Sortera och slänga ut

Datum 2010-03-31 | Tid 22:19:00
Vilken effektiv dag jag haft. Som jag skrev i tidigare inlägg bestod halva dagen av att tvätta. Nu ikväll har vi vikt tvätten och jag har sorterat mina kläder. Jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle få plats med alla mina kläder i min byrå som bara består av tre lådor. Bara att kasta ut allt och titta igenom, slängde ganska mycket. Det var mycket slitna kläder och sådant jag inte använt sedan gymnasiet eller högstadiet. Tog sedan ett tag med garderoben inne i sovrummet. Även där fanns mycket som kunde kastas. Möblerade även om där inne så att mina kläder skulle kunna få bättre plats. Nu har jag så mycket rena kläder att kag får beslutsångest om vad jag ska ha på mig i påsk.

Snart ska jag gå och lägga mig. Är trött och ska ju till läkaren imorgon, måste hinna lite saker innan det är dags.

Vi hörs imorgon!

Rent och snyggt i garderoben igen

Datum 2010-03-31 | Tid 16:40:28
Ojdå, har visst inte blivit någon bra uppdatering idag. Känns som att denna dag har gått hur fort som helst. Gick upp vid åtta imorse så lite senare än vanligt. Tränade 20 min på crosstrainern och sedan såg jag lite på tv samtidgt som jag åt frukost.

Skulle tvätta vid 12 så halva dagen har gått åt till det. Är äntligen klara vilket innebär att jag har en massa snygga rena kläder. Har ätit lite middag också.

Fick ett samtal från mitt sommarjobb jag var på förra året. Jag hade bestämt mig för att inte jobba där denna sommar men eftersom jag inte fått något annat jobb så är det lika bra att vara där. Sade dock till om att jag inte ville ha 100% tjänst och heller inte under lika många veckor. Har även svårt för att ta mig dit på helgen om jag jobbar dag så bad om kväll då. Får se vad de kan få ihop till mig. Det bästa hade varit 70% tjänst tre dagar i veckan i fyra-fem veckor. Jag hoppas jag blir nöjd över schemat iallafall.

Idag är det mulet och trist ute, igår var det soligt och fint. Tycker det kunde vara sol varje dag. Antar att man inte kan få allt här i världen.


Lite vänner

Datum 2010-03-30 | Tid 22:03:08
Hoppas ni haft en fin kväll allihop! Jag har haft det ganska bra iallafall. Pratat mycket i telefon med en kompis, vi pratar säkert två till tre gånger varje dag. Då är det heller inga kort samtal på en kvart utan de kan vara en - två timmar långa. Vi har alltid något att prata om. Det är verkligen jättekonstigt.

Nu har jag suttit och tittat på lite avsnitt av vänner. Är inne på säsong tre nu. Det var en massa CSI på tv idag och jag är inte det minsta intresserad av det. Så passade perfekt att jag tittade på det istället.



Känner att jag måste gå och lägga mig nu. Har ont i magen och mår lite illa. Kan kanske bero på att jag åt 500 gram vindruvor på ungefär 20 min. Inte så bra kan jag tänka.



Vi hörs imorgon!

Vårtecken

Datum 2010-03-30 | Tid 18:10:31
Har kommit en massa vårtecken av olika slag nu den senaste veckan men idag kom det som väger allra tyngst för mig. I Eslöv har vi en liten glassbar på torget varje vår/sommar. Idag såg jag den för första gången och då är det verkligen vår när den kommer hit. Underbart god milkshake finns där och givetvis den vanliga mjukglassen. Den är dock inte öppen än men tror den öppnas senare i veckan. Då är det jag som köper milkshake. Banan/choklad ska det vara! Vilken milkshake smak tycker du är godast?

Penne med kyckling, spenat och svamp

Datum 2010-03-30 | Tid 17:52:44
4 portioner

Ingredienser:

350 g penne
3 st kycklingfiléer (400g)
1 st rödlök (liten)
200 g champinjoner
70 g baby spenat (1 påse)
1 dl vitt torrt vin
2,5 dl matlagningsgrädde
salt
svartpeppar


Topping:
Riven cheddar

Gör såhär:

Här får den färdigkokta pastan koka med i såsen en stund för att dra åt sig alla smaker.
1 Koka pastan knappt al dente, den ska koka färdig tillsammans med såsen. Slå av i durkslag.

2 Medan pastan kokar: Strimla kycklingfiléerna grovt och skiva svampen. Skala och skiva löken.

3 Bryn kycklingen runtom i smör/olja i en stekpanna eller stekgryta tillräckligt stor att även rymma den kokta pastan.

4 Lägg ner svamp och lök och stek under omrörning i några minuter, så att svampen får en fin stekyta.

5 Slå på vinet och sjud i cirka en minut. Tillsätt grädden och sjud i cirka 5 minuter tills såsen tjocknar något. Smaka av med salt och svartpeppar.

6 Blanda ner pastan i såsen och sjud på svag värme tills såsen nästan har kokat in i pastan, cirka 5 minuter. Rör ner den väl sköljda spenaten.

7 Servera med riven ost och en enkel tomatsallad.


Härliga vårdag

Datum 2010-03-30 | Tid 09:02:27
Vilket härligt väder det är ute! Blir glad bara man tittar genom fönstret. Solen skiner och det är blå himmel, kan det bli bättre?

Idag finns ingenting planerat förutom att gå och handla. Kylen och frysen är så gott som tomma. Vet bara inte riktigt vad vi vill ha, som vanligt.

Igår när jag satt på bion tänkte jag först: Shit, nu kommer jag hme skitsent och jag måste verkligen gå och lägga mig direkt när jag kommer hem för att inte vakna allt för sent imorgon (läs idag). Efter en stund kom jag på mig själv med att jag inte behöver gå upp tidigt. Att jag inte förstått det än.

Nu blir det lite frukost!

Så bra

Datum 2010-03-29 | Tid 23:22:29
Filmen var bra. Ni som inte sett den gör det. Ibland kan man bara behöva komma bort från verkligheten in i sagans värld. Kändes iallafall helt rätt att gå och se den. Nu är jag riktigt trött och ska gå och lägga mig.

Vi hörs imorgon!

Alice i underlandet

Datum 2010-03-29 | Tid 17:16:17
Ikväll ska jag och min kompis Sarah se Alice i underlandet på bio i 3D. Filmen blir lite häftigare då tror jag. Någon som sett den i 3D? Känns skönt att göra något roligt som omväxling till allt pluggande. Behöver verkligen detta. Känns också skönt att veta att vi kan ta den sena visningen eftersom jag inte behöver gå upp tidigt imorgon.




Vad ska ni göra ikväll?

Halvvägs

Datum 2010-03-29 | Tid 13:47:37
Nu är vi halvvägs genom vår städning. Det mesta är undanplockat och så ska det bara dammsugas med. Rätt skönt att få det gjort även om det är tråkigt. Jag vet att när jag är färdig kan jag göra vad jag vill. Härlig känsla att veta!

Städdag

Datum 2010-03-29 | Tid 09:02:45
Godmorgon! Hoppas alla sovit gott? Själv vaknade jag av att Nova lekte med mina fötter. Hon är lite speciell den där katten. När jag började prata med henne kom hon upp och lade sig i fåtöljen bredvid och skulle bli klappad. När jag slutade klappa henne mjauade hon på mig att jag skulle fortsätta.

Idag ska jag städa hade jag tänkt iallafall. Även tvätten behöver vikas och så får vi nog boka tvättid till imorgon. Skulle nästan skriva att jag skulle plugga också men det behöver jag ju inte. Känns fortfarande lite ovant att inte ha någon skola på ett tag.

Vad ska ni hitta på idag?

28/3

Datum 2010-03-28 | Tid 21:35:53
Så trött jag är nu. Inte så konstigt kanske med tanke på hur lite jag sovit. Somnade i soffan hos mamma och pappa när han och Martin tittade på formel 1. Hade trevligt hos dem och åt goda våfflor. Träffar de på fredag igen för att fira lite påsk.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!

Våfflor

Datum 2010-03-28 | Tid 11:51:56
Jag är så trött idag! Har sovit 4½ timme imorse. Var ju på fest igår och kom hem kvart i sex imorse. Det var verkligen inte tänkt att jag skulle komma hem så sent eller tidigt kanske man ska säg. Så blev det iallafall. Hade en trevlig kväll och det är ju huvudsaken. Anledningen att det blev som det blev var ett väldigt långt samtal som jag egentligen inte hade med att göra från början. Det verkade ha löst sig och det är det viktigaste.

Idag ska vi hem till mamma och pappa på våfflor. Ska bli riktigt gott då jag inte ätit det på länge. Ska ta och göra mig iordning nu. Jag tror att jag ser ut som kom och hjälp mig och dö eller liknande så det ska fixas till.

Vi hörsi kväll!

Ljusparty

Datum 2010-03-27 | Tid 18:23:11
Nu är jag hemma igen. Var ett trevligt ljusparty även om det blev lite missförstånd när jag skulle bli upphämtad. Fick vänta en timme men jag dog inte. Jag beställde ett litet paket innehållandes en ljushållare och 16 votivljus. Votivljus blir flytande och flyter ut i ljushållaren. Finns i många olika dofter. Var dock ganska dyra saker men om man inte har ljus tända varje kväll så varar det länge.

Ska laga middag nu, blir flygande jakob idag. Senare ska jag på fest. Var längesedan jag festade så det ska bli roligt. Jag är verkligen inte den typen men någon gång ibland är det roligt. Nu behöver jag heller inte tänka så mycket på en massa annat.

Får se till att hjälpa Martin nu! Vi hörs

Regn och ännu mera regn

Datum 2010-03-27 | Tid 11:01:08
Nu regnar det igen. Jättetråkigt verkligen, inatt regnade det så mycket att jag valde att använda öronproppar. Har jättesvårt för att sova när det regnar så mycket. Mamma skrattade bara åt mig när jag berättade det för henne.

Denna dag bjuder på en tur till Hässleholm. Ska till en kompis som har ljusparty. Får se om jag köper något eller inte, ljus är ju mysigt men passar kanske bättre på hösten. Förvisso kommer ju hösten detta året också.

Tränade 20 min på vrosstrinern. Det var ganska jobbigt. Körde ett program där de varierade motståndet vid varje 0.5km intervall. Tufft säger jag bara.

Nu ska jag gå och duscha så jag har det gjort.

Vi hörs sen!

Rösta

Datum 2010-03-27 | Tid 08:41:15
Rösta på mitt bidrag. Jag har designat en bikini på Nelly.com. Nu vill jag ha din röst för att kunna vinna fantastiska priser!

Klicka på länken för att komma dit.

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=wWBKIzji8ALyN7CrXQT3lFjl#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_wWBKIzji8ALyN7CrXQT3lFjl.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=wWBKIzji8ALyN7CrXQT3lFjl#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Värdiga vinnare

Datum 2010-03-26 | Tid 22:54:19
Då var Lets dance över för den här säsongen. Väldigt jämn final och jag tycker att båda paren var värdiga vinnare. Vad tycker ni?

Nu ska jag alldeles strax sova. Jag vet att det är lite tråkigt såhär en fredagkväll men jag är riktigt trött. Dagens ansträngning i skolan tar väl ut sin rätt skulle jag tro.

Har kört lite på min corsstrainer också och man blir verkligen helt slut. Hoppas jag ser resultat snart!

Vi hörs imorgon!

Crosstrainer

Datum 2010-03-26 | Tid 19:56:15
Har äntligen fått hem min crosstrainer nu. Blev lite jobbigt när vi var tvungna att dela den och killen som sålde den inte hade något vi kunde skruva av delarna med. Fick åka hem igen och se vad vi hade hemma. Som tur var hade Martin och vi åkte tillbaka och monterade ner den. Martin ska som vanligt alltid pilla på mina saker som jag köper, han som är galen i träning. Jag kan väl få lov att pilla först då det är min men tydligen inte.

Nu börjar snart Lets dance och jag ska byta om redo att köra gärnet.

Vi hörs senare!

Glädje och bara glädje

Datum 2010-03-26 | Tid 13:12:40
Nu är tentan gjord och jag har ingen skola på 1½ vecka. Vem kan vara gladare än jag just nu? För första gången på länge har jag lov på riktigt om man bortser sommarloven. Ska bara ta det lugnt idag, inte göra någonting förutom att köpa min crosstrainer och köra en timme på den.

Skulle vilja skrika rakt ut av glädje. Det är vår! Soligt och varmt och underbart väder. Härligt! Hoppas det kan hålla i sig nu också.

Kanske ska nämna hur tentan gick. Jag tror jag har en chans att klara den men den var svår. Speciellt också eftersom man inte fick något direktiv på vad som var viktigt i böckerna. Det får gå som det går!

Vi hörs

Nu gäller det

Datum 2010-03-26 | Tid 05:55:19
Usch, idag är det dags! Jag vill verkligen inte, känner mig nervös nu. Jag kan bara göra mitt bästa och det får jag nöja mig med. I värsta fall får jag sitta tiden ut men är inte så roligt att behöva sitta enda till klockan 12.

Ser framemot ikväll istället, ska köpa min crosstrainer då. Nu ska här hända grejer, är trött på att ha det som jag har det. Ska gå ner i vikt nu så enkelt är det.

Får väl äta något nu innan jag sticker. Vi hörs när jag kommer hem!

Håll tummarna för mig!

Får väl gå och lägga mig

Datum 2010-03-25 | Tid 21:47:07
Tror minsann att det blivit dags för mig att krypa ner i sängen. Just nu känner jag inte för att gå och lägga mig men är nog för att jag vet vad som väntar imorgon.

Halv sex ringer min mobil så det gäller att vara någotsånär utsövd. Det jobbigaste är att jag borde äta frukost imorgon men jag kan verkligen inte så tidigt på morgonen. Brukar aldrig bli hungrig förrän vid 9-10. Blir nog bra vilket som.

Jag tror att jag skriver ett snabbt inlägg innan jag sticker men lovar inget. Beror på om jag orkar eller inte. Måste ändå gå hemifrån kvart i sju. Shit vad tidigt!

Godnatt alla fina läsare så hörs vi imorgon!

Relevant? Inte alls

Datum 2010-03-25 | Tid 19:17:43
Äntligen hemma! Har varit en rätt jobbig dag känner jag. Gick väl inte jättebra att plugga men vi gjorde vårt bästa. Böckerna känns inte alls relevanta om man tittar på kursmålen. Samtidigt var vi riktigt trötta. Jag gör så gott jag kan imorgon och hoppas på det bästa.

Kom hem för drygt en timme sedan, ätit lite kycklingsallad och nu tar jag det bara lugnt. Ska kolla igenom lite till i böckerna så att vissa saker verkligen sitter. Blir att lägga sig tidigt ikväll, tentan börjar 8.15.

Vi hörs!

25/3

Datum 2010-03-25 | Tid 06:47:10
Idag är det den 25e vilket innebär att jag får pengar från csn. Var väldigt välbehövligt kan jag ju säga. Synd bara att hälften försvinner på tråkiga räkningar.

Ska åka till min kompis om drygt en timme för att tentaplugga. Imorgon är det dags och igår fick vi reda på att det kommer bli poäng på alla tentafrågor men även på vårt paper. 25 är max och man behöver 12 för att få godkänt. Det borde man nog klara av. Det jag inte förstår är hur de ska kunna poängbedöma vårt paper. Får man ett poäng om man har en frågeställning och sedan två poäng om man lyckas svara på den frågan eller?! Jag förstår ingenting!


Måste duscha nu och sedan göra mig klar. Kommer nog bli en bra dag skulle jag tro. Jag kan hoppas iallafall.

Vi hörs när jag kommer hem!

Flum

Datum 2010-03-24 | Tid 13:54:11
Hur kan en bok gå från att vara ganska bra och intressant till totalflummig? Boken jag läste blev plötsligt det, jag menar det är väl ganska självklart att det finns olika rum i skolan som används på olika sätt. Boken tog upp att skolan var en station där man vistades under en längre tid. Den tog också upp att man kan prata med elever var som helst på skolan men att det inte fungerade att kopiera i ett rum som inte har en kopiator. Vad ska jag ha det till? Det är ju något jag redan förstår.

Får gå över till en annan bok och se om jag kan få ut något där istället.

Duktig!?

Datum 2010-03-24 | Tid 09:44:46
Känner mig ganska duktig nu. Har fått en hel del läst redan och nu ska jag ta en välbehövlig paus och äta lite frukost. Magen kurrar förskräckligt här.

Idag ska boken på 280 sidor läsas ut, det bara är så. Har ungefär 180 sidor kvar tror jag. Jag borde lyckas om jag bara lägger manken till lite. Dock har jag aldrig varit bra på det här med sjäkvdisciplin. Önska mig lycka till!

24/3-2010

Datum 2010-03-24 | Tid 07:51:51
Godmorgon! Jag valde ju att sova tills jag vaknade av mig själv och som vanligt var det vid sju. Jag förstår inte varför jag aldrig kan sova längre. Det händer ungefär 3 gånger/år skulle jag tro.

Jag minns när jag varit på min systers möhippa och kom hem kvart i fem på morgonen, då trodde jag att jag skulle sova halva dagen men jag vaknade tre timmar senare och kunde inte somna om. Det slutade med att jag däckade i soffan klockan sex på kvällen sen haha.

Nu ska jag ta min bok och sätta mig i soffan för att läsa. Ska bli klar med den boken idag och förhoppningsvis hinna påbörja på en annan. På fredag gäller det!

Vad ska ni hitta på idag?

Jag hör någon kalla...

Datum 2010-03-23 | Tid 22:29:50
Jag hör någon som kallar på mig, jag tror det är sängen minsann. Jag är riktigt trött nu och det har varit en jobbig dag med en massa läsning. Måste läsa ännu mer imorgon.

Först tänkte jag ställa alarmet på sju för att komma upp i hyfsad tid men beslöt mig sedan för att låta bli. Ska nog sova tills jag känner mig redo för att gå upp. Kommer isåfall orka hålla mig vaken längre imorgon kväll.

Nu till något helt annat. Vad tycker ni om att det är uppehåll i Desperate housewives nästa vecka för att visa CSI-trilogin? Jag som älskar DH men inte är npgot större fan av CSI är inte vidare glad men det är Martin. Får underhålla mig med något annat istället.  

Förresten fick min kallelse från vårdcentralen idag ska dit nästa torsdag. Var inte på tiden eller så. Tog bara en månad ungefär.

Vi hörs imorgon, godnatt!

Tråkdag

Datum 2010-03-23 | Tid 07:23:46
Riktig tråkig dag idag. Det regnar en hel del och så måste jag plugga. Har fem böcker som ska gås igenom på tre dagar. Jag borde hinna om jag bara läser det viktiga och inte från pärm till pärm. Just nu är det bara så svårt att veta vad som är viktigt då vi inte vet något om vad tentan ska handla om. Den enda informationen vi fått är att vi ska läsa böckerna. Känns underbart bra. Jag måste säga att jag ångrar lite att jag inte väntade med min utbildning. De gör om den igen vilket nu innebär att förskollärare kommer att läsa för sig och grundskollärare för sig. Hade varit mycket bättre.

Jag vill ha något roligt att skriva om. Fast just nu händer inget roligt i mitt liv. Den mesta av min tid går åt till skola. Hinner inte träffa mina vänner längre. Jag hoppas det blir lite bättre efter fredag. Då har jag iallafall ledigt i 1 ½ vecka. Kursintrot är inte förrän den 6 april. Fast blir väl att sitta och fixa inför nästa praktikperiod lite grann iallafall.

Vad har ni för väder idag?

Klar, jag hoppas det

Datum 2010-03-22 | Tid 18:03:28
Nu tror jag att jag är klar med mitt paper. Blev ungefär fyra sidor och det får duga. Är väl inte helt nöjd med det men kan nog inte få det bättre än såhär. Just nu är jag fruktansvärt trött på allt vad skola heter så jag tror det är därför jag inte kan bättre. Ska maila in mitt paper till en kompis och be henne titta igenom. Blir väl en del justeringar men senast imorgon ska jag ha det inlämnat. Måste börja läsa på inför tentan också.

Börjar bli hungrig nu, tur att Martin då påbörjat maten. Blir potatis och purjolökssoppa idag. Ikväll blir det att bara ta det lugnt så att jag kan fokusera ordentligt imorgon. Tycker dock att jag varit duktig som suttit från halv två idag med skolan.


Allt en enda röra

Datum 2010-03-22 | Tid 13:21:51
Nu är jag hemma från föreläsningen som skulle knyta samman kursen lite. Hade nog klarat mig utan att gå dit och bara tittat på powerpointen som läggs ut. Om jag var förvirrad innan är det inget emot vad jag är nu. Har aldrig känt mig så osäker någon gång som jag gör nu.

Nu måste jag sätta mig och skriva mitt paper. Ska inte vara klart förrän på fredag så egentligen behöver jag inte känna mig stressad när det gäller den uppgiften. Fast eftersom vi har tentan på fredag har jag ännu mer som jag måste plugga till vilket gör det hela mycket knepigare.

Hade jag bara kunnat skriva på lika bra på mitt paper som jag gör här i bloggen, då hade allt varit löst.

Jag återkommer här när jag har fått något vettigt gjort.

Det går så trögt

Datum 2010-03-21 | Tid 14:48:46
Usch vad det går trögt. Förstår inte varför jag har så svårt att sätta mig och skriva det som måste skrivas. Jag har iallafall kommit igång och det känns skönt. Får skriva lite till idag och sedan lägga krut på det imorgon. Har ont i huvudet också, gör inte saken bättre.

Denna kurs är helt hopplös, jag känner inte att jag lärt mig något alls. Skönt att den är slut på fredag. Nästa kurs blir nog bättre, då har vi inte mycket i skolan men desto mer hemma. Fast då kommer vi iallafall att jobba två och två vilket jag alltid har lättare för.

Ska nog se på någon film nu och hoppas på att mitt huvud mår bättre senare så att jag kan ta tag i skrivandet då istället.

Nu är det dags att plugga

Datum 2010-03-21 | Tid 09:10:03
Idag måste jag verkligen plugga. Har börjat smått redan men kommer ingenstans tycker jag. Jag hoppas bli klar med mitt paper idag så kan jag fokusera på tentaläsningen resten av veckan.

Som ni säkert förstår bjuder denna dag inte på något annat spännande. Jag ser framemot fredag då jag inte har så mycket att plugga på ett tag. Är aldrig förrän i slutet av kursen allt sådant kommer.

Vad ska ni göra idag?

Tillit och ensamhet

Datum 2010-03-20 | Tid 14:48:09
Vad menas med tillit egentligen? Hur kan man vara säker på att en person går att lita på?

Jag är bara så osäker på om det finns en enda människa som man kan lita på till 100%. Jag tror inte det. Jag har blivit sviken så många gånger av människor jag trott att jag kunnat lita på. De jag har trott varit mina vänner. Nu vet jag inte vad jag ska tro.

Jag är trött på att bli sviken av människor jag gillat. Just nu funderar jag på och inte ha en enda person i min närhet för förr eller senare blir jag bara sviken. Nu när jag sitter och skriver detta så slår det mig att det kanske är mig det är fel på? Kanske jag gör något som gör att jag blir sviken.

Känner mig verkligen bara så ensam just nu.

Obehagligt

Datum 2010-03-20 | Tid 08:53:19
Blev aldrig att jag bloggade igår när jag kom hem. Var rätt trött och ganska uppskakad av en händelse som hände på tåget från Helsingborg. Ska berätta vad som hände.

Jag hade nästan precis satt mig på tåget och in kommer en man inspringande och lägger sig ner på golvet. Han har en jättekonstig blick och verkligen bara stirrar. Sedan håller han på och gör en massa rörelser på golvet. Kan inte förklara hur han gör för det såg jättekonstigt ut. Det värsta är när han sätter sig så gör han det bredvid mig. Även när han satt höll han på med konstiga saker. När en tågvärd kommer fram och frågar om han är okej såäger han bara "jag tror det". Det visade sig att han inte hade någon biljett eller pengar till det heller. Han fick hoppa av i Ramlösa.

Jag har nog aldrig blivit så rädd förr. Jag visste ju inte vad han var för en typ och vad det var som hände med honom. En kille som satt på andra sidan gången frågade om jag var okej för han märkte nog att jag blev rädd. Den här killen trodde att han hade någon pistol på sig eller liknande eftersom han lade sig ner på golvet. Skitäckligt!

Kunde inte sluta tänka på det igår. Jag tror att den mannen var påverkad av något, har aldrig sett något liknande.

Nåja, hade en trevlig dag med Martina iallafall. Vi sjöng singstar och pratade en massa. Åt tacopaj, mums! Vi har kommit fram till att vi på något konstigt sätt dras till konstiga människor. Varför är det så? Vi får väl försöka undvika dem på något sätt.

Idag ska jag ta det lugnt och kanske plugga lite annars börjar jag imorgon. Har varit iväg alla dagar denna vecka så behöver nog bara vara hemma och göra ingenting.

Vi hörs senare!

Underbara fredag

Datum 2010-03-19 | Tid 08:08:37
Underbara fredag. Jag gillar fredagar av den enkla anledningen att jag vet att jag har två dagar då jag definitivt inte behöver åka in till skolan. Fast jag måste plugga hela helgen. Ska skriva ett paper på max fem sidor och sedan tentaplugga. Tror nog att jag kan få klart mitt paper imorgon om jag bara är effektiv. Max fem sidor är inte mycket alls att skriva. Ska iallafall försöka få ihop tre-fyra sidor.

Idag ska jag åka till en kompis. Väldigt trevligt tycker jag då det var längesedan vi sågs. Får väl se lite vad vi hittar på men jag ska ta med mitt playstation så antagligen blir det lite singstar.

Vad ska ni hitta på idag?

Nya stövlar och kinamat

Datum 2010-03-18 | Tid 18:52:45
Redovisningen idag gick bra. Tyckte vi var den bästa gruppen då vi kändes mest seriösa. De andra tramsade mycket kändes det som iallafall. Efter skolan åkte jag till mamma för att kunna ge Milly den sista sprutan. Hon gillar det inte om man säger så men det hjälper. Nu kan hon snart gå riktigt ordentligt igen, haltar lite fortfarande men det har blivit mycket bättre.

Köpte ett par nya stövlar idag. Behövdes verkligen då de andra läcker in massa vatten. Hittade mina gamla stövlar där men det fanns bara ett par som inte var i min storlek såklart. Är inte ens lönt att pröva storlek 40 för det är alldeles för stort. Ska vara glad om jag kommer upp i storlek 37.

Jag och Martin skulle egentligen gått på bio ikväll men vi ändrade oss. Istället åt vi kinamat och shit vad mätt jag blev. Orkade inte äta upp allt men man fick mycket mer mat när man tar take away än när man äter på stället.

Ska bara ta det lugnt ikväll, imorgon ska jag träffa en person som bara gör mig så glad.

Vi hörs kanske senare!

Redovisning

Datum 2010-03-18 | Tid 07:42:42
Idag är det dags för redovisning av vårt föräldramöte vi lagt upp. Jag ser inte framemot det men det måste göras. Enligt schemat slutar jag 13 men verkar konstigt då vår lärare inte får någon lunch eftersom hans nästa klass börjar en kvart senare. Jag hoppas vi slutar 12. Förstår heller inte varför vår klass har en timme mer tid än de andra klasserna.

Ska leta efter ett par nya stövlar idag. De jag har läcker in vatten som en svamp. Jag hoppas jag hittar ett par snygga för ett rimligt pris här i Eslöv.

Sitter och äter frukost just nu. Nudlar blev det idag, inte den bästa frukosten kanske men ändå.

Vi hörs lite senare idag!

Göteborg

Datum 2010-03-17 | Tid 19:31:36
Var i Göteborg idag och tittade på sm i unga bagare. En kompis från gymnasiet var med och tävlade så var tvungen att åka och heja på henne. Blev tyvärr ingen placering för henne men det hade hon varit värd. De som inte kommer 1a, 2a eller 3a blir fyror. Bra tycker jag för det hade ju varit hemskt om man fått veta att man kom allra sist, på 12e plats.

Som ni säkert förstod orkade jag inte blogga imorse. Gick upp strax innan fem så. Är riktigt trött nu och skulle lätt kunna sova. Får ringa vårdcentralen imorgon och höra var min kallelse tar vägen.

Nu ska jag lägga mig framför tvn och relaxa lite innan det är dags att sova.

Hörs imorgon!

Vissa dagar är man mer populär

Datum 2010-03-16 | Tid 19:17:59
Så nu har jag ork att skriva här. Kom hem för flera timmar sedan men orkade inte skriva då. Lade mig i soffan för att titta lite på tv och ta det lugnt. Just när jag lagt mig så skönt ringde min mobil då ville en kompis träffa mig i Lund och givetvis gick det bra. Oturligt nog skickade en kompis sms och frågade om vi kunde ta en fika. Det är verkligen lustigt för har man väl planerat något så hör alla av sig men har man inget att göra är det ingen som hör av sig. I vilket fall så åkte jag till Lund vid femtiden och det var riktigt trevligt.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Måste upp halv fem-fem imorgonbitti. Klockan 06.00 kör vi mot Göteborg och hejar på Emma.

Missa nu inte Desperate housewives 21.00 på kanal5!

Bara en massa strul

Datum 2010-03-16 | Tid 07:10:45
Då måste man till skolan idag. Ser inte alls framemot det då folk strular fram och tillbaka hela tiden. Tycker sådant är jättejobbigt och jag förstår inte varför man ska ändra på saker hela tiden. Tror vi blir tre stycken idag den första tiden. Känns ju inte lönt men det måste fixas idag då det är redovisning på torsdag.

Har precis sett förra avsnittet av Desperate housewives på kanal5. Såg aldrig reprisen i söndags så det är perfekt att man kan se det via hemsidan.

Nu måste jag hoppa in i duschen. Vi hörs när jag kommer hem igen!

Fullspäckad vecka

Datum 2010-03-15 | Tid 18:37:21
Nu är jag tillbaka i min 86kvm stora lägenhet. Känns rätt skönt att vara hemma igen, har mycket att göra i veckan.

Imorgon - skola hela dagen
onsdag - Göteborg, heja Emma!
torsdag - skola igen
fredag - träffa en kompis
lördag - plugga
söndag - plugga

Jag vill inte plugga men det är verkligen ett nödvändigt ont. Är så trött på skolan nu men är bara 10 månader kvar. Måste hålla ut!

Nu ska jag laga mat, vi hörs senare!

Ny dag och ny vecka

Datum 2010-03-15 | Tid 09:12:04
Då var det måndag och ny vecka igen. Tiden går i en rasande fart. Sitter fortfarande hemma hos mamma och pappa, åker hem i eftermiddag. Idag lämnade jag min systerson på förskolan. När han skulle gå in till sina kompisar sade han att han älskade mig. Hur sött var inte det!? Fick även en kram och en puss av honom. Har inte sett honom sedan jul så var riktigt roligt. Han ville inte att jag skulle gå därifrån och hade jag kunnat så hade jag stannat.

Annars idag är det dags att börja plugga. Tentan närmar sig och nästa fredag är det dags. Ska även ha lämnat in ett paper då. Fem sidor är inte mycket att skriva så det gör jag i helgen. Fullt upp med andra ord.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

Rubrik?

Datum 2010-03-14 | Tid 19:01:13
Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Har ju hjälpt dem i helgen och jag kände inte att det var lönt att åka hem för jag måste ge Milly spruta för hennes ben som är brutet. Har annars inte hänt så mycket idag. Martin har åkt hem så jag saknar honom lite.

Har inte så mycket mer att säga men vi hörs imorgon!

Rondellnördar

Datum 2010-03-14 | Tid 07:02:38
Igår skulle vi ju till Ikea som ligger i Malmö men kartan vi hade stämde nog inte riktigt. Där stod det att man skulle svänga mot Trelleborg så det gjorde vi. Efter att ha kört på en liten mysig väg ett bra tag börjar vi inse att det inte är rätt. Vi hann nämligen fram till Trelleborgs kommun. Vi svänger av mot Malmö och kör igenom Östra Grevie innan vi kommer rätt på det. Jag tror inte ni behöver fråga om vårt lokalsinne haha. När vi skulle hem igen lyckas vi också köra fel. Än en gång kör vi på en mysig liten väg men längs motorvägen denna gång. Var bara det att vi körde den vägen på fel håll. Tror ni inte att vi lyckas köra fel när vi skulle hem till Eslöv igen!? Tur att rondeller finns där det är lätt att vända. Vet inte hur många rondeller vi åkt i igår men att vi är rondellnördar råder det inget tvivel om.



Vi hade en rolig dag igår, fast vi köpte inget på Ikea. Såg sedan melodifestivalen med mamma och hennes kompis. Tycker det är svårt att säga om rätt låt vann för där fanns många bra. Nu hoppas jag att det går bättre för oss i Norge än vad det gjort de senaste åren.

Mitt liv är tillbaka

Datum 2010-03-13 | Tid 07:44:22
Det känns som att jag från och med idag får tillbaka mitt liv. Nu behöver jag inte gå upp tidigt varje dag och heller inte lägga mig lika tidigt. Skönt!

Idag ska vi till mamma och pappa. Vi får ha bilen i helgen så vi ska passa på att köra till ställen som vi vill till. Ska bli riktigt skönt. Jag längtar tills vi har råd med bil, hade varit skönt med en egen.

Lets dance igår, tycker verkligen det är på tiden att Willy åker ut. Visst han är väl lite rolig och så men han kan ju inte dansa. Skulle egentligen inte förvåna mig om han vinner alltihop. Händer det gör nog tv4 om reglerna till nästa säsong, om det nu blir någon.

Ikväll är det Melodifestivalen, jag har verkligen svårt att hitta min favorit. Jag vet heller inte vilken låt som passar bäst i den stora tävlingen sedan. Vad tror ni?

Nu är det dags för frukost och sedan göra sig klar. Måste väcka Martin först.

Hörs ikväll!

Trippelbrownies

Datum 2010-03-13 | Tid 06:50:56
1 liten långpanna

Om det är svårt att bestämma vilket som egentligen är godast av mörk, ljus eller vit choklad finns den här varianten med alla sorter på en och samma gång.

Ingredienser:

175 gram smör
200 gram mörk choklad
3 st ägg
3,5 dl socker
1,5 dl mjöl
1,5 msk kakao
100 gram vit choklad (hackad)
100 gram mjölkchoklad (hackad)


Tillagning:
1 Sätt ugnen på 175 grader.

2 Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker och blanda med chokladsmeten. Tillsätt mjöl och kakao, blanda väl. Häll sist ner den hackade chokladen och blanda.

3 Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 35 minuter. Garnera gärna med en klick vispgrädde och strössel.

Fredag

Datum 2010-03-12 | Tid 22:19:22
Oj, här blev det en sen uppdatering. Tänkt var ju att jag skulle blogga när jag kom hem men då hade Martin datorn. Istället satte jag mig framför tvn och givetvis efter en halvtimme eller så somnar jag. Jag kom hem vid fem och vaknade strax innan åtta. Tur det kanske för ikväll har jag lyckats se hela Lets dance utan att somna. Är dock fortfarande trött och ska gå och lägga mig efter utröstningen.

Dagen idag har varit bra. Väldigt lugnt har det varit och det kan vara ganska skönt. Några barn frågade ut mig om min pojkvän när de fick veta att jag hade en. Så nu vet de hur han ser ut ocks. De är verkligen jättesöta! Kommer kännas konstigt att inte åka dit på måndag. Trivs ju så himla bra där.

Vad har ni gjort idag?

Sömntuta

Datum 2010-03-12 | Tid 06:23:26
Har egentligen inte så mycket att skriva känner jag. Har inte hänt alls mycket sedan igårkväll. Igår gick jag och lade mig åtta och somnade direkt. Vaknade lite senare på kvällen av att martin lös med en ficklampa i ansiktet på mig. Han letade efter en tröja. Somnade om ganska snabbt och vaknade nu imorse klockan fem. Jag förstår inte hur jag kan sova så många timmar och ändå känna mig trött. Hoppas att kallelsen kommer snart.

Nu måste jag verkligen göra mig iordning. Vi hörs ikväll!

Torsdagen den 11 mars

Datum 2010-03-11 | Tid 19:07:23
Shit vad trött jag är. Hade jag lagt mig ner nu så hade jag somnat. Får försöka hålla mig vaken ett par timmar till. Dagen idag har varit bra, fått höra så många roliga kommentarer från barnen. De är verkligen hur söta som helst.

Har suttit och filat lite på mina mål också. Har lite kvar innan de är klara men snart så. Ska nog bara se på tv ikväll och ta det lugnt, orkar inte så mycket mer.

Vad har ni haft för er idag?

Näst sista dagen

Datum 2010-03-11 | Tid 06:09:05
Ännu en tidig morgon som jag sitter här. Näst sista dagen nu, det enda som jag tycker ska bli skönt är att kunna sova lite längre annars kommer jag sakna det jättemycket.

Barnen är så roliga kommer med roliga kommentarer hela tiden. Man kan inget annat än skratta.

Ska alldeles strax göra mig klar. Känner att det har blivit väldigt tråkiga inlägg här den senaste tiden. Dels är jag borta hela dagen så uppdateringen är inte bra. Det händer ju inte alltför mycket i mitt liv nu heller och det som händer på praktiken får jag inte berätta något om. Är sekretess på allt i princip.

Idag kommer jag nog hem tidigare än igår. Vad jag vet så ska det inte vara någon kvällskonferens så.

Vi hörs när jag är hemma igen!

Låång dag

Datum 2010-03-10 | Tid 21:39:42
Det blev en riktigt lång dag för mig idag. Jag har bara varit hemma ungefär 40 minuter. Har med andra ord varit på praktiken i nästan 12 timmar. Skulle vara en föreläsning om hållbar utveckling på kvällen som jag helt missat. Det gör mig inget, har ju tagit en lite längre rast idag också. Dagen har annars varit lugn, inte hänt några större incidenter och det kan vara rätt så skönt.

Vad har ni gjort idag?

Ska alldeles strax gå och lägga mig, upp tidigt imorgon ju. Bara två dagar kvar, känns inte roligt.

Vi hörs någon gång imorgon!

Så gick det med det

Datum 2010-03-10 | Tid 05:57:30
Skulle ju se Desperate housewives igår men så blev det inte. När klockan var åtta var jag så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Gick och lade mig och ställde klockan till 21.00. Vaknar lite innan men är så trött att jag inte förstår någonting så jag somnar om. Vaknar sedan kvart i tio och inser att jag missat mitt favoritprogram. Besviken är bara förnamnet. Tur att det går i repris på söndag 16:40.

Bara tre dagar kvar på praktiken, vet inte om det känns bra eller dåligt. Kommer bli skönt med en paus från det så att man kan reflektera över det man varit med om samtidigt som jag kommer sakna både barnen och arbetslaget.

Ska äta en macka nu hade jag tänkt och sedan göra mig iordning för att kunna åka iväg.

Vi hörs ikväll!

Stolt

Datum 2010-03-09 | Tid 19:11:21
Tiden går verkligen fort. Det är redan kväll, kändes som att jag var på praktiken precis och ändå slutade jag där klockan tre.

Idag fick jag en fråga som jag blev glad över och det var om jag satt upp mig på vikarielistan. En i personalen tyckte att jag kunde göra det om jag ville eftersom det är ont om vikarier. Det är ju även skönt att få in någon som varit i verksamheten och vet hur det fungerar. Detta kanske är lite löjligt men jag kände mig stolt. Stolt över att bli tillfrågad. Kan känna lite att om inte de varit nöjda med mig så hade de aldrig sagt något.

Höll även i hela morgonsamligen själv idag. Det gick bra, barnen höll sig lugna och jag klarade av allt utan att glömma något. Får se hur det går imorgon.

Ikväll är det Desperate housewives 21:00 på kanal 5. Missa inte!

Bråttom

Datum 2010-03-09 | Tid 06:34:21
Nu har jag ganska bråttom. Tåget går om 15 minuter men jag är iallafall något sånär klar för att bege mig ut. Har sovit gott inatt men drömt lite konstigt.

Jag har blivit beroende av att handla över internet. Igår beställde jag en kofta från Gina Tricot och idag ett linne och lite smink från H&M. Får sluta med detta innan mina pengar försvinner.

Vi hörs ikväll!

Dags att sova

Datum 2010-03-08 | Tid 21:15:07
Nu väntar sängen på mig. Jag är verkligen helt slut, somnade till och med i soffan tidigare ikväll. Tyvärr märks inte det. Det är upp tidigt imorgon som gäller, tror dock inte att jag kommer starta upp datorn och skriva något här. Ska verkligen sova så länge jag kan imorgon.

Vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem.

Vilken dag

Datum 2010-03-08 | Tid 16:36:00
Jag säger bara: Äntligen hemma! Har varit en ganska tuff dag på praktiken idag. Det var studiedag för barnen idag men fritids var öppet så vi hade några barn idag. Det värsta var att man skulle kunna tro man hade 25 barn istället för 13. Har varit någonting hela tiden men tror det berodde på att det blev en ganska annorlunda dag och barnen behöver sina rutiner.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, orkar nog inte göra något annat.

Vi hörs kanske lite senare!

Ny praktikvecka

Datum 2010-03-08 | Tid 05:51:38
Godmorgon alla fina läsare. Hoppas allt är bra med er?

Det är tidigt och det är fortfarande mörkt ute. Jag hoppas solen vill infinna sig i Skåne idag. Sista veckan på praktiken och det känns lite konstigt. Jag trivs ju så himla bra där och jag kommer sakna barnen. Är ungefär sju veckor tills jag ska dit nästa gång.

Idag är jag riktigt trött. Tur att jag har lite kompisar som åker samma buss som jag, minimerar risken för att jag ska somna. Får se om kallelsen kommer idag. Fast har jag inte fått den i veckan så får jag ringa igen.

Har inte så jättemycket att berätta känner jag. Händer inte så mycket på natten.

Vi hörs ikväll!


Hemma

Datum 2010-03-07 | Tid 18:52:37
Nu är jag hemma igen. Har varit en trevlig dag med mina föräldrar. Stackars min lilla katt som inte kan gå på benet nästan. Imorgon ska Martin ringa veterinären så jag hoppas vi får komma dit så snart som möjligt. Hon äter och dricker som vanligt iallafall och det är bra. När pappa körde oss hem såg jag solnedgången, väldigt vackert och jag önskade att jag suttit på en strand och tittat på den.

Ibland blir jag så irriterad på folk. Förstår mig inte på alla och än mindre vissa saker som de gör. Vill inte gå in på vad det är men det är irriterande. Jag gillar inte människor som ska visa sig överlägsna andra.

Sitter och lyssnar på lite låtar från melodifestivalen och jag måste säga att jag gillar Jessica Anderssons låt "I did it for love" riktigt mycket. Vad tycker ni om den?


Söndag

Datum 2010-03-07 | Tid 07:30:33
Söndag idag, sista dagen på helgen vilket är lite tråkigt. Idag ska vi hem till mamma och pappa för vår katt Milly som bor där har skadat sig. Vi ska se hur allvarligt det är och sedan planera upp vilken dag vi ska ta henne till veterinären. Är så svårt eftersom jag har praktik och måste vara där. Fast allt brukar lösa sig och det gör det nog även denna gång.

Vet inte mer som händer denna helg. Blir väl att planera upp inför veckan.

Nu är alla bidrag inför finalen klara i melodifestivalen. Jag har fått en del favoriter faktiskt så vi får se hur det går nästa lördag. Jag hoppas verkligen att den som vinner slår igenom lite bättre i Eurovision så vi slipper kvala in nästa år.

Verkar bli fint väder idag också. Underbart tycker jag!

Idag fyller Salsa ett år. Hon får väl ha en extra godisbit bara för det :).






Vi hörs senare ikväll!


Nästan som sommar

Datum 2010-03-06 | Tid 14:25:52
Känns som att jag varit uppe i en evighet nu. Vaknade tidigt eftersom jag lade mig väldigt tidigt igår. Har dock sovit lite till sedan dess. Jag hoppas att jag får kallelsen från vårdcentralen ganska snart för jag vill kolla upp vad det är som spökar inom mig.

Idag är det strålande sol och klarblå himmel. Inne i lägenheten är det riktigt varmt och det känns som sommar. Tror ändå det kan vara ganska kallt ute så man får vara på sin vakt.

Har inga planer för dagen och det tycker jag är ganska skönt efter en veckas praktik. Nu uppskattar jag verkligen helgen på ett helt annat sätt än vad jag gjort när jag varit mycket ledig.

Imorgon blir det att planera inför nästa veckas praktik. Ska hålla i något helt själv och det känns ändå ganska bra. Får se vad jag kan hitta på för något.

Har ni lika fint väder som jag idag?

Helg

Datum 2010-03-05 | Tid 20:35:30
Nu är det helg och jag tycker det är riktigt skönt. Kan vila upp sig ordentligt. Jag är helt slut nu och ska faktiskt gå och lägga mig snart. Det måste vara något fel ju. Jag orkar inte ens se Lets dance vilket jag alltid tittar på.

Har gått bra idag på praktiken, nästa vecka ska jag ha något pass helt själv. Ska fundera i helgen och sedan prata om det på måndag om tid finns.

Det här fungerar inte längre, måste sova nu känner jag. Vi hörs imorgon!

5/3 2010

Datum 2010-03-05 | Tid 05:50:40
Äntligen fredag! Ska bli skönt med helg så att jag kan vila upp mig. Känner att jag behöver det för det är helt sjukt att man kan vara såhär trött trots 8-9 timmars sömn. Jag ringde vårdcentralen igår och långt om länge sade sjuksköterskan att de skulle skicka mig en tid. Jag trodde att hon kunde ge mig en tid direkt men inte det. Får väl se när jag får den kallelsen.


En trött Diana!

Nu har det gått ännu en vecka på praktiken och jag tycker tiden går otroligt fort där. Bara en vecka kvar sedan lite uppehåll. Måste planera in mina fältdagar också. Har inte riktigt förstått vitsen med dem dagarna men det är väl bara för att vi ska få chansen att se annat som händer också. Har dock redan sett mycket eftersom det har legat sådant under den här tiden jag varit ute.

Lets dance ikväll, undrar om jag orkar hålla mig vaken genom hela programmet. Jag hoppas det och jag får kämpa lite extra tror jag.

Ska snart börja göra mig klar. Ska i och för sig ta ett senare tåg idag för där går en senare buss som jag ändå kommer i tid av.

Vad ska ni göra idag?

Ni kommer aldrig tro mig

Datum 2010-03-04 | Tid 05:36:08
Detta jag ska skriva nu är säkert svårt att tro men det är sant. Igår gick jag och lade mig kvart i åtta på kvällen och jag somnade direkt. Sov till fem imorse. Jag är dock fortfarande trött så där är något som inte stämmer. Köpte vitaminer som innehåller myclet järn så får se om de vill hjälpa mig lite. Kan inte ha det såhär ju.

Igår efter praktiken stannade jag kvar i Lund för att shoppa lite. Hittade inte så mycket som jag trodde men det blev ett långt linne och ett par leggings. Tur man hade presentkort på Gina Tricot.

Idag är det praktik igen, känner att jag inte orkar men man måste vara där. Får se vad de säger om mig idag. Igår såg de på mig att jag inte såg pigg ut. Har bara nästa vecka där också sedan är det praktik uppehåll i ett par veckor. Ska bli skönt men samtidigt tråkigt då jag gillar att vara där.

Har inte mycket mer att berätta för er tyvärr. Jag hoppas jag blir bättre eftersom jag känner att jag inte orkar göra någonting. Det är bland annat bloggen som blir lidande och det är synd.

Vad ska ni göra idag?

Mycket intressant

Datum 2010-03-02 | Tid 22:06:27
Nu är jag hemma efter en sen dag på praktiken. Har gått bra idag och barnen var lugna när de kom från idrotten så jag slapp att bli arg på dem. Föräldramötet var intressant så nu vet jag hur ett sådant fungerar också.

Kom hem precis innan nio och då var det bara att sätta sig framför tvn och titta på Desperate Housewives. Riktigt spännande och jag ser framemot nästa avsnitt.

Nu väntar sängen för imorgon ringer min klocka 05:30.

Järnbrist?

Datum 2010-03-02 | Tid 09:22:15
Jag förstår inte vad det är med mig. Jag är trött, orkeslös och blir lite yr ibland. Det känns som att något inte är som det ska. Min gissning är järnbrist men som sagt bara en gissning. Är det värt att kolla upp det? Vågar jag ringa vårdcentralen och hoppas på att de tar mig på allvar eller kommer de bara säga att det går över? Ska konsultera lite med min sambo och arbetslaget på min praktik. Jag kan inte gå runt och må såhär samtidigt har jag inte tid att gå till läkare förrän min praktikperiod är över. Just det här med att jag är trött tycker jag är konstigt då jag sover mellan 6-8 timmar varje natt.

Om en timme ska jag gå till tåget. Idag är jag inte med barnen så mycket, iallafall inte som skoltid. Blir lite mer fritids idag men det är för att jag ska stanna kvar och vara med på ett föräldramöte. Ska bli kul att se hur det går till. Är ganska ofattbart att jag själv om ett år kommer vara den som håller i sådana saker.

Jag hoppas att jag orkar blogga lite snabbt innan jag ska lägga mig ikväll. Måste upp tidigt imorgon. Då är allt som vanligt.

Vad ska ni göra idag?

Dåligt samvete

Datum 2010-03-01 | Tid 19:56:19
Får alltid så dåligt samvete för att jag uppdaterar så dåligt. Idag beror det helt enkelt på att jag varit på praktik och imorse orkade jag inte starta upp datorn. När jag kom hem var jag så trött att jag sov en stund och sedan har pappa och min bror varit här och hämtat saker.

Imorgon blir det bättre uppdatering på morgonen då jag inte börjar förrän 12. Skönt med sovmorgon men det innebär också att jag nog inte är hemma förrän vid 21. Hoppas jag hinner hem till Desperate Housewives som börjar då.

Jag är fortfarande förkyld och min rygg gör lika ont. Förstår inte riktigt vad jag gjort. Vill bara bli frisk nu.

Vad har ni haft för er idag?