Den bästa!

Datum 2010-01-31 | Tid 21:31:08
Måste bara säga att min pojkvän är den bästa! Han gick till Hemmakväll för att köpa läsk, chips och hyra film till mig då jag inte känner mig på topp. Han hyrde filmen "He´s just not that into you" som Madde tipsade om i sin blogg. Var verkligen en film i min smak men eftersom jag är riktigt tjejig av mig så var det inte så svårt att räkna ut.

Vet fortfarande inte hur det blir med dilemmat jag har. Jag har bestämt mig till 100% men det hänger inte bara på mig. Hur det än blir så finns det säkert en mening med det bara det att jag har svårt att se meningen i det ena fallet. Jag hoppas verkligen att det blir så som jag vill för det hade ju varit det allra bästa. Skulle vilja skriva tror där också men det vågar jag inte. Är inte alls säker på saken längre vilket jag var när detta började komma fram. Vi får helt enkelt se.

Vet inte om jag ska se filmen "A lot lika love" som går på tv nu eller om jag ska göra något annat. Vet inte riktigt vad jag vill.

Vi hörs om inte senare ikväll så imorgon!

Jag lyckades

Datum 2010-01-31 | Tid 10:04:35
Jag har nu lyckats med två saker. Jag sov länge, till nio vilket aldrig brukar hända som ni vet. Jag passade även på att se hur det går för min uppsats jag skrev och nu ligger den i godkänd mappen! Äntligen har läraren fått tummarna loss att lägga in det där. Med andra ord så är jag glad idag.

Revyn igår var riktigt rolig, fanns ju vissa scener jag inte gillade men dem var inte många. Hade en favorit men det är svårt att återberätta något sådant i en text. Jag gör trots allt ett försök.På scenen står två tjejer som man skulle kunna tro går på högstadiet. De står där med sina mobiler och pratar om ingenting egentligen. Till slut säger den ena tjejen att hon måste gå för hon ska ha lektion, det ska den andra tjejen också. Den ena ska ha svenska och den andre religion. De suckar över det och till slut säger den ena tjejen "Ibland ångrar man att man blev lärare".  Det roligaste med detta då är att den tjejen som sade detta är lärare på riktigt.

Det blev inte alls lika kul här men ni kan försöka föreställa er det.

Idag skulle det nog blivit Ikea men vädret är inte det bästa. Tyvärr, får se om mamma och pappa kommer hit ändå. Annars är ingenting planerat.

Vi hörs lite senare!


Sätta lite fart

Datum 2010-01-30 | Tid 13:50:26
Snart dags att ge sig iväg. Måste inom affären för att skicka iväg en bok. Tåget går om en timme men vill inte behöva stressa så bättre att vara ute i god tid.

Nu måste jag göra mig klar, kan inte gärna åka dit halvnaken och osminkad haha. Vore iallafall en rolig syn! Kommer jag inte hem alltför sent uppdaterar jag då annars får ni vänta till imorgonbitti!

Puss och Kram!

Engelholms revyn

Datum 2010-01-30 | Tid 08:18:43
Godmorgon alla söta! Idag mår jag lite bättre och tur är det med tanke på vad jag ska göra ikväll. Ikväll ska jag nämligen till Ängelholm och se Engelholms revyn med min vän Sarah. Ska bli riktigt roligt och det var ett tag sedan jag träffade henne.

Innan jag åker dit finns det säkert saker att göra här hemma som att diska. Tyvärr är det ingen rolig syssla men det behövs ju. Får väl kompensera det med lite sång sedan kanske haha. Då blir jag iallafall på bättre humör.

Vad ska ni göra idag?

Dilemma

Datum 2010-01-29 | Tid 19:11:10
Jag har ett stort dilemma just nu. Vill inte riktigt än avslöja vad det rör sig om då jag inte vet hur det blir och det är inte alla inblandade som vet än. Jag kan säga som så att det rör sig om en viktig sak och mitt beslut kommer påverka utgången antingen positivt eller negativt. Antingen följer jag mitt hjärta och då finns det en stor risk att utgången inte blir så bra eller så följer jag min hjärna och utgången blir betydligt bättre. Går jag efter min hjärna kommer någon med all säkerhet att bli sårad men om jag går efter hjärtat kommer jag få en jobbig period i mitt liv.

Vad hade ni gjort? Följt ert hjärta eller er hjärna?


Tar så lång tid

Datum 2010-01-29 | Tid 08:09:43
Minns ni att jag fick underkänt på min planeringsuppgift i No-kursen? I vilket fall så rättade jag till mina fel och skickade in igen, samma dag! Snart har det gått en vecka och jag vet fortfarande inte om jag är godkänd eller inte för han har inte rättat det igen. Är inte bara jag som har detta problem men det är irriterande. Saken är den att när våra arbeten är godkända så läggs de ut så att alla studenter i kursen kan läsa dem. Den läraren som rättar min har bara lagt ut tre arbeten medan den andra läraren lagt ut 15. Undrar vad det beror på?

Jag är fortfarande trött och slö, men tror inte det blir värre än så. Jag hoppas på det iallafall. Ska försöka gå en runda med Martin idag och så ska jag sälja ännu fler böcker. Känns skönt att bli av med dem och samtidigt få lite extra pengar.

Nu blir det frukost.

Hoppas ni får en fin dag idag!

Tror huvudet ska sprängas

Datum 2010-01-28 | Tid 21:58:27
Tror nästan att mitt huvud ska sprängas, det känns inte bättre. Ska gå och lägga mig och hoppas på att må bättre imorgon. Ska verkligen försöka att sova längre också men det kommer jag nog inte lyckas med om jag känner mig själv rätt.

Vi hörs imorgon!

Skola

Datum 2010-01-28 | Tid 16:41:42
Blogg.se ville inte fungera för mig imorse så därför har det inte blivit någon uppdatering idag.

Jag struntade i föreläsningen som skulle handla om barnkonventionen för jag känner mig inte helt bra. Fick veta att den inte var så bra trots allt. Skönt att veta att man inte missade något viktigt. Hade basgruppsmöte idag och jag tyckte det kom fram viktiga och bra saker. Vi kunde iallafall diskutera så det blev mycket väsen.

Har precis kommit hem och är riktigt trött, orkar inte göra något speciellt tycker jag. Jobbigt när man känner så.

Hur är allt med er idag?

Sjuk?

Datum 2010-01-27 | Tid 18:34:10
Tror jag håller på att bli sjuk. Fryser jättemycket hela tiden och känner mig allmänt risig. Hoppas inte det bryter ut till något värre.

Föreläsningen idag då, jag har varit på bättre. Denna kändes lite rörig, tyckte det var prat om en massa olika saker så hade svårt att hänga med. Tur att powerpointen ligger på skolans informationssida iallafall.

Har annars inte gjort så mycket idag, ska snart äta. Ska nog bara ta det lugnt ikväll och vila upp mig inför heldagen imorgon. Ser inte framemot det just nu men känns kanske bättre imorgon.

Vad har ni haft för er idag?

Föreläsning

Datum 2010-01-27 | Tid 07:45:39
Hoppas allt är bra med er idag?

Själv håller jag på att göra mig iordning. Måste först gå till Coop och skicka iväg böckerna jag sålt innan jag går till tåget.

Jag är inte helt pigg på att sitta i en föreläsningssal i två timmar men den kan nog bli intressant hoppas jag. Jag är inte ensam om att sitta där iallafall.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

Godnatt

Datum 2010-01-26 | Tid 22:46:17
Varför kan folk inte dela med sig? Blir så trött på det men jag antar att alla inte tänker som mig. Vilket på sitt sätt är bra för det hade nog blivit tråkigt om alla tänkt likadant.

Ska snart gå och lägga mig, ska upp halv sju imorgon. Känns ändå inte jättejobbigt men blir det säkert bara för det. Imorgon ska jag ha en föreläsning om mellanbarn. Kan bli intressant för en som mig som själv är ett mellanbarn.

Lade in en annons på Blocket om att jag sålde kurslitteratur, redan sålt tre böcker. Ska skicka iväg de imorgon. Hurra! Får in lite pengar, vilket alltid är bra.

Sängen kallar!

Lugnande

Datum 2010-01-26 | Tid 10:58:55
Mentorsträffen gick bra, trevlig mentor har vi också. Känns lite lugnande för jag trodde verkligen att man i princip skulle ta över verksamheten när vi går ut på praktik men så är det inte. Vet dock fortfarande inte var jag ska vara, mina önskemål är förskoleklass eller småbarnsavdelning. Får se nästa vecka vad som händer.

Känner att jag måste ta och äta något nu, är riktigt hungrig.

Vi hörs senare ikväll!

Mentorsträff

Datum 2010-01-26 | Tid 06:10:14
Det var inte så farligt som jag trodde att stiga upp halv sex. Beror väl på att jag sov bra under natten men jag kommer bli trött om typ en timme för så brukar det vara. Mentorsträff idag, hurra! not. Är förhoppningsvis bara till 10.00 men ändå.

Vet inte vad mer som kan tänkas hända idag, det återstår att se. Känner att jag måste läsa lite ur boken så att vi har något att diskutera på torsdag när det är basgruppsmöte och att berätta om våra behov för dagen. Det var läraren som sade så i fredags. Låter himla konstigt, precis som att man skulle säga om man behövde gå på toaletten eller liknande.

Nu ska jag göra mig iordning, kan inte åka i pyjamas i skolan. Äta frukost hade också varit trevligt.

Vi hörs när jag är hemma igen!

Varför?

Datum 2010-01-25 | Tid 22:02:12
Imorgon ska jag upp sjukt tidigt. Känner redan nu att jag inte orkar suck. Står mentorsträff på schemat och det innebär att man träffar mentorn man har när det gäller sin praktik. Nu känns det lite onödigt på sitt sätt att ha ett sådant möte då vi inte haft praktik sedan hösten 2008. Skulle även ha lite tankar om mål som man vill ha denna termin men tycker det är svårt då jag inte vet vilken åldersgrupp jag ska vara med. Kan ju ha allt från 1-6 åringar. är ganska stor skillnad på det.

Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag kan vakna något sånär utvilad.

Hörs imorgonbitti!

Var tar tiden vägen

Datum 2010-01-25 | Tid 19:02:49
Kan ni tänka er att januari lider mot sitt slut? Redan på måndag är det februari och enligt mig är det den bästa månaden :). Tiden går otroligt fort och jag hinner knappt med. Innan jag vet ordet av har jag tagit min examen med. Det ser jag framemot iallafall.

Har inte gjort så mycket idag mer än handlat. Skulle egentligen läst men blev inte så. Nu ikväll har jag träffat en kompis och sålt mina böcker. Skönt att bli av med dem. Hyrde lite film på vägen hem så får se om någon av dem är till belåtenhet.

Snart dags att söka jobb inför sommaren också. Hoppas jag hittar något annars kan jag säkert få vara där jag har varit de två senaste somrarna. Då de alltid varit nöjda med mig och det brukar behövas sommarvikarier så ska det nog inte vara några problem. Det enda jag känner är att jag skulle vilja ha ett i närheten av där jag bor. Tycker det är jobbigt att åka mellan Eslöv och Hässleholm, speciellt också när man jobbat kväll. Vi får se hur det blir.

Nu blir det film!


Måndag

Datum 2010-01-25 | Tid 09:34:47
Vårt internet har inte fungerat ordentligt nu på morgonen så därför blev det en ovanligt sen första uppdatering för att vara mig. Har med andra ord gått upp tidigt som vanligt.

Är väl tänkt att jag ska läsa lite i en bok idag men vi får väl se hur det går med den saken. Ska iallafall handla lite mat för det behövs. Sedan ska jag förmodligen träffa en kompis för att fika och hon ska köpa några böcker av mig. Skönt att bli av med dem, har inte plats till alla.

Jag hoppas läraren rättar min uppgift på nytt idag och att den blir godkänd. Hade varit så skönt och en härlig känsla om min lagts upp först som godkänd i mitt arbetslag.

Ska duscha nu så att vi kommer iväg till affären.

Vi hörs lite senare!

Kunde gått

Datum 2010-01-24 | Tid 14:27:17
Såg för en stund sedan att min planeringsuppgift var rättad. Den blev inte godkänd men det misstänkte jag då den läraren är extremt petig tydligen. Blev lite nervös men det var inte alls mycket att fixa till. Mest språkligt så att säga. Har redan fixat till felen han kommenterat så nu hoppas jag att den duger för ett godkänt.

Städning på schemat

Datum 2010-01-24 | Tid 08:06:44
Jag förstår inte, jag gick och lade mig ganska sent igår till skillnad från vad jag brukar men ändå vaknar jag vid sju. Tycker det är så konstigt.

Ska berätta lite om gårdagen då. Från början var det meningen att vi skulle laga mat men vi kände att vi inte orkade och dessutom var vi alldeles för hungriga för det. Blev pizza istället, riktigt god pizza dessutom. Satt och pratade om allt möjligt och sedan satte vi oss i soffan för att titta på Kvarteret Skatan. De är helt sjuka i det programmet men fruktansvärt roliga. Gun är bäst, hon som tror att alla män vill ha henne haha. Vi kom också fram till att det finns många konstiga människor som inte riktigt vet hur man beter sig. Nästan pinsamt när det handlar om vuxna människor. En rolig kväll tar fort slut och helt plötsligt var klockan över 23, då kände vi att det var dags att åka hem. Var inte hemma förrän halv ett. Roligt hade vi och det kommer att göras om fler gånger.Johan Glans är en av de som är med
i Kvarteret Skatan, dessutom är han
från Eslöv.


Måste bara berätta hur några av de beter sig som jag skrev det är personer som är över 30 men ändå sitter de och fnissar och säger: "Jag är kär i dig idag, vem är du kär i? Hihihi. Jag vet att det kan vara svårt att tro men dessvärre är det sant. Jag har själv sett och hört det. Pinsamt!

Söndag idag då, blir nog att vi städar. Har ju lördagar som städdag men belv aldrig av igår. Är inte jättemycket som behöver städas mest dammsugas och så.

Vad ska ni göra idag?

Då så

Datum 2010-01-24 | Tid 00:38:36
Nu har vi precis kommit hem, är riktigt trött och ska gå och lägga mig hade jag tänkt. När jag vaknar igen kommer ni få en utförlig berättelse om hur vi hade det.

Godnatt!!

Iväg

Datum 2010-01-23 | Tid 14:12:26
Nu ska vi alldeles strax iväg. Jag är i princip klar så för en gång skull är jag inte stressad. Detta kommer bli så roligt, det känner jag på mig. Har ingen aning om när vi kommer hem igen men orkar jag så skriver jag annars hörs vi imorgon!Dagen till ära har jag mina nya kläder. Vad tycks?

Inget resultat än

Datum 2010-01-23 | Tid 08:06:36
Idag blir det en rolig dag förhoppningsvis. Jag ska ha roligt iallafall, sedan får de andra göra som de vill. Idag ska jag och Martin hem till ett par vänner till mig som är tänkt att bli Martins vänner också. Vi åker härifrån strax innan tre.

Fortfarande vet jag inte hur det gick på min planeringsuppgift men av alla andra som fått sina rättade av den läraren så fick alla kompletteringar, massor. Hur kan en lärare underkänna en halv klass? Känns inte som att han är införstådd på uppgiften då. Jag har inte hört en enda som blivit godkänd där de fått sina rättade av honom. Får se lite vilka kommentarer jag får annars ska jag minsann överklaga.

Ska ta och äta lite frukost nu.

Vi hörs innan jag åker iväg!

Lång skoldag trots allt

Datum 2010-01-22 | Tid 16:00:13
Jag stannade i skolan hela dagen trots allt. Min ena kompis kände sig bättre idag så hon valde att gå på föreläsningen. Eftersom vi helt plötsligt fick fyra timmars håltimme så åkte vi till mobilia och gick runt där lite. Himla mysigt och vi har alltid så roligt. Kommer på sådana knäppa saker hela tiden.

Träffade den nya klassen idag men har inte direkt pratat med dem än, de verkar vara trevliga men kanske inte som mig och den typen av kompisar jag hade valt i vanliga fall. Vi fick iallafall själva bestämma våra arbetslag, vilket vi var otroligt glada för.

Fredag idag då, skönt tycker jag. Två dagar utan skola men ska väl läsa lite inför veckan skulle jag tro. Imorgon ska jag och Martin hem till min kompis J i Malmö så Martin kommer få träffa hennes man och son. Tror de kommer komma överens jättebra. Får se lite vad vi väljer att hitta på.

Hämtade ut lite kläder från H&M idag, satt bra på mig och jag tyckte det blev snyggt. Ska ha på mig det imorgon så då får ni se det!

Nu ska jag fixa lite att äta men vi hörs senare ikväll!

Hej och hå!

Datum 2010-01-22 | Tid 06:46:02
Att gå upp halv sex lyckades jag inte med. Istället blev det 20 minuter senare, nåja jag hann med det viktigaste iallafall. När man ska upp supertidigt som idag, då är det inte kul att vakna två timmar innan det är dags och dessutom inte kunna somna om. Somnar precis innan klockan ringer, i den stunden skulle jag nog kunna slå vem som helst haha.

Skola idag då, får se hur det går. Verkar som att jag blir ensam på föreläsningen i eftermiddag. Mina kompisar är lite sjuka och går bara på basgruppsmötet. Där kommer vara andra på föreläsningen såklart men jag känner inte de i min nya klass än och att sitta med den gamla klassen känns bara olustigt. Dessutom är det tre timmars väntetid mellan lektionerna.

Nu måste jag rusa, ska borsta håret och tänderna sedan springa till tåget.

Vi hörs när jag kommer hem!

Tidigt imorgon

Datum 2010-01-21 | Tid 20:57:17
Måste snart gå och lägga mig, ska upp halv sex. Något säger mig att jag inte kommer orka egentligen men jag har nog inget större val. Första mötet med den nya klassen imorgon, känns ganska bra faktiskt. Hoppas nu att vi får välja våra egna arbetslag för då har jag mitt säkrat och det hade varit så skönt.

Är med i en tävling på Maddes blogg, där priset är ett jättefint armband. Kika in ni också och var med om den chansen!

Jag måste bli bättre på att ta bilder och lägga ut, börjar bli tråkigt med bara text. Saken är att jag aldrig orkar lägga in bilderna på datorn även om det inte tar så många minuter. Ska skärpa mig!

Hörs imorgon bitti!

Glest

Datum 2010-01-21 | Tid 19:19:58
Här var det glest med inlägg minsann. Har inte gjort så mycket idag så känner inte att jag haft någon anledning att skriva. Följde med min bror idag och det gick bra. Sedan kom han tillbaka i eftermiddags för att hämta sitt playstation, han ville inte ha med det till skolan och det kan jag förstå.

Har lagat en helt fantastisk god köttfärssås idag :). Blev över så jag kan ha med till skolan imorgon. Går länge imorgon mellan 8.15-15 med tre timmars håltimme, inte är det lönt att åka hem heller. Vet inte vad man ska syssla med under tiden. Tråkigt när det blir så.

Nu ska jag se om jag får med Martin på lite singstar ;).

Puss och kram

Glest

Datum 2010-01-21 | Tid 19:19:56
Här var det glest med inlägg minsann. Har inte gjort så mycket idag så känner inte att jag haft någon anledning att skriva. Följde med min bror idag och det gick bra. Sedan kom han tillbaka i eftermiddags för att hämta sitt playstation, han ville inte ha med det till skolan och det kan jag förstå.

Har lagat en helt fantastisk god köttfärssås idag :). Blev över så jag kan ha med till skolan imorgon. Går länge imorgon mellan 8.15-15 med tre timmars håltimme, inte är det lönt att åka hem heller. Vet inte vad man ska syssla med under tiden. Tråkigt när det blir så.

Nu ska jag se om jag får med Martin på lite singstar ;).

Puss och kram

Oj!

Datum 2010-01-21 | Tid 07:58:40
Oj, hur kan jag vara såhär trött? Brukar verkligen inte ha problem att gå upp såhär tidigt men tog verkligen emot att stiga upp ur sängen idag. Ska följa med min bror till ett ställe för han hittar inte dit, får ju ställa upp som den storasystern jag är. Jag fick ju trots allt låna hans playstation.

Annars idag hade jag tänkt skriva lite till skolan. Läraren ville ha in det imorgon så att vi kan diskutera det på vårt första basgruppsmöte. Blir säkert roligt not.

Nu ska jag vara social mot min bror.

Hörs sen!

Sådär ja!

Datum 2010-01-20 | Tid 22:06:18
Tycker det är dags att lägga sig, börjar bli trött nu.

Vi hörs imorgon!
Trött Diana!

Mat

Datum 2010-01-20 | Tid 17:00:09
Mat hålls på och lagas nu, blir kyckling och nästan pommes haha. Lät ju oerhört bra. Sallad kommer vi givetvis att ha till och någon sås vet bara inte riktigt vilken det blir. Får se vad vi är sugna på.

Har inte gjort något speciellt idag som vanligt känns det som. Kursen har inte kommit igång ordentligt än och jag har heller inte hämtat mina böcker så därför har jag inte kunnat plugga heller.

Får se vad som händer ikväll, ska nog sjunga lite och öva upp mig. Jag börjar iallafall bli bättre. Fick hem mitt 80tals spel och låten jag lyckades bäst med var Karma Chameleon :).

Får gå och hjälpa Martin med maten nu. Min tur att diska ikväll :(

Vi hörs!

Som det kan bli

Datum 2010-01-20 | Tid 08:34:12
Skulle ju bloggat igårkväll när jag kom hem igen från träningen men det blev ju inte så som ni säkert märkte :/.

Iallafall, när jag kom hem passade jag på att äta lite och sedan duscha. Satte mig i soffan för att titta på tv tillsammans med Martin. Det var då det som inte skulle hända hände. Jag somnade! När jag vaknade upp igen orkade jag inte sätta mig och skriva utan jag gick och lade mig istället. Där är den enkla anledningen till att det inte blev bättre uppdaterat.

Idag är det onsdag och vad jag vet står inget speciellt på schemat, ganska skönt. Har inte bestämt än om jag ska skriva ihop mina tankar om kursen med mera idag eller om jag tar det imorgon. Det ska nämligen inte in förrän på fredag. För en gång skull under hela denna tid jag gått på högskolan ska jag skriva en text helt utifrån mig själv. Jag slipper referera till en massa tråkiga böcker. Jag är lycklig!

Tänkte ringa mamma om en stund, inte pratat med henne på länge. Sedan blir det nog lite frukost.

Vi hörs senare!

Stressad

Datum 2010-01-19 | Tid 16:31:24
Känner mig lite stressad just nu. Maten står i ugnen, jag ska äta och hinna göra mig klar inför träningen som börjar 18.00. Måste gå om senast en timme för att hinna. Ska samtidigt skriva här, hälsa på hos er andra och så vidare.

var som sagt i skolan idag, verkar bli en bra kurs. Mycket att ta in första dagen bara. Har inte träffat mina nya klasskompisar än men det kommer på fredag. Hoppas det blir bra!

Jag får skriva mer när jag kommer hem för tänkte fixa till mig innan maten blir klar för att spara lite tid.

Ha det bra sålänge!

Skola+Csn

Datum 2010-01-19 | Tid 08:49:55
Idag fick jag in mina pengar från Csn men tyvärr försvinner ju nästan hälften direkt :/. Ingenting är gratis. Ska dock försöka unna mig något fint denna månaden och spara undan lite pengar. Eftersom vi inte får så mycket pengar i maj är det bäst att spara lite.

Skola idag igen men är bara två timmar sedan är jag ledig fram till fredag. Tror nog man måste plugga lite trots allt. Bara jag får mina böcker jag beställt så hade det gått bra.

Ska handla idag med, kylskåpet är nästan tomt. Hade velat träna med men vet inte om jag hinner, är inte hemma förrän fyra och träningen börjar sex. Ska hinna handla och gärna äta något litet men inte för tätt inpå träningen. Får väl se hur det blir.

Vaknade klockan sju imorse av ett konstigt ljud. Trodde först att någon försökte göra inbrott i huset intill, men så var inte fallet. Det var bara killarna som fixar till ett hus på bakgården. Var de tvungna att börja så tidigt?

Nu ska jag ta mig något att äta så jag har gjort något vettigt idag iallafall.

Vi hörs innan jag sticker till skolan!


Helt slut

Datum 2010-01-18 | Tid 22:19:05
Känner mig helt slut nu. Måste bero på att jag sov dåligt inatt och när jag väl lyckas somna så började någon dum ploga bort snön. Visst är det bra att de gör det men det behöver väl inte göras förrän efter sextiden?! Hoppas jag får mer sömn inatt och jag kan iallafall sova lite längre eftersom jag inte börjar förrän kvart över ett.

Ska bli spännande med den nya kursen men man lär väl känna sig helt uppjagad av allt som ska göras. Lärarna brukar alltid vara så bra på att säga en massa jobbiga saker så att man blir helt skärrad. Blir nog bra hoppas jag.

Vi hörs imorgonbitti!

Slut på det gamla, början på något nytt

Datum 2010-01-18 | Tid 14:17:09
Då är sista dagen avklarad i denna kurs. Hoppas på det iallafall, vet ju inte om planeringsuppgiften blir godkänd än. Gick bra på redosvisningen men tycker det är svårt att prata om andras då man inte vet tanken bakom allt. Tur att den personen får en chans att rätta till det om man missförstår. Tror nog ändå jag kan ha lyckats bra med min utifrån vad min kompis sade.

Kom hem vid ett och då var det att bara springa ner i tvättstugan för att fixa med tvätten. Nu är den på torkning och ska bara upp i lägenheten sedan. Måste vika all tvätt sedan vi tvättade förra gången. Det är bara för drygt!

Har även fyllt i utvärderingen av kursen så jag slipper tänka på det.

Imorgon börjar en ny kurs på avancerad nivå. Just det här med avancerad nivå kan tolkas på två sätt. Antingen att det blir avsevärt mycket svårare eller att det helt enkelt innebär att vi får lära oss de mer viktiga och väsentliga delarna inför vårt kommande yrke. Jag hoppas på det sistnämnda. Jag tror ändå att denna kurs blir rolig för nu får vi veta mer om utvecklingssamtal och om IUP (individuell utvecklingsplan) ifall någon inte visste.

Ska ta mig något att äta nu, magen kurrar som aldrig förr :).
Såhär ser jag nästan ut idag, har annan
t-shirt och kofta på mig.Vi hörs ikväll!

Sista dagen

Datum 2010-01-18 | Tid 08:11:22
Äntligen sista dagen i denna kurs! Ska bli skönt att den avslutas för det har varit så mycket i den hela tiden. Börjar 10.15 idag så om mindre än en timme måste jag ta tåget. Sitter fortfarande helt oklar och har en del som måste skrivas ut från datorn med. Känns som att det är dasg att sätta fart.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

Spontant och roligt

Datum 2010-01-17 | Tid 22:08:24
Nu är jag återigen hemma. Har haft riktigt roligt idag. Tur att vi kom på att jag kunde skriva ihop opponeringen där för det hade inte varit så roligt att göra det nu. Började med att vi gick till Ikea, det som vi trodde var en genväg var inget annat än totalstopp. Fast det är klart som blivande pedagog är det viktigt att utforska alla miljöer :). Inkluderar buskarna vid Ikea :). Gick sedan hem till henne och där satt vi mest och letade upp spel som vi kan ha där. Knäppt men det är sådan jag är. Tror nog ni vet det vid detta laget.

Ska snart gå och lägga mig, upp hyfsat tidigt imorgon. Sista dagen på denna kurs, ska bli så skönt!

Vi hörs imorgon!

Ikea

Datum 2010-01-17 | Tid 14:07:29
Idag blir det ett väldigt spontant besök på Ikea med världens bästa Jessica. Tänk vad ett telefonsamtal kan förändra dagen. Får se om jag hittar något jag vill ha men det är kul att bara gå och titta. Vet iallafall en avdelning jag ska titta in på.

När jag kommer hem blir det till att plugga det sista i den sista sidoämneskursen!

Vi hörs lite senare!

Sovmorgon

Datum 2010-01-17 | Tid 09:52:37
Tog sovmorgon idag tydligen. Vet att jag vaknade ett tag men bestämde mig för att försöka somna om, lyckades och sov till halv nio. Rätt så skönt faktiskt.

Idag ska jag plugga lite. Ska läsa igenom en i arbetslagets planeringsuppgift och skriva ner lite om det. Vad det handlar om med mera. Ska redovisa det imorgon. Känns lite dumt att redovisa någon annans arbete, vi hade nog fått ut mer om vi redovisat våra egna. Är inte ens vår lärare som ska sitta med utan en annan för hon vi skulle ha är sjukskriven. Det konstigaste är att det inte blir den läraren som ger oss skriftlig respons utan det ska en annan göra som inte ens sitter med och lyssnar på oss. Förstår mig inte på hur de tänker på skolan ibland. og inte

Annars ska jag nog inte görs så mycket, men man vet aldrig vad som dyker upp såklart.
Bättre och bättre

Datum 2010-01-16 | Tid 18:17:10
Vilken lugn och skön dag det varit. Har inte gjort något vettigt alls. Mest sjungit, blir tydligen aldrig trött på det men vill ha något nytt spel nu. Tur att jag vann ett på Tradera då.  Blir iallafall bättre och bättre på låtarna jag har. Alltid roligt att se att man utvecklas.

Har precis ätit upp resten av salladen sedan igår. Gott! Ikväll väntar mys framför någon film tror jag. Skulle vilja ha lite fruksallad till det men då måste jag handla. Vet inte om jag orkar det riktigt. Får se hur jag gör.

Hoppas ni alla har en riktigt trevlig lördagskväll nu!

16 januari

Datum 2010-01-16 | Tid 10:02:43
Hade som sagt riktigt roligt igår. Vi handlade och lagade mat. Blev enkelt och nyttigt med räksallad. Sedan började vi sjunga och det gick bra för oss alla faktiskt. Måste bara köpa fler spel för man börjar bli lite trött på låtarna nu. När Jessica och Anita åkt hem, pratade jag med Marielle och hon kom hit. Då var det vi som sjöng, då gick det lite bättre för mig :). Nu sjunger man för att det är roligt men visst är man en tävlingsmänniska ändå.

Synd att jag inte kan klona mig själv för vi ska tvätta mellan 12-16 och Lets dance börjar tolv. Missade det igår ju. Får se hur vi lyckas lösa det. Annars ska jag inte göra så mycket mer idag.

Tycker ni om att sjunga? Är ni bra på det?

Lyckat

Datum 2010-01-15 | Tid 23:48:48
Förstår inte varför jag är så trött som jag är. Var iallafall en lyckad kväll men berättar mer imorgon. Nu väntar sängen på mig.

Hörs imorgon!Ont

Datum 2010-01-15 | Tid 11:56:30
Nu har jag typ ont i armen. Beror väl på att bedövningen släpper och sedan har ju huden trots allt skurits upp. Låter så hemskt när man säger så, men är inte så farligt bara ett litet snitt. Hoppas det går över snart för det är inte vidare skönt.

Ska städa lite senare för här måste vara fint om man får besök. Ska bli så himla kul ikväll, vi ska sjunga så lägenheten skakar haha. Tror nog att vi inte får bo kvar här då. Kul ska vi ha iallafall!


Idag blir det nog en bra dag

Datum 2010-01-15 | Tid 07:48:46
Då var det fredag igen. Tiden går verkligen fort, menar halva januari har redan passerat. Idag händer det en massa saker. Nu på förmiddagen ska jag till ungdomsmottagningen för att byta min p-stav. Efter det ska jag städa och fixa och ikväll kommer två kompisar hit. Blir bara tre ikväll istället för fyra men att man blir sjuk kan man inte hjälpa. Tyvärr.

Blev aldrig någon träning igår trots att jag sade det. Helt plötsligt kände jag inte alls för det men får ta tag i det på söndag istället.

Måste snart duscha för att hinna bli torr till nio då bedövningsplåstret ska på. Måste sitta på minst två timmar innan man ska ta ut staven. Ser inte fram emot att behöva skära upp armen men det är ett nödvändigt ont om man säger så.

Vad ska ni göra idag?

Alla dessa böcker

Datum 2010-01-14 | Tid 17:09:02
Det som gör mig mest trött förutom uppsatser när det gäller skolan är alla böcker. Beställde böcker till den nya kursen idag, beställde ungefär hälften då jag inte hittade alla men i vilket fall det blev 1200kr. Inte konstigt att man är fattig som student. Har ändå försökt få tag i begagnade böcker men ingen säljer de jag behöver.

Har inte gjort så mycket idag men ändå har tiden gått fort. Ska äta om en stund och sedan drar jag till friskis och svettis för ett härligt baspass. Känner egentligen att jag inte orkar men jag vet också att det kommer kännas bättre när jag väl är där. Om jag aldrig tränar kommer det inte att ske en förändring heller så lika bra att träna då.

Vad har ni söta läsare gjort idag då?

Ledig

Datum 2010-01-14 | Tid 08:01:13
Jag är ledig! Så himla skönt, ska verkligen inte göra något som har med skolan att göra idag. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag, kanske bara ta det lugnt nu när jag inte behöver göra något.

Ikväll ska jag sälja boken och jag tror att jag kilar iväg och kör ett jympapass med. Denna tanke kan dock komma att ändra sig men jag hoppas att jag kan stå fast vid mitt beslut.

Imorgon händer det lite saker men det berättar jag om imorgon.

Vi hörs lite senare!

Full rulle

Datum 2010-01-13 | Tid 19:20:25
Blir ingen jättebra uppdatering idag men så är det ibland. Var i skolan hela dagen och det var väl helt okej. Spelade in filmen och den blev ganska bra. Roligt hade vi och alla skrattade när den visdes upp. Lite drygt att vi blev klara två timmar innan lektionen började och därmed fick vänta. Slutade dock tidigare eftersom alla var klara med sina filmer så vi körde igång direkt. Kom hem vid fyra istället för att sluta då.

Har hunnit med en hel del sedan jag kom hem. Har pratat med Jessica två gånger och vi har alltid så mycket att prata om även om vi pratar varje dag. Vi är väldigt lika varandra. Har saknat en sådan kompis. Jag har även sjungit lite och givetvis lagat mat.

Fick ett trevligt mail idag från en tjej som ville köpa en bok av mig. Alltid bra med extra pengar! Ska sälja den imorgon. Hoppas att fler hör av sig angående de andra böckerna också.

Hörs förhoppningsvis lite senare!

Motivation, var är du?

Datum 2010-01-13 | Tid 07:04:58
Om en timme går tåget mot skolan. Ska vara där hela dagen, jag orkar inte. Har ingen motivation kvar men måste kämpa sista året. Vore jäkligt dumt att hoppa av nu när man är så nära, fast det hade varit skönt. Jag hoppas bara tiden går snabbt. Idag är det näst sista dagen på denna kurs och jag behöver bara göra en sak till men det gör jag i helgen.

Vet inte vad som händer ikväll får helt enkelt se. Hoppas csn pengarna kommer denna vecka. Hade varit riktigt skönt.

Har precis ätit frukost. Har nog aldrig varit så hungrig så tidigt på morgonen som jag var idag men kan bero på att jag tränade igår, jag vet inte.

Händer det något kul hos er idag?

Trött

Datum 2010-01-12 | Tid 22:35:47
Fy tusan vad trött jag är nu. Ska dessutom upp tidigt imorgon. Jag vill inte! Orkar verkligen inte med mer skola nu. Ett år kvar, måste stå ut!

Vi hörs imorgon för nu går jag och lägger mig!

Härligt men svettigt

Datum 2010-01-12 | Tid 19:41:09
Nästan precis hemkommen från ett härligt men svettigt jympapass. Tyckte det gick bra och träna idag och jag tog i lite mer än vad tempot avsåg. Går på baspass nu innan jag får upp min kondition och styrka riktigt bra. Det bästa är dock att man alltid väljer sitt eget tempo oavsett, fast intensivpassen ger jag mig inte in på. Jag var och trönade en gång och passet som kördes innan mitt var ett intensivt. Jag har aldrig sett människor som sett så döda ut och deras tröjor dröp av svett nästintill. Ingenting för mig med andra ord.

Jag gillar friskis och svettis eftersom där blandar man lite av allt. Jag gillar inte att vara i ett gym och löra med maskiner och hantlar. Även om det är riktig bra träning. Vad för slags träning tycker du bäst om?

Nu ska jag hitta något ätbart sedan väntar duschen på mig.

Vi hörs senare!

Riktigt roligt

Datum 2010-01-12 | Tid 14:27:29
Singstar är verkligen jätteroligt. Har suttit och sjungit jättelänge nu, till och med Martin sjöng lite. Nu är det dags att sitta och skriva ner informationen om hösten och rita ett höstlöv. Jag som inte är den bästa på att rita men det får bli som det blir.

Sedan måste nog min mage ha lite mat, börjar bli hungrig. Ikväll blir det ett härligt jumpapass!

Hörs om inte före så efter träningen.

Tisdag

Datum 2010-01-12 | Tid 07:31:23
Ännu en dag då jag inte kan sova länge, fast det kan ju bero på att jag lade mig ganska tidigt igår. Var fruktansvärt trött och hade ont i huvudet. Idag känns det bättre iallafall.

Min bror kommer hit om någon timme och innan dess ska jag ha hunnit till affären för att hämta ut spelen. Kan vara bra att ha de också, lite svårt att spela annars :P.

Annars idag ska jag läsa på lite om hur hösten infinner sig, ta reda på lite mer vetenskaplig fakta med vad som händer med jorden eftersom jorden snurrar och så vidare. Är nämligen jag som agerar hösten imorgon på filmen. Måste rita ett fint höstlöv med, ska såt och hålla det i handen haha. Kommer så så töntigt ut men ibland måste man bjuda på sig själv ;).


Riktigt gammal bild från min student.

Tung skoldag

Datum 2010-01-11 | Tid 17:08:45
Är äntligen hemma igen, kändes som en riktigt tung skoldag idag. Fick iallafall veta lite mer om filmen som ska göras och vi ska filma på onsdag. Vi ska ha en film om årstiderna där vi förklarar vad det är som händer när det blir de olika årstiderna. Behövde inte redigeras så inget märkvärdigt med andra ord. Hade sedan redovisning vilket inte kändes så himla lönt egentligen då vi ska kunna läsa varandras berättelser på internet sedan.

Har varit hemma en timme och har både lagat och ätit mat, här är vi snabba. Vet inte vad som händer ikväll men blir nog rätt lugnt, orkar inte så mycket eftersom jag inte är van att vara i skolan så länge.

Vi hörs förhoppningsvis lite senare!

Dags för skola igen

Datum 2010-01-11 | Tid 07:32:15
Efter nästan en hel månads ledighet måste jag återigen till skolan. Kan ju säga att jag inte finner det speciellt roligt. Bara en vecka kvar av denna kurs och det är otroligt skönt. Idag har vi astronomi och redovisning på schemat. Hoppas man får tillräckligt med information om filmen som ska göras i astronomi.

Jag tror att den avancerade nivån börjar nästa vecka, hittade ett schema när jag sökte på kursen men vet inte om det stämmer. Konstigt vore ju annars! Ska bli ganska spännande att börja på den nivån för det innebär att det inte är lång tid kvar av skolan. Ska dessutom börja i en ny klass. När man träffar en person som det klickar med riktigt bra då vill man inte släppa taget och därför bytte jag klass tillsammans med en annan kompis.

Tycker det är ganska konstigt att fyra personer med olika bakgrund, olika åldrar och allt är olika träffas och det bara fungerar precis som om man vore syskon. Så var mitt arbetslag i förra kursen och jag finner det fortfarande fascinerande att vi kom så bra överens och hade så roligt. Med tanke på att ålderspannet är 21-40 år.

Nu måste jag fixa till mig, tåget går om 35 min.

Hörs ikväll när jag kommer hem igen!


Tillbaka till skolan

Datum 2010-01-10 | Tid 13:50:07
Mamma och pappa kommer inte idag, lite tråkigt då jag inte träffat de sedan jul. Kommer fler helger som pappa sade. Var ju mest att jag ville ha ps2 nu så att jag kunde sjunga lite singstar, men min bror kommer med det på onsdag :).

Imorgon är det tillbaka i skolan.. känner inte riktigt för det då jag nu vant mig vid att vara hemma. Är dessutom hela dagen med :/. Nåja, ska nog gå bra. Mest bara att vi har ytterliggare två uppgifter som ska göras denna vecka. Förstår inte riktigt hur de tänker, är inga uppgifter som går på en kvart liksom. Hur vill de att vi ska kunna fixa en dokumentärfilm som varar 10-15 min på en dag. Bara att redigera tre minuters film tar flera timmar. Det löser sig säkert som det brukar men känns hopplöst just nu.


Sovmorgon, inget för mig

Datum 2010-01-10 | Tid 09:13:05
Blev aldrig att jag sov längre idag men jag gick inte upp förrän strax innan åtta ändå. Försökte somna om men det gick inte.

Får se om mamma och pappa kommer idag annars vet jag inte vad som händer. Man vill inte gärna ut när det blåser så som det gör här. Blir väl att man bara tar det lugnt här hemma och har mysigt istället.

Vad ska ni göra idag?

sova i soffan - det bästa

Datum 2010-01-09 | Tid 22:24:45
Blev aldrig att jag tittade på filmen.. såg på annat istället men givetvis somnade jag i soffan en stund. Förstår inte varför det alltid är så skönt att sova i soffan framför tvn men det är verkligen det bästa. Martin passade såklart på att slå över för att se det han vill och jag förstår honom. Inte lönt att filmen jag skulle se går på om jag inte ser den.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, ska försöka sova lite längre imorgon. Hade varit skönt att vakna först vid åtta-nio.

Har inga planer för imorgon, kanske att mamma och pappa kommer hit men var inte säkert. Eftersom jag inte tror att jag får mitt playstation tills fredag så ska jag få låna min brors. Himla snällt av honom :). Hoppas därför de kommer imorgon så kan jag gå och hämta ut spelen och börja öva redan imorgon haha. Knäpp? Ja, det har jag ju sagt hela tiden.

Nu måste jag sova känner jag.

Hörs imorgon!


Tacos

Datum 2010-01-09 | Tid 19:49:47
Åt tacos nu ikväll, gott och det var längesedan vi hade det faktiskt. Märks att jag varit igång hela dagen för börjar bli riktigt trött nu. Har i och för sig varit trött hela dagen men märks mest nu när man kopplar av.

Ska se en film nu klockan åtta. Minns inte riktigt vilken kanal men har för mig att det var tv4+ som visade den. "Flicka med pärlörhänge" heter den iallafall. Får se om den är något att se.

Efter filmen tror jag sängen blir min nästa anhalt men man vet ju aldrig.

Ha en riktigt trevlig lördagskväll nu!

Paus

Datum 2010-01-09 | Tid 14:13:48
Nu tänkte jag ta en liten paus, jag har än så länge städat köket och badrummet medan Martin tagit de andra rummen. Jag har skrivit klart uppsatsen. Nu tvättar vi och jag ska strax ner och fixa med det lite till. Blev fyra maskiner tvätt! Det enda som återstår nu är att våttorka alla golv men det går ändå hyfsat snabbt. Jag har varit igång sedan åtta imorse.

Som ni alla säkert kan förstå vid detta laget så ska jag inte göra så mycket mer idag, man blir rätt trött när man städar och håller på.

Vad ska ni göra idag?

Två dagar kvar - panik? Nej!

Datum 2010-01-09 | Tid 07:59:57
Två dagar kvar tills uppsatsen ska in. Måste skrivas idag för en kompis ville låna någon bok till uppsatsen och då är det bra om jag har min klar så att det inte blir någon stress för någon av oss. Har verkligen inte mycket att skriva i den nu men ändå tar det emot att göra det. Är väl för att jag är så sjukt trött på uppsatser. Hoppas nu den klarar ett godkänt annars vet jag inte vad jag gör. Har redan en omtenta som ska göras och behöver inte en till. Möjligtvis att man kan få komplettering på detta istället för en salstenta, hade varit lite bättre.

När jag skrivit klart uppsatsen ska jag städa. Storstäda, fast jag har bara toaletten och köket för det andra ska Martin ta. Skönt att man kan dela de tråkiga sysslorna med någon. Vi ska även tvätta mellan 12-16. Gillar inte den tiden riktigt hade hellre haft 8-12. Återigen knäppvarning på mig. Allt ska göras på förmiddagen. Nu måste ni väl ändå hålla med om att det är bättre att göra sådant på förmiddagen så att man har det avklarat sedan och kan göra annat resten av dagen?Hade en mindre trevlig dröm precis innan jag vaknade, kan berätta som så att det var jag och Martin tillsammans med några andra bloggare. Har för mig vi var tre eller fyra par. Tror vi var på något slags hotell med. Mer säger jag inte.

Nu måste jag börja med uppsatsen så att den blir klar.

Vi hörs mellan dammråttor och tvättmedel sedan!

Lets dance

Datum 2010-01-08 | Tid 15:35:31
Har varit på biblioteket idag för att se om jag hittade någon bra bok till mitt arbete. Kände att det jag hade inte blev bra men nu tror jag att jag får till planeringen lite bättre iallafall. Blev barnboken "Tomtebobarnen" av Elsa Beskow. Gillade den boken när jag var liten och jag har för mig att farmor hade den. Nu ska jag göra mina ändringar och skriva den förbannade diskussionen sedan är jag klar.

Såg på vår informationssida i skolan att de har tagit bort kravet på att läsa en bok och lämna in recension på den. Jag är glad för det kändes som en ganska onödig uppgift det med. Känns som att jag kan slappna av lite med skolan iallafall.

Ikväll är det Lets dance premiär. Får inte missas, ska bli kul att se hur bra/dåliga de är. Är kul att det är väldigt stor skillnad på personerna som är med. Allt från Idoldeltagare till politiker. Vad tycker ni om Lets dance deltagarna?


Bild tagen från Google.se. Lite fel eftersom Janne inte längre är med
utan Rabih tar hans plats!8 januari

Datum 2010-01-08 | Tid 08:58:34
Tog sovmorgon idag, gick inte upp förrän åtta haha. Ingen annan kallar det för sovmorgon men för mig är det ju en timme senare än vanliga fall.

Idag ska jag skriva klart för det är inte mycket till som behövs. Det tråkigaste är att leta i alla böcker efter något som styrker det jag tycker. Blir nog bra till slut hoppas jag.

Hoppas på att kunna gå en runda idag med, känner att det behövs. Fast måste erkänna att jag känner mig ganska duktig som inte ätit eller druckit något onyttigt nu på ett tag. Blev tårta i måndags men det var för att martina fyllde år ju. Annars har jag inte ätit något sådant. Är så lätt att en coca cola eller ett choklad följer med när jag handlat men inte nu längre. Är definitivt slut på det. Är faktiskt lättare än vad jag trodde det skulle vara. Visst jag känner fortfarande av sötsuget men isåfall tar jag en frukt istället. Nu är det bara träningen som ska komma igång också.

Hade tyckt det kunde vara en vecka framåt istället, så det hade varit den 15e. Då händer roliga saker minsann. Jag och Martin har månadsdag och sedan kommer mina kompisar hit. Då ska vi sjunga så lägenheten skakar haha. Tiden går iallafall snabbt och det är tur eller något.


Vad jag saknar denna katt!


Fast jag har dessa två och de är helt underbara :).

Läsning i sängen - Det bästa

Datum 2010-01-07 | Tid 22:25:01
Ska lägga mig och läsa lite nu tänkte jag, något av det bästa som finns tycker jag. Mysigt att krypa ner i sängen med en bra bok och komma in i en annan värld innan man somnar. Gillar ni att läsa böcker? Läser just nu en bok som Jane Green skrivit. Hennes böcker handlar allt som oftast om kärlek och de utspelar sig i London. Huvudpersoner i böckerna är framförallt kvinnor i 30års åldern. Boken jag läser heter "I dina kläder och på engelska "Life swap". Riktigt bra och den får en att tänka efter lite, speciellt när det kommer till att faktiskt inse att man har det rätt bra som man har det - Livet behöver inte vara grönare på andra sidan.

Imorgon ska det sista skrivas på uppsatsen, ska bli skönt att få den klar men jag är inte nöjd med den, får inte till det riktigt så som jag vill. Hoppas att den duger för ett Godkänt bara, räcker bra för mig.

Vi hörs imorgon!

Något kul

Datum 2010-01-07 | Tid 19:41:18
Kan ni inte fråga mig något kul eller berätta något kul om er själva? Skulle behöva något roligt just nu för allt känns lite trist..

Skånetrafiken är...

Datum 2010-01-07 | Tid 14:39:47
Vill faktiskt inte säga vad jag tycker om dem för det känns inte rätt att säga sådana ord i bloggen :). Åkte dit och fixk en hyfsat trevlig människa att prata med. Dessvärre kunde jag inte få pengarna tillbaka för i måndags eftersom de inte kunde ladda på ett månadskort bakåt i tiden. Det förstår jag också men jag kunde ju fått pengarna tillbaka på något annat sätt tycker man. Jag fick iallafall månadskortet 36kr billigare för biljetten jag löst till Lund idag. Var inte mycket att hänga i julgranen så hade nästan kunnat skita i de pengarna också. Nu vet ni iallafall hur det gick!

Tänker inte göra så mycket mer idag, man blir rätt deppig när man inser att 246kr går förlorade bara för att en person inte kan sköta sitt jobb!!

Hoppas det har varit en bättre dag för er iallafall!

Massa fix idag

Datum 2010-01-07 | Tid 08:51:35
Idag har jag en del att fixa men egentligen orkar jag inte. Måste ringa till träningen för att höra om de fått in min betalning så att jag kan komma dit och träna, sedan måste jag åka och prata med Skånetrafiken. Hoppas de är lika snälla där som de var i telefonen men tveksamt :/. Till sist måste jag inom biblioteket för att låna någon dum bok som vi ska skriva recension på. Totalt onödigt tycker jag.


Kommer befinna mig på ett tåg idag och då ser
jag nog ut såhär.

Denna No-kurs jag läst i höst har varit intressant och jag har lärt mig mycket men det har varit alltför mycket onödiga småsaker. Bara det att starta en ekologisk burk och se om den överlev typ två veckor eller att se hur ett frö växer på en vecka beroende på olika faktorer.. Ska iallafall ta upp det i utvärderingen nästa måndag.

Snart är det måndag och jag måste bli klar med uppsatsen, jag ska skriva diskussionen och sedan låta den vara fram till söndag då jag läser igenom allt och gör lite småändringar. Det värsta är att jag inte alls är nöjd över arbetet. Jag tycker det är sjukt svårt att veta vad de vill ha. Det får gå som det går, jag orkar inte riktigt bry mig. Tyvärr.

Om ett år tar jag examen, det finns nog ingen som längtar mer än jag. Nu kan nedräkningen börja på riktigt.

Mätt och belåten

Datum 2010-01-06 | Tid 17:46:22
Nu är jag mätt, har ätit spaghetti och köttfärssås. Riktigt gott var det. Idag har jag mest kollat på tv och tagit det lugnt. Har skrivit lite på uppsatsen också även om jag inte trodde jag skulle göra det, tror att jag blir klar imorgon. Blir jag det vet jag en som blir glad :).

Vad har ni gjort idag?

Allt möjligt

Datum 2010-01-06 | Tid 08:28:07
Igår var det som sagt besöksrekord här och jag hoppas ni som tittade in igår fortsätter att titta in. Samtidigt hoppas jag också att nya härliga människor hittar hit. Många verkar iallafall gilla det de ser här och det är ju bra. Vill ni att jag ska skriva om något speciellt? Då är det bara att lämna en liten kommentar :).

Idag är det meningen att jag ska plugga men det känns dessvärre inte som någon bra skrivdag idag så får se hur det går med det. Jag skrev en del igårkväll och det är lite förvånande, jag som aldrig brukar skriva uppsatser på kvällen.

Jag ringde till Skånetrafiken igår för att höra om det med månadskortet.. först sade de att det bara var Skånetrafikens kundcenter som kunde ladda på när det var studentrabatt men jag menade på att han gjort det tidigare. När hennes kollega kollar på datorn visar det sig att jag hade rätt och därför ska jag åka in till ett kundcenter med mina biljetter för att få pengarna tillbaka. Nice, för det är ändå nästan 300kr jag slängt ut på onödiga biljetter. Igår hade jag tur att få en trevlig kvinna men jag har väl mindre tur när jag väl kommer dit och ska prata med de face to face.

Får väl åka in till Lund idag och fixa det så de inte tycker jag dröjt för länge. Man vet ju aldrig vilka konstiga regler de kan hitta på hur som helst.

Nu ska jag ringa mamma för att se om hon vet när min syster och hennes man kom hem. De har nämligen varit i Las Vegas på bröllopsresa.


Godnatt

Datum 2010-01-05 | Tid 22:12:25
Vi hörs imorgon!
Längre och längre fram

Datum 2010-01-05 | Tid 20:36:30
Börjar komma någonstans nu med uppsatsen. Är klar med planeringen och har börjat skriva lite på utvärdering och diskussionen men har ändå en del kvar att göra. Fast jag behöver inte oroa mig för att inte vara klar på fredag för det blir jag. Hoppas bara läraren gillar det också, annars blir det nog bara komplettering i värsta fall. Hade bara varit så skönt att slippa.

Ikväll har det varit dåligt med aktivitet från min sida, inte orkat göra så mycket förutom att laga riktigt god mat. Blev potatisgratäng med fläskfilé trots att det bara är tisdag. Visserligen är det ju trettondag jul men ändå, det är inget vi brukar fira ändå.

Nu ska jag se om jag får liv i sambon, inte värt han sover för mycket nu på kvällen för då sover han väl inte inatt :/.

På återseende!

Rekord

Datum 2010-01-05 | Tid 15:53:03
Ser ut att kanske bli ett besöksrekord här, behövs bara ett par läsare till. Alltid kul att se statistiken öka, även om jag inte har överdrivet många som läser men är hur glad som helst för de jag har :). Hade dock gärna sett fler kommentarer ;).

Har fixat mina ärende nu, skönt att få det gjort. Jag och Martin var ute i två timmar för och fixa, förstår knappt att det kunde ta sådan tid. Fast fick i och för sig vänta i kö rätt mycket. Ska bara ta det lugnt nu ikväll och mysa, känner att det behövs.

Vill ha mitt playstation nu, för singstar är något av det roligaste som finns! Tycker iallafall jag. Vad tycker ni om singstar?

Har fortfarande inte lagt in bilderna från igår får göra det senare helt enkelt. När jag väl orkar.


Fått tummarna loss

Datum 2010-01-05 | Tid 12:34:53
Ska snart iväg på lite ärende som måste fixas snarast. Jag är så duktig som skjuter på det hela tiden. Har iallafall fått gjort en del med uppsatsen idag. Känns bra! Idag har jag även beställt ett playstation och singstar till det. Har alltid velat ha det men har inte blivit av förrän nu. Hoppas jag får det denna vecka så jag kan öva upp mig innan nästa fredag hehe :).

Såg att mina träningsbyxor måste tvättas så får se om jag hinner till träningen då den börjar 17.00 annars får jag ta och träna imorgon istället.

Idag igen

Datum 2010-01-05 | Tid 08:11:11
Jag får skylla mig själv för att jag inte pluggar ordentligt om dagarna. Nu måste jag plugga idag igen, jag orkar verkligen inte men har inget större val. har bestämt med mig själv nu att uppsatsen ska vara klar på fredag så att jag kan börja att läsa en bok och skriva recension på den. Detta måste jag hålla annars blir jag knäpp på mig själv.

Ska försöka komma till träningen också, har blivit dåligt med det under hösten. Ska det bli ändring på nu. Måste bara höra om de fått in min betalning på medlemsskapet annars kan jag inte träna där.

Nu ska jag ringa Skånetrafiken och höra om detta med månadskortet för studenter! Sedan blir det att plugga!

Hörs lite senare!

Luftslottet som sprängdes

Datum 2010-01-04 | Tid 23:51:58
Nu är jag hemma igen, vilket faktiskt är väldigt skönt. Inte för att jag inte hade roligt för det hade jag men ni vet- borta bra hemma bäst.

Först fikade vi och sedan gick vi hem till henne och där sjöng vi lite singstar. Det är något av det roligaste men man kan inte klandra mig för att ha en fin röst iallafall :). Strunt samma, kul var det! Åt lite tårta som hennes syster gjort och sedan åkte vi in till Helsingborg för att gå på bio. Vi såg Luftslottet som sprängdes, riktigt bra var den och vi hade tur för dels kunde jag ta den på studentrabatt för 60kr och jag hade också ett rabattkort så man fick filmen för halva priset. Nice! Självklart bjöd jag Martina eftersom hon fyllde år. Det är min dag i stort.

Skulle ju fixa nytt månadskort eftersom det inte gällde längre men det kunde de inte fixa för det gällde inte längre eller vad det nu var. Förra veckan hade de kunnat ladda på som vanligt men inte nu. Det betydde att jag var tvungen att köpa kontant biljett och den kostade runt 100kr. Bara för det har jag slängt ut drygt 250kr på resor när de kunde varit gratis. Ska kontakta Skånetrafiken och fråga varför det var så, för studiebeviset ska gälla till den 31 januari 2010 och vad jag vet har det inte varit ännu. Hoppas jag kan få pengarna tillbaka annars vet jag inte vad jag gör. Om det finns något företag som gör mig irriterad så är det dem!

Hoppas er dag varit bra?

Ni får någon bild imorgon för orkar inte lägga in de nu. Sängen kallar men vi hörs imorgon!

Till den bästa!

Datum 2010-01-04 | Tid 08:52:26
Om 45 minuter ska jag gå till tåget, kom på att jag måste köpa nytt månadskort. Lite trist men en sak som måste göras ju. Blev aldrig att jag skrev på planeringen imorse, vaknade försent för det.

Vaknade tidigt imorse redan klockan fyra. Trots att jag är knäpp går jag inte upp riktigt så tidigt. När klockan närmade sig halv sex började jag bli trött igen så jag ställde alarmet på åtta. Hade jag inte gjort det hade jag nog sovit längre, vilket inte hade varit bra.

Idag åker jag upp till den bästa! Vi kommer riktigt roligt och supermys. Var inte så längesedan jag var där uppe men det kan aldrig bli för ofta. Lite tråkigt att hon inte bor kvar i Eslöv men så är det. jag kommer nog inte bo här heller för all evighet, är ganska tråkigt här.

Vad ska ni göra idag?Sist jag var upp prövade vi fula kläder, får se vilka tokigheter vi hittar på idag!

Bilder kommer om inte ikväll så imorgon för batteriet till kameran är laddat :).

Vi hörs ikväll iallafall!

Säger bara....

Datum 2010-01-03 | Tid 21:48:30
Godnatt! Vi hörs imorgon innan jag sticker iväg!

Sov gott och dröm sött!Här igen

Datum 2010-01-03 | Tid 18:50:11
Nu är jag här igen, har träffat en kompis nu ikväll och det var trevligt. Pratade om en massa saker som vanligt men ibland behövs det. Ska bara ta det lugnt ikväll så jag kan vara på topp imorgon när jag ska träffa den bästa! Hoppas jag vaknar så pass tidigt att jag hinner plugga lite innan jag sticker för tvivlar starkt på att det blir något när jag kommer hem igen.

Tror jag ska lägga mig i soffan nu och se någon mysig film, utan godis och liknande som det blivit de senaste dagarna. Ska dra ner på det rejält så jag kan komma i bättre form, känner att det behövs. Får se hur det går!

Vad händer hos er ikväll?

Tiden, kan du skynda på lite?

Datum 2010-01-03 | Tid 14:24:24
Halva dagen har gått men jag har fått en del gjort iallafall. Har skrivit klart målen och så har jag påbörjat själva genomförandet. Känner dock att jag fastnat lite så behöver tänka igenom hur jag vill ha det. Kan vara svårt. Är ganska trött på skolan nu eller iallafall på att skriva uppsatser. Har säkert skrivit 10 under tiden jag gått på högskolan. Är bara ett år kvar nu, så himla skönt! Önskar bara att tiden kunde gå lite snabbare för jag orkar inte mer. Det värsta är ju att C-uppsatsen väntar och den ser jag inte framemot. Ska skriva med en fantastisk vän och det är skönt iallafall. Nu ska jag inte tänka mer på det för det är ett tag till men ändå.

Imorgon blir en rolig dag. Ska till Örkelljunga för en toppentjej fyller år då! Ska bli så himla kul! Får se vad vi får för oss att hitta på. Hur som så kommer det bli en dag fylld av skratt, det känner jag på mig.


Marre blir gammal hela 22!

Vi hörs ikväll!

Plugg, plugg och mera plugg

Datum 2010-01-03 | Tid 07:54:55
Har varit vaken i snart en timme nu. Ska alldeles strax sätta igång och skriva lite. Det första jag ska skriva är målen som barnen/elverna ska ha uppnått efter utedagen. Givetvis har jag kurs och läroplaner som stöd. Får se om mer skrivs idag för mår inte bättre idag som jag hade trott jag skulle göra. Får kämpa på helt enkelt.

Söndag idag då, känns knappt som det men vet snart inte hur någon av dagarna känns då alla dagar är lika nu eftersom jag inte har skolan att åka in till. På så sätt är det lite tråkigt med att inte ha något schemalagt. Hade jag bara varit smart hade jag skrivit uppsatsen måndag-fredag för att sedan vara ledig helgen, men återigen gör jag inte det. Känner hur min knäppa sida kommer fram mer och mer. Kanske dags för listan trots allt!

Nu måste jag sätta fart så att jag kan vila lite sedan. Vi hörs senare om jag nu överlevt!


!

Datum 2010-01-02 | Tid 22:23:43
Känner att jag måste gå och lägga mig nu, dels för att jag är trött och sedan för att orka upp ganska tidigt imorgon. Måste plugga och det gör jag bäst på morgonen. Har märkt det nu enda sedan julhelgen att jag har varit uppe sent och heller inte kommit upp förrän vid nio. Då får jag inget gjort! Konstigt men sant. Kom ju fram till att jag var knäpp i förra inlägget, nu stärker jag bara den faktan ytterliggare. Kanske ska göra upp en lista över alla saker knäppa saker jag gör. Vad tror ni om det?

Skulle vilja ligga och läsa lite innan jag går och lägger mig men då jag läst ut boken jag höll på med så vet jag inte vad jag ska börja med härnäst. Fyra olika alternativ och inget känns helt lockande.. får fundera på det tills imorgon.

Vi hörs imorgon kära läsare!

Mitt andra namn borde vara knäpp

Datum 2010-01-02 | Tid 15:32:15
Haha, jag är så knäpp. Två dagar in på det nya året då kommer jag på ett nytt nyårslöfte jag borde haft så jag får helt enkelt inför det nu då ;). Jag vet att jag kommer må bättre av det men det är inte så att jag mår dåligt av det men det kommer kännas bättre ändå.

Vill hitta på något ikväll men vet inte riktigt vad. Alltid samma problem när det gäller sådant, men kan bero på att det inte finns så mycket att göra här i lilla Eslöv tyvärr. Vi får se om något dyker upp!

Innan idag tog jag en dusch och sedan gick jag till affären, tänk vad lite vatten och frisk luft kan göra. Känner mig lite piggare men fryser fortfarande en del :/. Jag känner mig duktig dock som inte köpte något onyttigt såsom godis, chips eller läsk. Istället köpte jag frukt och grönsaker. Så nu ska jag börja leva sundare och även ta tag i min träning bättre. För till sommaren då ska jag se lite resultat!


Ser nästan ut så idag, bortsett annan färg på
linnet och utan kofta :).


Lite bättre

Datum 2010-01-02 | Tid 10:28:00
Mår lite bättre idag men känner mig fortfarande trött och slö, ska försöka komma ut idag också så att jag inte förfaller här hemma haha.

Det känns inte som att det är lördag idag, jag vill ha det till måndag eller något. Är jobbigt nu när man inte behöver vara i skolan för man blir förvirrad på vilken dag det är. Fast jag tycker ju det är skönt att bara vara hemma såklart.

Vet inte vad som händer annars idag, ingenting är planerat så kan ju hoppas att något kul dyker upp.

Vad ska ni göra idag?Såhär ser en trött Diana ut. Bilden är
snart 1,5 år gammal.


Vi hörs lite senare!

Nu räcker det

Datum 2010-01-01 | Tid 23:18:15
Nu orkar jag inte vara uppe längre. Trodde inte att jag skulle orka vara vaken såhär länge med tanke på att jag inte mår bra. Nu känner jag att det får räcka, sängen blir min nästa anhalt. Ska bli helt underbart skönt att lägga sig under ett varmt duntäcke, när jag fryser så.

Imorgon är en annan dag och jag hoppas på att må bättre. Måste verkligen ta tag i planeringuppgiften också men hur ska man orka det när man knappt kan tänka klart? Jag får helt enkelt se annars blir det att panikplugga de sista dagarna innan det ska in. Det har fungerat förr då jag skrev en uppsats på åtta sidor dagen innan den skulle lämnas in. Inte så smart men eftersom jag var så fruktansvärt skoltrött då orkade jag inget annat.

Vi hörs imorgon mina underbara läsare!Jaha

Datum 2010-01-01 | Tid 17:12:18
Jaha då var det kväll igen, dagen har verkligen gått snabbt och ändå har jag inte gjort något vettigt alls. Har inte mått så bra och att bara ligga i soffan och läsa har passat mig alldeles utmärkt. Nu ska jag snart äta lite från maten som blev över igår, är egentligen inte hungrig men får väl ändå ha något i magen.

Imorgon måste jag se till att börja plugga på allvar så att jag kan bli klar någon gång. Som vanligt drar jag alltid ut på det till sista stund. Ska se om jag kan bli klar i helgen men om jag känner mig själv rätt har jag inte den disciplinen. Tyvärr!

Glömde fråga innan, gav ni några nyårslöften?
Själv gjorde jag inte det då jag vet att det kommer vara svårt att hålla men får se om jag ändå lyckas.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

2010

Datum 2010-01-01 | Tid 09:45:26
Då var det nytt år igen. Får se vad detta bär med sig för händelser. Vet att det finns saker som jag vill ska ske men frågan är om de kommer göra det?! Jag hoppas!

Igår hade vi som sagt en riktigt mysig dag och kväll tillsammans. Maten vi åt var jättegod och vi tittade på film. Tyckte det var dåligt med raketer i år. Det var nog under en kvart som det var intensivt smällande, förra året höll det på från halv tolv till halv ett. Lite tråkigt för raketer är ju fint att titta på men en totalt onödig kostnad om man frågar mig så därför kommer jag själv aldrig att köpa några.

Vad ska hända denna första dag på året? Jag vet faktiskt inte, känner mig inte helt hundra så ska nog bara mysa i soffan med böcker, film och korsord.

Vad händer hos er?