tv innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar en rolig dag men mer om det imorgon, titta in då!

??

Datum 2010-06-17 | Tid 17:31:37
Idag har det inte varit en jättebra dag. Blivit ganska irriterad och arg, är trött på att jag ska vara på ett visst sätt mot andra medan andra kan göra som de vill.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, ska åka till Lund och gå på bio med Sarah. Ska bli roligt att få komma bort och tänka på något annat för en gång skull.


Ingen delegering idag

Datum 2010-06-17 | Tid 08:46:09
Så var det med det. Sjuksköterskan som ska ge mig delegering idag ringde och sade att hon inte kunde. Hon skulle något annat. Nu blir det den 23e istället och då hoppas jag att hon kan för annars hinner jag inte få den innan jag börjar jobba den 28e. Även om jag inte vill ha någon delegering så vill jag hellre ha det gjort än att vänta hela tiden. Egentligen skulle jag fått den igår.

På grund av detta har jag inga större planer på dagen men gör väl inte mig något egentligen.

Vad ska ni göra idag?

Godnatt

Datum 2010-06-16 | Tid 23:04:05
Dagen och kvällen går mot sitt slut och jag tänkte gå och lägga mig nu. Imorgon väntar delegering i Hässleholm, jag hoppas att det går bra. Denna gång ska jag inte lyssna på en massa information och skriva ett prov utan direkt prata med sjuksköterskan. Jag kommer ihåg det mesta sedan föregående somrar. Blir tredje året där nu och jag hoppas att det är det sista. Förhoppningsvis jobbar jag på en förskola eller så gör jag något annat roligt.

Imorgon fyller min lillebror 18 och han blir helt plötsligt vuxen. Känns jättekonstigt, han är fortfarande liten i mina ögon. Han har till och med bil vilket är ännu konstigare. Det enda han inte får skaffa före mig är barn haha.

Vi hörs imorgon!

Härligt med långa ljusa kvällar

Datum 2010-06-16 | Tid 16:56:49
Känns inte som att klockan är fem på kvällen. Det är fortfarande hur varmt som helst ute men jag klagar inte. Tycker bara det är skönt att det är ljust så länge som det är. Underlättar ganska mycket när jag kommer jobba kväll sen. Vill egentligen inte tänka på jobbet men är svårt att låta bli. Imorgon ska jag dit för att få min delegering, som jag längtat efter den.

Snart ska vi laga mat här hemma, ska bli gott. Blir lite sill och potatis, tjuvstartar lite med midsommarmaten men det är ju så gott!

Äter du sill?

Jag i ett nötskal

Datum 2010-06-16 | Tid 09:17:45
Måste bara berätta detta som faktiskt är ganska komiskt. Jag skulle ringa till några olika hyresvärdar i Höör för att höra vad de har för olika lägenheter. Sagt och gjort, jag letar upp listan på dem som finns och ringer till en. Där är någon som svarar men det låter inte som att det är den här hyresvärdens kontor så jag frågar om jag kommit rätt vilket jag inte har. Lägger på luren och tycker det är märkligt att jag slog fel nummer då jag hela tiden kollade vilket nummer dem hade. När jag än en gång tittar så ser jag att det inte är telefonnumret jag slagit utan postnumret som råkar vara någons telefonmummer. Hur dum får man vara?? Var nog inte meningen att jag skulle ringa runt och höra om lägenheter.. Diana i ett nötskal helt enkelt!

Mög

Datum 2010-06-15 | Tid 23:17:20
Känner mig lite irriterad då min sista semestervecka innan jobbet drar igång försvinner. Jag måste sitta och rätta till lite i projektplanen som skrevs för ett par veckor sedan. Jag kan hålla med om ändringarna som måste göras och jag tycker att handledningen jag och min kompis fick nu var jättebra. Bara det att mycket ledighet försvinner, eftersom jag jobbar 39 av 49 dagar så vill jag ta vara på all ledig tid på bästa sätt och för mig är inte det att skriva uppsats för skolan. Måste göras för att betyget ska komma in. Är rätt trött på skolan nu men snart är det min tur att ta examen!

Nu ska jag sova, sängen kallar på mig högt och tydligt! Vi hörs imorgon!

Tips!

Datum 2010-06-15 | Tid 22:47:10
Om ni inte har smakat Sias apelsinchoklad glass än så gör det! Smakar precis som romerska bågar, så himla gott!

Det är lätt en av de godaste glassmakerna jag prövat!



Behöver hjälp

Datum 2010-06-15 | Tid 10:10:05
Nu har jag tröttnat på min blogg design och skulle vilja ha en ny. Lite gladare färger som påminner om sommaren helt enkelt. Mitt enda problem är att jag inte är det minsta bra på att fixa med sådant själv så jag skulle behöva hjälp. Jag betalar självklart för detta då jag vet att det tar lite tid att fixa.

Känner du sig sugen på att hjälpa mig så hör av dig!!!

Lång tid

Datum 2010-06-15 | Tid 08:47:44
Tycker jag är värd ett grattis idag eftersom jag stått ut med Martin i fyra år och åtta månader idag :P. Det är länge!!


Vad ska ni göra idag?

Solglasögon

Datum 2010-06-14 | Tid 19:03:40
När jag och Martin var ute innan idag så passade jag på att köpa nya solglasögon då mina gått sönder. Jag tyckte bra om mina förra men tycker bättre om dem nya. Fast så ska det väl vara egentligen.



Eftersom jag själv tagit bilden blev den inte jättebra men man ser ju :).


måndag 14 juni

Datum 2010-06-14 | Tid 08:22:14
Idag känner jag mig inte lika nere som jag gjorde igår. Vet väl inte riktigt varför jag kände så men skönt att det gått över. Idag är det fint väder med blå himmel, dock är det lite moln men de är vita och ser snälla ut.

Idag ska vi fixa lite ärende i stan och så ska vi nog äta på mcdonalds för att få ytterliggare ett glas och denna vecka är det i färgen rosa.

Vad har ni för planer idag?

Hemma igen

Datum 2010-06-13 | Tid 18:13:47
Har egentligen ingen lust att skriva i bloggen men gör det ändå så ni vet att jag lever. Har i alla fall kommit hem nu och vi hade det trevligt med god mat och så. Tog en tur med bilen och Martins pappa för att kolla in lite olika lägenheter, vi funderar på att flytta för här är så himla dyrt att bo. Hyrorna höjs hela tiden och det är inte rimligt i längden.

Min kamera har dött så kan inte ta någon bild på min outfit. Alltid är det något som strular. Känner mig inte riktigt glad :(.

Ha en fortsatt fin söndag

Massa kalas

Datum 2010-06-13 | Tid 08:07:00
Hade en trevlig kväll igår med en del av min släkt. Synd bara att min syster och hennes familj inte kunde komma. Jag måste säga att min pappa, bror, morfar och min mosters sambo har konstg humor. Skämtar om allt och inget. Nog för att jag skrattade men mest för att det var så knäppt. Dessutom har de lite snuskig fantasi med. Karlar i ett nötskal antar jag!

Idag åker vi till Hässelholm för att fira Martins syster som snart fyller år. Kommer nog bli roligt och där kommer det nog vara lite mer normal humor om jag säger så.

Har inte så mycket mer att berätta. Tänkte se ut likadant som jag gjorde igår så därför ska jag be Martin ta ett kort så att ni kan få dagens outfit från både igår och idag. Fast det får ni se ikväll när vi kommer hem igen.

Vad gjorde ni igår och vad ska ni göra idag?

Dåligt

Datum 2010-06-12 | Tid 15:06:30
Blir dålig bloggning idag då vi ska till min mormor och morfar på födelsedagsfest! Kommer nog hem ganska sent ikväll. Jag hoppas jag hinner blogga imorgon innan vi åker till Martins föräldrar för att fira födlesedag där med.

Hoppas ni får en fin löedagskväll alla!!

Examensfest

Datum 2010-06-11 | Tid 08:56:39
Idag är det en väldigt mulen fredag i alla fall i Eslöv. Hoppas det vänder snart! Eftersom det inte hänt så värst mycket på den timmen jag varit vaken är det lite bättre om jag berättar om gårdagens examensfirande istället.

Det var jätteroligt igår. Vi började på Fellini i Lund med god dricka och så åt vi lite, de hade riktigt god pizza. När klockan närmade sig sju gick vi till systemet för att handla lite cider och skumpa, passade även på att köpa chips, godis, ballonger och ros glittriga serpentiner. Ska det firas så ska det göras ordentligt!!

När vi kom hem till Sarah och NP blåste vi ballonger och gjorde det fint i lägenheten sedan började vi lyssna på musik och dansa. Var väldigt roligt. Blev även lite diskussioner om hur man säger vissa saker. Jag och NP är från Skåne medan Sarah och hennes kompis Charlotte är från Norrland. Bara att erkänna att skånska är riktig svenska som en av Sarahs elever hade sagt :). Klockren kommentar!!

Kom hem vid tolv om jag inte minns fel. Härlig kväll och om sju månader är det förhoppningsvis jag som står för festen!!

Har inga bilder då jag glömde kameran hemma, of course!

Vi hörs lite senare!

Kul att vara ledig en söndag - eller?

Datum 2010-06-10 | Tid 15:04:35
Blir så irriterad när jag inser hur mycket jag kommer jobba i sommar. Det är inte så roligt att den enda dagen i veckan man är ledig är en söndag. Vad finns det att göra en söndag? Samtidigt orkar man inte göra så mycket om man bara har en dag ledigt. Fast det som är värst är att jag inte kan fira Martin som fyller år mitt i sommaren för att jag jobbar. Vi brukar alltid fira den i hans föräldrars sommarstuga men jag kan inte följa med. Skit tradigt!!

Får förtränga det nu för om en stund ska jag ta tåget till Lund. Ska som sagt fira Sarah som äntligen får plocka ut sin examen!

Vi hörs sen!

Tvättar

Datum 2010-06-10 | Tid 08:21:11
Nu är dagen i full gång. Håller på och tvättar, denna gång tänkte vi tvätta upp allt så vi har bokat tvättstugan fram till tolv. Vill inte tvätta så mycket här i lägenheten då det kostar en hel del.


Såhär ser jag ut just nu nästan i alla fall!

Senare idag ska jag till Lund för att fira min kompis Sarah som kan ta ut sin examen nu. Hon blir lärare precis som jag men skillnaden är att hon kommer ha lite större barn än mig.


Vad ska ni göra idag?

Mat

Datum 2010-06-09 | Tid 17:07:14
Nu är jag hemma igen. Tjejen som köpte boken var så himla gullig. Bara för att jag tog mig in till Malmö fick jag tio kronor mer än vad jag skulle ha för boken, det var absolut inte nödvändigt men väldigt snällt.

Passade på att handla lite på hemvägen. Blev mer än vad som var tänkt som vanligt men ändå glömde jag en sak. Inget livsviktigt men ändå irriterande då jag glömt de senaste gångerna.

Martin är i köket ikväll för att laga mat. Blir fläskfilé med stekt nypotatis och sallad såklart. Vi får såklart inte glömma dressingen vi har till. Mycket viktigt då jag är en sås människa.

Vi hörs!

Regn

Datum 2010-06-09 | Tid 11:34:33
Det blev inget bra väder idag. Det regnar från och till hela tiden tycker jag. Inte mycket att göra åt, hoppas bara det är uppehåll medan jag är ute. Ska åka till Malmö lite senare och lämna en bok. Annars händer här inte så mycket verkar det som.



Detta väder

Datum 2010-06-09 | Tid 08:33:10
Jag börjar bli lite trött på vädret som Skåne har. Ena dagen är det varmt och strålande solsken medan andra dagen är grå och regnig. Imorse när jag vaknade så regnade det men nu ser det ut att kunna bli fint väder. Får väl se under dagens lopp. Hur är ert väder?

Annars idag händer inget speciellt tror jag. Ganska skönt, känner inte för att göra något direkt. Som jag sagt tidigare är jag knäpp, jag köpte jordgubbar igår för att jag skulle äta dem då men det glömde jag helt bort haha. Tur för mig kanske för då kan jag äta dem idag istället :).

Pratade med en gammal barndomskompis igårkväll. Har inte pratat med henne på flera år men hon har det jobbigt just nu så jag ställde upp på en pratstund. Är inte så att vi varit ovänner men vi har helt enkelt glidit isär av olika anledningar. Vi båda har fullt upp i våra liv och då blir det lätt så. Får väl bli ändring på det kanske nu när vi bor lite närmre varandra.

Vad ska ni göra idag?

Fika i stan

Datum 2010-06-08 | Tid 17:08:12
Skattepengarna kom in idag. Härligt, härligt!! Pengar behövs ju alltid. Synd bara att man inte får in mer pengar denna månad. Fast det ska väl också lösa sig!

Träffade Marielle en stund innan, det var trevligt. Längesedan man gjorde det. Tog en fika i stan och pratade om allt möjligt. Gick sedan för att handla, kom hem med lite mer än det som var tänkt men så blir det ibland. Viktigaste var tvättmedel och hårprodukter till mig.

Måste väl snart börja med middagen men har ingen aning alls om vad vi ska äta. Får se vad det blir!

Vad händer hos er ikväll?

Fika i stan

Datum 2010-06-08 | Tid 17:08:12
Skattepengarna kom in idag. Härligt, härligt!! Pengar behövs ju alltid. Synd bara att man inte får in mer pengar denna månad. Fast det ska väl också lösa sig!

Träffade Marielle en stund innan, det var trevligt. Längesedan man gjorde det. Tog en fika i stan och pratade om allt möjligt. Gick sedan för att handla, kom hem med lite mer än det som var tänkt men så blir det ibland. Viktigaste var tvättmedel och hårprodukter till mig.

Måste väl snart börja med middagen men har ingen aning alls om vad vi ska äta. Får se vad det blir!

Vad händer hos er ikväll?

En bild

Datum 2010-06-08 | Tid 09:22:02
Godmorgon alla! Har varit vaken ett tag men det är som vanligt. Drömde konstiga saker inatt, handlade om praktiken och allt var bara så konstigt. Ingenting var som det skulle. Tycker inte om och dörmma sådant.

Ni ska få se en bild på mitt nya hår men de blev inte jättebra och jag har inte fixat håret utan det bara hänger nu.



Som sagt inte den bästa bilden men bättre bild kommer. Shit, vad trött jag ser ut men kan bero på att jag är trött!

Ska köpa lite nya hårprodukter idag. Bara jag hittar något som är bra. Kan ni tipsa om ett bra märke?

Nu ska jag äta lite frukost hade jag tänkt. Sen får vi se vad som händer.

Tjingeling!

Dags att sova

Datum 2010-06-07 | Tid 22:57:33
Så trött jag är!! Blir att gå och lägga sig nu och förhoppningsvis sova gott. Ska bli spännande att se vad morgondagen har att erbjuda mig.


Sov gott alla!

Nytt hår

Datum 2010-06-07 | Tid 20:27:26
Nu har hela dagen gått. Har inte gjort något vettigt förutom att vara hos frisören. Tog ganska lång tid då vi först färgade håret sedan blekte vi slingor. När det var gjort då färgade vi slingorna kopparröda och gud ås nyggt det blev! Till slut klippte vi av halva håret nästan. Bild får ni imorgon!!

Fick mail från kursledaren om att jag och min kompis ville byta handledare när det gäller examensarbetet. Blir svårt att få en ny nu men till hösten och sedan skulle hon och den andra kursledaren titta på vår projektplan så att vi kunde lägga kursen bakom oss. Hoppas detta löser sig nu!

Vad har ni haft för er idag?

Solen ersattes av regn

Datum 2010-06-07 | Tid 07:12:57
Vi som haft en fin helg med sol och riktigt varmt har nu regn. Det är riktigt gårtt och mulet ute. Som det verkar just nu kommer vi inte få se solen idag. Jag hoppas den hittar tillbaka snart.

Idag ska jag fixa håret. Har hittat en frisyr som jag vill ha så nu ska det bara skridas till verket. Är inte förrän klockan två som jag ska vara där, är ett tag till. Jag hoppas tiden går snabbt idag, vill bara få det gjort.

Vad har ni för väder hos er idag?

The children

Datum 2010-06-06 | Tid 23:15:10
Såg den filmen ikväll. Vad tyckte jag? Tyckte den mest var äcklig. Ingen film jag skulle se igen tror jag. Har ni sett den? Barn som mördar folk känns inte så roligt, trodde inte riktigt att filmen skulle vara som den var men nu vet jag det i alla fall. Den får 2,5 av 5 från min sida.


Brand

Datum 2010-06-06 | Tid 11:29:20
Måste berätta en sak som hände i natt. Jag brukar inte vakna när Martin går och lägger sig men inatt gjorde jag. Detta bara för att han skulle stänga fönstret och jag ligger närmst. Det spelar inte så stor roll men saken var den att det luktade jättemycket brand och rök. Först trodde jag att det brann någonstans i huset men eftersom vi inte hörde några grannar eller brandkåren så var det nog inte så. När Martin kollar runt på nätet hittar han artiklar där det står att en fritidsgård brunnit ner på en skola. Skolan ligger tillräckligt nära oss för att vi skulle känna av lukten. Polisen misstänker att branden är anlagd. Vilket jag också tror för känns ganska osannolikt att den skulle ha börjat brinna av sig själv men man vet ju inte. Hemskt är det i alla fall men det var tur att inte skolan brann upp.

En lite trevligare sak är att jag ska fixa mitt hår imorgon. Håret ska få en total uppfräschning så det blir både färg, slingor och klippning. Nu är frågan bara hur jag vill ha det. Det är alltid lika svårt men jag blir alltid lika nöjd när jag går därifrån. Behöver inte oroa mig över det egentligen.



Mitt hår ser ut ungefär såhär just nu. Inte vidare snyggt tycker jag!


Sorority row

Datum 2010-06-06 | Tid 08:50:41
Igår kväll såg jag på Sorority row. En thriller men jag tyckte den mest var sjuk. Det är inte okej att lura någon med att man har dödat en person.

En kille ger en tjej en tablett på festen och han tror det är någon typ av drog fast det är vanliga vitaminer. Tjejen som får tabletten låtsas bli medvetslös och killen ska ha "kul" med henne. Med hjälp av någon låtsasspya tror han att hon kommer dö. Vilket den här tjejen och hennes vänner spelar med på. De kör till ett ställe och där pratar de om de ska dumpa liket i ett stycke eller i bitar. Då de kommer fram till att liket flyter upp till ytan om där är vatten i lungorna bestämmer de sig för att stycka henne med vassa stenar. Alla går och letar men killen tar ett fälgkors från bilen och bara sticker rakt i henne. Han menar på att det inte finns någon luft kvar i lungorna. Inte så smart då tjejen inte var död från början. Sedan fortsätter filmen med att dessa personer är med om hemska saker. Denna film är en ny filmatisering av en 80tals film nämligen The house on sorority row. Filmen får 2 av 5 av mig.



Jag knäpp? Med all sannolikhet!

Datum 2010-06-05 | Tid 19:08:14
Jag är knäpp! Så sant som det är sagt, jag har hela veckan sagt att jag inte ska göra något märkvärdigt första veckan efter skolan slutat. Utan bara vara hemma och ligga på soffan i princip. Klart att jag kan lämna lägenheten men inte lämna stan. Nu har jag gjort det i en dag och nu känner jag att jag måste göra en massa saker för att jag inte har ro att bara vara hemma. Hur ska jag ha det?

Tänkte visa en knäpp bild på mig som beskriver mitt rätta jag!


Bilder

Datum 2010-06-05 | Tid 15:27:42
Bilder från vår promenad till Trollsjön!











Som ni ser är det väldigt fint i Trollsjön. I tisdags var där glada blivande studenter som hade gått sambatåg genom hela stan. I torsdags var där samma studenter som precis gått ut och skulle åka iväg i sina bilar. Har bara så svårt att förstå hur man kan vilja bada i sjön som är där. Det gör många på sambatåget.




Promenad

Datum 2010-06-05 | Tid 11:22:00
Snart börjar vi bli klara för en promenad i sommarvärmen. Bestämde oss för att äta tacos ikväll så får gå inom affären på hemvägen och handla det vi behöver. Ska ta lite bilder tänkte jag så att ni får se hur det ser ut i Eslöv.

Vi hörs lite senare!

5 juni

Datum 2010-06-05 | Tid 09:19:22
Lördagsmorgon och det är redan fint väder. Jag trodde sommaren hade kommit för att stanna men enligt min mamma så ska det blir regn på måndag och 12 grader ungefär. Det kallar inte jag sommar men jag hoppas att det inte blir så.

Idag har jag inte mer planerat än att gå en promenad med Martin. Får nog handla lite också tror jag vet bara inte vad.

Vad ska ni göra idag?

Arg och kränkt

Datum 2010-06-04 | Tid 19:09:09
Då skulle man kunna tro att det var sommarlov för mig nu men inte det nej. Vår handledare godkände oss inte men vi fick inte underkänt heller. Jag hänger inte med någonstans!! Handledningen blev i alla fall inte som vi tänkt oss och vi har bestämt oss för att byta handledare då vi känner att vi inte fungerar ihop med henne. Verkade inte göra henne något, nästan det som är det värsta. Jag tycker inte att man som lärare säger att det gör varken från eller till om vi byter handledare. Då förstår man ju att hon inte vill ha oss. Vi kände oss kränkta idag men det förstod inte hon. Får se hur det blir har i alla fall mailat kursledaren om detta och jag hoppas vi får byta redan nu.

Blev ett väldigt tråkigt inlägg en sådan här fin dag men så kan det vara. Har inte så mycket mer att säga för känner mig ganska arg.

Hoppas ni har haft en bättre dag!

Examination

Datum 2010-06-04 | Tid 07:22:08
Snart är det dags för examination. På något sätt känns det som att alla blir godkända men att där ändå finns saker att rätta till till hösten. Tycker inte det är riktigt rätt för vi har slitit med vår projektplan som är så suveränt bra medan andra projektplaner kunde ha varit skrivna av en tioåring. Om två timmar är det dags och det ska ändå bli roligt att höra på vad alla har att säga, detta kommer nog bli lärorikt.

Måste göra mig klar, ska gå om en halvtimme nämligen. Jag hade så svårt för att vakna imorse att jag försov mig med 20 minuter.

Vi hörs sen idag!

Skolvärlden

Datum 2010-06-03 | Tid 22:12:47
Verkar inte hända så mycket mer ikväll. Staden har tystnat för längesedan. Jag antar att alla är upptagna med studentfirande.

Ska snart gå och lägga mig. Måste ändå upp tidigt imorgon. 9.15-17.00 har jag skola men tror inte att det tar hela dagen. Jag hoppas på att få sluta lite tidigare annars är jag inte hemma förrän vid sex tiden. Det som är bra är att man får veta betyget direkt. Annars brukar det vara 15 arbetsdagar tills resultatet kommer.

Om sju månader är jag klar med ännu ett kapitel av mitt liv. Skolan är då slut för alltid i alla fall när det gäller att jag ska lära mig något. Jag kommer alltid befinna mig i skolmiljö men då blir det som lärare. Känns bra för då är det jag som bestämmer haha. Så sade en flicka på min praktik, hon tyckte det var orättvist att barnen inte fick bestämma men barnen har ganska stort inflytande i verksamheten som de inte tänker på.

Vi hörs imorgon bitti!

Student

Datum 2010-06-03 | Tid 17:50:32
Medan jag sitter här med fönstret öppet hör jag en orkester som spelar, visslande i visselpipor och härligt skrik. Tittar på klockan och inser att det är studenterna som tågar ner från skolan till Trollsjön. Parken där alla samlas för att sedan åka vidare i sina fina bilar.

För tre år sedan var det jag som gick där och visslade och hade mig :). Vilken härlig dag det var. Hade lätt kunnat göra om det igen. Jag blir lika glad varje gång det är student.



Dagen före examination

Datum 2010-06-03 | Tid 17:37:57
Då var jag hemma igen. Det är fortfarande strålande väder ute. Det vi gjorde idag gick bra och med tanke på vad jag fick veta innan idag så borde jag inte vara nervös inför examinationen imorgon. Nu ska jag bara skriva ut projektplanerna så vi ser förberedda ut imorgon.

Ikväll händer inte så jättemycket. Ska bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen.

Vad ska ni göra ikväll?

Orphan

Datum 2010-06-03 | Tid 09:19:59
På grund av att det inte var lika fint väder i Malmö enligt min kompis så fick jag byta kläder. Det gjorde att jag inte hann med tåget jag tänkt ta men spelar inte så stor roll.

Igår såg jag en film som var riktigt bra tyckte i alla fall jag. Orphan hette den, handlar om en familj som adopterar en 9årig flicka som heter Esther. Det händer en massa saker precis där Esther är och läser man på baksidan av filmen så har de skrivit "Du kommer aldrig glömma Esther, så söt, så intelligent och så kreativ....". Kreativ kan man säga att hon är. Har ni inte sett den så gör det!



Nu är det dags att ta sig till tåget!

Sommar och sol

Datum 2010-06-03 | Tid 07:41:56
Ser ut att bli härligt väder idag. Det gillas, jag hoppas att värmen är här för att stanna. Har haft nog av gråa regniga dagar nu tycker jag.

Idag ska jag åka till Malmö och träffa Jessica, vi ska sitta och opponera en annan projektplan så måste prata ihop oss om våra åsikter. Imorgon är det examination, wihoo!! Synd inte skolan var slut efter det, har en termin kvar.

Känns som att det är dags att duscha nu då. Då det är läge att lägga av sig sina leggings så måste jag raka benen. Det är det värsta med sommaren att de måste rakas hela tiden, det orkar man inte med alltid.

Hur är vädret hos dig idag?

Hår - ett dilemma

Datum 2010-06-02 | Tid 08:15:21
Jag är så sugen på att fixa mitt hår med klippning, färgning och lite slingor. Synd bara att det kostar en del, vet inte om jag har råd men är så trött på mitt hår nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Mitt hår är i det stadie nu att det bara hänger. Hade jag vetat med säkerhet att jag får mina skattepengar nästa vecka hade jag ringt nu direkt och bokat tid. Får kanske höra med min sambo vad han tycker.

Ska se om jag får liv i Martin så jag kan rådfråga om håret. Vi hörs lite senare!

Desperate housewives

Datum 2010-06-01 | Tid 22:07:58
Desperate housewives var ju så spännande idag!! Hur ska jag kunna vänta till höst tills nästa säsong börjar?? Jaja, jag undrar vilken familj som fått fel barn. Vem tror ni? Så många frågor man har nu om serien. Undrar vad Paul vill eftersom han kommer tillbaka och kommer Mike och Susan att kunna flytta in i sitt hus igen? Jag hoppas det börjar tidigt i höst.

Börjar bli trött så ska snart gå och lägga mig. Har en del projektplaner som ska läsas inför fredag så. Måste titta in hos er först bara.

Vi hörs här imorgon!

Snart min tur

Datum 2010-06-01 | Tid 14:24:06
Tjugo minuter kvar tills det är dags att prata med mentorn. Måste säga att jag är lite nervös men jag går nog ingen anledning att vara det. Ska bli skönt när det är över för då har jag bara fredagen kvar och det kommer gå bra det vet jag. Fick schemat för i sommar. Jobbar sju veckor och då är det 49 dagar varav jag är ledig ungefär tio. Är inte rimligt att jobba så mycket men de är duktiga på att utnyttja vikarier. Ska inte ta en enda extra dag, det kan de glömma. Är bara en enda helg som jag är helt ledig. Annars jobbar jag antingen lördag eller söndag. Mög! Blir nog inte att ha kul med sina vänner denna sommar heller. Tyvärr.. Skriver mer ikväll tror jag.

1 juni

Datum 2010-06-01 | Tid 08:33:51
Nu är det helt plötsligt juni månad. Här i Skåne känns det snarare som höst fortfarande. Vi har bara haft ett fåtal riktigt härliga sommardagar. Jag hoppas att vädret vänder och att vi snart får sol och varmt. Börjar bli trött på regnet nu.

Idag är det mentorsträff. Som jag skrev igår är jag lite irriterad över tiden jag fick och att det bara är 20 min effektiv tid. Nu ska jag åka in tidgare och spendera lite tid med min kompis. Känns lite bättre nu då jag inte åker in för enbart 20 minuter.

Får gå och göra mig iordning så att jag kan åka in till Malmö snart.

Vi hörs lite senare!