Valborgsmässoafton

Datum 2010-04-30 | Tid 16:48:43
Då är det valborg idag som säkert ska firas av alla utom mig. Jag orkar verkligen inte hitta på något känner jag.

Har varit en lugn dag idag också. Skönt det tycker jag. Har haft en praktikant från åttan hos oss i två veckor och detta var hennes sista dag. Hon bjöd barnen på glass och vi i personalen fick en blomma och ett kort. Jag stod med på kortet så jag är väl en i personalen då haha. Lite känns det faktiskt så. Jag har varit där mycket och jag ska vara där ytterliggare i tre veckor. Fast just nu känner jag världens press eftersom hon gjort allt detta, vad måste då jag göra som har varit där mycket längre? Jaja, något blir det säkert.

Vad har ni för valborgsplaner?

Äntligen fredag

Datum 2010-04-30 | Tid 05:49:29
Idag är det äntligen fredag! För första gången på hur länge som helst så har jag den speciella fredagskänslan i mig. Om man inte har skola varje dag blir det lätt att man "glömmer bort" vilken dag det är. Ingen dag känns mer speciell vilket jag tycker är jättetråkigt.

Måste även säga att jag känner mig piggare idag än vad jag gjort resten av veckan. Ett gott tecken! Ska äta frukost om en stund och göra mig iordning. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Får se vad jag kan rota fram ur garderoben.

Vi hörs ikväll!

Sov gott!

Datum 2010-04-29 | Tid 22:06:27
Nyduschad och har sett Bella&Tyra show nu! Känner att det är dags att krypa ner i sängen och invänta John Blund. Imorgon ringer klockan fem igen. Jag vaknar oftast minst en kvart innan klockan faktiskt ringer och jag stänger alltid av alarmet. Bokstavligen hatar när den lyckas ringa. Händer väldigt väldigt sällan. På något sätt känns det mycket jobbigare att vakna av klockan än av sig själv.

Vaknar ni när klockan ringer eller strax innan?

Shalala

Datum 2010-04-29 | Tid 20:34:06
Bild på jackan kommer imorgon!

Nu ska jag ta och duscha, känner att det behövs. Efter det blir det Belly&Tyra show. Ser ni på det?

Brinna för sitt jobb

Datum 2010-04-29 | Tid 17:37:31
Idag kom min nya vårjacka som jag beställt från H&M. Var jättefin och passade kanonbra. Bild får ni senare ikväll eller imorgon.

Idag har det gått bra på praktiken. Jag höll i två lekar idag när barnen var ute. Det tyckte de var jätteroligt. Den ena leken var en pjättlek och den andra lärde jag mig när jag hade No som sidoämne.

I princip bara tre veckor kvar nu, känns konstigt att jag inte kommer träffa de mer. Har jag tur får jag vara i en förskoleklass till hösten och då kommer den förskoleklassen att vara i samma byggnad som de barnen jag har nu. Jag vill ju jobba i förskoleklass också. Tycker det är det roligaste som finns! Känns lite konstigt att man brinner så för ett jobb men är väl så det ska vara antar jag.

Imorgon är det Valborg, ska ni göra något speciellt?


Drömmar

Datum 2010-04-29 | Tid 05:59:46
Drömde så konstiga drömmar inatt. Först drömde jag något om min kompis häst och att det hände konstiga saker i stallet. Sedan var min bror där och hade hittat grodor som han kastade på mig. Jag som verkligen hatar grodor!

Den andra drömmen handlade om en stor bilolycka som skett i Tomelilla. Jag vet fortfarande inte vad jag gjorde där eller vem jag var med. Saken var i alla fall att det inte var någon "olycka" utan det var en kvinna som sprang runt och hade ihjäl folket i sina bilar. Där låg kroppar överallt och vi försökte komma därifrån innan hon gick på oss men det var svårt. Sedan såg jag henne sitta och sticka på trottoaren.

Minns inte hur dessa drömmar slutade. De var dock minst sagt konstiga. Hur kan man drömma så konstigt? Jaja, huvudsaken är att det inte var på riktigt.

Nu blir det frukost sedan ska jag kila till tåget.

Vi hörs ikväll!

Paranormal activity

Datum 2010-04-28 | Tid 21:57:10
Den här kvällen har inte varit så aktiv från min sida. Lade mig på soffan för att vila lite, somnar såklart. När jag väl vaknar sen har jag jättesvårt för att överhuvudtaget göra något. Som det kan vara ibland.

Hyrde film på Hemmakväll innan. Blev bland annat Paranormal activity, så den nu ikväll. Visst var den läskig men jag trodde den skulle vara värre. Antar det blir annorlunda när man ser den på bio. Har ni sett den?




Nu ska jag sova så gott det går efter denna film. Ska även försöka gå upp tidigare imorgon så att jag hinner skriva här.

Sov gott!

Intenisvt

Datum 2010-04-28 | Tid 16:55:37
Jag hade så svårt att stiga upp ur sängen imorse. Så därför blev det ingen tid till datorn.

Idag har det varit en bra men intensiv dag. Var min tur att hålla i dagens temapass. Tyckte det gick bra men visst finns det saker som jag kunde gjort annorlunda och bättre. Övning ger färdighet heter det ju. I stort är jag nöjd och mitt arbetslag verkade också nöjda. Nu ska jag ta för mig mer, har redan en del lekar jag vill göra med barnen. Kanske blir tid till det imorgon.

Är riktigt trött nu och har lite ont i huvudet men går säkert över så småningom.

Vad har ni haft för er idag?

Rätten att dö

Datum 2010-04-27 | Tid 20:23:36
Det har ju stått mycket i media om Kim, en 32årig kvinna som lever med hjälp av en respirator sedan 26 år. Hon skrev ett brev till socialatyrelsen att hon ville att respiratorn skulle stängas av efter att hon sövts. Hon har nu fått beskedet och det kommer att bli som hon vill. Dagens artikel kan ni läsa här.

Vad tycker ni om detta? Tycker ni att man själv som individ ska få bestämma över sin egen död eller ska man låta allt ha sin egen gång?


Jag personligen tycker det är bra att hon har fått igenom sin vilja. Tänk er själva att vara förlamad från huvudet och neråt. Kan inte röra sig

Människa? nästan

Datum 2010-04-27 | Tid 18:20:22
Då känner man sig nästan som en människa igen. Har kommit hem från praktiken, fick bytt min tröja som jag råkade få hem i för liten storlek. Jag har ätit middag som idag blev potatissallad med lövbiff. Snabbt och enkelt! Nu sitter jag här och funderar på när jag ska ta och duscha, helst innan nio för då är det Desperate housewives och efter det ska jag sova.

Dagen idag har varit bra, ganska lugn faktiskt. Imorgon blir det lite mer aktivitet för min del då det är jag som håller hela dagen i princip. Är lite nerövs men jag tror nog att det ska gå bra.

Nu ska jag hälla upp ett glas mjölk och öppna ballerinapaketet som jag köpte. Ballerina kladdkaka var ju hur gott som helst :)

Vi hörs senare!

Imponerad

Datum 2010-04-27 | Tid 06:09:37
Sitter och äter frukost nu. Fick bli en tallrik yoghurt, en knäckemacka med leverpastej och en bit gurka. Jag är imponerad över att jag faktiskt har klarat av att äta en knäckemacka, brukar ha svårt för det såhär tidigt på morgonen.

Idag mår jag bättre men känns ändå lite konstigt i magen emellanåt. Ska ha med ipren idag så att jag överlever.

När frukosten är uppäten då är det dags att göra sig iordning.

Vi hörs ikväll!

Ur form

Datum 2010-04-26 | Tid 18:12:24
Då har första av 20 dagar gått på praktiken. Gick hem halv två idag, hade sjukt ont i magen. Vet inte varför, känns fortfarande lite och jag känner mig inte alls i form. Jag hoppas jag mår bättre imorgon. Annars har dagen varit bra, lagt upp allt inför det jag ska hålla angående temat. Känns skönt!

Ikväll blir det nog att bara ligga på soffan och ta det lugnt.

Hur har er dag varit?

Snart så

Datum 2010-04-26 | Tid 06:16:56
Nu är fukosten uppäten och jag är påklädd. Nu är det bara håret som ska fixas och på med lite ytterkläder. Tåget går om en halvtimme! Önska mig lycka till idag!

Praktik

Datum 2010-04-26 | Tid 05:43:00
Aaahhhh vad jag är trött!! Hur ska jag klara av denna dag? Blir inte bättre av att jag antagligen håller på att bli sjuk. Kliar i halsen gör det med, är det pollenallerig tro? Vad gnällig jag blev nu men jag kan ju inte sitta och säga att jag mår hur bra som helst om jag inte gör det. Vill inte ljuga för mina fina läsare.

Har inte så mycket att berätta, praktik idag. Kommer hem runt fyra-fem. Är lite tråkigt att jag inte har jättemycket att säga om det eftersom det är inom skolan så är allt sekretessbelagt. Jag har tystnadsplikt. Får ju därför inte säga något mer än om det varit en bra eller dålig dag.

Nu måste jag få i mig lite frukost även om jag har svårt för det.

Vi hörs ikväll!

Härlig dag

Datum 2010-04-25 | Tid 20:18:29
Dagen blev inte alls som jag tänkt mig från början. Det gör absolut ingenting för det var bara roligt att det blev som det blev. Min kompis Sarah skickade ett sms och undrade ifall jag ville gå på stan med henne. Eftersom jag inte hade annat att göra tackade jag ja. Givetvis har ju affärerna stängt i stan på söndagar men vi åkte ut till Nova Lund istället (ett köpcenter). Trodde jag skulle hitta någon vardagsklänning men det gjorde jag inte. Hade trevligt ändå. Gick hem till Sarah sedan och solade lite. Var himla varmt idag, härligt! Håller vädret i sig är det snart sommar!

Nu ska jag duscha och sedan slappa framför tvn. Imorgon ska jag upp tidigt och påbörja min fyra veckor lång praktikperiod.

Vi hörs när vi hörs!

Planerande

Datum 2010-04-25 | Tid 09:40:39
Har suttit nu på morgonen och skrivit berättelsen om Jätten Finn. Blev ganska långt även om jag förkortade lite. Ska läsa igenom den lite senare och se om jag kan ta bort lite till. Har även skrivit upp hur och när jag tänker lägga upp det men har lite kvar. Tur att det är planering imorgon så att jag kan gå igenom den tillsammans med resten av arbetslaget och höra vad de tycker.

Nu ska jag vara på praktiken i fyra veckor. Ska bli jätteroligt. Nu ska jag verkligen visa att jag kan. Ska komma på saker man kan göra på de olika lektionerna som de har. Hoppas att de tycker mina förslag är bra och att det går att genomföra.

Nu ska jag äta lite frukost.

Vi hörs senare!

Körslaget

Datum 2010-04-24 | Tid 21:38:11
Nu var det kväll igen. Dagen har faktiskt gått fort idag. Har inte gjort något speciellt ikväll utan mest sett tv. Såg på Körslaget och tyckte att det var rätt körer som gick vidare till final. Vad tyckte ni? Såg ni programmet?

Vet inte riktigt vad som händer nu, kanske startar en film men finns risk att jag somnar mitt i den. Får väl se lite.

Vad har ni haft för er ikväll?

Middag

Datum 2010-04-24 | Tid 17:02:37
Tror minsann att det är dags att laga middag nu. Idag blir det pastarätten med kyckling, svamp och lök. var så himla gott sist så jag hoppas det blir lika bra idag. Har för mig att jag lagt upp receptet här när jag prövat det första gången.

Blev rätt dyrt i affären men nu har vi förhoppningsvis mat ett tag framöver. Var tvungen att ringa Martin och fråga ifall han kunde möta upp mig för det var rätt tungt. Blev tre fulla kassar. Tråkigt när man varken har bil eller körkort.

Har även fått lite gjort på min planering till temat jag ska hålla i. Känns skönt att ha börjat i alla fall.

Fråga: Har du bil och körkort?



Roliga katter

Datum 2010-04-24 | Tid 08:25:41
Idag vaknade jag tidigt som jag faktiskt gillar att göra. Dagen försvinner inte på samma sätt då. Jag menar nu finns det tid för mig att göra lite som jag vill innan jag börjar med alla måsten. Vaknar jag runt nio är jag så seg med att komma igång. Då är det bättre att vakna runt sju. Har jag sagt att jag är konstig?

Idag ska jag gå och handla, blev aldrig av igår. Sedan ska jag börja med planeringen inför temat jag ska ha på praktiken. Blev heller inte av igår eftersom jag inte steg upp förrän nio.

Blev en ganska lång inköpslista så ska bli kul att se vad det hela går på. Tycker det är så tradigt när pengarna försvinner så fort man fått dem. Är väl så när man bara får åttatusen i månaden och har en massa räkningar att betala. Vår hyra är inte den billigaste heller.

Har tagit såna roliga kort på mina katter så tänkte visa dem för er. Enjoy!




Bild 1: Nova som ligger ovanpå vår dator. Vill givetvis inte visa ansiktet :).

Bild 2: Salsa och Nova som kramas när de sover :).

Bild 3: Salsa som ålar sig på vår kontorstol, att hon ens klarar av att ligga så :).

Bild 4: Nova som ligger och sover i en skokartong :).





Mätt och belåten

Datum 2010-04-23 | Tid 18:22:04
Nu är jag mätt och belåten efter en god räksallad från Golex. Tycker det är Eslövs bästa pizzeria utan tvekan. Händer inte så mycket ikväll som sagt men kan vara skönt ibland.

Imorgon ska jag påbörja planeringen av lektionerna som jag ska hålla nu på praktiken. Ska bli kul att se hur det går :).

Nu ska jag göra Martin sällskap i soffan!

Slappt

Datum 2010-04-23 | Tid 15:35:16
Har varit dålig på att uppdatera idag fast att jag bara varit hemma. Är nämligen så att Martin haft datorn hela dagen och fixat med den. Istället har jag sett lite på tv, pratat i telefon och läst ut en bok. Ganska slappt och skönt måste jag säga. Denna vecka har varit intensiv så har bara varit skönt med en sådan här dag.

Blev ingen fika med min kompis så får se när det blir av.

Skulle gått och handlat idag men orkar inte. Vi får väl äta pizza eller något liknande idag.


22 april

Datum 2010-04-22 | Tid 17:27:07
Seminariet idag blev väldigt konstigt. Vi skulle diskutera två projektplaner men det blev mer att vi diskuterade våra idéer till vår uppsats. Kändes inte som att det spelade så stor roll. Hade handledning senare och vi fick nog lite nya infallsvinklar till vårt ämne. Detta kommer bli så bra, det känner jag på mig.

Har världens längsta sovmorgon imorgon. Skulle kunna sova hela dagen om jag vill. De ringde från vårdcentralen och sade att min läkare var sjuk så jag ska få en ny tid. Ska kanske fika med en kompis som jag inte träffat sedan högstadiet. Ska bli roligt att se hur hon och även jag förändrats sedan dess.

Vad har ni haft för er idag?

Seminarium och handledning

Datum 2010-04-22 | Tid 08:22:54
Idag är det riktigt härligt väder. Solen skiner och inte ett moln syns från mina fönster. Idag ska jag använda mina nya ballerinaskor.

Som ni säkert förstår så ska jag iväg och denna gång är det till skolan i Malmö. Har först ett seminarium på två projektplaner som vi ska prata om. Sedan har vi handledning på vår egen projektplan. Ska bli ganska spännande tycker jag. Tycker det är skönt att utbildningen gått in i ett nytt skede nu. Händer lite annat än vad det gjort tidigare.

Nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Vi hörs ikväll!

Brådis

Datum 2010-04-21 | Tid 05:58:40
Nu måste jag verkligen sätt fart och göra mig i ordning. Tåget går om 50 min. Borde äta något också men kan som sagt inte äta så tidigt på morgonen.

Får se hur denna dagen blir, hoppas den blir lika bra som de andra dagarna och att inget speciellt händer. Jag hoppas också på att boken som biblioteket reserverade för mig är kommen.

Vi hörs ikväll!

Slänga in handduken

Datum 2010-04-20 | Tid 22:33:48
Nu är det dags att slänga in handduken för ikväll. Ska upp tidigt även imorgon, sista dagen att gå upp så tidigt denna vecka. Sedan blir det fyra veckor på rad och det känns rätt tufft just nu.

Mitt enda problem jag har är ju att jag somnade innan och sov ganska länge. Är inte så trött nu men vet att jag måste sova. Får väl se hur det går.

Vi hörs imorgon!

Glaaad

Datum 2010-04-20 | Tid 20:32:04
Är så sjukt jäkla glad just nu!! Jag klarade tentan jag skrev i förra kursen :):). Hade två poäng över godkänt men det bryr jag mig inte om huvudsaken är att jag klarade den!

Snö!

Datum 2010-04-20 | Tid 19:28:25
Jag orkade aldrig starta datorn imorse som ni säkert märkt. Uppdateringen har lyst med sin frånvaro här på bloggen. Hade praktik idag och jag hade så svårt att ta mig ur sängen när klockan ringde. Låg kvar till halv sex då jag var tvungen att gå upp. Hann därför heller inte starta datorn.

Det gick bra idag på praktiken, ganska lugnt och skönt. Sådant är alltid trevligt. Något som är mindre trevligt är vädret. I Skåne så snöar det, blandat med regn. Jag som trodde våren verkligen var här. Får se vad man ska ha för jacka imorgon när det är praktik igen. Det är så svårt för om det regnar och snöar kan jag inte ha den jag brukar. Den tål nämligen inte att bli blöt för då blir jag det inpå bara skinnet.

Jag är riktigt trött idag. När jag kom hem strax över fyra tittade jag lite i reklam, sedan lade jag mig i soffan och somnade. Ville inte riktigt vakna heller, kändes bara tungt att gå upp. På fredag ska jag ju till läkaren och få veta mina provsvar. Jag hoppas inte att de visar något samtidigt som jag gör det för då kanske man kan göra något åt tröttheten.

Vi hörs förhoppningsvis lite senare!

Såhär blev resultatet

Datum 2010-04-19 | Tid 21:12:19

Såhär ser min nya hårfärg ut! Bilden är inte den bästa
men jag är riktigt trött. Sen ser håret bättre ut irl också!




Ny hårfärg

Datum 2010-04-19 | Tid 19:44:16
Nu är jag hemma och har inget bättre för mig. När jag kom tillbaka till Eslöv gick jag till polisen för att hämta ut mitt nya IDkort och sedan gick jag inom Lindex. Köpte med mig en hårfärg och färgade håret när jag kom hem. Resultat får ni se när kameran är laddad så att jag kan lägga in bilder.

Lagade sedan mat och har nu ätit. Händer inte mer ikväll men ska upp tidigt även imorgon.

Gick bra på praktiken, inga större incidenter som hänt i alla fall inte under tiden jag var där.

Om vi inte hörs senare ikväll så hörs vi imorgon!

Måndag

Datum 2010-04-19 | Tid 05:50:07
Då var det en ny vecka igen. Tiden går så himla fort. Är bara denna vecka kvar sedan ger jag mig ut på en fyra veckor lång praktikperiod. Kan ju redan nu berätta att som ni säkert förstår blir det inte mycket bloggning på dessa veckor. Ska i alla fall försöka med tre gånger om dagen men kan inte lova någonting.

Idag ska jag ut på min tredje av fem fältdagar. Får se vad som händer där idag, man kan aldrig riktigt veta det. Barn är ju barn om man säger så.

Borde egentligen äta frukost men klarar inte av att äta såhär tidigt på morgonen. Får gå inom pressbyrån och köpa en bulle som jag kan äta på bussen.

Nu får jag göra mig iordning för tiden går. Vi hörs ikväll när jag kommer hem.

Söndag

Datum 2010-04-18 | Tid 14:35:19
Idag kommer Martin hem igen. Ser framemot det, är inte jätteroligt att vara ensam. Jag har ju ingen att prata med förutom katterna men de ger inte det bästa svaret om man säger så.

Jag har varit lite duktig idag för jag har tvättat och renbäddat sängarna. Städa gjorde jag i fredags så det struntade jag i idag.

Ser inte ut att hända något speciellt idag, ganska skönt för jag ska till praktiken imorgon.

Ska höra med min kompis om hon kan skicka bilderna som hon tog från i frdags så kan jag lägga upp alla samtidigt.

Vad har ni för er denna vackra söndag?

Lugn och skön dag

Datum 2010-04-17 | Tid 22:32:52
Har varit hos mina föräldrar hela kvällen i princip. Kom hem strax efter nio. Ville inte åka hem för tidigt men heller inte för sent så vid nio blev perfekt. Ska stanna uppe tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre för då lär jag somna direkt. Har ju svårt att sova när jag är själv hemma. Tycker inte om det och det kan tyckas vara löjligt men så är det.

Har ju som ni förstår inte hänt så jättemycket idag och det har varit så skönt. Om man tänker på gårdagen så behövdes det nog en lugn dag. Verkar som att morgondagen blir lika lugn och då kommer mitt hjärta hem :). Saknar honom oerhört mycket nu, jag saknar honom mer när det är han som åker iväg och jag stannar hemma än om det är tvärtom. Låter konstigt jag vet men konstig är mitt andranamn.

Imorgon får ni se bilderna som togs från förfesten.

Riktig rolig kväll

Datum 2010-04-17 | Tid 11:17:29
Godmorgon alla fina vänner! Hoppas ni mår bra idag för det gör jag. Lite trött i och för sig men så är det när man varit ute och festat. Kom hem vid fyra imorse, jag och Martina gick ganska sakta när vi hade följt Camilla hem en bit.

Hade riktigt kul igår, var längesedan jag hade så roligt. Blev massa skratt hela kvällen och lite goda drinkar. Bilder kommer senare dock glömde jag ta med kameran när vi gick ut så har bara bilder från förfesten. Jag spillde ut lite av min drink på bordet men det åtgärdade jag med hjälp av ett sugrör haha. Är svårt att beskriva hur roligt vi hade.

Ska hem till mamma och pappa lite senare, måste ge katten en spruta. Skönt att komma hemifrån lite då Martin inte är hemma.

Vi hörs senare! Puss och kram skumbanan

Singstar

Datum 2010-04-17 | Tid 00:17:18
Har så himla roligt! Just nu sjunger Martina och Camilla Las Vegas med Martin Stenmark. Här har varit allt från melodifestivalen till Disneysånger. Ska väl snart ut antar jag, börjar bli dags för det.

Vi hörs lite senare idag!

Fredag

Datum 2010-04-16 | Tid 18:30:48
Vilken lång dag det varit idag. Först på praktiken hela dagen och jag stannade lite i Lund för att äta och handla lite. Ikväll kommer Martina och Camilla hit. Blir väl lite singstar och något gott att dricka. Får väl se vad kvällen har att bjuda på.

Gick som vanligt bra att praktisera. Känns som att de gillar mig och är nöjda med mig. Jag själv märker att jag är mycket säkrare nu än vad jag var när jag började min utbildning. Samtidigt tror jag också att barnens ålder har stor betydelse. När jag var i en fyra tyckte jag barnen var för stora men sexåringar är alldeles lagom.

Nu måste jag sätta lite fart. Måste dammsuga lite och hinna duscha innan de kommer.

Vi hörs lite senare eller imorgon. Jag hoppas jag kommer ha några bilder att visa er :).

4½ år

Datum 2010-04-16 | Tid 05:51:30
Godmorgon! Hoppas ni sovit gott inatt?

Ännu en dag då jag måste upp tidigt, är lite småjobbigt men jag vet ju hur kul jag kommer få när jag väl är där. Kan glädjas åt att det blir sovmorgon till helgen i alla fall. Vet inte riktigt vad som händer idag. Får se om de håller sig till det som de brukar göra på fredagarna eller om de har planerat om. Kan aldrig riktigt veta.

Glömde berätta att jag och Martin hade 4½ årsdag. Tiden har gått så fort snart är det fem år sedan vi blev tillsammans. Jag undrar när nästa steg som för mig är barn ska komma. Jag hoppas att det sker snart i alla fall.

I helgen åker Martin till sina föräldrar och lämnar mig ensam här, hur ska jag kunna sova utan honom.  Blir jobbigt men får gå såklart.

Måste fixa till mig nu, tåget går om en timme. Undrar hur vädret blir idag, tycker det ser ut att bli väldigt grått idag så man kanske skulle haft en regnjacka med sig. Min jacka som jag har nu tål inte regn för fem öre.

Vi hörs när jag kommer hem igen!

Samma sak

Datum 2010-04-15 | Tid 21:58:17
Jag tror att ni alla vet vad jag kommer skriva. Känns som att jag skriver samma sak varje dag. Detta beror ju på att samma saker händer ett par dagar i rad. Jag ska i alla fall ta och sova. Är riktigt trött nu och jag har varit vaken sedan fyra och imorgon ska jag upp senast halv sex. Ska tillägga att jag inte gick upp fyra utan låg kvar till halv fem. Hade inte kunnat stiga upp senare för då hade jag inte hunnit med tåget.

Vi hörs förhoppningsvis imorgon bitti innan jag sticker. Om inte så hörs vi imorgon kväll när jag är hemma igen.



Kortis

Datum 2010-04-15 | Tid 16:36:47
Blir ett kort inlägg just nu känner jag. Har jobbat hela dagen och kom hem för 30-40 minuter sedan. Är helt slut i huvudet. Somnade på bussen och vaknade precis vid den hållplats jag hoppar av på. Tur det annars hade jag kanske fortsatt hela rundan runt. När jag skulle gå av bussen var där ett trappsteg som jag inte såg vilket gjorde att jag nästan ramlar av bussen. Mindre kul.

Jag skriver mer senare när jag fått upp energin lite :)

Soova

Datum 2010-04-14 | Tid 21:31:07
Nu har jag äntligen tid att sitta här igen. Kom hem för mindre än en timme sedan och har precis duschat. Ska snart gå och lägga mig också då jag måste upp senast halv fem. Känns väldigt drygt just nu och speciellt när jag går upp. Dock vet jag att det kommer kännas hundra gånger bättre när jag väl kommer dit.

Jag tror inte att jag startar upp datorn imorgon, känns inte som att jag hinner med det. Mitt tåg går halv sex nämligen. Därför som ni säkert förstår blir det ingen uppdatering förrän imorgonkväll. Tråkigt jag vet men så är det.

Jag hoppas ändå att ni vill kika in hos mig, kanske skirva en trevlig hälsning ;).


Så roligt!

Datum 2010-04-14 | Tid 16:51:18
Åhh det var så kul att komma ut till barnen igen. Har verkligen saknat både dem och personalen. Alla var så glada att se mig igen. Trivs som fisken i vattnet där och hade jag fått önska hade jag velat jobba i det arbetslaget när jag väl blir klar för det. Dagen gick så fort idag trots att jag själv inte höll i några lektioner. Det var tema hela dagen och då jag varit borta ett par veckor hade jag ingen aning om hur planeringen såg ut. Gick bra i alla fall, de verkar nöjda med mig och det är bra.

Lämnade in ett utdrag från belastningsregistret också så nu kan jag få vikariera där med. Ska faktiskt göra det redan imorgon. Härligt dels tjäna pengar och samtidigt göra det som är roligast i världen. Tror inte jag behöver förklara hur glad jag är!

Nu ska jag äta lite sedan ska jag följa med mamma och pappa till Lund.

Vi hörs förhoppningsvis lite senare!

Praktik

Datum 2010-04-14 | Tid 05:48:11
Aahh vad tidigt! Detta är till och med för tidigt för mig. Vaknade halv fem av en väldigt konstig dröm men på något sätt skulle vissa delar av den kunna vara verklighet. Var så himla trött då att jag inte orkade gå upp fem utan låg kvar till tio över. Då kände jag att jag måste upp för att hinna med.

Synd att jag inte fick praktik på ett närmre ställe. Då hade jag sluppit gå upp så tidigt. Jag kommer nog vakna till av den friska luften hoppas jag. Jag har ingen aning om vad som sker där ute idag men jag skulle tro att de håller på med temat som snart ska vara klart. Ska i vilket fall bli roligt att komma ut igen.

Nu måste jag göra mig klar men vi hörs ikväll när jag kommer hem.

Vad ska ni hitta på idag?

Godnatt

Datum 2010-04-13 | Tid 22:07:22
Har precis tittat på Desperate housewives, gjorde ni också det? Tycker den serien är grymt bra så jag hoppas de visar många säsonger.

Nu blir det att ha en dejt med sängen, imorgon ska jag upp mellan fem och halv sex. Behöver jag säga att jag kommer vara galet trött när klockan ringer?

Vi hörs förhoppningsvis imorgon innan jag sticker!

Känns bra

Datum 2010-04-13 | Tid 16:41:29
Då var man hemma igen. Märks att man inte varit på skolan så många timmar på länge. Är ganska trött nu och framförallt i huvudet. Träffade vår handledare för första gången. Hon verkar bra och det känns skönt. Har haft henne på föreläsningar men då träffar man inte dem på samma sätt.

Imorgon väntar en dag på praktiken. Ska bli så roligt att komma ut till barnen igen. Var ett par veckor sedan så är minsann på tiden.

Nu blir det nog att se till att få något i magen.

Vi hörs lite senare!

Morgonpigg - oh ja

Datum 2010-04-13 | Tid 07:28:11
Godmorgon alla underbara! Hoppas ni sovit/sover gott. Jag har svårt att tro att alla är uppe nu. Kanske bara är jag eftersom jag är så sjukt morgonpigg av mig. Har alltid varit det, att sova till tio är inget för mig och jag tycker att halva dagen fösvinner om man gör det.

Idag är det skola som gäller. Föreläsning och sedan seminarium. Slutar inte förrän 15.00 så idag blir det lite snålt med uppdatering. Ska försöka komma åt en dator på lunchen men kan vara svårt.



Det är lika fint väder idag som igår, jag blir alltid så glad när solen skiner. Ska ha mina vita skor idag, de var hur sköna som helst att gå i. Funderar på att köpa fler av dem när dessa blir uppslitna. De fanns även i svart har jag för mig.



Vad ska ni hitta på idag?

Lite nytt

Datum 2010-04-12 | Tid 23:13:33
Nu tror jag att det är dags för mig att sova. Har skola hela dagen imorgon. Börjar med en föreläsning som är bra att ha till det kommande exarbetet. Sedan har vi seminarium med vår handledare också väldigt viktigt. Känns som att det blir en spännande dag då det är nya saker som händer.

Vi hörs imorgon innan jag sticker till skolan!

Svettigt

Datum 2010-04-12 | Tid 14:40:26
Nu är jag trött, ställde mig på crosstrainern i 20 minuter. Körde på rätt hårt ett tag så det känns ordentligt i benen nu. Martin köpte ett måttband så nu kan jag se resultat på två sätt. Dels via vågen och mitt midjemått. Tycker det känns bra nu och jag tror att jag klarar det nu. Har varit lite si och så med det i helgen men man får inte ge upp.



Ingen vacker bild på mig men detta är efter träningen..
måste börja sola lite med tror jag.

Jobbet ringde innan och nu vet jag i alla fall vilka veckor jag ska jobba. Vet inte dagar och tider men ska få schemat hemskickat. Sex veckors jobb fick jag och det är mer än tillärckligt. De två senaste somrarna har jag jobbat 10-11 veckor och heltid. Det är slitsamt. Denna sommar blir det inte heltid och det tycker jag är riktigt skönt.

Bättre koll

Datum 2010-04-12 | Tid 12:12:35
Jag hatar telefonköer. Denna gång är det Telenor som har en kvarts väntetid. Jag förstår inte varför min betalning inte registrerats när jag betalade för flera dagar sedan. Inte så kul att få hem en påminnelse när jag vet att jag betalat! Kom fram och ja den var betald  bara det att de glömt att titta efter och därför hann de skicka ut en påminnelse. Känns som att de borde ha lite större koll innan dem skickar ut...

Fixat

Datum 2010-04-12 | Tid 11:18:13
Dagens ärenden är fixade. Skönt att ha det gjort, jag hoppas bara att mitt nya id-kort kommer innan mitt pass går ut annars har jag svårt att visa upp att jag är jag haha. Köpte även nytt tågkort, känns som att alla mina pengar försvann nu men det var ett nödvändigt ont.

Blir väl till att sitta och läsa uppsatsen om en stund. Sedan följer jag nog med Martin och handlar. Är så fint väder att man bara vill vara ute hela tiden.

Sista lediga dagen

Datum 2010-04-12 | Tid 08:20:51
Sista lediga dagen för mig denna vecka om man bortser helgen som kommer. Har både skola och praktik så är mycket att göra.

Idag har jag en mängd olika saker jag måste fixa. Måste fixa nytt tågkort och mitt leg går ut nästa vecka så är nog dags att göra mig ett nytt. Synd att det ska kosta en massa pengar bara. Jag ska även läsa en uppsats på 60 sidor inför seminariet imorgon. Tycker det är lite synd att kursledarna inte valde en uppsats som rör det område jag skriver om i mitt exarbete. Jag kan ju inte få allt.

Förresten, solen skiner och det är molnfritt :). Idag ska jag inviga mina nya vita skor.

Vad ska ni göra idag?

SATC

Datum 2010-04-11 | Tid 18:44:02




Har tittat på lite Sex and the city idag, från säsong två. Fick mig på lite bättre humör i alla fall. Detta har verkligen varit en slödag, inget vettigt har gjorts utan jag har bara tagit det lugnt. Kan vara ganska skönt men nu börjar jag bli lite rastlös. Kanske skulle man ta och läsa lite i Fyrvaktaren som jag inte kommit så långt i. Försvinna i en annan värld för en tid. Känns som en bra idé faktiskt. Så får det bli!



Vad har ni gjort idag?

Värdelöst

Datum 2010-04-11 | Tid 08:45:16
Vissa dagar är bättre än andra så enkelt är det. Min dag igår var bra till en början men sedan hände något och ingenting var roligt längre. Antar att det är hormoner som spökar för en.

Jag trodde att det skulle kännas bättre idag och jag bestämde mig för att träna nu på morgonen. Dock gick det inte alls bra idag och jag avbröt istället. Vet inte varför det inte gick bra men så är det väl kanske. Har dock svårt att tro att alla har det såhär. Jag har aldrig hört någon annan säga att träningen gick dåligt så av den anledningen känner jag mig värdelös som inte lyckas med något jag lyckades med för ett par dagar sedan.

Denna dag bjuder inte på något alls och tur är kanske det. Tror det blir bäst om jag bara stannar hemma idag.

Vi hörs lite senare!

Love it

Datum 2010-04-10 | Tid 16:28:03
Jag älskar mina nya skor. Dock kändes det som att den vänstra skon var större än den högra på mina ballerina men det måste vara inbillning för de har ju samma storlek.


Detta är mina nya skor. De vita är perfekta att ha till
leggings. Ser dumt ut att ha vanliga jympadojjor om man
har leggings. Tycker iallafall jag!


När jag hämtade ut mina skor passade jag även på att handla lite mat. Behövs alltid så nu har vi mat för ett par dagar framöver. Har nästan precis ätit och idag blev det kyckling med ris och thaicurrysås med grönsaker i. Mycket gott!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, känns som att jag behöver det av någon anledning.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Nya skor

Datum 2010-04-10 | Tid 08:39:03
Idag är det strålande fint väder. Det gillas skarpt! Ska äta frukost nu och sedan bege mig till Coop för att hämta ut mina skor som kommit. Beställde två par från Skopunkten som kom igår. Gick verkligen fort för de beställdes i onsdags. Jag hoppas bara att de passar nu. Det är i alla fall ingen risk att de är för stora snarare lite för trånga i så fall.

Annars idag händer inte jättemycket. Kanske tar en promenad lite senare om vädret håller i sig. Får se om någon vill följa med annars går jag nog själv.

Borde egentligen sitta och planera inför temat jag ska ha med barnen när jag kommer ut på praktik igen. Det står verkligen helt stilla, kommer inte på något jag kan göra. Får höra lite när jag ska dit på onsdag och se om de har något bra tips.

Vi hörs lite senare!

Mata ankor

Datum 2010-04-09 | Tid 19:50:46
Nu är jag hemma igen. Varit en lång dag även om det inte tog speciellt lång tid hos veterinären. Hennes ben är fortfarande inte helt läkt men nästan. Hon ska ha fler smärtstillande sprutor och så fick hon även lite näringsrik mat med sig för hon är ganska smal. Inte konstigt så mycket som den katten rör sig när hon är ute.

Stannade kvar hos mamma för det visade sig att hon skulle hämta min systerson på förskolan och jag tar givetvis varje chans jag får att träffa honom. Vi gick till ankdammen för att mata ankorna. Det tyckte nog både ankorna och min systerson om. Han sade att han var deras bästa kompis. Ja, i den stunden så var han säkert det också. Han är så himla söt. I affären körde han korgen och sjöng Sankta Lucia haha.

Tycker det är så skönt att inte ha något planerat ikväll. Ska bara ta det lugnt framför tvn tänkte jag och äta vindruvor. Har slutat äta godis och sådant nu. Ska bli smal nu hade jag tänkt!

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Freedaag

Datum 2010-04-09 | Tid 08:05:58
Fredag och snart helg! Är ledig idag så min helg har väl i och för sig redan börjat. Har ingenting planerat denna helg och det är riktigt skönt. Har varit mycket nu ett tag så ska bli skönt att bara kunna ta det lugnt om man nu vill det.

Ska alldeles strax duscha för att kunna åka iväg sedan. Hoppas hennes ben är läkt nu, annars vet jag inte vad vi ska göra. Det borde vara läkt nu då hon kan stödja på benet nu som hon inte kunde innan.

Har haft en mysig stund på morgonen i sängen med Salsa och Nova. Salsa som ligger på mig och Nova som ligger i solstolen som står bredvid min säng. Gosade en del med dem och det uppskattades verkligen. Mina små fina älsklingar!



Salsa





Nova, somnat i en låda!

Hoppas ni får en fin fredag!

Jag är så duktig

Datum 2010-04-08 | Tid 21:57:02
Känner mig riktigt duktig nu ikväll. Tränade på crosstrainern och slog tiden för programmet jag kör med lite mer än två minuter. Tog kanske i lite för mycket emellanåt för när jag slutade träna mådde jag lite illa men det känns bättre nu.

Såg Bella&Tyra show ikväll, bra som vanligt tycker jag. Fast jag förstår inte hur de vågade hålla både ormen och spindeln, jag hade dött innan han ens hunnit ta ut de ur sina terrarium. Fast jag skulle gärna vara provsmakare för en dag.

Nu ska jag snart sova, imorgon ska vi till Höör för att göra ett återbesök hos veterinären. Min katt som bor hos mina föräldrar bröt ju benet för någon vecka sedan. Stackars kise!



Milly! Min bebis!

8/4-2010

Datum 2010-04-08 | Tid 15:22:35
Jag gick upp så sjukt tidigt imorse så jag orkade helt enkelt inte starta datorn och skriva ett inlägg här. Sitter fortfarande hos Jessica men vi är iallafall klara med det vi skulle. Redan klockan tio blev vi klara sedan dess har vi gjort massa annat.

Fick till slut veta vilken handledare vfi ska ha under exarbetets gång. Jag tror detta kan bli riktigt bra. Vi hamnade inte med de personerna vi inte ville och bara det var bra.

Har lite ont i huvudet känner jag. Får hoppas det går över snart.

Vad har ni för er idag?

Trött på mig själv

Datum 2010-04-07 | Tid 21:04:40
Nu har hela dagen gått utan någon uppdatering. Jag blir lite trött på mig själv när jag inte uppdaterar bättre. Har väl inte haft tid helt enkelt. Träffade Marielle ett tag i eftermiddags och vi tog en fika sedan åkte vi in till Malmö för jag skulle låna lite böcker till ex-arbetet. Kom hem strax efter fem och då lagade vi mat. Har väl haft annat för mig därför det inte blivit någon uppdatering.



Har varit strålande väder idag!

Imorgon ska jag vara hos Jessica redan klockan åtta för att sätta igång med projektplanen. Fick idag reda på att det inte alls var mycket vi skulle skriva. Det var bara syfte, frågeställning och en preliminär litteraturlista. Piece of cake helt enkelt. Skulle tro vi blir klara efter en till två timmar. Efter det kan vi syssla med det vi verkligen vill göra när vi ses.

Strålande dag

Datum 2010-04-07 | Tid 10:34:39
Hoppas allt är bra med er denna strålande dag?

Det är riktigt fint väder ute. Blå himmel och sol bättre än så kan det knappt bli. Kanske kunde varit lite varmare. Fast det går i alla fall på rätt håll nu.

Denna dag bjuder på en träff med Marielle, får se lite vad vi känner för att göra. Sedan ska jag nog åka in till skolan för att låna lite böcker till examensarbetet. Verkar inte som att det händer så mycket mer men det är nog mer än tillräckligt tror jag.


När vi skulle åka till Göteborg!

Vad ska ni hitta på idag?

Massa information

Datum 2010-04-06 | Tid 22:02:52
Vilken dag! Först en massa information om examensarbetet i två timmar sedan hem till min kompis för att skriva projektplanen. Väl där insåg vi att vi inte hade riktig koll på vilka delar som skulle skickas in till fredag. Satt mest och diskuterade en massa. Har i alla fall mailat kursledaren och frågat. Jag hoppas vi får svar imorgon. Jag har även suttit och kollat upp en del litteratur som kan vara relevant för oss.

Sedan jag kom hem har jag mest tagit det lugnt framför datorn och så har jag givetvis sett Desperate housewives.

Vad har ni haft för er idag?

Då var det dags

Datum 2010-04-06 | Tid 08:25:26
Skola idag då, som jag sade igår så ser jag framemot det. Blir spännande att se vilken handledare vi ska ha och vilka som kommer vara i samma handledargrupper. Där finns ju några personer jag inte vill vara med så jag hoppas att vi inte hamnat med dem.

Nu måste jag gå och göra mig klar annars missar jag tåget. Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag/kväll.

Lugnt och skönt

Datum 2010-04-05 | Tid 21:20:52
Ännu en dag har passerat ganska så snabbt faktiskt. Dagen har varit lugn och skön precis som jag ville ha den. Jag tränade hela 26 minuter på crosstrainern både med lätt och tungt motstånd. Jag är stolt! Har sedan mest slappat framför tv:n. Lagade underbart god middag också, hemmagjorda biffar med potatis, sås och stekt lök. Finns inget som slår det.

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa en bok tänkte jag. Blir nog sängen om ett tag också. Imorgon börjar den nya kursen och jag ska sätta mig och börja göra grunden för examensarbetet. Känns jättekonstigt att det ska skrivas för det betyder att jag snart är klar med min utbildning. Ska ändå bli ganska skönt.

Vi hörs imorgon innan jag sticker till skolan!

Snart är påsken slut

Datum 2010-04-05 | Tid 09:01:34
Idag är det sista dagen som det är påsk för detta året. Jag har haft en härlig påsk med god mat och härligt sällskap. Idag är det även sista dagen på min fantastiska ledighet. Imorgon börjar den nya kursen och examensarbetet står på tur. I alla fall grunden till det. Från och med imorgon splittras alla klasser och vi blir tilldelade en handledare istället. Nu får vi en chans att träffa nya personer och det ser jag framemot. Känns som att detta blir hur bra som helst och jag är redo att börja skolan på nytt.

Eftersom det är sista dagen för mig att göra vad jag vill så ska jag inte göra något alls. Möjligtvis träna lite men jag kommer fortfarande att befinna mig hemma. Härliga dag!



Jag på min systers bröllop. Har inte tagit ny bild
på mig på länge. Ska försöka bättra mig!

Its complicated

Datum 2010-04-04 | Tid 21:56:16
Nu har jag kommit hem från bion. Filmen var bra men kunde slutat på ett annat sätt tycker jag. Tänker inte avslöja något ifall någon tänkt se filmen. Jag tror jag skrev vilken film det var men om inte så var det Its complicated vi såg. Meryl Streep spelar huvudroll och gör det riktigt bra som vanligt. Alec Baldwin och Steve Martin är också med i filmen.



Medan vi stod och väntade på att Jessicas man skulle hämta oss utanför Entré kom där en massa killar förbi hela tiden och tittade på oss. Är inte van vid sådant och tyckte det var smått obehagligt. Speciellt också om de går förbi mer än en gång. Skönt att vara hemma i hemmets trygga vrå igen.

Löjliga familjen

Datum 2010-04-04 | Tid 08:18:34
Jag vet att jag skulle skrivit igår när vi kom hem men vi var inte hemma förrän elva. Jag var riktigt trött då så jag orkade helt enkelt inte.

Det var riktigt roligt hos mormor och morfar. Vi var inte så många men det gjorde inte mig något. Måste säga att min släkt är inte riktigt klok. Till slut var det ingen som sade rätt om någonting, man skulle kunna tro att vi alla var fulla men ingen hade druckit någon alkohol alls. Vi är ett bra bevis på att sprit inte behövs för att man ska ha roligt. Måste nämna ett exempel på en felsägning, sköldpaddan har fått ett nytt namn. Nu heter det skalpadda istället. Det var Martin som sade det haha. Man skulle kunna tro att vi är den löjliga familjen haha.

Idag ska jag träna bort all påskmat hade jag tänkt. Känns som att det behövs. Sedan blir det bio ikväll, ska nog bara ha en dricka med mig och skippa godiset. Tycker inte det är jättenödvändigt på bio faktiskt.

Vad ska ni göra idag?

Bra med bil

Datum 2010-04-03 | Tid 15:51:37
Nu ska vi snart köra till Höör igen. Mellanlandade lite hemma eftersom det inte tog så lång tid att köra till den djuraffären. Tittade på söta hamstrar och kaniner och fina fiskar. Hittade en neonrosa fisk. Den var riktigt fin, hade kunnat tänka mig en sådan men den är en saltvatten fisk. Saltvatten akvarium är ju lite speciellt, ganska dyrt också. Får väl se hur vi gör.

Passade på att handla lite mat också nu när vi har bil. När vi kom hem skulle jag titta på några avsnitt av Friends men någonstans mitt i allt så somnade jag. Typiskt mig!

Vi hörs ikväll när jag kommer hem igen!

Påskafton

Datum 2010-04-03 | Tid 07:26:06
Varför går jag upp så tidigt när jag är så trött? Jag vet inte men jag tycker inte det är lönt att ligga i sängen om jag ändå inte kan sova.

Denna dag bjuder på en utflykt till Lomma, ska titta lite i den djuraffären som finns där. Är en av Skånes största och de hade Sveriges största saltvattensanläggning och över 3000 fiskar. Eftersom Martin gillar akvarium så ska vi dit och titta. Efter vi varit där ska vi passa på att handla lite. Skönt att slippa gå till affären för en gång skull. Ikväll ska vi till mormor och morfar på påskmiddag. Blir trevligt, träffar inte dem så ofta.

Vad ska ni göra en påskafton som denna?

Bra dag

Datum 2010-04-02 | Tid 21:34:37
Då var man hemma igen, ganska skönt för jag är trött. Har haft en riktigt rolig dag och det var extra kul att få träffa Anton. Sötare unge finns inte! Fast det var inte förrän de skulle hem som det passade med pussar och kramar. ka passa honom någon gång sedan när min syster och hennes man ska på bio. Det bästa med kvällen har varit att vi fick ta bilen hem. Eftersom vi ska till Höör imorgon igen så var det inga problem. Längtar tills vi har jobb och bor lite bättre så att vi kan ha en egen bil. Börjar bli trött på tåg.

Nu ska jag kika in till er och sedan sova. Vi hörs imorgon!

Långfredag

Datum 2010-04-02 | Tid 10:49:45
Idag är det långfredag och vi ska hem till mamma och pappa. Jag tror min syster och hennes familj kommer också. Var ett tag sedan jag träffade dem. Saknar ju min systerson, han är så otroligt söt. Fick ett påskkort från dem igår, i vanlig ordning så var det ett foto på Anton. Blir alltid så glad när jag får sådana kort. Blir ett till påsk och ett till jul. Det är roligt att jämföra bilderna och se hur han växer.

Vet inte varför men känner mig inte jätteglad idag. Jag hoppas det ändrar sig snart. Har iallafall något kul att se framemot som händer om nio månader ;).

Vi hörs ikväll!

Oj, oj, oj

Datum 2010-04-01 | Tid 21:36:06
Efter en lång dag och en massa mat senare sitter jag här igen. Har haft en trevlig dag hos Martins föräldrar, blev bara väldigt mycket mat kändes det som. Blir väl så när det är högtider. Kom hem för en liten stund sedan och vill mest av allt gå och lägga mig. Min mormor ringde innan och bjöd dit oss på lördag, väldigt snällt. Man vet ju inte hur länge man får ha kvar sina släktingar så bäst att passa på när chansen finns. Imorgon ska vi till mina föräldrar, jag lär rulla fram när påsken är slut. Tur jag har en crosstrainer jag kan stå på så att jag får bort all påskmat.

Vi hörs imorgon!

En ordentlig genomgång

Datum 2010-04-01 | Tid 11:45:38
Nu är jag hemma från läkaren. Tog inte alls lång tid där borta. Först ställde hon tusen frågor om allt. Om jag hade några andra sjukdomar, åt mediciner och lite om min släkt. Sedan fick jag en ordentlig undersökning. Lyssnade på hjärta, lungor, kände mig på magen och tittade mig i öron och hals. Kollade även blodtrycket och puls. Allt såg bra ut. Sedan väntade blodprover, fyra rör tog de. Usch, så mycket blod! Nu ska de titta igenom det och se om där är någon vitaminbrist, de ska även kolla njurar och lever. Allt ska kollas! Tycker detta är jättebra, trodde först att hon bara skulle säga att jag ska fortsätta äta mina vitamintabletter men så var inte fallet. Nu ska jag dit om tre veckor för att berätta hur jag mår och så ska vi se vad proverna visade.

Idag ska vi hem till Martins föräldrar är ju påsk så plikten kallar haha. Blir säkert hur trevligt som helst.

Vad ska ni göra i påsk?

1a april

Datum 2010-04-01 | Tid 08:37:33
Första april idag. Första gången jag skrev i min blogg var just denna dag förra året. Sedan dess har det hänt mycket. Jag har utvecklats som person otroligt mycket och det tack vare att jag satte mig själv i första hand angående en vänskap jag insåg inte var den vänskap jag ville ha. Jag trodde det skulle vara svårt att släppa taget då den här vänskapen hade funnits i åtta år. Något hände som gjorde det lätt för mig, jag hade kunnat välja att reda ut det och haft kvar vänskapen. Fast jag hade vetat att samma sak skulle hända förr eller senare så därför valde jag att strunta i det.

Idag är det fint väder igen - härligt! Det var det för ett år sedan också. Om glassbaren öppnat när jag kommer tillbaka till stan så ska jag köpa milkshake.



Är det någon av er läsare som följt mig sedan jag startade upp bloggen?


Nu ska jag hoppa in i duschen, läkaren väntar på mig idag. Jag hoppas jag kan få ett vettigt svar på min trötthet.

Vi hörs när jag kommer därifrån.